Ako prežívate svadby ako single 35+?
Ako prežívate svadby ako single 35+?
@anonym_autor Akurát som včera jednu svadbu obsluhovala…Ľúto mi bolo tých žien, ktoré prišli s partnermi…
@nikoletta1712 Aj ty máš partnera, skvelá odpoveď.😃
@anonym_autor Akurát som včera jednu svadbu obsluhovala…Ľúto mi bolo tých žien, ktoré prišli s partnermi…
@nikoletta1712 preco ti ich bolo luto?
@anonym_autor Zase nejaká follow up téma ohľadom bezdetných ľudí? Máš partnera a deti. Niečo mi hovorí, že ak si single a máš 35 a plus, že asi nie.
@nikoletta1712 preco ti ich bolo luto?
@anonym_976a8a Ako sa opili tí muži, tak tie ich lacné reči, komplimenty, pohľady…Fuj…
Ja dobre, keďže to, že som single je moje rozhodnutie a zasnúbená som bola 3x a zrušila som to. Takže to prežívam výborne, som rada, že na tom mieste nie som ja.
Sklamané zeny sú navonok silné hrdinky,čo napíšu ako im je ľúto všetky,ktoré majú priateľa či nedajbože manžela. Ony sú šťastné. Myslím,že nie sú. Resp.konecne sa zbavili násilníkov,či blbcov,takže sú. Ale čo to má akú výpovednú hodnotu pre teba,autorka?
@anonym_976a8a Ako sa opili tí muži, tak tie ich lacné reči, komplimenty, pohľady…Fuj…
@nikoletta1712 môj napríklad nepije 😉😊🥰
Sklamané zeny sú navonok silné hrdinky,čo napíšu ako im je ľúto všetky,ktoré majú priateľa či nedajbože manžela. Ony sú šťastné. Myslím,že nie sú. Resp.konecne sa zbavili násilníkov,či blbcov,takže sú. Ale čo to má akú výpovednú hodnotu pre teba,autorka?
@anonym_04cf4d Zbavili sa toho,co si predtym samy nasli. Najst si (dokonca viackrat), (ci nechat na seba nalepit) a zbavit sa idiota, vypoveda iba o autorke. ze vybera podla zlych a povrchnych kriterii. Nevypoveda nic o tych, ktori pre nu neboli zaujimavi, lebo neboli idioti.
@anonym_autor normálne a vtipne 🤷🏼♀️ čo som menejhodná ak nemám partnera? Niekto má partnera a vyslovene prežíva.
@nikoletta1712 môj napríklad nepije 😉😊🥰
@aurora33 toto je najväčšia výhra mat partnera čo nepije a nepije fakt nič ani pivo víno prosecco…A stále sa stretavam s udivujucimi otázkami, že čozeeee nedá si ani jedno pivko? Nie, fakt nie 💙 Top
@aurora33 toto je najväčšia výhra mat partnera čo nepije a nepije fakt nič ani pivo víno prosecco…A stále sa stretavam s udivujucimi otázkami, že čozeeee nedá si ani jedno pivko? Nie, fakt nie 💙 Top
@brrunetkaa To by som aj ja chcela.
Takých mužov čo by nepili ani nemám v okolí.
@brrunetkaa Aj ja mam takeho. Nevypije ani kvapku, nefajci. Ale ani ja.
@brrunetkaa To by som aj ja chcela.
Takých mužov čo by nepili ani nemám v okolí.
@anonym_f504c5 fíha, no to teda žiješ v čudnej spoločnosti
@nikoletta1712 tak posobis podla fotky ako namyslena fiflena take maju muzi radi do postele preto tie reci
@brrunetkaa ano, je to super mať vedľa seba takého muža ❤️❤️❤️ a ja tiež nepijem. A hej tých reči si užijeme 😀😀
@nikoletta1712 tak posobis podla fotky ako namyslena fiflena take maju muzi radi do postele preto tie reci
@anonym_3a95dd
Na mňa nepôsobí ako namyslená fiflena a chlap s takými rečami je proste primitív bez ohľadu na to, akej žene tie reči adresuje. Ale ty asi tiež nebudeš najostrejšie ceruzka v peračníku, keď sa snažíš naznačiť, že za chlípne reči muža môže vlastne žena a to ako pôsobí. Fuj.
@anonym_3a95dd
Na mňa nepôsobí ako namyslená fiflena a chlap s takými rečami je proste primitív bez ohľadu na to, akej žene tie reči adresuje. Ale ty asi tiež nebudeš najostrejšie ceruzka v peračníku, keď sa snažíš naznačiť, že za chlípne reči muža môže vlastne žena a to ako pôsobí. Fuj.
@anonym_155e45 ano velakrat si za to moze zena sama. Zavisi co vyzaruje. Ja som mlada skareda tiez nie som. Obliekam sa slusne a aj fotky zverejnujem normálné. Ziadne spulenie pier ani nič. V zivote som nezazila oplzle reci a to som spolocenska. Lebo nebol dovod 🙂 ide o to co vyzarujes a muzi to vnimaju. Ona ako slusne dievca rozhodne nevyzera preto si muzi trufaju
@nikoletta1712 asi vedia, čo si k tebe môžu dovoliť😉
@anonym_155e45 ano velakrat si za to moze zena sama. Zavisi co vyzaruje. Ja som mlada skareda tiez nie som. Obliekam sa slusne a aj fotky zverejnujem normálné. Ziadne spulenie pier ani nič. V zivote som nezazila oplzle reci a to som spolocenska. Lebo nebol dovod 🙂 ide o to co vyzarujes a muzi to vnimaju. Ona ako slusne dievca rozhodne nevyzera preto si muzi trufaju
@anonym_3a95dd
Čo vyžaruje? Ja som ako 12-ročná zažila chlapa, čo sa o mňa obtieral v autobuse, v štrnástich mal ku mne oplzlé reči starý chlap na festivale. Čo som vyžarovala? Veď som bola decko v obyčajných rifliach a mikine. Ale vlastne si zrejme za to môžem sama, správne?
@anonym_3a95dd
A ako vyzerá slušné dievča? Ja som tu nenašla žiadnu jej fotku v spodnom prádle ani nič podobné.
@anonym_3a95dd
Čo vyžaruje? Ja som ako 12-ročná zažila chlapa, čo sa o mňa obtieral v autobuse, v štrnástich mal ku mne oplzlé reči starý chlap na festivale. Čo som vyžarovala? Veď som bola decko v obyčajných rifliach a mikine. Ale vlastne si zrejme za to môžem sama, správne?
@anonym_155e45 mne tu raz jedna v podobnej teme vysvetľovala že jej dcéru nebude nikto nikdy obťažovať pretože “je slušne vychovaná a vie ako sa ma obliekať”. Nám ani meteorit nepomôže dokiaľ budú stále existovať hentake primitívne pick-me ženy. A ešte o sebe povie že je slušná ženy 😂 no čistá chudera
@nikoletta1712 asi vedia, čo si k tebe môžu dovoliť😉
@tiezjedna presne tak. Nikdy som nevideli aby si toto muzi dovolili k slusnej zene
@anonym_3a95dd
@anonym_155e45 ja nevravim o pedofiloch a detoch. Ja vravim o dospelych zenach a muzoch. Tvoj pripad bol samozrejme iny a hodný vyšetrovania v tom čase
@chocolatebox Presne, úplne úbohé sú. Už som tiež zažila kadečo a to som sa nikdy nesprávala ani neobliekala vyzyvavo.
@anonym_155e45 mne tu raz jedna v podobnej teme vysvetľovala že jej dcéru nebude nikto nikdy obťažovať pretože “je slušne vychovaná a vie ako sa ma obliekať”. Nám ani meteorit nepomôže dokiaľ budú stále existovať hentake primitívne pick-me ženy. A ešte o sebe povie že je slušná ženy 😂 no čistá chudera
@chocolatebox
To asi budú manželky tých slušných mužov, ktorí sa na svadbách opijaju a správajú ako prasatá. Veď ten môj za nič nemôže, to ona! Samotná veta, že muži si nedovolia správať sa oplzlo k slušnej žene...to naozaj nejaká žena môže obhajovať, že sa muž MÔŽE správať oplzlo k akejkoľvek žene?
Dúfam, že zo svojho syna nevychovam také prasa ako sú "muži" v okolí tých žien.