Ako sa efektívne zoznámiť vo veku 36 rokov?
Mám 36 rokov, poraďte mi, ako sa efektívne zoznámiť. Môj život sa pohybuje len okolo práce, skúšal som už akékoľvek zoznamky, no neúspešne. 🙂 Viem, mal by som chodiť viac medzi ľudí, ale kde.
Ja chodím medzi ludi a aj tak som sa s nikým nezoznamila 🤣 takže ani to nie je riešenie
Ja chodím medzi ludi a aj tak som sa s nikým nezoznamila 🤣 takže ani to nie je riešenie
@anonym_ccca99 tak to sme v poriadnej kaši. 😃😃😃
Oslovil ma chalan pri behu, ďalší keď som bola s kamoškou na káve, ďalší len tak, keď som šla okolo neho, ďalší vo fitku, keď mi držal dvere. A síce som vydatá, tak som pozvanie odmietla ale keby nie, tak by som určite šla s nimi von. 🙂
Oslovil ma chalan pri behu, ďalší keď som bola s kamoškou na káve, ďalší len tak, keď som šla okolo neho, ďalší vo fitku, keď mi držal dvere. A síce som vydatá, tak som pozvanie odmietla ale keby nie, tak by som určite šla s nimi von. 🙂
@anonym_fd0f6d .. veď (aj) preto chodia vydaté medzi ľudí .. keby niečo ,-)
@anonym_fd0f6d .. veď (aj) preto chodia vydaté medzi ľudí .. keby niečo ,-)
@marco76 ja chodím medzi ľudí, lebo nemám doma fitko, kaviareň, bežeckú trať a neuveríš ani vlastné námestie, kam by som šla na zmrzlinu 😱.
@marco76 ja chodím medzi ľudí, lebo nemám doma fitko, kaviareň, bežeckú trať a neuveríš ani vlastné námestie, kam by som šla na zmrzlinu 😱.
@anonym_fd0f6d .. pochopiteľne .. veď človek sa potrebuje socializovať .. plus pochváliť, že je dopyt .. má to logiku i opodstatnenie
@anonym_ccca99 tak to sme v poriadnej kaši. 😃😃😃
@ferko25 😄 veru. A oslovuješ ženy? Mňa sem tam osloví nejaký chlap na small talk ale väčšinou sú mladší ako ja (rozumej študenti) takže to na vzťah nie je. A keď starší tak s obrúčkou na prste čo o to nestojím. Sama sa prihovorím k mužovi napr v obchode keď potrebujem podať nejaký tovar z vrchných mrazakov. S mojou výškou môžem skákať koľko chcem a nedosiahnem na to 😄 ale nikdy to k ničomu nevedie

A už si sa stal tým policajtom? žeby si ma zatkol? 😍