Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?
Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?
@maca1984
@nepodarok nikto ti nie je dlžný aby sa s tebou bavik len preto že to chces ty...si jednoducho incel ....zmier sa s tým ....tieto zbytočne kecy tvoje okolí len ukazujú to zúfalstvo čo z teba ide lebo si myslíš že má spevák an to aby to bolo inak..nie,nemáš....prestaň otravovať čím skôr tým lepšie.
@barborab1411 mňa si asi označiť nechcela .
@earlgrey inák ideš do kina na Kavej 2? Ja som videl jednotku, mne sa tí východniari páčili. Ta co hutkriš šumne dzifče ja ce lubujem. Aj gorali rusíni mňa to baví, aj tie lesničky počúvam. Ta ne? 🙂
@nepodarok Už pri prvej vete som skončil a ďalej prestal počúvať a svietila mi kontrolka, že automaticky odmietnem, nech dokončíš myšlienku akokoľvek.
@anonym_5f6372 aby ma trošká brali pozitívnejšie, aby ma nebrali ako týpka čo ich otravuje, ale aby sa bavili aj so mnou ako s tými ostatnými. Chcem len rovnoprávnosť. Hlavné že na akciách propagujú rovnosť, a pritom diskriminujú a hneď odsúdia.
@nepodarok jednoducho to nevies spontanne, posobis otravne a mozno uchylne. Napis nejakej na zoznamke, alebo si daj mily priatelsky inzerat a aj fotku a napis o svojich zalubach
@nepodarok nechodíš na nejaké skupinové sedenia pre autistov? Možno baba s rovnakou dg by ťa chápala.
@nepodarok ty ako chceš aby sme ti pomohli keď tu nikoho nepočúvas? Neodpovies ani na otázky ktoré ti tu baby dávajú. Normálne to ignoruješ. Načo potom zakladás tému, len si ideš stále to svoje. a keď toto robíš aj s tými ženami, tak sa nečuduj ze ta nechcú.
Inak škoda ta je, lebo ty hlúpy nie si, len nepočúvas nikoho.
@nepodarok ty ako chceš aby sme ti pomohli keď tu nikoho nepočúvas? Neodpovies ani na otázky ktoré ti tu baby dávajú. Normálne to ignoruješ. Načo potom zakladás tému, len si ideš stále to svoje. a keď toto robíš aj s tými ženami, tak sa nečuduj ze ta nechcú.
@bielasovicka on by sa mal dať dokopy so stellym,aspoň by mal kamoša,keď už nie frajerku.
Prečo zámerne ignoruješ otázky?
Aké zeny sa ti páči, aj vek?
Ako sa im prihováraš?
@anonym_129455 veľa píšete, nestíham, píšte plmalšie. Páčia sa mi štíhle a vysoké, od 40 do 50, prihováram sa slušne, nemám úchylné poznámky. Ale zaujímavé že iní chlapi ich majú a ženám to nevadí. Ešte povedia že je zlatý.
@nepodarok Tak potom ani tá žena nebude v poriadku, keď sa jej toto páči. Vážne toto nie 🤦♀️
A ty sa ho snažíš napodobniť, aby si mal úspech u žien? No odpovedz, ako sa ženám prihováraš? Na tých rôznych akciách.
@earlgrey len pri tej som to napodobnil, že či uspejem. Tá baba má tiež psychické problémy.
@rozculena veru
@nepodarok ty nie si škaredý ( i keď kto určuje škaredosť/peknosť ). A že máš kilá naviac asi, to tiež nič neurčuje, neznamená. Píšeš tu takmer bezchybne, čo sa o iných tu prispievajúcich povedať nedá.
Len z tých tvojich fotiek tu čo si mal už ide taká , nazvem to zlá energia.
Ty sám nevieš čo so životom, a nehovor že vieš... A čakáš, že sa na toto nalepí nejaká ? Že bude s tebou hĺadať zálohované flaše v kontajneroch ? Tlačítkový mobil bez dát atď ?
@bielasovicka počúvam, odpovedám, nestíham odpisovať. Pýtajte sa prehladne a pomalšie. Pýtala si sa niečo? Idem postupne a odpovedám.
@nepodarok toto mi nepíš, lebo to je od nich alibistické.
Nič ti " nevypichli " ako tvoj nedostatok ?
@maca1984 iba tie bežné veci čo sa obvkle radia že schudni, športuj, handry a také. Ale to vieme že to nieje o tom.
Ale dala si mi dobrú myšlienku, spravím anketu s nimi a budem sa dožadovať odpovede. Na bále v Nových Zámkoch ma 3 ženy odmietli počas 1 akcie, a chcel som vedieť prečo. Obchádzal som ich a vyžadoval som odpoveď. Také bežné odpovede dali že som neni jej typ, som mladý. Typ to chápem ale vek je blbosť lebo kopa párov je takých.
@maca1984 iba tie bežné veci čo sa obvkle radia že schudni, športuj, handry a také. Ale to vieme že to nieje o tom.
Ale dala si mi dobrú myšlienku, spravím anketu s nimi a budem sa dožadovať odpovede. Na bále v Nových Zámkoch ma 3 ženy odmietli počas 1 akcie, a chcel som vedieť prečo. Obchádzal som ich a vyžadoval som odpoveď. Také bežné odpovede dali že som neni jej typ, som mladý. Typ to chápem ale vek je blbosť lebo kopa párov je takých.
@nepodarok o tomto to ozaj nie je. Spýtaj sa ich prečo by do vzťahu s tebou nešli.
@nepodarok ty nie si škaredý ( i keď kto určuje škaredosť/peknosť ). A že máš kilá naviac asi, to tiež nič neurčuje, neznamená. Píšeš tu takmer bezchybne, čo sa o iných tu prispievajúcich povedať nedá.
Len z tých tvojich fotiek tu čo si mal už ide taká , nazvem to zlá energia.
Ty sám nevieš čo so životom, a nehovor že vieš... A čakáš, že sa na toto nalepí nejaká ? Že bude s tebou hĺadať zálohované flaše v kontajneroch ? Tlačítkový mobil bez dát atď ?
@maca1984 tlstý jak sud! Rovno dva sudy! Prirodzene mi dali prezývky ako horor, špaťák, mumák, ťuťko, džordžo... v rôznych kolektívoch a odmietali ma volať menom, povedali len prezývku a aj to posmešne. Logicky aké mám mať sebavedomie keď ma nerešpektujú ale som im na posmech? Preto si dávam také nicky. Proste som outsider.
Takže zhodli sme sa že nejaká zlá energia zo mňa ide, čo najviac pasuje k veciam čo sa mi dejú.
@nepodarok prosím ťa, nerob toto že prídeš za nejakou , odmietne ťa a budeš sa dopytovať že prečo. To je strašne zúfalé.
@maca1984 tlstý jak sud! Rovno dva sudy! Prirodzene mi dali prezývky ako horor, špaťák, mumák, ťuťko, džordžo... v rôznych kolektívoch a odmietali ma volať menom, povedali len prezývku a aj to posmešne. Logicky aké mám mať sebavedomie keď ma nerešpektujú ale som im na posmech? Preto si dávam také nicky. Proste som outsider.
Takže zhodli sme sa že nejaká zlá energia zo mňa ide, čo najviac pasuje k veciam čo sa mi dejú.
@nepodarok tak takéto veci ako tlstý ako sud, dva sudy , horor, špaťák vypustia z huby pre mňa len chudáci.
Ja ani ľudí čo majú v ústach 3 zuby nesúdim a nemám potrebu ich nejak urážať.
Áno, z teba, z fotiek čo si tu mal pod nickom ubenholfen šla taká zlá energia.
Neskúsiš psychológa ?

@nepodarok Nič z toho, čo na nás zaberá nemáš. Kedy to pochopíš?
@enmery
To sú prachy a velkého havina...a to asi nemá...