icon

Ako nájsť vhodného partnera po neúspešných vzťahoch?

20. feb 2026

Ahojte.. chcela by som sa vyrozprávať.. som vo fáze, kedy by som už chcela priateľa. Za posledné 4 roky som mala 2 také romániky - mini vzťahy neviem ako to nazvať jednoducho som sa spoznala s fajn mužmi a pár mesiacov sme sa stretávali a skúšali vzťah. Ten, čo mi najviac vyhovoval bol o 20 rokov starší a to som ale po čase zhodnotila, že nebude najlepšie do budúcna aj keď to bol skvelý človek ale prišlo mi to už moc.. Bolo ťažké sa s ním rozlúčiť ale chcela by som do budúcna dieťa a moc som si to reálne nevedela predstaviť. Ten druhý tam som po pól roku zistila, že si vypisuje s inými ženami na internete tak to som hneď stopla.. Odvtedy som si dala pauzu a skúšala znova randiť skúsila som aj zoznamku a stretla som sa s 3 mužmi, jeden mi na prvom stretku vyplakával za ex a cítila som sa ako na terapií tak to som hneď stopla. Ďalší sa mi nepáčil fyzicky ale že vôbec, vyzeral na živo inak ako na fotkách a posledný tvrdil že hľadá vzťah ale skôr mi to prišlo, že len vypĺňa prázdne chvíle, pretože sme si 3 týždne písali a stretli sa len 2x a keď som naznačila, že by som sa chcela vidieť viackrát tak odpoveď bola, že jemu to nevyhovuje a to býva 10 kilometrov odomňa. Tak tu teraz sedím na posteli a rozmýšľam čo ďalej, pretože aj keď mám sama svoj život, svoje hobby, fajn rodinu, kamarátov chýba mi partner..

anonym_58f9af
20. feb 2026

Chápem,nieje to jednoduché nájsť niekoho,kto ti sadne a bude normál..treba rozšíriť ešte viac siete,hlavne v reálnom prostredí
No aj keď budeš ďalej sklamaná,tak nepoľavit z nárokov resp.ze zoberieš čo príde lebo to je ešte horšie
Držím ti veľmi palce🌹

anonym_cbb991
20. feb 2026

@anonym_autor ako sa praje pri narodeninách, želám Ti veľa zdravia to ostatné príde samo❤️

anonym_c1a186
21. feb 2026

Nezostava skusat dalej, kym nestretnes niekoho kompatibilneho. Niekedy ho stretnes hned, niekedy to trva dlhsie. Ale ak nebudes hladat, tak sa prilis nespoliehaj, ze ta princ najde v kute. Vyhoda, ze ak najdes a sadnete si, dalsie desiatky rokov mas hladanie z krku a mas pokoj ...

anonym_84dadd
21. feb 2026

@anonym_autor Tak takto, za posledné 4 roky dva romániky je žalostne malo, zvlášť, ak chces dieta. Čas beží, tak pridaj na rýchlosti, a skús tomu hľadaniu venovať viac pozornosti. Inak ostaneš bezdetná alebo slobodná matka a hlavne sama. Ja som našla na zoznamke dva vzťahy a boli to kvalitné vzťahy, aj kvalitní partneri. A našla som ich okamžite. Pekní, vysoki a zabezpečení. Ale treba aj tým chlapom vedieť čo ponúknuť. Cestovať, mať svoj príjem, byť atraktívna, čiže štíhla (50-65kg), scitana, vzdelaná, mať koníčky, priateľov, zázemie, byť vtipná a mať nadhlad. Čo z toho máš ty? Bod dva, zeny robia jednu chybu pri hľadaní, pretože obyčajne vsetko stavia na jednu kartu. Muži sú chytrejsi, rozhodia siete a čakajú, ktorá sa lapi do nej. A budú s tou, ktorú si oni vyberu. Ostatné ghostnu, prípadne friendzone. Maj čo ponúknuť a zacni randiť ako chlap a uvidíš tú zmenu.

autor
22. feb 2026
@anonym_84dadd

@anonym_autor Tak takto, za posledné 4 roky dva romániky je žalostne malo, zvlášť, ak chces dieta. Čas beží, tak pridaj na rýchlosti, a skús tomu hľadaniu venovať viac pozornosti. Inak ostaneš bezdetná alebo slobodná matka a hlavne sama. Ja som našla na zoznamke dva vzťahy a boli to kvalitné vzťahy, aj kvalitní partneri. A našla som ich okamžite. Pekní, vysoki a zabezpečení. Ale treba aj tým chlapom vedieť čo ponúknuť. Cestovať, mať svoj príjem, byť atraktívna, čiže štíhla (50-65kg), scitana, vzdelaná, mať koníčky, priateľov, zázemie, byť vtipná a mať nadhlad. Čo z toho máš ty? Bod dva, zeny robia jednu chybu pri hľadaní, pretože obyčajne vsetko stavia na jednu kartu. Muži sú chytrejsi, rozhodia siete a čakajú, ktorá sa lapi do nej. A budú s tou, ktorú si oni vyberu. Ostatné ghostnu, prípadne friendzone. Maj čo ponúknuť a zacni randiť ako chlap a uvidíš tú zmenu.

@anonym_84dadd tak takto. Pochadzam z dobre zabezpecenej kompletnej rodiny, ak sa pytame na to, mam svoj byt, prácu mam taku normalnu niesom milionár ale pre mňa to stačí a baví ma to, o seba sa snazim starat, sportujem, snazim sa pekne obliekat, malovat, mám aj vš a myslím si, že sa so mnou dá viesť inteligentná debata. Rada pocuvam podcasty, obcas nejaku knihu precitam 🙂 ale stretla som sa s tym ze som bola nazvana rozmaznanou princeznou a kadecim inym alebo mi bolo vykricane ze mam lepsi zivot ako dotycny a ja nikdy nepochopim aky je zivot tazky atd

marco76
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_84dadd tak takto. Pochadzam z dobre zabezpecenej kompletnej rodiny, ak sa pytame na to, mam svoj byt, prácu mam taku normalnu niesom milionár ale pre mňa to stačí a baví ma to, o seba sa snazim starat, sportujem, snazim sa pekne obliekat, malovat, mám aj vš a myslím si, že sa so mnou dá viesť inteligentná debata. Rada pocuvam podcasty, obcas nejaku knihu precitam 🙂 ale stretla som sa s tym ze som bola nazvana rozmaznanou princeznou a kadecim inym alebo mi bolo vykricane ze mam lepsi zivot ako dotycny a ja nikdy nepochopim aky je zivot tazky atd

@anonym_autor .. zaujímavé promo .. mnohých však môže odradiť práve atraktivita skrz komunikáciu a inteligenciu ...

unbeholfen
2. mar 2026

@anonym_autor skade si? kolko más rokov?