icon

Ako sa vyrovnať s neúspechom pri zoznamovaní?

21. sep 2025

Baby, poradte kde je problem. Snazim sa zoznamit, ale nejak sa mi nedari a mam pocit, ze je to kvoli mojej vyske. Mala som aj profil na zoznamke, jeden muz mi dal srdiecko - ja jemu tiez a vzapeti mi napisal, ze som moc vysoka. Ok. Pisala som si s dalsim, ten mal mat podla profilu 178, tak si hovorim ok, vypadal fajn, mily, stretli sme sa. A ja som sa pri nom citila vyssia. Mam 176, tak neviem ze ci mam nejaku divnu optiku, akou sa na seba pozeram, alebo on klamal kolko meria. Stretla som sa este s jednym, ten podla profilu mal mat 185, povedal mi, ze som "cahun". Tak som so zoznamovanim cez zoznamky sekla.

Nejak mi to stale vrta hlavou, na jednej strane si hovorim, ze nie som taka velka, aby ma kvoli tomu muzi odmietali, ale tak kvoli comu teda? Fotku tu postovat nebudem, ale kriticky sa viem zhodnotit, mam 176 a 62 kg, postavu fajn, dlhe nohy, v tvari vraj pekna podla ludi.

Ja asi viem co budete pisat, ze je vsetko o vyzarovani a sebavedomi, ale ja nie som ziadna utiahnuta chuderka, co pride so zvesenou hlavou a zhrbena na stretnutie. Ale nedari sa mi, pritom je vela vysokych zien, ktore partnera maju.

Strana
z2
tykat
21. sep 2025

@anonym_autor a nemozes "zalovit" okolo seba? Kolko mas rokov? Mas deti? Praca, zaujmy...? Kam chodis, koho stretavas? Znami nemaju nejakych 180+ ktori su nezadani a hladaju vztah?

autor
21. sep 2025
@tykat

@anonym_autor a nemozes "zalovit" okolo seba? Kolko mas rokov? Mas deti? Praca, zaujmy...? Kam chodis, koho stretavas? Znami nemaju nejakych 180+ ktori su nezadani a hladaju vztah?

@tykat Som vacsinou stale v praci a este dialkovo studujem, casu mam teda dost malo. S kamoskou si vyrazime niekam na kavu, do kina, vylety a tak, ale nejak som na nikoho nenarazila.

anonym_b31973
21. sep 2025

@anonym_autor prosím Ta, kvôli nejakým mantakom zo zoznamky sa budeš dávať dole? Dnes je naozaj problém stretnúť niekoho normálneho a veľa mužov sú proste sebastredni chrunovia. Často si aj zrejme pridávajú centimetre. Si krásna, vysoká žena, bodka. A na komentáre o výške by som reagovala štýlom, že nie ja som vysoká, ale ty príliš nízky. Je to totiž maximálne neslušné a drzé.

madeincssr
21. sep 2025

@anonym_autor nebal by som sa. Najdu sa vysoki muzi a ti casto hladaju vyssie dievky. Len problem moze byt trosku aj v tom, ze na hladanie/vztah treba investovat najma cas.

personality
21. sep 2025

A to ty si akože chcela všetkých tých 3 s ktorými si sa stretla, alebo Ta trápi len to, že oni Teba nechceli? Keby chceli, ty by si im dala šancu?

autor
21. sep 2025
@anonym_b31973

@anonym_autor prosím Ta, kvôli nejakým mantakom zo zoznamky sa budeš dávať dole? Dnes je naozaj problém stretnúť niekoho normálneho a veľa mužov sú proste sebastredni chrunovia. Často si aj zrejme pridávajú centimetre. Si krásna, vysoká žena, bodka. A na komentáre o výške by som reagovala štýlom, že nie ja som vysoká, ale ty príliš nízky. Je to totiž maximálne neslušné a drzé.

@anonym_b31973 Neviem cim to je, akoby som mala v tomto smolu. A tym, ze casto pocujem, ze som vysoka, tak ozaj len vyska mi napada ako problem.

autor
21. sep 2025
@personality

A to ty si akože chcela všetkých tých 3 s ktorými si sa stretla, alebo Ta trápi len to, že oni Teba nechceli? Keby chceli, ty by si im dala šancu?

@personality Skor mi dali chrobaka do hlavy, ze so mnou nieco nie je v poriadku. A jeden z nich sa mi pacil, bol mily, prijemny, ale citila som sa vyssia nez on.

marianarem
21. sep 2025

@anonym_autor Vobec nie si nejako extremne vysoka, je to normalna vyska a poznam naozaj vela vydatych zien vyssich od teba. Kamarat jeden si zobral 198cm vysoku zenu (on ma 199cm). Mala si skor smolu, normalne skusaj dalej.

anonym_bcba26
21. sep 2025
@anonym_autor

@personality Skor mi dali chrobaka do hlavy, ze so mnou nieco nie je v poriadku. A jeden z nich sa mi pacil, bol mily, prijemny, ale citila som sa vyssia nez on.

@anonym_autor To ze si vyzsia od muza ti vadi?

autor
21. sep 2025
@anonym_bcba26

@anonym_autor To ze si vyzsia od muza ti vadi?

@anonym_bcba26 To mi vadi, ano.

anonym_a9137a
21. sep 2025

Potom som tu ja ktora si dala rande a ja mam 164cm a on mal tak 198cm 😆 to bolo velmi vtipne🤭

anonym_f93a80
21. sep 2025

Mam 182 a vsetci moji frajeri boli vyssi(okrem 1) aj vysoke podpatky som nosila. Stretavala som aj vela muzov, kt az taky vysoky neboli, ale zaujem bol …. Nie je to o vyske. Niektori muzi pouzivaju bulharski meter 20 cm je 12, a 178 moze byt tak 170 aj s hokerlikom. Nie si divna ani prilis vysoka …

autumn1
21. sep 2025

Mam kamosku, co ma 176 a je vo vztahu (uz druhom), dalsia je este vyssia okolo 178 a po 9rokoch chodenia sa minuly rok vzali a dokonca je vyssia ako jej muz, dalsia ma 178-180 a tiez ma niekolkorocny vztah okolo 5rokov to bude isto. Takze nemyslim, ze vyska bude problem. Treba ho hladat inde. A vsetky vyssie zmienene kamosky mali skor prvy vztah ako ja a to mam 168. 😂

svetlonos
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b31973 Neviem cim to je, akoby som mala v tomto smolu. A tym, ze casto pocujem, ze som vysoka, tak ozaj len vyska mi napada ako problem.

@anonym_autor
Natrafila si na zakomplexovanych kretenov 😂 Moj muz ma cez 2m a volá ma trpaslík! Mam 175cm a pri spoznanie sa 60kg.
Mala som 2 kamosov o hlavu nižších, vobec im to nevadilo! Nemali totiz v hlave na💩ne a sebavedomia mali dosť, obaja úspešní v praci. Mne osobne by to nevadilo, pokial je chlap chlapom!
Hľadaj dálej a pri blbej poznámke zo zoznamiek sa ich opytaj, ci nemajú doma meter, aby zakreslili na stenu vysku 175cm. Videli by kolko to je a ušetrili by ta decentný poznámok.

anonym_de6b50
21. sep 2025

@anonym_autor odmietajú isto kvôli inému , kamoška ma 180 cm a nikdy nemala problém a teraz má manžela 168 cm vysokého 😆 sesternice majú nad 180 cm a majú manželov a šťastné manželstva
Skoro všetky ženy v mojej rodine sú tzv ťahané za uši 😅 ja mám 174 a nikdy nebol problém

anonym_6ffb7e
21. sep 2025

NIe si vysoká, ja mám 181 CM a kľudne si dám opätky, vždy som poznala mužov len vyšších ...

tykat
21. sep 2025
@anonym_autor

@tykat Som vacsinou stale v praci a este dialkovo studujem, casu mam teda dost malo. S kamoskou si vyrazime niekam na kavu, do kina, vylety a tak, ale nejak som na nikoho nenarazila.

@anonym_autor a kolko mas rokov? Kamaratky nemaju kamaratov? Kde pracujes, kde studujes... tam nie je moznost ist na vylet? Pripadne skus dobrovolnictvo alebo ak nie si vyslovene proti nabozenstvu tak krestanske akcie, pochody, pute, festivaly... ale zavisi to aj od veku inak sa hlada v 20tke a inak v 40tke ci 60tke

belle_vie
21. sep 2025

Touto logikou by boli vsetky topmodelky single.
No a kde zalovit? Neviem v akej praci robis, ale u nas by si do mesiaca mala priatela ( technicky smer). Pripadne skus chodit do posilovne, tam je dost muzov.

Inak ja skm tiez z kategorie 170 cm + a nikdy som nemala problem sa zoznamit. A to nosim podpatky. Ale ja si aj sama prirodzene filtrujem muzov podla vysky, cim vyssi, tym mi pripada muznejsi.

lucioques
21. sep 2025

@anonym_autor život ide ďalej..

liz_lemon
21. sep 2025
@belle_vie

Touto logikou by boli vsetky topmodelky single.
No a kde zalovit? Neviem v akej praci robis, ale u nas by si do mesiaca mala priatela ( technicky smer). Pripadne skus chodit do posilovne, tam je dost muzov.

Inak ja skm tiez z kategorie 170 cm + a nikdy som nemala problem sa zoznamit. A to nosim podpatky. Ale ja si aj sama prirodzene filtrujem muzov podla vysky, cim vyssi, tym mi pripada muznejsi.

@belle_vie a ty si kde nabrala, ze top modelky maju vsetky vyssich partnerov? praveze je to skor naopak

sevrin
21. sep 2025

@anonym_autor celé zle. Išla si cez zoznamku, tam väčšinou narazíš len na všelijaké prípady, čo si na tvojej výške akurát tak budú liečiť svoje mindráky a ty si im to zhltneš aj s navijakom a tvoje sebavedomie zamieri do suterénu. Ak sa im nepáči, nech si skúšajú a hľadajú ďalej.

belle_vie
21. sep 2025
@liz_lemon

@belle_vie a ty si kde nabrala, ze top modelky maju vsetky vyssich partnerov? praveze je to skor naopak

@liz_lemon a ty si si kde prečítala že majú vyšších partnerov? Píšem že nie sú single...

anonym_e57b07
21. sep 2025

@anonym_autor pobavilo - ja mám 179,5 cm výšku, ale na zoznamke som si pridal 1,5 cm na 181 (kolega má naozaj 181,5 a rozdiel veru nevidím). Predsa len znie to lepšie a rozdiel minimálny. Bol som von s babou čo má 178,5 (tak povedala) a veru som nevedel povedať kto z nás dvoch je vyšší...

simona_racz
21. sep 2025

@anonym_autor to s tým nesúvisí, ja mám okolo 185cm, a nikdy som si nevšimla že by to niekomu vadilo. A mne samej takisto nižší nevadia, mňa také ani nenapodlo keď som sa s niekym bavila.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bluka2
21. sep 2025

Ja mam 176cm a 63kg, takze asi som velmi podobna postavou tebe. Na zoznamkach som stretla tiez len divnych muzov, tak som s tym prestala hadam uz pred 10 rokmi. Ale v reali stretavam pomerne normalnych muzov sa mi zda. Asi zmen kde hladas, mozno nehladaj, len bud aktivna, nesed doma.

kavasaki370
21. sep 2025

@anonym_autor Mám 197. Môžme skùsiť popísať 🙂

martin8891
21. sep 2025

@anonym_autor sak mas miery uplne v pohode. Ved 176 nieje az tak vela a stihla dlhe nohy ako pises a pekna v tvari😁 no nechapem. Ale ja to asi neviem tak objektivne posudit, ja ma 186 asi tak neako, tak neviem sa vzit do tych chlapov... A malo kedy stretnem vyssiu zenu ako ja. Ale podla mna si v pohode. A na zoznamke hladat niekoho pfuuu, tam ti ludia su taki vseliaki, aspon vacsina podla mna

simona_racz
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub áno to je pravda. Ja mám 186 zhruba, a vždy som smiala, že som sa musela zohnúť pre pusu 😅 ale ja som to vždy brala ako srandu, že chalan sa postavil na obrubník, a ja dole na cestu, alebo na schodoch on išiel na ďalší stupienok, vtedy sme si pozerali do očí. Kamoš čo dvoril mojej tete čo má aj cez 190, tiež taká štíhla dlhonohá gazela, že pupok mala niekde na jeho hrudi, a pohoda. On na špičky pre pusu, a ona sa spustila ako keď idete do špagátu… My sme veľa srandy zažili s tou výškou. Ale nikdy nám to nevadilo. Ja som o tom tu čítala prvý raz. Mňa také ani nikdy v živote nenapadlo riešiť. Všetci nejako vyzeráme, a nemôžeme za to. Ako dá sa chudnúť, pribrať, vysekať sa, ale ako anatomicky že máme obe dlhé nohy, dlhý krk a také to nezneníme.

simona_racz
21. sep 2025

Ja aj závidím nižším lebo to je strašne nepraktické. V autobuse nemám kam dať nohy, v lietadle už duplom nie. Ani hlavu neviem oprieť o operadlo, že si zdriemnem cestou, lebo sedadlo končí niekde pod krkom. Vo vlaku čo sú tie znížené, tak sa všade niekde buchnem alebo zakopnem. Katastrofa.

Strana
z2