Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?
Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?
@heidi4 proste tu ide o nieco ine ako o bradu, nou to naozaj nie je. Ci myslis naozaj, ze len kvoli brade nemas uspech? Neblazni. To potom kolko ludi by behalo single...
Zmen nastavenie v hlave, zmen vyzarovanie a aj z oci ti bude potom vyzarovat nieco uplne ine - nie nadarmo sa hovori, ze z oci aj bez slov sa da vela vycitat, su brana do duse.
@heidi4 a čo s tým konkrétne? Telo sa dá cvičením prerobiť na svalnaté, ale s okom čo urobí sa?
@heidi4 a čo s tým konkrétne? Telo sa dá cvičením prerobiť na svalnaté, ale s okom čo urobí sa?
@nepodarok pisem o ociach, panabeka????? Pisem o pohlade - ten ide z duse, z hlavy. Oci su len kanal alebo prostriedok, kade to vsetko vychadza. Ta energia. Uz som ti to xkrat vysvetlovala, treba si upratat v hlave, prenastavit myslenie, mentalne popracovat na sebe a nie menit vizualne oci. Ty aj keby si siel s maskou a'la Slepa baba, by ti to nepomohlo, pokial vnutri si stale taky rovnaky
@anonym_427781 presne, ved si predstav, sedis v restike s kamoskou, venujete sa jedlu a jedna druhej a nejaky chlipnik od dalsieho stola na vas vytrvalo cumiii, keby stotina sekundy, ok, nahodne sa pohlady obcas stretnu, ale nie dlho predlho zizat jak tela a hypnotizovat "obet". Vsak chudence zenske, mne by sa ani uz nedalo jest, odsadla by som si v sekunde co najdalej a chrbtom alebo zbalila si to rovno domov a utekala prec, vsak by som mala pocit, ze ma bude spehovat a za rohom "zachloští". Take nieco "creepy" z neho ide no.
Autor: je to otravne, neprijemne, ba mozno i strasidelne
@heidi4 ako dať žene najavo že s ňou chcem komunikovať aby to nebolo creepy?
@nepodarok ak si chces naozaj pomoct, vyhladaj psychiatra.
Osobne si myslim, ze by jeho psychopatizmus nemal byt ziveny a podporovany napr aj tu nekonecnymi komentarmi a tocenim sa stale okolo toho isteho. Takze koncim, viac nebudem reagovat a prospelo by ti ak by to urobili aj ostatni.
Osobne si tiez myslim, co tu uz bolo spomenute, ze je nebezpecny a mal by byt pod dozorom.
@nepodarok neviem, ci u teba to teraz zaberie, kedze si pre zmenu neurobil nic a stale vysielas to iste.
Pri inych - kratky usmev mozno, alebo pozdrav.
Ale BEZ zufalej energie okolo, co ty prave nesplnas.
Pri tebe teda tento krok asi neprejde bez toho, aby si zas nejaku neodplasil ci nevystrasil. Aj usmev vie byt creepy, ak ide od creepy cloveka. Brrr.
Naozaj seriozne daj si pauzu teraz s babami na nejaky cas a vyhladaj pomoc, zapracuj na sebe.
Ked budes vyzarovat pokojom, spokojnostou, vyrovnanostou, mozno k tebe pridu aj same, ak budes na tom az tak dobre.
Nikto sa neda dobrovolne pritiahnut k negativnym veciam, naopak, k pozitivnym ano.
Uz naozaj neviem, ako ti to po lopate vysvetlit.
Chlape, z teba až kričí že nevieš čo so životom. Toto si porieš . Máš ženy kamarátky ?
@pletko325 A hlavne nech na ženy nejde s tým jeho akože trnavským prízvukom 🙄 ja osobne by som sa zľakla. Síce som z východu, občas použijem vÿchodniarčinu, ale mňa samu to odpudzuje. Každý z nás, či je z východu, alebo západu, vie rozprávať pekne po slovensky - teda mal by vedieť a pri zoznamovaní je napr. pre mňa dôležité aj to, ako sa dotyčna osoba vyjadruje, či nie je vulgárna atď. a čo mňa osobne vie dosť odradiť je, keď od nejakého muža počujem, že namiesto slova ŽENA, povie SAMICA 🙄
@earlgrey presne takého kolegu mám že taký sedlák čo sa tvári že je mačo. Ženy nazýva kundička, čaja, rozpráva prízvukom ako sedláci v našom regióne čo je zmes rómčiny s maďarčinou alebo rómčina so slovenčinou. Proste ide štýlom: Sohi čaje? A baba je z neho paf. Chýbajú mu zuby, vyzerá na 50, poteteovaný ešte aj na krku, pohyby má ako nejaký basista. Kolegyňa čo sa mi páči ale nechce ma, tá je z nej hotová. Povedala sama že sa jej páči. A keď som na ňu prehovoril rómsko-maďarským slangom tak mi povedala že jej pripomínam jeho že "on je taký zlatý, to sa mi na ňom páčí keď mi toto povie"... Pričom ona je nerómka slovenka, mladšia aj celkom pekná.
@earlgrey presne takého kolegu mám že taký sedlák čo sa tvári že je mačo. Ženy nazýva kundička, čaja, rozpráva prízvukom ako sedláci v našom regióne čo je zmes rómčiny s maďarčinou alebo rómčina so slovenčinou. Proste ide štýlom: Sohi čaje? A baba je z neho paf. Chýbajú mu zuby, vyzerá na 50, poteteovaný ešte aj na krku, pohyby má ako nejaký basista. Kolegyňa čo sa mi páči ale nechce ma, tá je z nej hotová. Povedala sama že sa jej páči. A keď som na ňu prehovoril rómsko-maďarským slangom tak mi povedala že jej pripomínam jeho že "on je taký zlatý, to sa mi na ňom páčí keď mi toto povie"... Pričom ona je nerómka slovenka, mladšia aj celkom pekná.
@nepodarok Tak potom ani tá žena nebude v poriadku, keď sa jej toto páči. Vážne toto nie 🤦♀️
A ty sa ho snažíš napodobniť, aby si mal úspech u žien? No odpovedz, ako sa ženám prihováraš? Na tých rôznych akciách.
@pletko325 A hlavne nech na ženy nejde s tým jeho akože trnavským prízvukom 🙄 ja osobne by som sa zľakla. Síce som z východu, občas použijem vÿchodniarčinu, ale mňa samu to odpudzuje. Každý z nás, či je z východu, alebo západu, vie rozprávať pekne po slovensky - teda mal by vedieť a pri zoznamovaní je napr. pre mňa dôležité aj to, ako sa dotyčna osoba vyjadruje, či nie je vulgárna atď. a čo mňa osobne vie dosť odradiť je, keď od nejakého muža počujem, že namiesto slova ŽENA, povie SAMICA 🙄
@earlgrey inák ideš do kina na Kavej 2? Ja som videl jednotku, mne sa tí východniari páčili. Ta co hutkriš šumne dzifče ja ce lubujem. Aj gorali rusíni mňa to baví, aj tie lesničky počúvam. Ta ne? 🙂
@earlgrey inák ideš do kina na Kavej 2? Ja som videl jednotku, mne sa tí východniari páčili. Ta co hutkriš šumne dzifče ja ce lubujem. Aj gorali rusíni mňa to baví, aj tie lesničky počúvam. Ta ne? 🙂
@nepodarok Nie. Nejdem. Ale tak každému sa páči iný žáner 🤷♀️ Ja celkovo na takéto šaškárne a komédie nie som, ja skôr pôjdem do kina na horor 😁
@nepodarok no tak a ake sa ti pacia? Ake oslovujes? Aku presne chces. A potom, ked sa zoznamis... Co vlastne cakas? Po tretom rande by si chcel s nou byvat?
Lebo proste ja mam pocit, ze ty si taky typ nie vhodny na vztah... Vztah nie je o presne nalinkovanych vzorcoch spravania.
@anonym_de199d o čom je vzťah? To je až ďalši, najprv potrebujem zaujať ženu. To že čo ďalej nevien, tam ešte niesom.
@nepodarok prečo si si dal nick nepodarok? Už to o tebe niečo hovorí. Nemôžeš na seba takto nazerať, aj keď si smutný. Druhá vec je- Nehovor si - nejde mi to so ženami. Nevpisuj si tento znak do hlavy. Buď pokojný a ponúkni žene niečo zo seba. Vezmi si film Forrest Gump. Ten chlapec sa nehodnotil zle. Jasné, len vymyslená postava v americkom filme môže mať toľko šťastia ako on. A aj keď mal charakter, ktorý obdivujeme, bez úspechu by a nám ten film nepáčil. Ale aj ty budeš musieť vo svojom vnútri dosiahnuť nejaký druh úspechu, ktorý ťa urobí silnejším. Napríklad nepôsobil zúfalo. Forrest Gump tak nikdy nepôsobil. Možno keď sa prosil Jenny. Ale nerobil to zúfalo, robil to zraniteľne. To je rozdiel. Nesnaž sa byť ako iní. Nerob ramená. Nechaj okolie vedieť, že hľadáš ženu ale nech aj zistia, že si šťastný aj bez nej. Venuj sa sebe a svojim koníčkom. Nájdi pokoj a zmierenie so stavom v akom si. Potom si ženy povedia: pozri, nejako sa zmenil, je charakter, neplače za vzťahom aj keď mu chýba, vie žiť aj bezo mňa. Ponúkni ruku, nie naťahuj ruku.
@slovakboy lebo nicky typu niceboy, kasanova, si nezaslúžim, odráža realitu. Aj v kolektíve mi obvykle automaticky dávajú hanlivé prezývky. Tak ma proste ludia vidia. Som outsider.
Ahoj, a nemas nejaku kamosku, alebo zname, ktorych by si sa opytal ako na ne realne posobis? Lebo nam tazko sudit, az tak ta nepozname, hoci sa javi, ze ozaj velmi tlacis na pilu. Podla mna ale tiez neyzeras fyzicky az tak uplne najhorsie. Takze zrejme nieco s tvojim vystupovanim ich odradza. Ale co, to ti bez domyslania si tu nik nepovie. Samozrejme, ak neratame vysmesne urazlive komentare. Kazdy je nejaky.
@venom19 poznáme ho roky a vieme,ako vyzerá
@nepodarok raz som poznala chalana (priemerne vyzerajuceho, mne sa pacil celkom) a mal problem najst babu. Nechceli ho. Potom sa zmenil, zmenil styl obliekanka, cierne mikiny, kapucne, taky street style, mal cca 30 aj ho to omladilo. A kupil si auto asi rocnik 2013 cize v ociach ostatnych uz starsie vtedy. Ale to auto si prerobil tak aby vyzeralo vynimocne a aj sa oň dost staral. Zacal s nim chodit na zrazy a stretaval xy ludi. Zacal posobit inak a sebavedomo a ked som ho sledovala na ig tak realne kazdy mesiac iná frajerka. Nie ze by som to uznavala ide o princip co clovek vyzaruje, v tomto pripade sebavedomie zmena stýlu, zaluby ktore ho predovsetkym bavia a nie zufale sa snazenie tam niekoho hladat. Mozno odveci ale pointa je nieco zmenit vo svojom zivote a potom sa moze zadarit. Skus zmenit styl obliekania. Videli sme par tvojich fotiek. Zameraj sa na ustnu hygienu. Odkedy pouzivam medzizubne kefky a ine pripravky citim sa sebavedomejsie, cloveku nesmrdi z ust aj potom sa citi lepsie. Parfem, súci mobil, tlacidlovy nechaj doma
@anonym_5f6372 toto mu písať je úplne zbytočné,milionkrát mu to už písali,on to nevie pochopiť.On sa nebude meniť,jemu to vyhovuje.
@anonym_5f6372 navštevujdem podujatia a medzi nimi sú aj motorkárske zrazy, tuningové autá, autosalóny, takže ja mám rozhodené siete všade. Dni mesta, jarmoky, koncerty, výstavy, ja navštevujem veľa podujatí kde je veľa ľudí, aj možnosti sa zoznámiť. Napríklad na rendezi som spoznal 2 baby ale boli zadané.
@nepodarok máš rozhodené siete.To je to,čo z teba cítiť na kilometer.Zúfalstvo.
@anonym_de199d vzťahy takeho typu že úplne chodíte spolu, predstavíte sa rodine a tak, nula. Jeden jediný že v robote kolegyňa ale to bolo také divné len sme sa stretávali ako frajeri, a po pár mesiacoch mi ju prebral cigán zo Šale volajaký, nepoznám ho bližššie. Ani jeho dlho nemala, a vážne začala žiť s nejakým metalistom na Veči, a sním už dlho je. A potom už len také pokusy so zúfalkami zhruba 3x ale tie zase nepriťahovali mňa. Také obojstranné by som chcel zažiť.
@nepodarok "pokusy so zúfalkami"
Konečne si uvedom,že zúfalec si ty,nie tie ženy,čo otravuješ.
@earlgrey sa mi paci, ako sa stale vyhyba otazkam, a potom sa divi, ze preco viazne komunikacia so zenami (ak k nim uz dojde)... 🙄🙄
@heidi4 Typiciké pre autistu, vyberá si, na čo bude odpovedať a čo len jeho zaujíma, ostatné pre jeho mozog zaujímavé nie je. To sa treba stále pýtať a možno raz sa odpovede dočkám.
@barborab1411 áno, nemyslím vzťahy ženy, ale tak celkovo som si všimol že ludia všeobecne, takí s akými sa chcem baviť, sa nechcú so mnou, ale hlavne u rómov som si všimol že oni tak neodsudzujú, a ešte pankáči, asociáli čo zvykávajú byť okolo staníc a obchodov, ten typ ludí sa nejako najviac chce so mnou baviť. Ale teraz či geneticky nejako môj pohlad je považovaný za neškodný v indii (odkial rómovia pochádzajú) alebo či je to tým že ten typ ludí ako pankáči, rôzni asociáli, sú ku každému prívetiví že nemajú predsudky a tak.
@maca1984
@nepodarok nikto ti nie je dlžný aby sa s tebou bavik len preto že to chces ty...si jednoducho incel ....zmier sa s tým ....tieto zbytočne kecy tvoje okolí len ukazujú to zúfalstvo čo z teba ide lebo si myslíš že má spevák an to aby to bolo inak..nie,nemáš....prestaň otravovať čím skôr tým lepšie.

@mandzula a henté mi hovorá že aj keby sa preoperoval nepomohlo by to lebo pohlad že je taký. Slnečné okuliare?
@nepodarok Nie, liecba.