icon

Ako nájsť normálnych ľudí na priateľstvo a vzťah?

22. sep 2025

Kde nájsť normálnych ľudí na priateľstvo a vzťah? V práci to nerobí dobrotu, cez zoznamky to je strata času tak kde potom? Kde ste našli vy ľudí ktorý reálne stáli za to?

vevebono
22. sep 2025

Napríklad ja som môjho vybrzdila.. ale super je hľadať si ludi podobnej krvnej skupiny, ak nie si úplný introvert, tak najlepšie je pomocou záujmov. Ja neviem, plaváreň, kaviareň, ... zoznamka su plne uchylakov, ženatých a pod, v práci co ja viem? To by nemusela byť katastrofa..

modratrixie
22. sep 2025

Ja som teda introvert ale to skôr je problém opačný… však úplne všade hory, internet, staré vzťahy zo školy, detstva, koníček, práca, všade, najkvalitnejšie vzťahy som našla cez koníček v skupinách na internete … ideš von … hory sú super v tom že sme spolu trávili viacero dni a noci a tak sme sa lepšie spoznali

anonym_ac2f5a
22. sep 2025

Ja som si nasla chlapa v praci. Ono sa to da ale musite byt v praci proste kolegovia. Uplne sa odosobnit. Tiez mi to chvilu trvalo ale je to tak lepsie.

ghost2323
22. sep 2025

@anonym_autor tak buď to skusiš zoznamkou alebo naživo ako bolo spomenuté cez nejaký spoločný záujem, napr nejaká skupina na FB. Ak chceš, napíš mi

alexanderkovacs
24. sep 2025

@anonym_autor najlepsie je nechat to na nahodu. Ked chodis medzi ludi, a mas konicky urcite najdes partnera.

anonym_3b3507
24. sep 2025

@anonym_autor ani ja neviem nájsť kamaráta alebo kamarátku už aj to je ťažké a nie ešte nájsť v dnešnej dobe vzťah
Je to veľmi ťažké a niekedy sa cíti človek taký sám

natalka13
24. sep 2025

v skole, v porodnici, mamicky z ihriska, spoluziaci muza,susedia. Vsetko ludia na ktorych sa viem spolahnut.

autor
24. sep 2025
@anonym_3b3507

@anonym_autor ani ja neviem nájsť kamaráta alebo kamarátku už aj to je ťažké a nie ešte nájsť v dnešnej dobe vzťah
Je to veľmi ťažké a niekedy sa cíti človek taký sám

@anonym_3b3507 aj pošli mi tvoju prezývku, môžeme si napisat

simona_racz
27. sep 2025

Cez kamarátov, známych, alebo že sesternice/bratranci mali oslavu a prišli ich spolužiaci, známi. Proste priatelia priateľov, cez spolužiakov, na zájazdoch, výletoch, jarmoky, dni mesta, a tak všelijak.

efka77
29. sep 2025

Odporúčam pri Činnostiach ktore mas rada,tam je predpoklad ze budu ludia podobneho razenia

anonym_3b3507
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_3b3507 aj pošli mi tvoju prezývku, môžeme si napisat

@anonym_autor ahoj ja neviem ako sa to robí tu ako sa to tu dá písať ja som mala dáky problém a bola som zúfalá tak som chcela niake rady ale zistila som že mi to ešte viac spravili zle kľudne si ma pridaj na Instagrame anitka certik lebo tento koník nie je pre mna

simona_racz
1. okt 2025

Kamoši dvaja sú tiež na tom tak že sú slušní, a nevedia si nájsť. Tie zoznamky zlyhali aj u nich. Jeden skúša aj na akcie zoznamovacieho typu chodiť, druhý vôbec na také nechodí. Ale ajtak sa im nedarí.

majo1983
4. okt 2025

@anonym_autor tiež sa mi nedarí nájsť si priateľku, ak chceš napiš.

simona_racz
9. okt 2025

Ja už im radím vždy, že kašlite na to. Ľudia sú všelijakí, zhoda výjde málokedy… Proste si na to zvyknite, vzťah nieje pre každého, a venujte sa niečomu inému.