160 cm vysoký chlap má problém nájsť partnerku
Mam 35 rokov a nedokazem si najst partnerku. Ak aj na zoznamke nejakej napisem hned ma zablokuje, alebo odpise, ze ona chce aby mal chlap aspon 180cm. Ja mam 160 a mam to napisane v profile. Uz ani nepamatam, kedy mi naposledy nejaka odpisala, je to flustrujuce. Nik nieje dokonaly predsa.
Nemas to vobec lahke, fakt je to malo a nie je fer, ze tu zeny tak odsudzuju prirodzenu preferenciu zeny citit v partnerovi ochrancu, co ano podvedome sa spaja s vyskou. Je to handicap, ktory budes musiet vykryt niecim inym. Ale gro je to, ze stale sme biologicke bytosti a zeny vedome ci podvedome vyhladavaju bezpecie, nech si akokolvek citlivy a pomahas doma. Co tak zamerat sa na fyzicku zdatnost, sporty, fitko? Medzi triatlonistami, co poznam, je dost vela nizkych muzov a frajerky maju vsetci - nieco na tom asi bude.
Nie je to fer, ale aj my zeny musime kompenzovat, ked nieco nevychadza konvencne. Taky je zivot. Tuto temu atraktivity medzi pohlaviami mam dost nastudovanu, nakolko sa tomu venujem aj v ramci vedeckeho vyskumu.
@anonym_autor nechcela by som byť takto zúfalá... Vieš, nemôžeš mať všetko, čo v živote chceš. Aj ja som vždy mala problém nájsť si muža, ja mám malé prsia, žiadny zadok, príliš chudá - toto sa mužom nepáči. Ale proste som to prijala tak ako to bolo a nehľadala nasilu. Lebo to by ma psychicky zničilo. Nechala som nech si ma to nájde samo a naozaj našlo. Síce som už znova dlho sama a nemyslím že o mňa niekto ešte zakopne ale som s tým v pohode. Nemôže mať človek všetko, musíš to tak brať. Niekomu to je súdené, niekomu nie.
@anonym_1a88e5 podla opisu vyzeras dobre
@anonym_autor tak ja som nizsia ako Ty, aj kamosku mam nizsiu, mame obe len 152 cm, aj na strednej som mala kamosku taku nizku. Je nas dost takych nizsich, len...toto nebude podla mna len o vyske. Moj ocino tiez nema viac ako 160, vlastne ani neviem presne, kolko ma, nikdy to neriesil. A nejak sa nasli, aj bez internetu pred 46 rokmi 😊
@anonym_autor veľa žien sú hobitky 160 a nižšie. Lenže tieto hobitky tiež vlastne z nejakého dôvodu chcú vysokého chlapa, čomu nerozumiem. Mám 166 cm a muž má cca 168 a som za to rada. Nemusím zdvíhať hlavu, ako pri bývalých, až neviem kam. Dobre sa s ním objíma. Som spoko
160cm je zalostne malo... mam nizkeho syna, absolutne chapem tvoje pocity, ma 167cm a 15 rokov, dufam, ze nad tych 170cm to da, nastastie este rastie... nizsiu zenu nehladaj, lebo vase deti sa ti tiez nepodakuju... hladaj rovnako vysoku, ktorej to bude "jedno" lebo vyzarovanie, lebo sport, lebo vies varit, lebo pomahas v domacnosti a nosis ju doslova na rukach, to su btw. tie temy, o ktore zenam ide omnoho viac, ako to prve ocarenie 185cm muza... staraj sa o seba, oblecenie, uces, vonu, postavu, a skus life stretko... cez online zoznamku charizmu neposunies, na tych portaloch je pomer 100 muzov na 1 zenu, proste prepadnes uz cez prvy filter...
@anonym_110085 tak pozri, ja mam nizkych rodicov, ano, vyska mi vadi, skor teda "nížka", ale zase neberiem to tragicky, su aj horsie hendikepy v zivote.
Sú krajiny, kde sú ľudia všeobecne oveľa nižší. Skús trochu pocestovať 😉 Ázia, Arabský svet… určite je takých krajín. oveľa viac…som nízka 153cn a veru stretla som aj chlapov nižších ako ja … nie na Slovensku
Ja mám 156 cm, exmanžel nebol o moc vyšší. Možno 10 cm mal viac ako ja, ale aj deti mame na svoj vek nízke. A zas môj otec tiež mohol byt cca vysoký ako ex, čiže asi 165cm a mama má cez 170. Nikdy to neriešili že je mama vyššia. A môj terajší partner má 196cm. Tomu ani pusu nedám kým sa kumne nezohne.
@anonym_1a88e5 podla opisu vyzeras dobre
@anonym_autor pre mužov naozaj nevyzeram dobre. Pre väčšinu. A hľadať tú menšinu sa mi nechce už
@anonym_635c6d ženu, ktorá je so svojou výškou spokojná, to neurazí. Hobitka je zlaté slovo, aj ja som v podstate celkom nižšia a rada sa tak označujem 🙂
Ako mozete niektori nazyvat ludi kt. Sa pacia vyssi ludia hned sebecky ? A ludia ktorym sa pacia brunety, blondsky, stihle ci moletne zeny sebecky niesu ? Hadam sa kazdemu paci nieco ine a ked cloveka vobec nepoznas, co prve Ta zaujme ? Predsa vyzor. Ked raz niekomu nieco nevyhovuje a NEPRITAHUJE HO TO, je to v poriadku, nie sebecke 😄. Kazdy ma svoj vkus.
Ja som teda hobbit tiez a vzdy som mala vysokych partnerov, nebudem nizkemu chlapovi dajme tomu do 175-180cm klamat ze ma pritahuje ked to tak jednoducho nieje a na PRVY POHLAD by ma nezaujal. Ani by som to nerozvijala... aby som mu potom ublizila?Rovnako ako ja by som nezaujala tiez vela chlapov
@anonym_597d24 to je ake ubohe, takto ju volat, v dnesnej dobe bezna vyska
@mirage 180 cm je na žene neobvyklé. Ja čo vidím všade tak väčšina žien má medzi 150 - 170 cm ( hlavne stretávam také tie menšie čo majú okolo 150 ) a 180 moc nevidím, to je netypicky vysoký vzrast. Muži mávajú 180 +-.
A autor, Teba tiez nepritahuje kazda zena na aku sa pozries
Moj muz je o dvanásť cm nižšší ako ja a teda nikdy v ničím nebol problém ,ale on je teda fest chlap ,aj silný ,aj sebavedomý ,ego ma malé a dokáže všetko do čoho sa pustí
Všetko je to v hlave
@minenkaa Hej, hej je to riaden fest silny maslovy tvoj muz. Vidime na foto, aky je rozplesknuty s holou ritou.
Ako tu uz bolo spomenuté, v zahraničí je vela chlapov aj od teba nižších a ich ženy este nižšie. Ale to sú kultúry ako portugal Itálie, potrugal, Turecko, atď...skus radšej v realite. Net ti vela na sebavedomi nedodá.
@anonym_6251d6 aspoň sa máš na čo pozerať a kde vidíš holú rit
@minenkaa Mohla by si si aspon z ucty k inym zenam na modrom koniku zmenit tu nechutnu foto.
@minenkaa Hej, hej je to riaden fest silny maslovy tvoj muz. Vidime na foto, aky je rozplesknuty s holou ritou.
@anonym_6251d6 možno to není ani jej muž 🫣
@anonym_6251d6 možno to není ani jej muž 🫣
@bielasovicka Myslis, ze to su dve moletky zeny?
@bielasovicka Myslis, ze to su dve moletky zeny?
@anonym_6251d6 možno áno
@anonym_6251d6 možno áno
@bielasovicka Je to mozne veru, aj lytka take ako moletka baculate ma ta druha. Ale naozaj nechutne dat si taku foto s moletkami s holymi ritami ako profilovku.
@bielasovicka Je to mozne veru, aj lytka take ako moletka baculate ma ta druha. Ale naozaj nechutne dat si taku foto s moletkami s holymi ritami ako profilovku.
@anonym_6251d6

@anonym_autor pre mužov naozaj nevyzeram dobre. Pre väčšinu. A hľadať tú menšinu sa mi nechce už
@anonym_1a88e5 a kolko mas rokov?
@anonym_b494f3 Aj to som uz skusal, ale prislo mi to nefer, a naviac potom mi zacali pisat zeny , ktore prezmenu mali aspon 20 kilo viac ako ja.
My poznáme jednu 180 cm ženu, každý ju prezýva slendermanka a ona má frajera čo má 170cm .... V každom prípade skús oslovovať aj na ulici ženy a nejakú možno zaujmes.
@anonym_597d24 úbohé
@anonym_autor mám kamaráta, ktorý je o 15 cm nižší ako jeho žena. Pri blbých poznámkach prehlásil: ja sa nehanbím za to, že je vyššia ako ja, mne sa vysoké baby páčia a pokiaľ to jej nevadí, vás do toho hovno.😉
@anonym_6251d6 mne sa foto páči a komu nie nemusí pozerať
@minenkaa Tak si ju vycap do spalne. Ale pre inych je ta foto naozaj nechutna. Si v kazdej teme strcena, tak clovek ci chce ci nechce vidi 2 moletky s holymi ritami.

@anonym_autor nechcela by som byť takto zúfalá... Vieš, nemôžeš mať všetko, čo v živote chceš. Aj ja som vždy mala problém nájsť si muža, ja mám malé prsia, žiadny zadok, príliš chudá - toto sa mužom nepáči. Ale proste som to prijala tak ako to bolo a nehľadala nasilu. Lebo to by ma psychicky zničilo. Nechala som nech si ma to nájde samo a naozaj našlo. Síce som už znova dlho sama a nemyslím že o mňa niekto ešte zakopne ale som s tým v pohode. Nemôže mať človek všetko, musíš to tak brať. Niekomu to je súdené, niekomu nie.