icon

Ako reagovať, keď sa partner po rande zmení?

Dnes o 06:48

Ahojte,
pocas sviatkov som bola na stretku s jednym chlapom. Bolo to celkom fajn , porozpravali sme sa , bolo o com, nebola nuda. Avsak, ked ma viezol domov, v aute nepovedal ani slovo. Akokeby to bol iny chlap. Pocas kavy/ vecere vysmiaty a potom v aute nic. Podakovala som mu, a potom napisala , ze dakujem za pekny vecer. On mi na to odpisal, ze neni zaco nic viac 😅. Z prijemneho , vtipneho chlapa sa zrazu stal utiahnuty , tichy. Preslo par dni, ozyva sa , ale je to take ine ako predtym. Neviem, ci to bola pretvarka, opytali by ste sa slusne , ze co sa vlastne stalo, ze zrazu sa stiahol alebo nechali tak.

Strana
z2
autor
Dnes o 09:22
@anonym_8bc65f

No kks, ze keby nezaplatil, tak zabudnes ze existuje
Waw🫣😅

@anonym_8bc65f mne pride normalne ze ked chlap pozve prvykrat niekam zenu , tak ze zaplati, nehovorim o stalom plateni, jasne ze potom aj ja pozvem zaplatim normalne , ale prvykrat zeby platila zena no neviem. Ale kazdy inak to ma asi nastavene .

biba_18
Dnes o 09:26

@anonym_autor ja to mám tiež tak - ale myslím že dopredu to nie je dobré očakávať nejak tak automaticky - lebo možno on to má inak ...
ja si dokonca myslím že by mal platiť stále ak ju už volá, ale nie o tom je táto debata ...
príčin prečo sa zmenilo jeho správanie môže byť milion, ale táto môže byť jedna z nich 😒

anonym_8bc65f
Dnes o 09:31
@anonym_autor

@anonym_8bc65f mne pride normalne ze ked chlap pozve prvykrat niekam zenu , tak ze zaplati, nehovorim o stalom plateni, jasne ze potom aj ja pozvem zaplatim normalne , ale prvykrat zeby platila zena no neviem. Ale kazdy inak to ma asi nastavene .

@anonym_autor ok
Práveže si myslím, že na prvom rande aby chlap neplatil ,,cudzej,, a az časom🙂
No vidíš ty by ho kvôli takej,, blbosti,, odpísala a možno on našiel nejakú takú blbosť

Alebo možno sa zľakol aj takí sú ,moc si mu pocarovala 🙂

ivicatolic
Dnes o 09:33

@anonym_autor ak máš záujem, stretávaj sa ďalej....a sama zistíš 😊👍👉

autor
Dnes o 10:19
@moonlight1210

Moze byt okrem ineho (soferovania), ze je aj viac introvert, tak sa mu na tej veceri vycerpala spolocenska baterka a uz bol emocne unaveny. Introverti vedia byt odviazani a ukecani, ked chcu, alebo ked musia. Ale rychlo ich to unavi a vycerpa. Baterky im to dobija len v overenej dovernej spolocnosti rodiny, znamych a kamosov. Tam si to vyslovene uzivaju, ani ich nespoznavas.

Teraz aj on moze mat pocit, ze ticho bol trapas (lebo aj ty si ostala ticho, nielen on), tak caka podnet od teba, ako to beries.

Jednoducho sa chovaj normalne, prilis to nepitvaj, bav sa s nim ako predtym, kludne nadviaz na niektore temy, co ste preberali na veceri (nech vie, ze si ho tam realne pocuvala a zapamatala si si to - btw. toto je sposob, ako niekomu ukazat, ze ta naozaj zaujima).

Neries, ci nie si prilis, alebo vtierava. Ak takato komunikativna si, tak taka bud.
Neries, ci sa prisposobit. Musi ta brat taku, aka si. Nie ty sa snazit nejak vymodelovat seba tak, aby si jemu vyhovovala (alebo ho neodplasila, a pod.).

Kludne ty poloz otazku, ci sa este nestretnete. Ak povie ano, tak nechaj termin na nom. Iba ak by navrhol, nech ho urcis ty, tak ho urci ty.

Btw. vies kolko muzov na otazku, co ich definitivne zaujalo na tej ich, povie nejaku uplne random vec, co si zena ani neuvedomila, ze by bola na nej pritazliva?
Obycajne veci typu, ako si raz na opekacke zaviazala narychlo vlasy, aby jej neprekazali, ked chystali jedlo, kazdy pramen jej trcal do inej strany, ale zrazu sa jemu zdala uplne sexy.
Ako sa zrubala zo stolicky, a potom sa na tom smiala ako blazon, az krochkala od smiechu a vybehol jej sopel.
Ako ju nejakym svojim kuskom rozosmial tak, az pistala, ze si asi cvrkla.
Ako mu bez okolkov povedala, ze je uplny debil, ked sa choval ako debil.
Ako nestratila hlavu, ked sa nieco stalo, ale obratom vymyslela rychle a prakticke nahradne riesenie.
Ked tancovala s kamoskami na diskoteke, uplne odviazna (takto zbalila jedna moja kamoska svojho muza, ani to netusila, ze presne v tej chvili sa rozhodol, ze tuto babu chce, lebo ju nezaujima, co okolie, ona si uziva zabavu - to mi povedal on).
Ked mu len tak mimochodom povedala, ze obdivuje, ako skvele zvlada pracu, alebo ine veci (hlavne, ak ma on pocit, ze su namahave).
A XY dalsich veci.

Bud sama sebou. Neanalyzuj to. Hadam sa potom nechces stale kontrolovat cely vztah.
A uvidis, ako bude reagovat na to vsetko.

A ak chcel sex a nic nebolo, a preto ostal sklamany, tak si usla pred sklamanim. Lebo po tom sexe by sa zachoval tak isto.

@moonlight1210 to si velmi pekne napisala. No ved to , ze ja sa rasa rozpravam, a som ten typ co chce aj spatnu vazbu nejaku od druheho cloveka, hoci aj negativnu , ale aspon nieco. Hra na macku a mys ma nebavi, uz som z toho vyrastla. Zakladom vsetkeho je komunikacia.

anonym_1f8b31
Dnes o 10:55
@anonym_autor

@moonlight1210 to si velmi pekne napisala. No ved to , ze ja sa rasa rozpravam, a som ten typ co chce aj spatnu vazbu nejaku od druheho cloveka, hoci aj negativnu , ale aspon nieco. Hra na macku a mys ma nebavi, uz som z toho vyrastla. Zakladom vsetkeho je komunikacia.

@anonym_autor Neostava ti nic ine, len sa ho spytat...bud pri telefonate alebo na dalsom rande. Lebo zjavne tu nejde len o ticho v aute, ale aj naslednu inu komunikaciu. A navrhni teda platenie ty, ak sa teda dalsie rande uskutocni.

bielasovicka
Dnes o 11:05

@anonym_autor tiež ma hneď napadlo ze problém bol v platení. Možno si myslel ze budete platiť na polovicu.

enmery
Dnes o 11:11
@anonym_autor

@anonym_autor Vôbec si nedomýšľaj. Normálne mu povedz svoje pocit, opýtaj sa, čo sa stalo/deje. Vyjasniť si veci nie je o hádke ci konfrontácii. A je mi smiešne tu z týchto komentov, čo sa debutuje, ze zaplatil jednu celú posratú večeru, tak preto je taký...

Držím Ti prsty, nepíš sem, napíš normálne jemu, predsa nechceš strácať ani svoj drahocenný čas, ani ten jeho. Ako píšeš, komunikácia je základ. A sorry, ak dospelý muž pozve, chce zaplatiť a zaplatí a potom sa tu debutuje, ze on asi chcel napoly a to sa ho dotklo😂Tak o takého by som už neoprela ani rebrík. Stačí byt dospelý a zrelý a povedať to predtým, nie sa potom odmerať. Nikto nevie čítať myšlienky.

biba_18
Dnes o 11:15

@enmery lenže toto predpokladá nejakú sociálnu zručnosť, povedať asertívne čo a kto ... nemôžeš predsa očakávať niečo on niekoho, keď sama to nedokážeš (napr. ako autorka...)

enmery
Dnes o 11:20
@biba_18

@enmery lenže toto predpokladá nejakú sociálnu zručnosť, povedať asertívne čo a kto ... nemôžeš predsa očakávať niečo on niekoho, keď sama to nedokážeš (napr. ako autorka...)

@biba_18 Aha, takže ona je na vine?Ale že sa tu debutuje, že sa urazil kvôli účtu, čiže vnutorne si niečo myslí, urobí opak a potom sa urazi, to je aká sociálna zručnosť uňho? O takého by som záujem viac nemala a nie preto, že chcel účet napoly...

Autorka fakt, kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie. Aspoň hneď na začiatku zistíš, či vie a chce otvorene komunikovať. Pretože tieto domýšľačky, báť sa opýtať nikdy nikomu nič dobré neprinieslo. Hra na mačku a myš čo sa vzťahov týka fakt je iba kontraproduktívne.

biba_18
Dnes o 11:23

@enmery ja nepíšem že ona je na vine, neviem kde si to vyčítala. píšem že nemôžeš od niekoho chcieť niečo čo sama nevieš ...

kavasmliekom
Dnes o 12:42

Ako sa poznám, opýtala by som sa ho priamo, či ešte plánuje stretko a rozvíjať spoznávanie, alebo nie,lebo máš z neho pocit že je iný. Veď už nie ste malé deti. Neviem čo ste očakávali od toho stretnutia, ale asi nie na oboch stranách je spokojnosť.

muchotrafka298
Dnes o 13:48

Jedna vec je pisanie a komunikacia cez aplikacie, socialne siete a pod. a ina vec je osobne stretnutie. Lebo ja poznam ludi, osobne, muzov aj zeny, co su pri pisani vtipni, extrovertni, komunikativni a v realite sedia a pozeraju pred seba a leze to z nich ta jedna veta tri hodiny. Mozno proste on to po stretrnuti necitil, ze by tam bola iskra, ktora bola v tej pisomnej komunikacii. Alebo hlada nieco ine. V kazdom pripade by som sa ja osobne opytala, ze ci bude dalsie stretnutie a ak ano, tak ako to vnima on. Ked napise, ze ako ja chcem, tak to by bol signal, ze on proste pojde, ale iniciativa od neho nebude. Co sa tyka platenia, ked si nebola v drahej zazitkovej restike, kde menu stoji na osobu 200 EUR, tak by som to neriesila, ze by bol nastvany, ze musel zaplatit. Kto pozyva, ten plati. Aspon na zaciatku urcite za mna.

anonym_e4db13
Dnes o 16:23

@anonym_autor pozvala by som ho na druhé rande ja. "Počuj Feri. Minule si platil ty, teraz som na rade ja. Máš čas budúci piatok, že by sme skočili na pizzu? Alebo radšej na kafe?" (Alebo teda niečo podobné ako ste boli, netuším koľko platil.) Aspoň mu ukážeš, že ti nejde len o to, aby ťa stále len on niekam pozýval. Lebo teraz sú vraj dievčatá všelijaké. A zároveň uvidíš, či bude aj tretie rande - lebo automaticky by mal byť potom zas na rade on...

autor
Dnes o 16:58
@muchotrafka298

Jedna vec je pisanie a komunikacia cez aplikacie, socialne siete a pod. a ina vec je osobne stretnutie. Lebo ja poznam ludi, osobne, muzov aj zeny, co su pri pisani vtipni, extrovertni, komunikativni a v realite sedia a pozeraju pred seba a leze to z nich ta jedna veta tri hodiny. Mozno proste on to po stretrnuti necitil, ze by tam bola iskra, ktora bola v tej pisomnej komunikacii. Alebo hlada nieco ine. V kazdom pripade by som sa ja osobne opytala, ze ci bude dalsie stretnutie a ak ano, tak ako to vnima on. Ked napise, ze ako ja chcem, tak to by bol signal, ze on proste pojde, ale iniciativa od neho nebude. Co sa tyka platenia, ked si nebola v drahej zazitkovej restike, kde menu stoji na osobu 200 EUR, tak by som to neriesila, ze by bol nastvany, ze musel zaplatit. Kto pozyva, ten plati. Aspon na zaciatku urcite za mna.

@muchotrafka298 presne , opytala som sa ho , ze ked ja chcem mozeme ist. Mne to pride lahostajne akokeby jemu sa nechcelo.

muchotrafka298
Dnes o 17:32
@anonym_autor

@muchotrafka298 presne , opytala som sa ho , ze ked ja chcem mozeme ist. Mne to pride lahostajne akokeby jemu sa nechcelo.

@anonym_autor mozno sa mu nechce, lebo ma ine dalsie zeny rozrobene a caka tam, ze z nich mu nejaka sadne lepsie ako ty. Nefandi si, ze si len jedna. Lebo teraz je taky trend, ze ludia proste randia s viacerymi sucasne. A vyberu si potom.

autor
Dnes o 17:37
@muchotrafka298

@anonym_autor mozno sa mu nechce, lebo ma ine dalsie zeny rozrobene a caka tam, ze z nich mu nejaka sadne lepsie ako ty. Nefandi si, ze si len jedna. Lebo teraz je taky trend, ze ludia proste randia s viacerymi sucasne. A vyberu si potom.

@muchotrafka298 aj to je mozne, alebo stale smuti za byvalou. Ktovie co ma v hlave

muchotrafka298
Dnes o 18:07
@anonym_autor

@muchotrafka298 aj to je mozne, alebo stale smuti za byvalou. Ktovie co ma v hlave

@anonym_autor no mozne je aj to, alebo ze kazdu zenu s nou bude porovnavat. Co sa nema, to vieme. Mne to pride tak, ze ty mas teraz asi vyvijat iniciativu, ja by som to ale nerobila. LEbo si myslim, ze v tomto pripade to ma vychadzat od chlapa ten celkovy zaujem o zenu, nie opacne.

anonym_040bd6
Dnes o 19:45

Spýtala by som sa normálne, že či sa niečo zmenilo, že vidis zmenu, proste že nech kľudne povie ak nemá záujem pokračovať v spoznávani, že proste máš rada veci na rovinu.

autor
Dnes o 19:46
@muchotrafka298

@anonym_autor no mozne je aj to, alebo ze kazdu zenu s nou bude porovnavat. Co sa nema, to vieme. Mne to pride tak, ze ty mas teraz asi vyvijat iniciativu, ja by som to ale nerobila. LEbo si myslim, ze v tomto pripade to ma vychadzat od chlapa ten celkovy zaujem o zenu, nie opacne.

@muchotrafka298 tiez si myslim, ze chlap ma vyvijat iniciativu a nie opacne.

autor
Dnes o 19:50
@anonym_040bd6

Spýtala by som sa normálne, že či sa niečo zmenilo, že vidis zmenu, proste že nech kľudne povie ak nemá záujem pokračovať v spoznávani, že proste máš rada veci na rovinu.

@anonym_040bd6 opytala som sa a napisal mi, ze sa nevyjadril , zeby mu bolo so mnou zle. A ze ked ist von nechcem nemusime. Myslim, ze tym dal najavo svoj nezaujem celkom jasne.

Strana
z2