icon

Ako reagovať, keď na rande spomenie vašu kamarátku?

Včera o 11:50

Cau zeny, co sa mi stalo. Prave som sa vratila zo stretnutia, na ktore ma pozval jeden chalan, ktory ma oslovil na zoznamke, ale to, co som zazila, bol teda sok. Chalan prisiel a vyzeral presne ako na fotkach dobre, dokonca sa mi pacil az privelmi. Dve hodiny sme stravili v kaviarni a potom este dalsie dve v aute na vyhliadke nad mestom, kedze je vonku kosa. A ked sme sa lucili, pytam sa ho. ..Tak kedy sa uvidime? A on na to, ze vie o mojej kamoske, ze s nou chodim na vylety, ze sa mu paci ona a ze by chcel ist s nami, ked niekam pojdeme. Ze ho mam proste vziat s nami aby sa s nou stretol. Ja som v tej chvili vobec nevedela, co mu mam na to povedat.. Bolo mi do placu a zaroven do smiechu. Ako som sadla do svojho auta, este som tam asi pol hodiny sedela a nechapala, co sa prave stalo. Kamoska vyzera dobre a dost si prebera, takze z toho, co som pochopila, uz spolu boli aj nejako v kontakte a ona ho zrejme zablokovala, alebo nieco take...

Takze co teraz?? Co urovit???

Strana
z2
sisa_s
Včera o 11:52

Kto chodi na rande v pondelok rano 😀

anonym_fa07e3
Včera o 11:53

@anonym_autor ak ho kamoška nechce tak mu napíš že žiadne stretko s tebou ani s ňou už nebude. Vybavené. Na to fakt netreba IQ 4000

autor
@sisa_s

@sisa_s Vsetci co maju nocnu v JLR

thereisabear

Vôbec nič by som nerobila. Iba ho zablokovala.

doriiis
@sisa_s

@sisa_s .... Presne nad tým rozmýšľam aj ja. 😃

januska12323
Včera o 11:55

Na neho by som sa vykašľala a kamoške napísala a spoločne sa zasmiali nad chudákom.

autor
Včera o 11:56
@januska12323

Na neho by som sa vykašľala a kamoške napísala a spoločne sa zasmiali nad chudákom.

@januska12323praveze fesak je to, a velmi sa mi paci.

anonym_abcc83
Včera o 11:57
@anonym_autor

@anonym_autor Na toto doplatilo už veľa dievčat a žien.... fešák,ale prázdna hlava

thereisabear
Včera o 11:57
@anonym_autor

@anonym_autor ale ty jemu nie, tak čo chceš robiť?

sisska96
Včera o 12:02

No teraz čo? Nič. Hladaj ďalej a hotovo.

anonym_9e150e
Včera o 12:02

No, v zivote sa vzdy nevyhrava a zvykni si aj na odmietnutia. Alebo si to mozes strihnut na sposob romantickeho filmu, ze si to skarede kacatko, ktore pomaha kamosovi, ktory sa jej paci, zbalit zenu jeho srdca, az sa zamiluje do kacatka...

sissy27
Včera o 12:04

@anonym_autor co robit? Segedin 🤷‍♀️
A s tymto konkretnym chlapom nic, ved ta nechce, chce tvoju kamosku a este ma tu drzost, ze sa k nej chce dostat cez teba. Keby ti aspon ponukol nejakeho kamosa na oplatku 😂 tak by to mohlo byt vtipne, ale ako vidis, este je aj sebec.

autor
Včera o 12:04

tu v Nitre nikoho nemame ani, Kopa zadanych, škaredých, alebo Ukrajincov.

anonym_42e997
Včera o 12:05
@anonym_autor

@anonym_autor
No tak pridi bez podprsenky a oholena

anonym_825701
Včera o 12:10
@anonym_autor

@anonym_autor Tak ho pozvi na rande, ze idete vsetci traja na vylet a namiesto toho chodte k hypnotizerovi a v hlbkej hypnoze nech mu vsugeruje, ze sa mu pacis ..

patrike
Včera o 12:10

To ti stalo za ten roman, co si napisala ? Uplne normalna situacia, ked druha strana nema zaujem. Z jeho strany nic zavadne nevidim, poziadal ta o sprostredkovanie kontaktu s kamaratkou.

patrike
Včera o 12:11
@anonym_42e997

@anonym_autor
No tak pridi bez podprsenky a oholena

@anonym_42e997 Bez podprsenky to moze niekedy byt skor odpudzujuce, nez zvodne 🙂

autor
Včera o 12:13
@patrike

@anonym_42e997 Bez podprsenky to moze niekedy byt skor odpudzujuce, nez zvodne 🙂

@patrike blbec.

anonym_9e150e
Včera o 12:13
@anonym_autor

@anonym_autor Co znamena: "Kopa zadanych, škaredých,..."
Ak ten, co sa ti paci, nema zaujem, tak mozno rubes trosku privysoko a zrealni svoje ocakavania. Mozno je niekde niekto, komu sa pacis, ale pre teba nie je dost "dobry", ty pozeras po inom, ktory zase pozera po inej a nie si dost "dobra" pre neho ...

patrike
Včera o 12:18
@anonym_autor

@patrike blbec.

@anonym_autor Preco ? Muzi preferuju pevne prsia. To je fakt, nic urazlive v tom nie je. To je rovnaka preferencia ako "chcem vysokeho fesaka".

7miriam77
Včera o 12:19
@patrike

@anonym_autor Preco ? Muzi preferuju pevne prsia. To je fakt, nic urazlive v tom nie je. To je rovnaka preferencia ako "chcem vysokeho fesaka".

@patrike a ako vieš, že nemá pevné prsia????

7miriam77
Včera o 12:22

@anonym_autor tak na rovinu ti povedal o čo mu ide, no nechápem, prečo to tak naťahoval a trvalo mu 4 hodiny,kým ti to povedal 🙃😏. Už by som mu neodpisovala a proste uzavrela to ako nevydarené rande. Život ide ďalej

crazy_cat_lady
Včera o 12:33

Akoze co robit? Nepacis sa mu. Bud mu dohod kamosku, alebo sa na nom obe zasmejte

anonym_cdb446
Včera o 12:37

Veď je to nejaký psychopat. Posadnutý osobou, ktorá ho nechce. Až tak sa znížil, že si zistil, koho má medzi priateľmi a zavolal ťa von. Čo robiť? Dať vedieť kamarátke, nech si dá pozor... aby ju náhodou nečakal niekedy večer pred domom.

monro
Včera o 12:40

Čo teraz? Nič, nechaj to tak.

anonym_caa347
Včera o 12:49
@anonym_cdb446

Veď je to nejaký psychopat. Posadnutý osobou, ktorá ho nechce. Až tak sa znížil, že si zistil, koho má medzi priateľmi a zavolal ťa von. Čo robiť? Dať vedieť kamarátke, nech si dá pozor... aby ju náhodou nečakal niekedy večer pred domom.

@anonym_cdb446 fešák síce je, ale hlavu kompletnú nemá ani náhodou. Je to psychopaticke. Pozvať na rande kamošku, tej, čo má odmietla a s ňou byť 4 hodiny a potom zo seba dostať, to, čo on dostal. Tak toto je hlboko psychopaticke, ako predátor, čo sleduje korisť a chce ju dostal za každú cenu. Kamošku treba varovať pred psychopatom, jemu sa neozyvat. Aj keď niečo mi hovorí, že on sa ti na 100 percent ozve, kedy date spoločne rande. A keď dostane neurčitú odpoveď, ozve sa zase a zase. A bude tá otravovať s rande, dokiaľ to rande nedáte všetci 4. Pozor na.neho!!!!!!!

patrike
Včera o 12:53
@7miriam77

@patrike a ako vieš, že nemá pevné prsia????

@7miriam77 Ved pisem "niekedy".

katarinaba
Včera o 13:03

Mna zaujala ta kamoska - ze ho zablokovala asi. To chces povedat, ze ak by kamoska mala zaujem, tak pojdete na vylet vsetci traja? Vazne? To si date akoze trojku? Alebo by ti nevadilo byt niekde, kde nie si do poctu? Sa budes na nich pozerat ako sa cicmaju?
Co robit? To je seriozna otazka? Ja neverim.

sevrin
Včera o 14:19
@anonym_autor

@sisa_s Vsetci co maju nocnu v JLR

@anonym_autor to si sa po nočnej vo fabrike srala na rande?

anonym_3bcbd4
Včera o 14:20

tak spolu do trojky. 🙂

Strana
z2