icon

Ako sa dnes randí?

Včera o 17:00

Ahojte, po 12 rokoch vzťahu, keď som zistila, že môj partner nechce deti (alebo asi len so mnou, neviem) som sa ako 33 ročná rozhodla randiť. Vlastne ani neviem ako to prebieha, keďže s mojim ex sme boli predtým kamaráti a také to spoznávanie neprebehlo. Máte nejaké tipy, triky, vlastné skúsenosti? Určite sa nechcem zavesiť na prvého, ktorý o mňa prejaví záujem.
Ďakujem krásne za akékoľvek reakcie ☺️

martinmmartin
Včera o 17:05

Najvacsia chyba je naviazat na randenie presne tam ako si skoncila ako 20 rocna. Zmenila si sa a musis zmenit svoje nastavenie poziadavky kriteria

anonym_906e61
Včera o 18:03

No ako?no prihlásiš sa na zoznamku.niekoho si tam teda nájdeš,dohodneš si stretko a ideš,najlepšie niekam na verejné miesto.alebo teda sú na FB rôzne skupiny podľa záľub.drzim palce,hlavne to nevzdávaj po pár nevydarených rande.mne to trvalo asi dva roky a veľa ,veľa čudných chlapov

anonym_a6c140
Včera o 18:26
@anonym_906e61

No ako?no prihlásiš sa na zoznamku.niekoho si tam teda nájdeš,dohodneš si stretko a ideš,najlepšie niekam na verejné miesto.alebo teda sú na FB rôzne skupiny podľa záľub.drzim palce,hlavne to nevzdávaj po pár nevydarených rande.mne to trvalo asi dva roky a veľa ,veľa čudných chlapov

@anonym_906e61 potvrdzujem ... podobne vela, vela cudnych zien. 🙂

martinmmartin
Včera o 18:32

Skusim konstruktivne. Po dlhom vztahu asi mas litaniu veci co nechces a v ziadnom pripade neakceptujes. To je tak automaticky. sprav si ale zoznam co chces - to bude ovela vacsi oriesok ale pomoze ti v buducnosti.
Plus sa nenechaj zbalamutit kozami co ti budu cpat do hlavy ze urcite niejoho najdes iba staci hladat ze prave ty mas naviac- nic o tebe naozaj nevedia a vzhladom na to ze Univers nikomu vztah podla jeho predstav nedlzi mozes skoncit ako zaprdnuta stara dievka

anonym_c3b31e
Včera o 18:50

Randí sa tak, ako chces ty. Pre každého rande znamená niečo iné, čiže randí s tým, s kým chces ty a ako si predstavuješ ty. Že sa randí inak ako pred 30,20,10r? Ani nie, len i vtedy i teraz pre niekoho rande bolo po káve sa s niekým hneď vyspať, či randiť -chodit do kina,či randiť...rozprávať sa,rozprávať sa,rozprávať sa,kde kade, od prechádzky v meste,na túre,či na káve. Už si dospelá,zrelá(mala by si by),čiže určite budeš hľadať niečo iné ako pubertaci. A priprav sa na to,že zopár streyiek rozhodne vyjsť nemusí,ale vzdať to netreba. Resp.vzdat to a vziať kohokoľvek,kto zvýši. Na druhej strane, súhlasím s vyššie napísaným, zase sa netvsrme,že sme bohyne a majme prehnane vysoké nároky,lebo môžme byť samé.

anonym_906e61
Včera o 18:52
@anonym_a6c140

@anonym_906e61 potvrdzujem ... podobne vela, vela cudnych zien. 🙂

@anonym_a6c140 fakt??a našiel si teda nakoniec?

anonym_00ee8c
Autor odpoveď zmazal
anonym_00ee8c
Včera o 19:46
@anonym_906e61

@anonym_906e61 čudný rozumej... neposral sa zo mňa, mal na niečo iný názor, nezaplatil 100%, bol škaredý, nebol to stand up komik, mal len normálnu mzdu alebo choval kačky 😁

anonym_906e61
Včera o 19:52
@anonym_00ee8c

@anonym_906e61 čudný rozumej... neposral sa zo mňa, mal na niečo iný názor, nezaplatil 100%, bol škaredý, nebol to stand up komik, mal len normálnu mzdu alebo choval kačky 😁

@anonym_00ee8c tak toto je možno tvoja definícia čudného