Ako sa dnes randí?
Ahojte, po 12 rokoch vzťahu, keď som zistila, že môj partner nechce deti (alebo asi len so mnou, neviem) som sa ako 33 ročná rozhodla randiť. Vlastne ani neviem ako to prebieha, keďže s mojim ex sme boli predtým kamaráti a také to spoznávanie neprebehlo. Máte nejaké tipy, triky, vlastné skúsenosti? Určite sa nechcem zavesiť na prvého, ktorý o mňa prejaví záujem.
Ďakujem krásne za akékoľvek reakcie ☺️
No ako?no prihlásiš sa na zoznamku.niekoho si tam teda nájdeš,dohodneš si stretko a ideš,najlepšie niekam na verejné miesto.alebo teda sú na FB rôzne skupiny podľa záľub.drzim palce,hlavne to nevzdávaj po pár nevydarených rande.mne to trvalo asi dva roky a veľa ,veľa čudných chlapov
No ako?no prihlásiš sa na zoznamku.niekoho si tam teda nájdeš,dohodneš si stretko a ideš,najlepšie niekam na verejné miesto.alebo teda sú na FB rôzne skupiny podľa záľub.drzim palce,hlavne to nevzdávaj po pár nevydarených rande.mne to trvalo asi dva roky a veľa ,veľa čudných chlapov
@anonym_906e61 potvrdzujem ... podobne vela, vela cudnych zien. 🙂
Skusim konstruktivne. Po dlhom vztahu asi mas litaniu veci co nechces a v ziadnom pripade neakceptujes. To je tak automaticky. sprav si ale zoznam co chces - to bude ovela vacsi oriesok ale pomoze ti v buducnosti.
Plus sa nenechaj zbalamutit kozami co ti budu cpat do hlavy ze urcite niejoho najdes iba staci hladat ze prave ty mas naviac- nic o tebe naozaj nevedia a vzhladom na to ze Univers nikomu vztah podla jeho predstav nedlzi mozes skoncit ako zaprdnuta stara dievka
Randí sa tak, ako chces ty. Pre každého rande znamená niečo iné, čiže randí s tým, s kým chces ty a ako si predstavuješ ty. Že sa randí inak ako pred 30,20,10r? Ani nie, len i vtedy i teraz pre niekoho rande bolo po káve sa s niekým hneď vyspať, či randiť -chodit do kina,či randiť...rozprávať sa,rozprávať sa,rozprávať sa,kde kade, od prechádzky v meste,na túre,či na káve. Už si dospelá,zrelá(mala by si by),čiže určite budeš hľadať niečo iné ako pubertaci. A priprav sa na to,že zopár streyiek rozhodne vyjsť nemusí,ale vzdať to netreba. Resp.vzdat to a vziať kohokoľvek,kto zvýši. Na druhej strane, súhlasím s vyššie napísaným, zase sa netvsrme,že sme bohyne a majme prehnane vysoké nároky,lebo môžme byť samé.
@anonym_906e61 potvrdzujem ... podobne vela, vela cudnych zien. 🙂
@anonym_a6c140 fakt??a našiel si teda nakoniec?
@anonym_906e61 čudný rozumej... neposral sa zo mňa, mal na niečo iný názor, nezaplatil 100%, bol škaredý, nebol to stand up komik, mal len normálnu mzdu alebo choval kačky 😁
@anonym_906e61 čudný rozumej... neposral sa zo mňa, mal na niečo iný názor, nezaplatil 100%, bol škaredý, nebol to stand up komik, mal len normálnu mzdu alebo choval kačky 😁
@anonym_00ee8c tak toto je možno tvoja definícia čudného

Najvacsia chyba je naviazat na randenie presne tam ako si skoncila ako 20 rocna. Zmenila si sa a musis zmenit svoje nastavenie poziadavky kriteria