Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?
Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?
@earlgrey včera som šiel do nákupného centra vybaviť simkartu, potom do kina, večer bola nejaká hudba na námestí. Dúhoví boli cez deň, večer už bolo bežné podujatie boli tam bežní ludia. Čo ma poslali het boli úplne obyčajné ženy. Nijaké modelky ani nejaké maškarády aké chodia na dúhovu akciu. A inák navštevujem rôzne hromadné podujatia všeobecne. A všade rovnaký výsledok.
@nepodarok Musi byt z tvojho vyzarovania a spravania jasne, ze si nepouzitelny.
Ono aj zavisi od toho, ake su to kratasy, ak tie kockate 3/4 a v nich zakasane starecke tielko, smola. Teda pre normalne zeny. Ale skus taku plus size Evu, to by mohol byt typ pre teba.
@mandzula tak ako je možné že som videl pupkatého plešatého muža v tričku a kraťasoch, tancovať s peknou ženou? Je leto, tak sa obliekanie moc nelíši, väčšina má kraťase a tričko na sebe.
@nepodarok Nič v zlom, sama mám doma autistu a obávam sa, čo to bude, keď vyrastie. Ale u teba tvoja diagnóza pravdepodobne bola dlhé roky zanedbaná, nikto ti nevysvetlil spôsob spoločenského života, vnímania ľudí atď. K psychológovi chodíš?
Viem, že autistovi je veľmi ťažké niečo vysvetliť, tak, aby si to dal do hlavy ako niećo správne. Máte svoje vzorce a človek by sa mohol aj na mihalnice postaviť a vami to nepohne. Ale ☝️
Je aj veľa žien, ktoré majú diagnózny, aj autistiek, aspergerov atď. ale to by si ty musel zmeniť vnímanie žien a nevyhľadávať modelky, pretože taká žena s tebou nebude, a už ti to tu veľa veľa veľa žien napísalo.
To, že si obézny je jedna vec, s tým, ak ty sám nič nechceš urobiť, neurobí nikto iný za teba, ale mne hlava neberie tie tvoje nároky na ženy. Sám si obézny, čo je podľa teba zlé na obéznej žene? To by ma zaujímalo.
@nepodarok raz som poznala chalana (priemerne vyzerajuceho, mne sa pacil celkom) a mal problem najst babu. Nechceli ho. Potom sa zmenil, zmenil styl obliekanka, cierne mikiny, kapucne, taky street style, mal cca 30 aj ho to omladilo. A kupil si auto asi rocnik 2013 cize v ociach ostatnych uz starsie vtedy. Ale to auto si prerobil tak aby vyzeralo vynimocne a aj sa oň dost staral. Zacal s nim chodit na zrazy a stretaval xy ludi. Zacal posobit inak a sebavedomo a ked som ho sledovala na ig tak realne kazdy mesiac iná frajerka. Nie ze by som to uznavala ide o princip co clovek vyzaruje, v tomto pripade sebavedomie zmena stýlu, zaluby ktore ho predovsetkym bavia a nie zufale sa snazenie tam niekoho hladat. Mozno odveci ale pointa je nieco zmenit vo svojom zivote a potom sa moze zadarit. Skus zmenit styl obliekania. Videli sme par tvojich fotiek. Zameraj sa na ustnu hygienu. Odkedy pouzivam medzizubne kefky a ine pripravky citim sa sebavedomejsie, cloveku nesmrdi z ust aj potom sa citi lepsie. Parfem, súci mobil, tlacidlovy nechaj doma
@anonym_5f6372 navštevujdem podujatia a medzi nimi sú aj motorkárske zrazy, tuningové autá, autosalóny, takže ja mám rozhodené siete všade. Dni mesta, jarmoky, koncerty, výstavy, ja navštevujem veľa podujatí kde je veľa ľudí, aj možnosti sa zoznámiť. Napríklad na rendezi som spoznal 2 baby ale boli zadané.
Ono aj zavisi od toho, ake su to kratasy, ak tie kockate 3/4 a v nich zakasane starecke tielko, smola. Teda pre normalne zeny. Ale skus taku plus size Evu, to by mohol byt typ pre teba.
@mandzula toto ma zaujima, ten prvy dojem. Proste dajte všetko bokom, akože neviete kto som, čo som, vidíte ma prvý krát, proste neviete či som bohatý, chudobný, zábavný, nudný... Odtialto ma to zaujíma.
@mandzula toto ma zaujima, ten prvy dojem. Proste dajte všetko bokom, akože neviete kto som, čo som, vidíte ma prvý krát, proste neviete či som bohatý, chudobný, zábavný, nudný... Odtialto ma to zaujíma.
@nepodarok Dam vsetko bokom, ok. Mas 45 rokov. Koho oslovujes? Na 20tky nemas, a zeny okolo 40 maju vacsinou manzela, deti. Okrem vsetkeho o tebe- vzhlad, vlastnosti, autizmus, obezita, vyberanie kosov ti uz davno usiel vlak. V 45 uz velmi nemas z coho vyberat.
@mandzula tak ako je možné že som videl pupkatého plešatého muža v tričku a kraťasoch, tancovať s peknou ženou? Je leto, tak sa obliekanie moc nelíši, väčšina má kraťase a tričko na sebe.
@nepodarok pisem to uz po piate, je to energiou, co vyzarujes. Moze nepekny muz vedla teba stat, ale moze z neho vyzarovat pohoda, spokojnost, vtipnost, veselost, vyrovnanost, pokoj, ... Dopln si cokolvek pozitivne. To ludi pritahuje, nie lutost a frustracia
@nepodarok Ked pritancujes k 20tkam jasne, ze ta poslu do ritky. Si pre ne ujo. Ak su tam 40tky, velmi velka pravdepodobnost, ze doma maju muzov a tiez ta poslu do ritky.
@nepodarok Tazko hodnotit, ked ta nevidime. Tym ta vsak rozhodne nenabadam na zverejnovanie fotky, len konstatujem.
@nepodarok Nič v zlom, sama mám doma autistu a obávam sa, čo to bude, keď vyrastie. Ale u teba tvoja diagnóza pravdepodobne bola dlhé roky zanedbaná, nikto ti nevysvetlil spôsob spoločenského života, vnímania ľudí atď. K psychológovi chodíš?
Viem, že autistovi je veľmi ťažké niečo vysvetliť, tak, aby si to dal do hlavy ako niećo správne. Máte svoje vzorce a človek by sa mohol aj na mihalnice postaviť a vami to nepohne. Ale ☝️
Je aj veľa žien, ktoré majú diagnózny, aj autistiek, aspergerov atď. ale to by si ty musel zmeniť vnímanie žien a nevyhľadávať modelky, pretože taká žena s tebou nebude, a už ti to tu veľa veľa veľa žien napísalo.
To, že si obézny je jedna vec, s tým, ak ty sám nič nechceš urobiť, neurobí nikto iný za teba, ale mne hlava neberie tie tvoje nároky na ženy. Sám si obézny, čo je podľa teba zlé na obéznej žene? To by ma zaujímalo.
@earlgrey každému sa iné páči. Tak jak niekomu sa páči typ macko, tak niekomu sa páči štíhlosť. Ja som tiež bol niekedy štíhly a tak isto ma odmietali hneď v prvom momente. Tak s postavou to logicky nič nemá.
@earlgrey každému sa iné páči. Tak jak niekomu sa páči typ macko, tak niekomu sa páči štíhlosť. Ja som tiež bol niekedy štíhly a tak isto ma odmietali hneď v prvom momente. Tak s postavou to logicky nič nemá.
@nepodarok samozrejme. Mne sa pacia mackovia ja som zase stihla az mierna podvyziva. Posli sem fotku, bez tvare ak ti to je tak prijemnejsie, ako sa obliekas ked niekam ides. Zial je to tak ale saty robia cloveka
@nepodarok Tazko hodnotit, ked ta nevidime. Tym ta vsak rozhodne nenabadam na zverejnovanie fotky, len konstatujem.
@mandzula Fotky už zverejnil v inej téme a niekoľko 🤷♀️ Osobne, keď zabudneme kto to je, z tých fotiek vyžarovalo...nie niečo zlé, ale proste divný pocit. Vážne ho nechcem uraziť, ani nič, je to človek, je aký je, ale mne osobne z fotiek prišiel ako tí starí chlípnici v meste, ktorí sa na nás (dievčatá na ZŠ a neskôr SŠ) oplzne, divne pozerali, s otvorenými ústami, že im až sliny tiekli. A znova opakujem, nechcem sa nikoho dotknúť, je to len môj osobný dojem z tohto muža.
@mandzula napríklad na báloch a plesoch je dress code, takže všetci sme boli v košelách zhruba rovnako oblečení, a ajtak to isté. Maximálne povedali ženy z našej partie že ako mi to sekne a to bolo tak všetko. Žiadnu novú kamarátku/frajerku mi to nezariadilo.
@mandzula napríklad na báloch a plesoch je dress code, takže všetci sme boli v košelách zhruba rovnako oblečení, a ajtak to isté. Maximálne povedali ženy z našej partie že ako mi to sekne a to bolo tak všetko. Žiadnu novú kamarátku/frajerku mi to nezariadilo.
@nepodarok A prečo sa neopytas tých žien z vašej partie, že ako pôsobíš na ženy? Poznajú ťa osobne, tak zrejme to vedia posúdiť.
@mandzula Fotky už zverejnil v inej téme a niekoľko 🤷♀️ Osobne, keď zabudneme kto to je, z tých fotiek vyžarovalo...nie niečo zlé, ale proste divný pocit. Vážne ho nechcem uraziť, ani nič, je to človek, je aký je, ale mne osobne z fotiek prišiel ako tí starí chlípnici v meste, ktorí sa na nás (dievčatá na ZŠ a neskôr SŠ) oplzne, divne pozerali, s otvorenými ústami, že im až sliny tiekli. A znova opakujem, nechcem sa nikoho dotknúť, je to len môj osobný dojem z tohto muža.
@earlgrey hej, presne, nieco divne z neho ide, ze radsej ruky prec a vyzorom ci nadvahou to nie je, stale mu to tu pisem a prehliada to a furt sa riesi len ten zovnajsok a handry.
Niekto aj vo vreci prilaka baby a niekto ani keby bol ako prezident obleceny, si neskrtne. No preco asi.
Presne, take nieco ako zufalo-uchylno-oplzle-demanding mi z neho ide a to dakujem, neprosim :D tiez by som brala nohy na plecia asap
@earlgrey začína ma to zaujímať, dobre na to ideš, presne toto potrebujem že ak všetko odmyslíš a vidíš toho človeka pár sekúnd ako na teba pôsobí. Presne to "niečo divné" ako si povedala treba riešiť. Toto nejako zmeniť aby to také divné nebolo.
@nepodarok A prečo sa neopytas tých žien z vašej partie, že ako pôsobíš na ženy? Poznajú ťa osobne, tak zrejme to vedia posúdiť.
@anos18 lebo majú len také bežné komerčné reči, nevedia dať také podrobné konkrétne analýzy ako earlygrey. Tá na to ide dobre. Lepšie veci dáva ako tie čo ma roky poznajú.
@earlgrey začína ma to zaujímať, dobre na to ideš, presne toto potrebujem že ak všetko odmyslíš a vidíš toho človeka pár sekúnd ako na teba pôsobí. Presne to "niečo divné" ako si povedala treba riešiť. Toto nejako zmeniť aby to také divné nebolo.
@earlgrey Ja si nespominam na jeho fotku, no citala som viacero jeho prispevkov a uz z nich vyzaruje nieco, co ma odpudzuje, taka volaka jednoduchost a nejaka, neviem aka diagnoza. A k tomu celemu vyzarovaniu si predstavujem aj jeho vizual.
Tu je akože príklad. Verzie kde som aj štíhly alebo sviatočne oblečený. Akože nič o tejto osobe neviete... Ako na vás pôsobí? Prvý dojem. Naozaj tak ako píšu heidi a earlgrey?
@nepodarok no skaredy rozhodne nie si. Obliekas sa dobre mlado. To naozaj musi byt vyzarovanim. Nie vzhladom
Tam máte vzorové fotky
@nepodarok zase sa mi to potvrdilo. Vyzor je na tej prvej a poslednej foto ok, pri tych strednych nic, na com by sa nedalo zapracovat. Cize vyzorom ci obleckom to urcite nebude.
Je to vyzarovanim, co zo seba vysielas.
Mozno by to chcelo hladat vo svojich radoch, co sa tvojej dg tyka. Tam by si im mozno nepripadal "iny".
@nepodarok zase sa mi to potvrdilo. Vyzor je na tej prvej a poslednej foto ok, pri tych strednych nic, na com by sa nedalo zapracovat. Cize vyzorom ci obleckom to urcite nebude.
Je to vyzarovanim, co zo seba vysielas.
Mozno by to chcelo hladat vo svojich radoch, co sa tvojej dg tyka. Tam by si im mozno nepripadal "iny".
@heidi4 teraz už vyzerá inak. Ale určite príliš tlačí na ženy.
@heidi4 teraz už vyzerá inak. Ale určite príliš tlačí na ženy.
@anonym_faca8e ano, viem, len on sa pytal na vyzor na tych fotkach, tak som sa vyjadrila k nim, ze ziadna katastrofa, da sa na tom pracovat. A v podstate to iste plati aj o terajsom vzhlade, ak ma nadvahu, aj na tom sa da rovnako pracovat.
Stale potvrdzujem to, ze tu nejde o vyzor, ale nejake to "ine, divne, svojske" vyzarovanie
@anonym_faca8e ano, viem, len on sa pytal na vyzor na tych fotkach, tak som sa vyjadrila k nim, ze ziadna katastrofa, da sa na tom pracovat. A v podstate to iste plati aj o terajsom vzhlade, ak ma nadvahu, aj na tom sa da rovnako pracovat.
Stale potvrdzujem to, ze tu nejde o vyzor, ale nejake to "ine, divne, svojske" vyzarovanie
@heidi4 áno, na tých fotkách vyzerá sympaticky. Problém musí byť inde
Daj tu reálnu fotku, teraz, čo si bol v Bardejove, lebo tieto fotky sú veľmi staré ale že veľmi. Takto nevyzeráš teraz, čiže nie je na mieste hodnotiť ťa podľa týchto fotiek.
Este mi napadol pri tych fotkach film Forrest Gump. Vyzarujete z oci taku "inakost", presne, ako pisala baba vyssie, jednoduchost (a to ta nechcem urazit, prepac), mozno motyka vystreli a tiez si najdes raz svoju Jenny, to by ale musela byt jedina v tvojom svete a nie ze randomne nahanas vsetko, co pride s dufanim, ze raz sa jedna mozno chyti, hlavne, nech nejaka je. Zeny citia aj to, vies? Ze skusas a lovis rad radom vsade, kam prides. (V zmysle ze Je jedno, s ktorou, hlavne, ze bude zapich. Lepsie nez ziadna. - aj toto citit) Alebo ako som vyssie pisala, mozno skus polovit vo svojich vodach - s podobnou dg, tam im isto neprides "iny".
Myslim to vsetko v dobrom, snazim sa ti radit, aby si to pochopil, ako to myslime. Drzim palce.

@nepodarok Sice som ta nikdy nevidela, no na zaklade tvojich prispevkov si viem predstavit, ako vyzeras a aj ako sa obliekas. Uz to podla mna staci na to, aby si bol odmietnuty.