icon

Ako rozpoznať ženské signály záujmu?

franko_
8. aug 2026

Preco zeny ked sa im dakto paci tak sa postavia / posadia kusok od neho a tvaria sa ze nic, alebo sa par krat nanho obzru, alebo zacnu nervozne smskovat atd? A potom urazene odidu? Ako ma chlap vediet o co im ide kym to narovinu nepovedia?

Strana
z2
mischy00
9. aug 2026
@podvody

A čo znamená to keď sa žena pri očnom kontakte usmeje? Lebo niekto písal v inej téme že neviem rozoznať že či je to typ úsmevu daj pokoj, alebo typ úsmevu že je milá. Ale to nedáva logiku že úsmevom vyjadriť že daj pokoj. Lebo napríklad na koncerte sa pri stánkoch rozprávali 3 ženy a ja som na jednu pozeral a hneď ako to zbadala sa zamračila. To je jasný signál tipu: Nečum na mňa. To sedí ale hento že úsmev ktorým chce ignorovať? To nemá logiku. A vo vlaku boli dve ukraninky a keď sme vystupovali tak jedna sa na mňa usmiala.

@podvody úsmev nemusí vôbec znamenať záujem, niekedy je to len obyčajná slušnosť a v tej sekunde ako sa na teba usmiala, v tej sekunde aj zabudla ze žiješ.
Úsmev, ktorý značí záujem je taký, ze zena sa celá rozžiari, aj oci sa jej smejú. Tak ako u mužov, oči sa im ako keby mimovoľne zväčšia a automaticky prichádza úsmev.

anonym_3945e8
9. aug 2026
@podvody

Však ano keď nechce tak nechce. Ďalej im nič nerobím. Na festivale pred pódiom tancovali dve, prišiel som k nim že si snimi zatancujem, nič nepovedali a otočili sa a uzavreli kruh tak že ma z neho vytlačili. Proste odmietavý postoj. Potom som šiel za ďalšími dvomi, s tými som sa chvílu rozprával ale tiež potom dali najavo že sa otočili inam a tancovali tak že mňa vytlačili. Vo wellnese som osloví jednu, tá povedala nech jej dám pokoj. Že rešpektujem to len mám skúsenosť že skôr to ženám vadí. Ešte som nezažil že by ma vtiahli medzi seba do kruhu a tancovali so mnou, išli by sme pre drinl a kecali. Ale zase Mirkina kamoška ktorá sa mi páčila ale odmietla ma, vravela že sa s frajerom zoznámila na festivale.

@podvody prestaň do každej debaty zaťahovať svoje problémy!

anonym_39d282
10. aug 2026

Kedysi to bolo jednoduchsie....proste priamociare, ziadne omacky. Dnes sa okolo flirtovania ci randenia robi tolko diskusii akoby sa riesila kvantova fyzika.

Zeny hovoria, ze su muzi tutmaci, nevnimavy, bojazlivy a neviem co a zaroven sa stazuju, ze je problem najst normalneho chlapa.

Muzova praca je primarne to, co sam uzna za vhodne. Ak chce clovek niekoho spoznat tak treba iniciativne urobit prvy krok a neriesit nejake zastarale role pohlavi.

Ved nech kazdy robi tak ako uzna za vhodne. Tieto diskusie su aj tak casto velmi zabavne ked nastane moment, ze muz sa zodvihne a odide a zena je totalne sokovana, ze okolo nej neobiehal ako lunarna druzica 🤣.

podvody
Včera o 00:03
@mischy00

@podvody úsmev nemusí vôbec znamenať záujem, niekedy je to len obyčajná slušnosť a v tej sekunde ako sa na teba usmiala, v tej sekunde aj zabudla ze žiješ.
Úsmev, ktorý značí záujem je taký, ze zena sa celá rozžiari, aj oci sa jej smejú. Tak ako u mužov, oči sa im ako keby mimovoľne zväčšia a automaticky prichádza úsmev.

@mischy00 presne také prejavy mala kolegyňa na kolegu, čo opisuješ.

podvody
Včera o 00:05
@anonym_3945e8

@podvody prestaň do každej debaty zaťahovať svoje problémy!

@anonym_3945e8 ja nemám žiadne problémy, len diskutujem o signáloch žien.

anonym_3945e8
Včera o 10:44
@podvody

@anonym_3945e8 ja nemám žiadne problémy, len diskutujem o signáloch žien.

@podvody máš problémy,stále dookola ich pcháš do každej cudzej debaty,ani tvoja debata ti na to nestačila?
Nepamätáš si,čo píšeš?
Nezvýraznila som všetko,ale je tam len JA JA JA MŇA MŇA MŇA....
Na festivale pred pódiom tancovali dve, prišiel som k nim že si snimi 𝙅𝘼 zatancujem, nič nepovedali a otočili sa a uzavreli kruh tak že 𝙈𝘼 z neho vytlačili. Proste odmietavý postoj. Potom som 𝙅𝘼 šiel za ďalšími dvomi, s tými som sa 𝙅𝘼 chvílu rozprával ale tiež potom dali najavo že sa otočili inam a tancovali tak že 𝙈Ň𝘼 vytlačili. Vo wellnese som 𝙅𝘼 osloví jednu, tá povedala nech jej dám pokoj. Že 𝙅𝘼 rešpektujem to len 𝙅𝘼 mám skúsenosť že skôr to ženám vadí. Ešte som 𝙅𝘼 nezažil že by 𝙈Ň𝘼 vtiahli medzi seba do kruhu a tancovali so mnou, išli by sme pre drinl a kecali. Ale zase Mirkina kamoška ktorá sa mi páčila ale odmietla ma, vravela že sa s frajerom zoznámila na festivale.
to sa mi nestáva že by na mňa ženy pozerali, ale viem čo myslíš lebo na Jakuba pozerali že išle sme partia chalanov a oproti išla partia báb a jedna sa tak dosť naňho pozerala a potom ako nás míňali povedala kamoške že aký je pekný. Akože 𝙅𝘼 nezahjímam ženy ale kamaráti a kolegovia áno a tak 𝙅𝘼 vidím že ako po nich pozerajú, ako sa rozžiaria keď sa dotyčný objaví. Je to vidieť na žene len nerobia to pri mne. Ale pri iných áno.
A čo znamená to keď sa žena pri očnom kontakte usmeje? Lebo niekto písal v inej téme že 𝙅𝘼 neviem rozoznať že či je to typ úsmevu daj pokoj, alebo typ úsmevu že je milá. Ale to nedáva logiku že úsmevom vyjadriť že daj pokoj. Lebo napríklad na koncerte sa pri stánkoch rozprávali 3 ženy a 𝙅𝘼 som na jednu pozeral a hneď ako to zbadala sa zamračila. To je jasný signál tipu: Nečum na mňa. To sedí ale hento že úsmev ktorým chce ignorovať? To nemá logiku. A vo vlaku boli dve ukraninky a keď sme vystupovali tak jedna sa na mňa usmiala

podvody
Včera o 13:25
@anonym_3945e8

@podvody máš problémy,stále dookola ich pcháš do každej cudzej debaty,ani tvoja debata ti na to nestačila?
Nepamätáš si,čo píšeš?
Nezvýraznila som všetko,ale je tam len JA JA JA MŇA MŇA MŇA....
Na festivale pred pódiom tancovali dve, prišiel som k nim že si snimi 𝙅𝘼 zatancujem, nič nepovedali a otočili sa a uzavreli kruh tak že 𝙈𝘼 z neho vytlačili. Proste odmietavý postoj. Potom som 𝙅𝘼 šiel za ďalšími dvomi, s tými som sa 𝙅𝘼 chvílu rozprával ale tiež potom dali najavo že sa otočili inam a tancovali tak že 𝙈Ň𝘼 vytlačili. Vo wellnese som 𝙅𝘼 osloví jednu, tá povedala nech jej dám pokoj. Že 𝙅𝘼 rešpektujem to len 𝙅𝘼 mám skúsenosť že skôr to ženám vadí. Ešte som 𝙅𝘼 nezažil že by 𝙈Ň𝘼 vtiahli medzi seba do kruhu a tancovali so mnou, išli by sme pre drinl a kecali. Ale zase Mirkina kamoška ktorá sa mi páčila ale odmietla ma, vravela že sa s frajerom zoznámila na festivale.
to sa mi nestáva že by na mňa ženy pozerali, ale viem čo myslíš lebo na Jakuba pozerali že išle sme partia chalanov a oproti išla partia báb a jedna sa tak dosť naňho pozerala a potom ako nás míňali povedala kamoške že aký je pekný. Akože 𝙅𝘼 nezahjímam ženy ale kamaráti a kolegovia áno a tak 𝙅𝘼 vidím že ako po nich pozerajú, ako sa rozžiaria keď sa dotyčný objaví. Je to vidieť na žene len nerobia to pri mne. Ale pri iných áno.
A čo znamená to keď sa žena pri očnom kontakte usmeje? Lebo niekto písal v inej téme že 𝙅𝘼 neviem rozoznať že či je to typ úsmevu daj pokoj, alebo typ úsmevu že je milá. Ale to nedáva logiku že úsmevom vyjadriť že daj pokoj. Lebo napríklad na koncerte sa pri stánkoch rozprávali 3 ženy a 𝙅𝘼 som na jednu pozeral a hneď ako to zbadala sa zamračila. To je jasný signál tipu: Nečum na mňa. To sedí ale hento že úsmev ktorým chce ignorovať? To nemá logiku. A vo vlaku boli dve ukraninky a keď sme vystupovali tak jedna sa na mňa usmiala

@anonym_3945e8 to sú ženské signály nezáujmu. O tom sa diskutuje. Ja mám skúsenosti len so signálmi nezáujmu.

Strana
z2