icon

Ako dlho ste boli single po 25ke?

10. jún 2026

Ahojte, chcem sa opýtať mužov a žien, ako dlho ste boli single po 25tke? Resp. ako najdlhšie. Ale tým single myslím aj bez kamarátov/kamarátiek s výhodami a sexu na jednu noc.

ovaaa
10. jún 2026

Každého osobná vec či?

anonym_ebd7ed
10. jún 2026

Par rokov. A nikdy som nikoho nemala s vyhodami ani na jednu noc (za mna otras, ale sto ludi sto chuti, ked to tak niekto potrebuje 😉 )

biba_18
10. jún 2026

po 25 ani deň. pred 25 asi 2 roky…

popcorn2myska
10. jún 2026

A čo s tým má vek? Alebo práve tá 25-ťka? Vyzeráš nebodaj na 70r teraz už? Niekto ťa nechal a teraz veríš tomu,že je z teba "starý mládenec/stará dievka".
To či budeš single záleží od toho ,či si sa po poslednom rozchode ,alebo aj bez rozchodu uzavrel a nikam nechodíš sa baviť,nemáš kamarátov a vlastne si sa zavrel do škatule.
Len tvoj spoločenský život rozhoduje o tom.

anonym_2bed73
10. jún 2026

@anonym_autor juuu, skoro 10.

anonym_3d230e
11. jún 2026

@anonym_autor ked som bola mlada, ma nikto nechcel, ledva som si sama splasila frajera. Ked som sa s nim rozisla, bola som single 6 mesiacov a zbalil ma moj sucasny muz.

proste_zuza
11. jún 2026

Tak asi ani chvilu, teda ak sa drzim tvojich pravidiel. Teda bez partnera som bola dlhsiu dobu. ale to ostatne bolo

lenja1
Autor odpoveď zmazal
michaela329
15. jún 2026

@anonym_autor ak sa neráta randenie - ale fakt iba káva s rôznymi mužmi, tak asi 6 mesiacov. Ukončený dom mala 5 ročný vzťah na začiatku roka a ku koncu roka dom stretla manžela 😀

neviete
21. jún 2026

Ja mesiac