Ako sa zoznámiť s niekým kto žije v Bosne Hercegovine bez znalosti jazyka?
Neviete poradiť, ako sa zoznámiť s niekym, kto žije v Bosne Hercegovine (mimo pobytu tam, týka sa aj dovolenky) bez znalosti jazyka tam používaného? Máte tam známých, resp.priateľov,Slovákov, ktorí tam trvalo žijú? Ďakujem za odpoveď
Nájdi si nejakú miestu skupinu a skús tam napísať, alebo napíš tu https://www.reddit.com/r/BosnaiHercegovina/
Ak sa venuješ nejakému medzinárodnému dobrovoľníctvu tiež vieš využiť kontakty a nájsť niekoho z danej krajiny.
Skús ísť na kurz z ich jazyka, určite tam nájdeš kopec ľudí 🙂
@anonym_bfb2b5 ty tiez casto chodis na kurz slovenciny kde sa zoznamujes s cudzincami? 🤔🤣
@anonym_autor skús cez FB- rôzne dovolenkové skupiny, alebo Bosna a Hercegovina cestování.. najdeš určite viac skupín, pridaj sa, môžeš sa skúsiť aj opýtať, veľakrát sú administrátori česi alebo slováci žijúci v danej krajine
@anonym_bfb2b5 to je problém. Chorvátsky, srbsky učebnica nie je v kompatib.so slovenčinou. Su učebnice ale anglicky nemecky vs.chorvatsky.a tieto dva jazyky viem len akoby domácky, hovorovo žiaľ. Proste nie je učebnica Slovensko, Česko chorv. A azbuka nie. To je mimo mňa 🙁.
Nájdi si nejakú miestu skupinu a skús tam napísať, alebo napíš tu https://www.reddit.com/r/BosnaiHercegovina/
Ak sa venuješ nejakému medzinárodnému dobrovoľníctvu tiež vieš využiť kontakty a nájsť niekoho z danej krajiny.
@anonym_9788c6 nie je to dobrovoľníctvo
@anonym_bfb2b5 ty tiez casto chodis na kurz slovenciny kde sa zoznamujes s cudzincami? 🤔🤣
@inaemre často chodím na kurz jazyka danej krajiny, kde sa dlhšie planujem zdržať 🙂. Nevadí, skús zhadzovať iných nabudúce, možno nebudeš vyzerať tak hlúpo ako teraz.
@inaemre často chodím na kurz jazyka danej krajiny, kde sa dlhšie planujem zdržať 🙂. Nevadí, skús zhadzovať iných nabudúce, možno nebudeš vyzerať tak hlúpo ako teraz.
@anonym_bfb2b5 ja som to pochopila tak ze ona chce spoznat Bosniancov. Ti urcite nebudu na kurze Bosnianciny...
A jedina kto niekoho nazyva hlupou a zhadzuje si ty.
@anonym_bfb2b5 ja som to pochopila tak ze ona chce spoznat Bosniancov. Ti urcite nebudu na kurze Bosnianciny...
A jedina kto niekoho nazyva hlupou a zhadzuje si ty.
@inaemre ano, chcem konkretne poznať niekoho kto tam žije. Je to prenádherná krajina
@inaemre ano, chcem konkretne poznať niekoho kto tam žije. Je to prenádherná krajina
@anonym_autor a úžasní ludia

@anonym_autor mimo pobytu tam a bez znalosti jazyka? Tak jedine online a rozprávať anglický. Ale prečo práve Bosna a Hercegovina?