160 cm vysoký chlap má problém nájsť partnerku
Mam 35 rokov a nedokazem si najst partnerku. Ak aj na zoznamke nejakej napisem hned ma zablokuje, alebo odpise, ze ona chce aby mal chlap aspon 180cm. Ja mam 160 a mam to napisane v profile. Uz ani nepamatam, kedy mi naposledy nejaka odpisala, je to flustrujuce. Nik nieje dokonaly predsa.
@anonym_ce198c potesim ta, niesi moja ex.
@anonym_autor vsak máš aj veľké biele auto
@anonym_autor vsak máš aj veľké biele auto
@minenkaa nie. mam cervenej frby sportovu mazdu .
@anonym_autor ty moj boh
@minenkaa mne sa paci cx3 bola jasna volba, ked som potreboval vymenit auto
@anonym_autor tiež ale nerozumiem prečo si malé ženy do 160 cm musía hľadať chlapa 185 a viac. Jednak to vyzerá smiešne a jednak je to aj nepraktické. Ja už rada preferujem chlapa mojej vysky prípadne o trochu vyššieho, aj bozkávanie a objimanie je o dosť lepšie a necítim sa pri nom ako jeho decko
@anonym_autor tiež ale nerozumiem prečo si malé ženy do 160 cm musía hľadať chlapa 185 a viac. Jednak to vyzerá smiešne a jednak je to aj nepraktické. Ja už rada preferujem chlapa mojej vysky prípadne o trochu vyššieho, aj bozkávanie a objimanie je o dosť lepšie a necítim sa pri nom ako jeho decko
@anonym_1a88e5 máš pravdu ja mám takú výšku ako píšeš 158 až 160 a veru necítim sa dobre pri vysokých chlapoch.Radšej mám tak okolo 175 najviac do 180 so všetkými prižmurenými očami ale tých 175 až 178 je pre mňa ideál lebo nosím aj štokle.Mala som frajera čo mal 188 a boli sme ako Lazslo a Ildiko 🤭 bez štekli som mu bola ledva po plecia.A tak niekomu výškové rozdiely nevadia.Ale tiež mi je vysoký muž a malá baba také no ako napr otec a dcéra

@anonym_autor pýtam sa preto, že môj ex s podobnou výškou je roky sám, ale problém nie je jeho výška, ale že chce ostať žiť s rodičmi v jednom veľkom dome... Inak ja mám 163 cm, určite nejaký vysoký pohľadný vyšportovaný model alebo hokejista s peknou tvárou a vlasmi má nenechá chladnou, ale čo sa týka chlapov čo majú normálnu postavu a tvár nie až tak krásnu mňa s mojou výškou skôr irituje taký bežný chlap čo má 180cm a viac, lebo si pri ňom prídem ako pol človeka... Teda mne by chlap čo má 160-170 neprekážal, nakoniec ako píšem môj ex bol tiež nízky a bola som s tým ok.
@anonym_ce198c potesim ta, niesi moja ex.