icon

Ako by ste reagovali, keby chlap mešká na rande?

Včera o 13:35

Ahojte, ako by ste reagovali, keby chlap mešká na rande? Stretli sme sa 2x a 2x meškal :D ..

Prvýkrát to bolo tak, ze ja som uz bola na mieste a on mi iba volal, že vyráža z domu, že ho nieco zdrzalo (nepredvidatelna povinnost), cize som tam na neho cakala 30 minut. Mna ale najviac nastvalo to, ze on mi ani neoznamil, ze bude meskat (vedel to uz minimálne 30 minut pred stretkom), ale on mi dal vedieť až v čase, kedy uz sme sa mali stretnúť, ze len vyraza z domu a bude meskat...

Druhýkrát to bolo tak, ze 40 minut pred stretkom napísal, že príde v rozmedzi 17:00 - 17:15 (boli sme dohodnuti na 17:00), ale ja uz som akurát vyrážala z domu, čiže mne to bolo už na nič táto informácia a išla som na miesto stretnutia. Nakoniec teda prišiel 17:25 (cize som tam opat na neho cakala 25 minut).. tu uz nemal nepredvidatelnu povinnost a zle si vyratal čas a ine aktivity..

Strana
z2
vilma7
Včera o 20:24

2x meškať takmer 30 minút, cez víkend...za mňa dovi dopo.

rebellefleur
Včera o 21:41

@anonym_autor ja som bola odmalička vychovavana formulkou: presnosť je vysadou kralov, takze bez okolkov priznavam, ze vzdy som vsade radsej 15 min skor ako o minutu neskor 🙈 nemam vsak problem s tym, ked mi osoba, s kt sa mam stretnut, da normalne vediet, prepac nestiham, mozme to posunut na..? Toto je u mna ok, samozreme normalny casovy predstih, nie ze ma sediet oproti mne a zavola, budem meskat 🙈 2x rande, 2x meskanie, no neviem neviem. Ja by som uz 3x ziadne rande nedohadovala

anonym_f46c58
Včera o 21:56

Jak ja s kamaratom. Dohodneme sa na kavu o 9tej, 3x mi to posunie po 10 minútach a ja dôjdem 10:30 a on 10:45 s tým, ze však vedel, ze tam o 10tej nebudem🤣

zuzanaam
Včera o 22:01
@anonym_13b82a

@anonym_autor samozrejme to nemusí by tvoj prípad, ale ľudia s poruchami konkrétne s narcistickou meškajú. Testujú si, či si vhodná obeť. Jednak ani nepociťujú žiaden rešpekt a úctu voči času, dôvere, rozvrhu druhej osoby, dávajú tým na vedomie, ak keď podvedome, že sú niečo viac a majú právo meškať a ten ponížený, podriadený má povinnosť ich čakať. Skús ty, bez ospravedlnenia si dokráčať o 30 minút neskôr. Určite ho roztrhne od zlosti, ale keďže bude chcieť urobiť dojem, tak na teba nevybuchne hneď, ale svoju dávku pasivno- agresívnej odplaty si nenechá ujsť. Samozrejme môže ísť len o v podstate dobrého človeka, ktorý mešká. Ale teda, ja som sa stretla s tým, že takýto meškatelia nemajú rešpekt a úctu voči druhým ľudom a boli tam pridružené aj ďalšie defekty svedčiace o zlom charaktere danej osoby. Obzvlášť, ak to robí opakovane a necíti vinu, či zodpovednosť za svoje chovanie a dopad na druhú stranu.

@anonym_13b82a môžem potvrdiť, žiaľ, tiež mám takú skúsenosť, narcistický psychopat

tramtada31
Včera o 22:03
@anonym_13b82a

@anonym_autor samozrejme to nemusí by tvoj prípad, ale ľudia s poruchami konkrétne s narcistickou meškajú. Testujú si, či si vhodná obeť. Jednak ani nepociťujú žiaden rešpekt a úctu voči času, dôvere, rozvrhu druhej osoby, dávajú tým na vedomie, ak keď podvedome, že sú niečo viac a majú právo meškať a ten ponížený, podriadený má povinnosť ich čakať. Skús ty, bez ospravedlnenia si dokráčať o 30 minút neskôr. Určite ho roztrhne od zlosti, ale keďže bude chcieť urobiť dojem, tak na teba nevybuchne hneď, ale svoju dávku pasivno- agresívnej odplaty si nenechá ujsť. Samozrejme môže ísť len o v podstate dobrého človeka, ktorý mešká. Ale teda, ja som sa stretla s tým, že takýto meškatelia nemajú rešpekt a úctu voči druhým ľudom a boli tam pridružené aj ďalšie defekty svedčiace o zlom charaktere danej osoby. Obzvlášť, ak to robí opakovane a necíti vinu, či zodpovednosť za svoje chovanie a dopad na druhú stranu.

@anonym_13b82a aaale, aj osoby ADHD majú tento problem. Nič si netestuju, len si proste myslia, ze majú dosť casu. Mám takého kolegu, čo sa proste zabudne, strašne casto. Má veľa inych kvalít, toto dokázať nevie, nedokaze zmenit

anonym_81fbf0
Včera o 22:13

Ja by som ho kopla do riti, kedže to čo ti ponúka na prvom/druhom rande je max čo ti kedy bude schopný ponúknuť... čiže sa zmier s tým, že ak s ním budeš chodiť/žiť tak bude meškať hodinku a vlastne je to chronický meškač a inak to s ním nikdy nebude.

anonym_52d98b
Včera o 22:17

Meskanie na prve rande by sa mi zdalo zvlastne, ale moze sa stat. Cakala by som max 15 minut ak by nevolal s vysvetlenim. meskanie na druhy krat by som neakceptovala uz.

zuzana76
Včera o 22:51
@niekto2hy

@niekto2hy akurat som isla napisat, ze to bude urcite ADHD

betulinka1
Včera o 23:11

@anonym_autor ja by som uz na dalsie rande neprisla ale oznamila mu to, az keby mi volal kde som. Zila som s otcom, co notoricky meškal vsade. Ja to neznasam. Osobne by som 30 minut nikdy necakala, a to ani na kamosku.

Strana
z2