icon

Ako reagovať, keď na rande spomenie vašu kamarátku?

Včera o 11:50

Cau zeny, co sa mi stalo. Prave som sa vratila zo stretnutia, na ktore ma pozval jeden chalan, ktory ma oslovil na zoznamke, ale to, co som zazila, bol teda sok. Chalan prisiel a vyzeral presne ako na fotkach dobre, dokonca sa mi pacil az privelmi. Dve hodiny sme stravili v kaviarni a potom este dalsie dve v aute na vyhliadke nad mestom, kedze je vonku kosa. A ked sme sa lucili, pytam sa ho. ..Tak kedy sa uvidime? A on na to, ze vie o mojej kamoske, ze s nou chodim na vylety, ze sa mu paci ona a ze by chcel ist s nami, ked niekam pojdeme. Ze ho mam proste vziat s nami aby sa s nou stretol. Ja som v tej chvili vobec nevedela, co mu mam na to povedat.. Bolo mi do placu a zaroven do smiechu. Ako som sadla do svojho auta, este som tam asi pol hodiny sedela a nechapala, co sa prave stalo. Kamoska vyzera dobre a dost si prebera, takze z toho, co som pochopila, uz spolu boli aj nejako v kontakte a ona ho zrejme zablokovala, alebo nieco take...

Takze co teraz?? Co urovit???

Strana
z2
anonym_c84ef7
Včera o 14:25
@anonym_abcc83

@anonym_autor Na toto doplatilo už veľa dievčat a žien.... fešák,ale prázdna hlava

@anonym_abcc83 az taka prazdna hlavo chalanisko nebude. Chce jej kamosku, tak to zaonacil pekne vycurane aby sa dostal k tej co chce. Na to treba fiskusa, toto seno v mozgovni nevymysli

anonym_707626
Včera o 15:43

No nezavidim ti, je to dost ponizujuce. Mne sa stalo pred rokmi nieco podobne, ked sme s fesakom sedeli v cajovni a on zacal balit casnicku a vypytal si jej tel. cislo. Ako tak ma este v zivote nikto neponizil. A potom ma este kontaktoval a chcel sa zase stretnut a nechapal, preco nechcem. No vselijaki typkovia su medzi nami.

anonym_c48b2c
Včera o 15:56

@anonym_autor auu to by fakt zabolelo. Ak ste dobré kamošky, tak by som sa jej zverila. Ak bude chcieť, tak by som jej dala kontakt. Ak nebude chcieť, tak by som to zas napísala tomu chalanovi, že ona (stále) nemá záujem a nepríde mi to voči nej fér ťahať ho na výlety, nie som dohadzovačka a je mi to nepríjemné, aj to celé rande/nerande, ktoré vymyslel. Nech si k nej nájde iné cestičky. Ja som taká dosť na rovinu. A nezachoval sa moc pekne voči tebe, tak neviem prečo by si mu mala robiť láskavosti.

Strana
z2