icon

Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?

nepodarok
Včera o 19:43

Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?

heidi4
Včera o 22:24
@nepodarok

Ženy ale čo tá situácia že na festivale tancuje dav pred pódiom, ja sa pritancujem k ženám, vidia ma pár sekúnd, nepoznajú ma, nevedia tie veci o mne čo viete vy, tak neexistuje aby tak rýchlo odhadli to čo píšete... Som sa im pozdravil, a keď som sa prihovoril hneď ukázali že mám odísť. Iné by bolo keby po dlhšej konverzácii sa rozhodli že nie, ale ony hneď. A podobne reagovali aj ďalšie ktorým som sa prihováral. Tak tam niečo s prvým dojmom musí byť, ale vtedy nemá šancu vedieť že s kým má dočinenia. Tak ako?

@nepodarok vsak necitas, co pisem? Citit z teba zufalstvo a moc tlacis na pilu, tam netreba sa s nimi ani moc zhovarat, aby to z teba vycitili. Nie len slova prezradzaju cloveka ved. Je to energiou, co clovek vyzaruje a ta je citit. Teraz sa to vola vibes ci vibracie. Proste vysielas to zo seba, aj bez slov. Existuje aj neverbalna komunikacia, nielen verbalna. Keby sa ku mne niekto takyto priplichtil, zhrozena odtancujem prec rychlostou svetla a uz sa nevratim, a to som este slusna a mila, kks

anonym_5f6372
Autor odpoveď zmazal
nepodarok
autor
Včera o 22:38
@anonym_5f6372
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5f6372 aby ma trošká brali pozitívnejšie, aby ma nebrali ako týpka čo ich otravuje, ale aby sa bavili aj so mnou ako s tými ostatnými. Chcem len rovnoprávnosť. Hlavné že na akciách propagujú rovnosť, a pritom diskriminujú a hneď odsúdia.

letfenixa
Dnes o 05:11
@heidi4

@nepodarok vsak necitas, co pisem? Citit z teba zufalstvo a moc tlacis na pilu, tam netreba sa s nimi ani moc zhovarat, aby to z teba vycitili. Nie len slova prezradzaju cloveka ved. Je to energiou, co clovek vyzaruje a ta je citit. Teraz sa to vola vibes ci vibracie. Proste vysielas to zo seba, aj bez slov. Existuje aj neverbalna komunikacia, nielen verbalna. Keby sa ku mne niekto takyto priplichtil, zhrozena odtancujem prec rychlostou svetla a uz sa nevratim, a to som este slusna a mila, kks

@heidi4 ako autista zrejme vôbec neverbalnu komunikáciu nechápe.

catherin4
Dnes o 05:46

Preco neskusis zoznamky? Ja som sa zoznamila cez nu.

anonym_bf2f2c
Dnes o 06:32
@nepodarok

Ženy ale čo tá situácia že na festivale tancuje dav pred pódiom, ja sa pritancujem k ženám, vidia ma pár sekúnd, nepoznajú ma, nevedia tie veci o mne čo viete vy, tak neexistuje aby tak rýchlo odhadli to čo píšete... Som sa im pozdravil, a keď som sa prihovoril hneď ukázali že mám odísť. Iné by bolo keby po dlhšej konverzácii sa rozhodli že nie, ale ony hneď. A podobne reagovali aj ďalšie ktorým som sa prihováral. Tak tam niečo s prvým dojmom musí byť, ale vtedy nemá šancu vedieť že s kým má dočinenia. Tak ako?

@nepodarok lebo vyzeras a hlavne spravas sa ako uchyl. Ja sa cudujem, ze si este neskoncil na policii, ale mas k tomu dobre naslapnute.

anonym_07d908
Dnes o 06:32
@nepodarok

@nepodarok ano, je to prvym dojmom. Proste ten prvy dojem z teba je neprijemny. Teba rychlo precita kazdy a to nemusis ani usta otvorit. Zmier sa s tym, ze to tak je

anonym_d3e88d
Dnes o 06:50
@nepodarok

@anonym_07d908 pred hodinou som zistil že mi Telekom daroval 10GB zdarma. Mal som to ako esim, a predal som ten telefón na burze. Druhý som stratil. A už sa mi nechce investovať do smartfónu a dátových balíkov. Tak som si chcel nechať tlačidlový Samsung s prima kartou (lebo to je moje primárne číslo) a tak som mal byť. Ale doma som našiel mini smartfón čomu zamŕzal softvér, a teraz momentálne ide. Šiel som do Bratislavy, pôvodne do kina pozrieť starwars mandalorian a grogu, ale videl som že je festival neďaleko stanice, tak som šiel tam. A gým pádom v Bratislave sú aj cez víkend otvorené pobočky mobilných operátorov až do večera, tak som si vybral plastovú simkartu miesto tej esim, a medzitým som dostal 10GB tak som tú easy kartu dal do toho minimobilu a zatiaľ ide. To len preto. Situácia sa ináč vyvinula ako som predpokladal.

@nepodarok máš tlačítkový telefón? Koľko máš rokov? 👀

bielasovicka
Dnes o 06:57
@nepodarok

@anonym_5f6372 aby ma trošká brali pozitívnejšie, aby ma nebrali ako týpka čo ich otravuje, ale aby sa bavili aj so mnou ako s tými ostatnými. Chcem len rovnoprávnosť. Hlavné že na akciách propagujú rovnosť, a pritom diskriminujú a hneď odsúdia.

@nepodarok skus to s nimi z tej opačnej strany. Tak ze sa budeš tváriť úplne normálne, nebudeš tlačiť na nich, neukazuj na sebe ze ta zaujímajú, tvár sa akože nič, že vlastne nemáš záujem. Presne ako píšeš, aby ta nebrali ako typka co ich otravuje. Skus, možno to zaberie.

anonym_de199d
Dnes o 07:11

No ty musis hlavne znizit naroky a neoslovovat zeny typu "Kim Kardashian". Chapes??
Jasne, ze sa ta zlaknu... Si obezny, vyberas zalohovane flase a citit z teba rybacinu, ktoru si nakupis v obchode za tazke prachy a potom ti je z toho asi aj zle...

anonym_48c411
Dnes o 07:21

@nepodarok myslím že aj tu na koníku a kludne aj miesta ktore si menoval...zeny nehladaju pana dokonaléhobbud zabavny ehm zabezpeceny a mas vyhrate

anonym_5f6372
Autor odpoveď zmazal
anonym_427781
Dnes o 07:39
@anonym_de199d

No ty musis hlavne znizit naroky a neoslovovat zeny typu "Kim Kardashian". Chapes??
Jasne, ze sa ta zlaknu... Si obezny, vyberas zalohovane flase a citit z teba rybacinu, ktoru si nakupis v obchode za tazke prachy a potom ti je z toho asi aj zle...

@anonym_de199d
Zase to nepreháňaj.To aj zeny s nadvahou, obezitou vyzeraju zle a nemajú nárok na vztah?Pozri okolo seba koľko zien s nadvahou, obezitou ma vztahy a niektore ozaj pekných, štíhlych muzov.V mojim okoli poznam dvoch podobnej postavy ako nepodarok a teda také pekne a stihle zeny maju ako modelky.A nie vôbec nie su pri peniazoch, normálnu prácu majú.Keby sme hovorili len o o prvom dojme, o obale vôbec nieje taký, žeby si nemohol najst aj štíhlu zenu.Tie ďalšie veci jeho práca, kontajnery, zazemie je už ina vec a toto zeny odradí.Poznam zeny čo doslova letia na silných muzov tak isto su muzi, čo maju radi zeny s nadvahou-obezitou.
Ale čisto vonkajsia stránka, koľkokrát idem po ulici a doslova škaredý muz a pekná zena alebo opacne .Mne sa tiež nepáčia vychudnuté tintitka, že keď zafúka, padne, to nie je chlap
A nie ja by som sa @nepodarok nezľakla, normálny muz.

anonym_c1a5e9
Dnes o 07:49

Ano, zeny chodia aj s pribratymi muzmi. Ale bud sa s nimi dali dokopy, ked boli stihli, alebo to vyvazili niecim inym. Peniazmi, povahou,... Co mozes zmenit je 1.najst si normalnejsiu pracu a prestat vykladat kazdemu, ze vyberas kontajnery. Vyzeras potom ako mentalne jednoduchsi. Ludia sa takych ludi proste stitia. Vyberaj ich, ale nechval sa tym preboha. Alebo sa nestazuj, ze ta ziadna nechce. 2. Schudni 3. Vzdelavaj sa, trosku maj rozhlad a sposoby. 4. Hladaj si zenu na svojej urovni, take na festivaloch nenajdes. Tam vyberacky kontajnerov nechodia, nemaju na to. Inak to bude rovnaka nekonecna story. Zdvihni vlastnu latku, ktoru ponukas a zniz latku, ktoru ocakavas.
V Skandinavii zije 51% ludi single, nie si jediny, si iba jeden z mnoho.
https://diva.aktuality.sk/clanok/38623/nezadany...
Počet nezadaných ľudí, známych aj ako singles, sa podľa štatistických údajov neustále zvyšuje v celej Európe. Výnimkou nie je ani Slovensko, kde ich žije až takmer 1,2 milióna. Za 13 rokov sa ich počet zdvojnásobil, pričom najrýchlejší nárast ľudí bez záväzkov je vo veku od 30 do 40 rokov a po 55. roku života. Tejto spoločnej kategórii slobodných, rozvedených a ovdovených pritom mierne dominujú muži, ktorí predstavujú 53 percent.

Väčšiu časť nezadaných tvoria ľudia, ktorí sa rozhodli so zakladaním rodiny počkať a venovať sa najprv budovaniu kariéry. "Aj keď mnohí vnímajú singles ako životný štýl, väčšina z týchto ľudí nechce zostať samými navždy. Plánujú najskôr rozbehnúť kariéru a potom zakladať rodinu, no keď sa zastavia, často zistia, že to vôbec nie je jednoduché. Príležitostí na nájdenie si partnera je minimum," vysvetlila na tohtotýždňovej tlačovej konferencii psychologička Zdenka Némethová.

"Ako singles žijú často vzdelaní a úspešní ľudia a tí chcú seberovného partnera. Keďže ho nenachádzajú, pribúda nám v spoločnosti skupina ľudí, ktorí síce zdanlivo majú všetko, ale nie sú šťastní," dodala.

heidi4
Dnes o 08:02
@letfenixa

@heidi4 ako autista zrejme vôbec neverbalnu komunikáciu nechápe.

@letfenixa rozumiem, aj suhlasim, ale tak pytal sa a inak mu to vysvetlit neviem (a ani sa nebudem snazit), tak dostal uprimnu odpoved - dovod, preco. Ako si to on vylozi a pochopi, alebo ci si z toho nieco zoberie, je uz v jeho silach, nie mojich 🤷🏻

nepodarok
autor
Dnes o 08:03

@heidi4 "Keby sa ku mne niekto takyto priplichtil, zhrozena odtancujem prec rychlostou svetla a uz sa nevratim" ale na podujatiach majú ludia dobrú náladu, smejú sa bavia sa, aj napriek tomu? Skôr tento scenár by pasoval na nejakú pochmúrnu situáciu že ideš znechutená vlakom a vtedy keby ťa oslovil týpek...

anonym_5f6372
Dnes o 08:05
@anonym_c1a5e9

Ano, zeny chodia aj s pribratymi muzmi. Ale bud sa s nimi dali dokopy, ked boli stihli, alebo to vyvazili niecim inym. Peniazmi, povahou,... Co mozes zmenit je 1.najst si normalnejsiu pracu a prestat vykladat kazdemu, ze vyberas kontajnery. Vyzeras potom ako mentalne jednoduchsi. Ludia sa takych ludi proste stitia. Vyberaj ich, ale nechval sa tym preboha. Alebo sa nestazuj, ze ta ziadna nechce. 2. Schudni 3. Vzdelavaj sa, trosku maj rozhlad a sposoby. 4. Hladaj si zenu na svojej urovni, take na festivaloch nenajdes. Tam vyberacky kontajnerov nechodia, nemaju na to. Inak to bude rovnaka nekonecna story. Zdvihni vlastnu latku, ktoru ponukas a zniz latku, ktoru ocakavas.
V Skandinavii zije 51% ludi single, nie si jediny, si iba jeden z mnoho.
https://diva.aktuality.sk/clanok/38623/nezadany...
Počet nezadaných ľudí, známych aj ako singles, sa podľa štatistických údajov neustále zvyšuje v celej Európe. Výnimkou nie je ani Slovensko, kde ich žije až takmer 1,2 milióna. Za 13 rokov sa ich počet zdvojnásobil, pričom najrýchlejší nárast ľudí bez záväzkov je vo veku od 30 do 40 rokov a po 55. roku života. Tejto spoločnej kategórii slobodných, rozvedených a ovdovených pritom mierne dominujú muži, ktorí predstavujú 53 percent.

Väčšiu časť nezadaných tvoria ľudia, ktorí sa rozhodli so zakladaním rodiny počkať a venovať sa najprv budovaniu kariéry. "Aj keď mnohí vnímajú singles ako životný štýl, väčšina z týchto ľudí nechce zostať samými navždy. Plánujú najskôr rozbehnúť kariéru a potom zakladať rodinu, no keď sa zastavia, často zistia, že to vôbec nie je jednoduché. Príležitostí na nájdenie si partnera je minimum," vysvetlila na tohtotýždňovej tlačovej konferencii psychologička Zdenka Némethová.

"Ako singles žijú často vzdelaní a úspešní ľudia a tí chcú seberovného partnera. Keďže ho nenachádzajú, pribúda nám v spoločnosti skupina ľudí, ktorí síce zdanlivo majú všetko, ale nie sú šťastní," dodala.

@anonym_c1a5e9 mna vseobecne pritahuju muzi pri tele. Nepacia sa mi chudí nie je to muzske. Svalnatí tiez nie. Neviem preco to je pre niekoho divne ze niekomu sa pacia trochu tuční

nepodarok
autor
Dnes o 08:06
@catherin4

Preco neskusis zoznamky? Ja som sa zoznamila cez nu.

@catherin4 o tom je vela článkov aj diskusie. Tam sa je velmi ťažké zoznámiť a väčina to neodporúča.

mandzula
Dnes o 08:07
@nepodarok

@heidi4 "Keby sa ku mne niekto takyto priplichtil, zhrozena odtancujem prec rychlostou svetla a uz sa nevratim" ale na podujatiach majú ludia dobrú náladu, smejú sa bavia sa, aj napriek tomu? Skôr tento scenár by pasoval na nejakú pochmúrnu situáciu že ideš znechutená vlakom a vtedy keby ťa oslovil týpek...

@nepodarok Sice som ta nikdy nevidela, no na zaklade tvojich prispevkov si viem predstavit, ako vyzeras a aj ako sa obliekas. Uz to podla mna staci na to, aby si bol odmietnuty.

earlgrey
Dnes o 08:07
@nepodarok

@catherin4 o tom je vela článkov aj diskusie. Tam sa je velmi ťažké zoznámiť a väčina to neodporúča.

@nepodarok a ty si včera náhodou nebol na podujatí pre dúhových? ak áno, tak si oslovoval, resp. pritancoval si k nesprávnemu pohlaviu....

nepodarok
autor
Dnes o 08:08
@anonym_bf2f2c

@nepodarok lebo vyzeras a hlavne spravas sa ako uchyl. Ja sa cudujem, ze si este neskoncil na policii, ale mas k tomu dobre naslapnute.

@anonym_bf2f2c a to je ako? Na podujatiach sa to bežne deje že chalani sa prihovoria babám. Alebo začnú spolu tancovať ako prvý krok.

venom19
Dnes o 08:09

Ahoj, a nemas nejaku kamosku, alebo zname, ktorych by si sa opytal ako na ne realne posobis? Lebo nam tazko sudit, az tak ta nepozname, hoci sa javi, ze ozaj velmi tlacis na pilu. Podla mna ale tiez neyzeras fyzicky az tak uplne najhorsie. Takze zrejme nieco s tvojim vystupovanim ich odradza. Ale co, to ti bez domyslania si tu nik nepovie. Samozrejme, ak neratame vysmesne urazlive komentare. Kazdy je nejaky.

nepodarok
autor
Dnes o 08:10
@bielasovicka

@nepodarok skus to s nimi z tej opačnej strany. Tak ze sa budeš tváriť úplne normálne, nebudeš tlačiť na nich, neukazuj na sebe ze ta zaujímajú, tvár sa akože nič, že vlastne nemáš záujem. Presne ako píšeš, aby ta nebrali ako typka co ich otravuje. Skus, možno to zaberie.

@bielasovicka vtedy si ma nikto nevšimne.

nepodarok
autor
Dnes o 08:12
@anonym_d3e88d

@nepodarok máš tlačítkový telefón? Koľko máš rokov? 👀

@anonym_d3e88d 45 a ako to súvisí s telefónom? Nakoniec nieje lebo ten samsung nenačíta simkartu ktorá v ňom predtým fungovala. Tak som ju musel dať do minismartfónu.

nepodarok
autor
Dnes o 08:14
@anonym_de199d

@anonym_de199d ale ide o situácie kde tieto veci o mne nevedia. Takže niečo s prvým dojmom.

heidi4
Dnes o 08:15
@nepodarok

@nepodarok no ved pisem, ze asi to bude energiou, ktoru vyzarujes... Asi posobis zufalo alebo "urgentne"...

anonym_de199d
Dnes o 08:15
@nepodarok

@anonym_de199d ale ide o situácie kde tieto veci o mne nevedia. Takže niečo s prvým dojmom.

@nepodarok prvy dojem je vzdy vizualny.... A potom ked zacnes rozpravat.... Uz z teba citit, ze ides na vec... Taky nuteny, otravny vyraz....

bielasovicka
Dnes o 08:16
@nepodarok

@bielasovicka vtedy si ma nikto nevšimne.

@nepodarok ako vieš keď si to neskúsil? Prihovoriť sa môžeš, ale tak normálne, netlačit na nikoho.

anonym_5f6372
Dnes o 08:24

@nepodarok raz som poznala chalana (priemerne vyzerajuceho, mne sa pacil celkom) a mal problem najst babu. Nechceli ho. Potom sa zmenil, zmenil styl obliekanka, cierne mikiny, kapucne, taky street style, mal cca 30 aj ho to omladilo. A kupil si auto asi rocnik 2013 cize v ociach ostatnych uz starsie vtedy. Ale to auto si prerobil tak aby vyzeralo vynimocne a aj sa oň dost staral. Zacal s nim chodit na zrazy a stretaval xy ludi. Zacal posobit inak a sebavedomo a ked som ho sledovala na ig tak realne kazdy mesiac iná frajerka. Nie ze by som to uznavala ide o princip co clovek vyzaruje, v tomto pripade sebavedomie zmena stýlu, zaluby ktore ho predovsetkym bavia a nie zufale sa snazenie tam niekoho hladat. Mozno odveci ale pointa je nieco zmenit vo svojom zivote a potom sa moze zadarit. Skus zmenit styl obliekania. Videli sme par tvojich fotiek. Zameraj sa na ustnu hygienu. Odkedy pouzivam medzizubne kefky a ine pripravky citim sa sebavedomejsie, cloveku nesmrdi z ust aj potom sa citi lepsie. Parfem, súci mobil, tlacidlovy nechaj doma

nepodarok
autor
Dnes o 08:27
@earlgrey

@nepodarok a ty si včera náhodou nebol na podujatí pre dúhových? ak áno, tak si oslovoval, resp. pritancoval si k nesprávnemu pohlaviu....

@earlgrey včera som šiel do nákupného centra vybaviť simkartu, potom do kina, večer bola nejaká hudba na námestí. Dúhoví boli cez deň, večer už bolo bežné podujatie boli tam bežní ludia. Čo ma poslali het boli úplne obyčajné ženy. Nijaké modelky ani nejaké maškarády aké chodia na dúhovu akciu. A inák navštevujem rôzne hromadné podujatia všeobecne. A všade rovnaký výsledok.