Ako nájsť vhodného partnera po neúspešných vzťahoch?
Ahojte.. chcela by som sa vyrozprávať.. som vo fáze, kedy by som už chcela priateľa. Za posledné 4 roky som mala 2 také romániky - mini vzťahy neviem ako to nazvať jednoducho som sa spoznala s fajn mužmi a pár mesiacov sme sa stretávali a skúšali vzťah. Ten, čo mi najviac vyhovoval bol o 20 rokov starší a to som ale po čase zhodnotila, že nebude najlepšie do budúcna aj keď to bol skvelý človek ale prišlo mi to už moc.. Bolo ťažké sa s ním rozlúčiť ale chcela by som do budúcna dieťa a moc som si to reálne nevedela predstaviť. Ten druhý tam som po pól roku zistila, že si vypisuje s inými ženami na internete tak to som hneď stopla.. Odvtedy som si dala pauzu a skúšala znova randiť skúsila som aj zoznamku a stretla som sa s 3 mužmi, jeden mi na prvom stretku vyplakával za ex a cítila som sa ako na terapií tak to som hneď stopla. Ďalší sa mi nepáčil fyzicky ale že vôbec, vyzeral na živo inak ako na fotkách a posledný tvrdil že hľadá vzťah ale skôr mi to prišlo, že len vypĺňa prázdne chvíle, pretože sme si 3 týždne písali a stretli sa len 2x a keď som naznačila, že by som sa chcela vidieť viackrát tak odpoveď bola, že jemu to nevyhovuje a to býva 10 kilometrov odomňa. Tak tu teraz sedím na posteli a rozmýšľam čo ďalej, pretože aj keď mám sama svoj život, svoje hobby, fajn rodinu, kamarátov chýba mi partner..
@anonym_autor ako sa praje pri narodeninách, želám Ti veľa zdravia to ostatné príde samo❤️
Nezostava skusat dalej, kym nestretnes niekoho kompatibilneho. Niekedy ho stretnes hned, niekedy to trva dlhsie. Ale ak nebudes hladat, tak sa prilis nespoliehaj, ze ta princ najde v kute. Vyhoda, ze ak najdes a sadnete si, dalsie desiatky rokov mas hladanie z krku a mas pokoj ...
@anonym_autor Tak takto, za posledné 4 roky dva romániky je žalostne malo, zvlášť, ak chces dieta. Čas beží, tak pridaj na rýchlosti, a skús tomu hľadaniu venovať viac pozornosti. Inak ostaneš bezdetná alebo slobodná matka a hlavne sama. Ja som našla na zoznamke dva vzťahy a boli to kvalitné vzťahy, aj kvalitní partneri. A našla som ich okamžite. Pekní, vysoki a zabezpečení. Ale treba aj tým chlapom vedieť čo ponúknuť. Cestovať, mať svoj príjem, byť atraktívna, čiže štíhla (50-65kg), scitana, vzdelaná, mať koníčky, priateľov, zázemie, byť vtipná a mať nadhlad. Čo z toho máš ty? Bod dva, zeny robia jednu chybu pri hľadaní, pretože obyčajne vsetko stavia na jednu kartu. Muži sú chytrejsi, rozhodia siete a čakajú, ktorá sa lapi do nej. A budú s tou, ktorú si oni vyberu. Ostatné ghostnu, prípadne friendzone. Maj čo ponúknuť a zacni randiť ako chlap a uvidíš tú zmenu.
@anonym_autor Tak takto, za posledné 4 roky dva romániky je žalostne malo, zvlášť, ak chces dieta. Čas beží, tak pridaj na rýchlosti, a skús tomu hľadaniu venovať viac pozornosti. Inak ostaneš bezdetná alebo slobodná matka a hlavne sama. Ja som našla na zoznamke dva vzťahy a boli to kvalitné vzťahy, aj kvalitní partneri. A našla som ich okamžite. Pekní, vysoki a zabezpečení. Ale treba aj tým chlapom vedieť čo ponúknuť. Cestovať, mať svoj príjem, byť atraktívna, čiže štíhla (50-65kg), scitana, vzdelaná, mať koníčky, priateľov, zázemie, byť vtipná a mať nadhlad. Čo z toho máš ty? Bod dva, zeny robia jednu chybu pri hľadaní, pretože obyčajne vsetko stavia na jednu kartu. Muži sú chytrejsi, rozhodia siete a čakajú, ktorá sa lapi do nej. A budú s tou, ktorú si oni vyberu. Ostatné ghostnu, prípadne friendzone. Maj čo ponúknuť a zacni randiť ako chlap a uvidíš tú zmenu.
@anonym_84dadd tak takto. Pochadzam z dobre zabezpecenej kompletnej rodiny, ak sa pytame na to, mam svoj byt, prácu mam taku normalnu niesom milionár ale pre mňa to stačí a baví ma to, o seba sa snazim starat, sportujem, snazim sa pekne obliekat, malovat, mám aj vš a myslím si, že sa so mnou dá viesť inteligentná debata. Rada pocuvam podcasty, obcas nejaku knihu precitam 🙂 ale stretla som sa s tym ze som bola nazvana rozmaznanou princeznou a kadecim inym alebo mi bolo vykricane ze mam lepsi zivot ako dotycny a ja nikdy nepochopim aky je zivot tazky atd
@anonym_84dadd tak takto. Pochadzam z dobre zabezpecenej kompletnej rodiny, ak sa pytame na to, mam svoj byt, prácu mam taku normalnu niesom milionár ale pre mňa to stačí a baví ma to, o seba sa snazim starat, sportujem, snazim sa pekne obliekat, malovat, mám aj vš a myslím si, že sa so mnou dá viesť inteligentná debata. Rada pocuvam podcasty, obcas nejaku knihu precitam 🙂 ale stretla som sa s tym ze som bola nazvana rozmaznanou princeznou a kadecim inym alebo mi bolo vykricane ze mam lepsi zivot ako dotycny a ja nikdy nepochopim aky je zivot tazky atd
@anonym_autor .. zaujímavé promo .. mnohých však môže odradiť práve atraktivita skrz komunikáciu a inteligenciu ...

Chápem,nieje to jednoduché nájsť niekoho,kto ti sadne a bude normál..treba rozšíriť ešte viac siete,hlavne v reálnom prostredí
No aj keď budeš ďalej sklamaná,tak nepoľavit z nárokov resp.ze zoberieš čo príde lebo to je ešte horšie
Držím ti veľmi palce🌹