icon

Ako rozpoznať ženské signály záujmu?

franko_
8. aug 2026

Preco zeny ked sa im dakto paci tak sa postavia / posadia kusok od neho a tvaria sa ze nic, alebo sa par krat nanho obzru, alebo zacnu nervozne smskovat atd? A potom urazene odidu? Ako ma chlap vediet o co im ide kym to narovinu nepovedia?

Strana
z2
mikasa_ackerman
8. aug 2026
anonym_17b15b
8. aug 2026

Kým ty si spracoval informáciu, že vedľa teba sedí pekná žena, ona stihla znervóznieť, poslať polku rodine správy, uraziť sa a odísť na druhý koniec mesta. Ty si normálne Flash z tej pošty v Zootopolise 😀 Pečiatka... pauza... aaa... žmurk. Tebe fakt netreba dávať signály, teba treba normálne potiahnuť za rukáv a zakričať ti do ucha, ty trdlo. Nabudúce skús prepnúť z leňochoda na aktívnejšieho muža.

cutespider
8. aug 2026

Podľa mňa sú ženy evolučne lepšie v čítaní neverbálnych signálov, aby rozumeli maličkým deťom, ktoré ešte nevedia hovoriť. Preto vysielajú signály, ktoré sú podľa nich jasné, no my im často nerozumieme. Ak Ti môžem poradiť, skús si prečítať nejakú knihu o reči tela, prípadne si pozri o tom nejaké videá, mne to pomohlo.

anonym_46e240
8. aug 2026

Ja ti neviem, to seriozne cakas, ze ta zena k tebe nakraca a povie, ze som do teba? 🤣

ria_sprout
8. aug 2026

Minule som videla také krátke video, kde bolo že muži dnešnej doby - žena všetko nosila, tašky deti, nákup a muž nosil svoju tašku pred ňou. (A minule cestou na kúpalisko som si uvedomila že to v mnohých prípadoch tak naozaj je)

V súvislosti s tvojim dotazom som si na to spomenula. Možno sa to niekomu zdá odveci, ale v tomto prípade mi to tiež príde ako muži roku2026 si predstavujú, že ženy budú okolo muža krúžiť , obletovať ho a on si bude vyberať ktorá sa mu najviac páči a ostatné potom budú čakať.

No nie, aj v roku 2026 žena čaká že to bude muž, ktorý trocha vyvinie iniciatívu, že ak ho zaujala tak sa o ňu bude zaujímať a bude dávať najavo svoje sympatie. Je možné, ženie každá bude mať záujem, ale je stále mnoho zien ktoré záujem mať budu. Ale potrebuje od muža ten popud že si ju všimol a nie že ona bude musieť okato dávať najavo aký si úžasný

anonym_818425
8. aug 2026

Sedel si na jej mieste, to je vsetko ...

franko_
autor
8. aug 2026

stava sa mi to pravidelne odkedy mam svaly, dnes rano pridem do GYMu hned skontrolujem miestnost, pozeram pekne dievca tam cvici pekne nohy mala sortky, ale pozrem na nu ona mi opetuje pohlady aj take dlhsie hovrim si neni hanbliva je pekna je zlata aj ked trosku malicka ale zase mala vrtka ... ale hovrim si neni som v posilovni nie na zoznamke, ale koli cviceniu, ale moj mozog ma nuti na nu pozerat, aj ked nechcem. a ona prejde cez celu miestnost kustik vedla mna a ja kukam ze asi tam ide na tu lavicku cvicit, ja si cvicim tiez dalej a ona necvici smskuje pozera okolo potom sa zoberie a jemne urazene opusti celu telocvicnu a uz sa tam neukaze. keby sa to stalo raz hovorim si ze nahoda, lenze mne sa to stava aj v posilke aj v kaviarni aj hocike cele leto. ale AI mi to vysvetlila ze to su neverbalne signaly a ja sa pytam to fakt popisal som podrobne sitiaciu a AI povedala ze toto je naozaj na 100% prejav zaujmu nie flirt ale prejav zaujimu. a ja som ju fakt nechcel nasrat ale vraj som sa mal na nu usmiat a povedat ahoj. tak ja neviem tak nabuduce ked sa toto stane poviem ahoj no

anonym_d8f919
8. aug 2026
@franko_

stava sa mi to pravidelne odkedy mam svaly, dnes rano pridem do GYMu hned skontrolujem miestnost, pozeram pekne dievca tam cvici pekne nohy mala sortky, ale pozrem na nu ona mi opetuje pohlady aj take dlhsie hovrim si neni hanbliva je pekna je zlata aj ked trosku malicka ale zase mala vrtka ... ale hovrim si neni som v posilovni nie na zoznamke, ale koli cviceniu, ale moj mozog ma nuti na nu pozerat, aj ked nechcem. a ona prejde cez celu miestnost kustik vedla mna a ja kukam ze asi tam ide na tu lavicku cvicit, ja si cvicim tiez dalej a ona necvici smskuje pozera okolo potom sa zoberie a jemne urazene opusti celu telocvicnu a uz sa tam neukaze. keby sa to stalo raz hovorim si ze nahoda, lenze mne sa to stava aj v posilke aj v kaviarni aj hocike cele leto. ale AI mi to vysvetlila ze to su neverbalne signaly a ja sa pytam to fakt popisal som podrobne sitiaciu a AI povedala ze toto je naozaj na 100% prejav zaujmu nie flirt ale prejav zaujimu. a ja som ju fakt nechcel nasrat ale vraj som sa mal na nu usmiat a povedat ahoj. tak ja neviem tak nabuduce ked sa toto stane poviem ahoj no

@franko_ a si si isty, ze mala o teba zaujem? Nenamyslas si ten zaujem?
A vobec, co si to za drevo a cakas, ze zena prejavi zaujem. Ked mas zaujem, tak zacni, necakaj ako taka truba, ze zena ta oslovi. Preco by to robila? Sebevedoma zena nebude oslovovat tutmakov, ktori sa nevedia rozhybat.

ria_sprout
8. aug 2026
@franko_

@franko_ no ako hovorím, ty čakáš že sa ti nejaká žena bude vtierat. Je úplne normálne, prirodzené že muž je ten čo sa zaujíma o ženu, že bude ten prvý čo osloví, čo sa usmeje.

franko_
autor
8. aug 2026
@anonym_d8f919

@franko_ a si si isty, ze mala o teba zaujem? Nenamyslas si ten zaujem?
A vobec, co si to za drevo a cakas, ze zena prejavi zaujem. Ked mas zaujem, tak zacni, necakaj ako taka truba, ze zena ta oslovi. Preco by to robila? Sebevedoma zena nebude oslovovat tutmakov, ktori sa nevedia rozhybat.

@anonym_d8f919 no tak uz budem vediet

franko_
autor
8. aug 2026
@ria_sprout

@franko_ no ako hovorím, ty čakáš že sa ti nejaká žena bude vtierat. Je úplne normálne, prirodzené že muž je ten čo sa zaujíma o ženu, že bude ten prvý čo osloví, čo sa usmeje.

@ria_sprout ale to neni vtieranie sak pohode mne ked sa paci nejaka holka tak si najdem zamienku aby som ju oslovil a nesadnem si k nej a nebudem sa tvarit ze rob nieco ako vavcsina bab sak clovek nevie ci tam ozaj prisla cvicit alebo koli niecomu to som pochopil az ked tam nic nerobila a potom isla prec

anonym_74ccb9
8. aug 2026

@franko_ podľa všetkého zistila že nebudeš najostrejšis ceruzka v peračníku, aspoň som si prečítala žiadne interpunkčné znamienka , čiarky, bodky

ria_sprout
8. aug 2026
@franko_

@ria_sprout ale to neni vtieranie sak pohode mne ked sa paci nejaka holka tak si najdem zamienku aby som ju oslovil a nesadnem si k nej a nebudem sa tvarit ze rob nieco ako vavcsina bab sak clovek nevie ci tam ozaj prisla cvicit alebo koli niecomu to som pochopil az ked tam nic nerobila a potom isla prec

@franko_ 🤦 prečítaj si prosím ešte raz čo som napísala. Ešte aj dva krát.

franko_
autor
8. aug 2026
@anonym_74ccb9

@franko_ podľa všetkého zistila že nebudeš najostrejšis ceruzka v peračníku, aspoň som si prečítala žiadne interpunkčné znamienka , čiarky, bodky

@anonym_74ccb9 keby videla ako teraz pisem tak ju vystre 😎 ale teraz mam v hlave inu lebo tu uz trosku poznam lepsie aj sme sa trosku rozpravali - tiez cvici ale posobi na mna introvert trosku hanbliva ale ma pekny usmev uvidi sa.

franko_
autor
8. aug 2026
@ria_sprout

@franko_ 🤦 prečítaj si prosím ešte raz čo som napísala. Ešte aj dva krát.

@ria_sprout jo to mi je jasne ze chlap sa zaujiam o zeny a robi prvy krok minimalne verbalny, ale aj zeny o chlapov sa zaujimaju, len to davaju inym sposobom najavo.

earlgrey
8. aug 2026

podľa mňa odišla lebo si na ňu čumel ako debil ..a ver mi, je to pre ženu veľmi nepríjemné, keď na ňu vo fitku čumia jak idioti

bronkax
8. aug 2026

No mne to príde tak, že to nebol záujem keď si predstavím, že len čo si vošiel si jej obzeral nohy a až potom si si všimol hlavu. 😀 Neviem prídeš mi presne ako ten typ muža, čo nasilu vyhľadáva situácie na očný kontakt a flirt a len by chcel, ale ešte neurobil nič viac. Vieš iba okukovať až tak nepríjemne, že tá žena odíde.

anonym_760d37
Autor odpoveď zmazal
rozculena
8. aug 2026

@franko_ a ty si muž alebo žena?

dodosimak
Autor odpoveď zmazal
misicka31
8. aug 2026

Odídu,lebo im je nepríjemné, že ich očumuješ. 🤔 A tie pohľady z očí do očí môžu znamenať aj to, že veď keď pozeráš jak dement ty budem aj ja. 😀

podvody
8. aug 2026

Ja mám skôr pocit že ženy sa chcú izolovať od možnosti byť oslovené. Na miestach kde sa to môže stať (čakárne, vlaky, stanice, fitká, námestia) majú obvykle sluchátka a ťukajú do mobilov. Pointa je že ženy sú tak ovela častejšie ako muži. Teda že tu nejde o počúvanie hudby, práci na mobile, ale ako keby aj o schválnosť ženy majú ovela častejšie sluchátka, a celkovo sa tak izolujú že aby ani nebola šanca osloviť. Keď muž osloví ženu len tak nečakane tak je to hneď brané ako úchylnosť, chlípnosť, slizskosť, dotieravosť. Ale len keď muž ženu. Ak sa prihovorí žena mužovi, muž mužovi, žena žene to nevadí.

ria_sprout
9. aug 2026
@podvody

Ja mám skôr pocit že ženy sa chcú izolovať od možnosti byť oslovené. Na miestach kde sa to môže stať (čakárne, vlaky, stanice, fitká, námestia) majú obvykle sluchátka a ťukajú do mobilov. Pointa je že ženy sú tak ovela častejšie ako muži. Teda že tu nejde o počúvanie hudby, práci na mobile, ale ako keby aj o schválnosť ženy majú ovela častejšie sluchátka, a celkovo sa tak izolujú že aby ani nebola šanca osloviť. Keď muž osloví ženu len tak nečakane tak je to hneď brané ako úchylnosť, chlípnosť, slizskosť, dotieravosť. Ale len keď muž ženu. Ak sa prihovorí žena mužovi, muž mužovi, žena žene to nevadí.

@podvody ako dotieravost je to brane v prípade, že je muž naozaj doterny. Ak je muz slusny, milý žena bude zväčša rovnaka (pokiaľ nemás teda nejaky extrémny vkus na oslovovanie nasratych žien) a teda muž aj musí pochopiť, že nie každej sa musi on osobne nutne páčiť a keď ho odmietne, resp. Nebude mať záujem o pokračovanie, tak sa z toho nebude rúcať, nebude to brať osobné a nechá to tak.

podvody
9. aug 2026

Však ano keď nechce tak nechce. Ďalej im nič nerobím. Na festivale pred pódiom tancovali dve, prišiel som k nim že si snimi zatancujem, nič nepovedali a otočili sa a uzavreli kruh tak že ma z neho vytlačili. Proste odmietavý postoj. Potom som šiel za ďalšími dvomi, s tými som sa chvílu rozprával ale tiež potom dali najavo že sa otočili inam a tancovali tak že mňa vytlačili. Vo wellnese som osloví jednu, tá povedala nech jej dám pokoj. Že rešpektujem to len mám skúsenosť že skôr to ženám vadí. Ešte som nezažil že by ma vtiahli medzi seba do kruhu a tancovali so mnou, išli by sme pre drinl a kecali. Ale zase Mirkina kamoška ktorá sa mi páčila ale odmietla ma, vravela že sa s frajerom zoznámila na festivale.

ria_sprout
9. aug 2026
@podvody

Však ano keď nechce tak nechce. Ďalej im nič nerobím. Na festivale pred pódiom tancovali dve, prišiel som k nim že si snimi zatancujem, nič nepovedali a otočili sa a uzavreli kruh tak že ma z neho vytlačili. Proste odmietavý postoj. Potom som šiel za ďalšími dvomi, s tými som sa chvílu rozprával ale tiež potom dali najavo že sa otočili inam a tancovali tak že mňa vytlačili. Vo wellnese som osloví jednu, tá povedala nech jej dám pokoj. Že rešpektujem to len mám skúsenosť že skôr to ženám vadí. Ešte som nezažil že by ma vtiahli medzi seba do kruhu a tancovali so mnou, išli by sme pre drinl a kecali. Ale zase Mirkina kamoška ktorá sa mi páčila ale odmietla ma, vravela že sa s frajerom zoznámila na festivale.

@podvody tak asi oslovujes zlu skupinu žien. A teda aj za mojich mladých čias keď sa niekto pridal k tancovaniu, tak sme si to nevšímali a tancovali sme spolu s kamoškou 🤷

podvody
9. aug 2026
@ria_sprout

@podvody tak asi oslovujes zlu skupinu žien. A teda aj za mojich mladých čias keď sa niekto pridal k tancovaniu, tak sme si to nevšímali a tancovali sme spolu s kamoškou 🤷

@ria_sprout presne ten štýl ako ste to robili vy že proste ignorácia.

ria_sprout
9. aug 2026
@podvody

@ria_sprout presne ten štýl ako ste to robili vy že proste ignorácia.

@podvody no je to situácia ktorá u mnohých žien proste nie je príjemná. Radšej osloviť ženu - najlepšie tu ktorej pohľad si zachytil, že na teba aj pár krát pozrela, lebo to zväčša značí že si ju zaujal. Nie len tak z čista jasna sa objaviť. No a aj jej pohľad napovie, či sa jej páčiš alebo na teba pozerá len preto že ty pozeráš na ňu. Dá sa to celkom dobre rozoznať.

mischy00
9. aug 2026

@franko_ a napadlo ti aj to, ze kludne môže byt zadaná, alebo krátko po rozchode, zla situácia doma, v praci.....x možností. Nie každá zena ide do fitka s tym, ze caka, ze ju tam chlap so svalmi bude ocami vyzliekat. Ja sa ani nečudujem, ze mnohé zeny uprednostnuju ženské fitko.....mozno preto, ze nemajú chut nadviazat očný kontakt a v podstate nechcú žiadny kontakt.
Ver tomu, ze ak sa zene páčiš alebo si zaujal, da to nejako najavo. Mozno nie prvýkrát, ale ak prides nabudúce, tak si všímaj jej reakciu. Do hlavy zenam nevidíš ale ver tomu, ze mnohokrát by si ani nechcel, co nam idú za myšlienky 😃 (nie vzdy pozitívne).

podvody
9. aug 2026
@ria_sprout

@podvody no je to situácia ktorá u mnohých žien proste nie je príjemná. Radšej osloviť ženu - najlepšie tu ktorej pohľad si zachytil, že na teba aj pár krát pozrela, lebo to zväčša značí že si ju zaujal. Nie len tak z čista jasna sa objaviť. No a aj jej pohľad napovie, či sa jej páčiš alebo na teba pozerá len preto že ty pozeráš na ňu. Dá sa to celkom dobre rozoznať.

@ria_sprout to sa mi nestáva že by na mňa ženy pozerali, ale viem čo myslíš lebo na Jakuba pozerali že išle sme partia chalanov a oproti išla partia báb a jedna sa tak dosť naňho pozerala a potom ako nás míňali povedala kamoške že aký je pekný. Akože je nezahjímam ženy ale kamaráti a kolegovia áno a tak vidím že ako po nich pozerajú, ako sa rozžiaria keď sa dotyčný objaví. Je to vidieť na žene len nerobia to pri mne. Ale pri iných áno.

podvody
9. aug 2026

A čo znamená to keď sa žena pri očnom kontakte usmeje? Lebo niekto písal v inej téme že neviem rozoznať že či je to typ úsmevu daj pokoj, alebo typ úsmevu že je milá. Ale to nedáva logiku že úsmevom vyjadriť že daj pokoj. Lebo napríklad na koncerte sa pri stánkoch rozprávali 3 ženy a ja som na jednu pozeral a hneď ako to zbadala sa zamračila. To je jasný signál tipu: Nečum na mňa. To sedí ale hento že úsmev ktorým chce ignorovať? To nemá logiku. A vo vlaku boli dve ukraninky a keď sme vystupovali tak jedna sa na mňa usmiala.

Strana
z2