icon

160 cm vysoký chlap má problém nájsť partnerku

25. sep 2025

Mam 35 rokov a nedokazem si najst partnerku. Ak aj na zoznamke nejakej napisem hned ma zablokuje, alebo odpise, ze ona chce aby mal chlap aspon 180cm. Ja mam 160 a mam to napisane v profile. Uz ani nepamatam, kedy mi naposledy nejaka odpisala, je to flustrujuce. Nik nieje dokonaly predsa.

minenkaa
25. sep 2025
@anonym_6251d6

@minenkaa Tak si ju vycap do spalne. Ale pre inych je ta foto naozaj nechutna. Si v kazdej teme strcena, tak clovek ci chce ci nechce vidi 2 moletky s holymi ritami.

@anonym_6251d6 veď vôbec sa nemusis pozerať,zatvor očká alebo preskakuj moje komentáre ,dnes ta čo presne na mne rozčúlilo

ivik4
25. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b494f3 Aj to som uz skusal, ale prislo mi to nefer, a naviac potom mi zacali pisat zeny , ktore prezmenu mali aspon 20 kilo viac ako ja.

@anonym_autor no vidis autor 😄
Tebe zas vadili zeny tazsie ktore Ti pisali
Inym vadia nizky muzi
Musis to chapat , kazdy mame svoj vkus

anonym_6251d6
25. sep 2025
@minenkaa

@anonym_6251d6 veď vôbec sa nemusis pozerať,zatvor očká alebo preskakuj moje komentáre ,dnes ta čo presne na mne rozčúlilo

@minenkaa Ocka mam zatvarat, dakujem za radu. Radsej si daj do profilovky pekny kvietok, kyticku, zvieratka, jedlo. Proste hocico. A tuto foto si daj do spalne, alebo aj do obyvacky a nemusis ani broskyne davat u vas doma. Alebo do kuchyne si to daj na stenu, aspon menej budete jest, to v dobrom myslim. Pozriete na faldiky a cokoladu odlozite.

minenkaa
25. sep 2025
@anonym_6251d6

@minenkaa Ocka mam zatvarat, dakujem za radu. Radsej si daj do profilovky pekny kvietok, kyticku, zvieratka, jedlo. Proste hocico. A tuto foto si daj do spalne, alebo aj do obyvacky a nemusis ani broskyne davat u vas doma. Alebo do kuchyne si to daj na stenu, aspon menej budete jest, to v dobrom myslim. Pozriete na faldiky a cokoladu odlozite.

@anonym_6251d6 kludme založ novu temu a nespamuj tu
Fotka je krásna a keď sa ti nepáči nepozeraj

anonym_6251d6
25. sep 2025
@minenkaa

@anonym_6251d6 kludme založ novu temu a nespamuj tu
Fotka je krásna a keď sa ti nepáči nepozeraj

@minenkaa Krasna fotka 😄😄😄, vies co aspon si ma rozosmiala. Uz nejdem spamovat. Ked ti taka nechutna foto pride krasna uz len jedno posledne odporucanie odo mna, navstiv ocneho lekara. Papa rituska.

minenkaa
25. sep 2025
@anonym_6251d6

@minenkaa Krasna fotka 😄😄😄, vies co aspon si ma rozosmiala. Uz nejdem spamovat. Ked ti taka nechutna foto pride krasna uz len jedno posledne odporucanie odo mna, navstiv ocneho lekara. Papa rituska.

@anonym_6251d6 dakujem

anonym_1a88e5
25. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_1a88e5 a kolko mas rokov?

@anonym_autor 26

really8
25. sep 2025

@anonym_autor aj semir gerkhan ma tolko a kukaj ho.

autor
26. sep 2025
@anonym_1a88e5

@anonym_autor 26

@anonym_1a88e5 noo boze.. to sa este sto krat zamilujes, a 200x zamiluju do teba.

anonym_4cd808
Autor odpoveď zmazal
anonym_1a88e5
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_1a88e5 noo boze.. to sa este sto krat zamilujes, a 200x zamiluju do teba.

@anonym_autor 6 rokov slobodná, ale ok

autor
26. sep 2025
@anonym_1a88e5

@anonym_autor 6 rokov slobodná, ale ok

@anonym_1a88e5 hlasim sa

maranta_leuconeura
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b494f3 Aj to som uz skusal, ale prislo mi to nefer, a naviac potom mi zacali pisat zeny , ktore prezmenu mali aspon 20 kilo viac ako ja.

@anonym_autor no vidis ty pokrytec, tak fyzicky nemas moc co ponuknut ale hladas k sebe zenu s dokonalou telesnou schrankou 🤣

minenkaa
27. sep 2025
@maranta_leuconeura

@anonym_autor no vidis ty pokrytec, tak fyzicky nemas moc co ponuknut ale hladas k sebe zenu s dokonalou telesnou schrankou 🤣

@maranta_leuconeura ake presne fyzické mínus ma

sevrin
27. sep 2025
@lindusss2016

@anonym_autor hladaj nazivo, iste najdes niekde zenu nizsiu ako si ty

@lindusss2016 presne tak, mám kamaráta, ktorý má 165 cm, ale má taký 'sexepíl', že má mnohonásobne viac frajeriek ako JA.

autor
29. sep 2025

tu vidíte aké ste povrchne... na dva dni som si odstránil z profilu výsku a podla fotiek tvare mi napísalo asi 20 žien. to 71 tam s uvedenou výškou za tri mesiace bolo iba 8... bez výšky za dva dni 71.. hnus ako sa chováte a čo tu opak píšete..

ivik4
29. sep 2025

Autor ty si rovnako hnus s tym ze sa Ti nepacia moletky potom 😉. Rovnako pan povrchny 😄😄
Nemate si co vycitat

autor
29. sep 2025
@ivik4

Autor ty si rovnako hnus s tym ze sa Ti nepacia moletky potom 😉. Rovnako pan povrchny 😄😄
Nemate si co vycitat

@ivik4 mali najmenej o 20 kilo viac ako ja, to nieje moletka ale morbídna obezita.

autor
29. sep 2025
@ivik4

@anonym_autor no vidis autor 😄
Tebe zas vadili zeny tazsie ktore Ti pisali
Inym vadia nizky muzi
Musis to chapat , kazdy mame svoj vkus

@ivik4 čiže ženy to berú tak, že do širky musia byt zeny vačšie a do výšky už vačsie je problém?

minenkaa
29. sep 2025

Ty si pekne zakomplexovaný ,ani chlap nemôžem napísať

anonym_e80c35
29. sep 2025

Ale co tu nervacis, taka je realita, vacsine zien sa pacia vysokí muzi.Aj tym nizkym.Pre mna chlap pod 190 cm nieje chlap, ale aj ja mám vysoku vysku.Moje kamosky to tiez tak maju, vzdy ocumuju vysokých muzov.Ale urcite sa niekde nejaka nizka zena najde, ktora bude mat zaujem.Zial nenavyberame si, sme takí akí sme.Vaz si, ze si zdravy lebo ani to nieje samozrejmost.

anonym_5787e8
29. sep 2025
@anonym_autor

@ivik4 čiže ženy to berú tak, že do širky musia byt zeny vačšie a do výšky už vačsie je problém?

@anonym_autor Ty nemáš problém s výškou ale s komplexom z nej. Keby si bol vyrovnaný, tak by si nemal problém sa zoznámiť.

zuzanaam
29. sep 2025
@anonym_autor

@ivik4 mali najmenej o 20 kilo viac ako ja, to nieje moletka ale morbídna obezita.

@anonym_autor si mal hneď napísať že máš 120kg+, keď o 20 kg ťažšie ženy sú morbídne obézne...

anonym_ba9e8c
6. okt 2025

Podľa mňa výška nie je dôležitá ja som mala priateľa ktorý meral 160cm a nevadilo mi to

anonym_361fed
6. okt 2025
@anonym_autor

tu vidíte aké ste povrchne... na dva dni som si odstránil z profilu výsku a podla fotiek tvare mi napísalo asi 20 žien. to 71 tam s uvedenou výškou za tri mesiace bolo iba 8... bez výšky za dva dni 71.. hnus ako sa chováte a čo tu opak píšete..

@anonym_autor jujuuj, silný incel vibe... skôr v tomto prístupe by som videla problém, nie v tvojej výške. lebo ozaj sú aj nízki muži, ktorí majú ženy, dokonca aj rodiny a deti, ale takí asi nehádžu všetky ženy do jedného vreca ako povrchné

anonym_ce198c
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a určite je problém vo výške? Nie v inom? Máš vlastný byt alebo bývaš s rodičmi? Máš riadnu prácu?

autor
10. okt 2025
@anonym_ce198c

@anonym_autor a určite je problém vo výške? Nie v inom? Máš vlastný byt alebo bývaš s rodičmi? Máš riadnu prácu?

@anonym_ce198c mam postavany dom, prenajimam 2 byty. a bokom prednasam na univerzite. Akurat mnohe to ani nezistia lebo vidia vysku a tym koncia.

zuzanka.zuzu
10. okt 2025

neboj, nejaká sa aj na teba ulakomí 😀 vyberieš si zo študentiek ktorej sa nebude chcieť študovať, vybavíš známky, podelíš sa o prachy z prenájmov, ešte sa jej nebudeš vedieť zbaviť 😜

anonym_ce198c
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_ce198c mam postavany dom, prenajimam 2 byty. a bokom prednasam na univerzite. Akurat mnohe to ani nezistia lebo vidia vysku a tym koncia.

@anonym_autor pýtam sa preto, že môj ex s podobnou výškou je roky sám, ale problém nie je jeho výška, ale že chce ostať žiť s rodičmi v jednom veľkom dome... Inak ja mám 163 cm, určite nejaký vysoký pohľadný vyšportovaný model alebo hokejista s peknou tvárou a vlasmi má nenechá chladnou, ale čo sa týka chlapov čo majú normálnu postavu a tvár nie až tak krásnu mňa s mojou výškou skôr irituje taký bežný chlap čo má 180cm a viac, lebo si pri ňom prídem ako pol človeka... Teda mne by chlap čo má 160-170 neprekážal, nakoniec ako píšem môj ex bol tiež nízky a bola som s tým ok.

autor
10. okt 2025
@zuzanka.zuzu

neboj, nejaká sa aj na teba ulakomí 😀 vyberieš si zo študentiek ktorej sa nebude chcieť študovať, vybavíš známky, podelíš sa o prachy z prenájmov, ešte sa jej nebudeš vedieť zbaviť 😜