Ako si nájsť partnera na tomto fóre?
Hľadám si muža, da sa tu zoznámiť?
@anonym_autor a nechceš radšej niekoho normálneho? 😀
@zuzanka.zuzu asi to nebol dobrý nápad, vôbec to nebol dobrý nápad, myslím že mi je dobre tak ako som
@morpheuss zlato, nechceš sa zoznámiť?
@princkrason srdiečko, a čo ty? 😁😁😁
@earlgrey drahá, však to bude extraliga, ja som len Okresní přebor ...
@earlgrey drahá, však to bude extraliga, ja som len Okresní přebor ...
@princkrason Neskúsiš, nezistíš 😁
@katkaseiner kolega mi vybavil dve svoje ex. S prevou som bol na rande v Trnave. Tá ma nechcela. A s druhou som bol na rande v Leviciach, tá mala záujem (ale nepriťahuje ma) a tá ma furt volá do Šiah a Dudiniec.
@nepodarok teba nepriťahuje. Ty si v stave, že si môžeš vyberať? Si snáď opitý. Toto je možno tvoja jediná šanca v živote.
ahoj, kolko rocneho hladas ? 🙂
@anonym_615b03 ahoj, hľadám si rovesníka samozrejme, tridsiatnik
@nepodarok teba nepriťahuje. Ty si v stave, že si môžeš vyberať? Si snáď opitý. Toto je možno tvoja jediná šanca v živote.
@anonym_bdb9aa Podĺa mňa ani na tom rande vôbec nebol, len potrebuje ukázať, že randí ako alfa. Neverím, že čokoĺvek, čo má pi… a krvný obeh by javilo záujem o neho.
@anonym_bdb9aa Podĺa mňa ani na tom rande vôbec nebol, len potrebuje ukázať, že randí ako alfa. Neverím, že čokoĺvek, čo má pi… a krvný obeh by javilo záujem o neho.
@anonym_d54d1c randiť chodím vela, len si to predstav tak, že úplne neatraktívny muž ktorý skúša. Leno v podstate aj taký môže robiť veci ako alfa, len s tým rozdielom že alfa má odozvu, a on nie. Ja so ženami zatancujem, idem s nimi von, a tak všetko, len proste niesom pre ne atraktívny. Že proste robím snahu tam kde to nemá odozvu.
Tak si to predstavte že máme softvér a hardvér. Telo je hardvér a povaha je softvér. Aj úplne škaredý muž môže byť extrovert, ukecaný, osloví hocikde hocijakú… Že povaha je, len k tomu chýba atraktívne telo. A takisto pekný chalan môže byť totálne poleno softvérovo, hanbí sa tancovať, ani sa nesnaží, keď ho žena vyzve do tanca aj vtedy sa hanbí a just nejde, alebo že je totálny introvert, že síce telom ženu priťahuje, ale na rande sa sním žena nudí.
Ak netrepeš, tak si mal prijať tú, čo ťa nepriťahuje.Aj keby mala 4 zuby , 10 vlasov a 150 kg, aj tak by si mal neuveriteĺné šťastie, že sa to podarilo. Uvedomuješ si, že chlap ako ty nikdy nebude žiadnu normálnu priťahovať? Zjavne nie, keď toto riešiš už toĺko rokov a nič si nedosiahol, Iba sa strápňuješ a hnusìš sa každej .Ak ťa nejaká omylom chcela, tak si to mal využiť.Smola.
@anonym_autor Ahoj ja som tridsiatnik a slobodný a bezdetný.
Tak si to predstavte že máme softvér a hardvér. Telo je hardvér a povaha je softvér. Aj úplne škaredý muž môže byť extrovert, ukecaný, osloví hocikde hocijakú… Že povaha je, len k tomu chýba atraktívne telo. A takisto pekný chalan môže byť totálne poleno softvérovo, hanbí sa tancovať, ani sa nesnaží, keď ho žena vyzve do tanca aj vtedy sa hanbí a just nejde, alebo že je totálny introvert, že síce telom ženu priťahuje, ale na rande sa sním žena nudí.
@nepodarok nastuduj si pojmy. Introvert nerovna sa nuda, extrovert nerovna sa vysneny clovek.
@morpheuss zlato, nechceš sa zoznámiť?
@princkrason srdiečko, a čo ty? 😁😁😁
@earlgrey zlatko, vieš predsa veľmi dobre, že nič nehľadám... a keď náhodou dostanem "kučeravé" myšlienky, prídem sa radšej s tebou zoznámiť osobne... ty si aj tak najúžasnejšia.
@katkaseiner kolega mi vybavil dve svoje ex. S prevou som bol na rande v Trnave. Tá ma nechcela. A s druhou som bol na rande v Leviciach, tá mala záujem (ale nepriťahuje ma) a tá ma furt volá do Šiah a Dudiniec.
@nepodarok tak ty si tu plakal minule že ťa nikto nechce a keď nejaká žena ukáže záujem, tak ta nepriťahuje? 🙄😱 Jaaj, ty čakáš na nejakú sexbombu.
@nepodarok waw, mas dovolenku? Tak to je super... vidis, neprejedol si uplne vsetko 🙂
🤣🤣🤣tak to bolo dobré.
Keďže tvoj nick poznám odtiaľto a cca si človek o tebe už vytvoril názor musím ti dať momentálne za pravdu .Nie raz o mňa javil záujem na prvý pohľad pre iné vysnený muž.Vysoky, vyšportovany,krásne zuby ,tvár ,oči ale keď otvoril ústa tak som sa niekoľko krát hanbila aj za neho čo za blbeho, arogantneho, povýšeneckeho chlapa to je a samozrejme aj moje odmietnutie na kávu prijal tak že sa urazil 🤣🤣.A zase mala som poviem to už teraz tak "škaredého"chlapa.Bol odomna nižší,vlasy riedke,zuby ani nehovorím tých asi 15 nemal ale bol veľmi obetavý a láskavý a fakt som ho ľúbila aj napriek tomu že všetci boli pohoršený že ako ja môžem byť s takým.Ze si môžem vyberať . Svätá pravda je to že z pekného ale prázdneho taniera sa nenajes
Keďže tvoj nick poznám odtiaľto a cca si človek o tebe už vytvoril názor musím ti dať momentálne za pravdu .Nie raz o mňa javil záujem na prvý pohľad pre iné vysnený muž.Vysoky, vyšportovany,krásne zuby ,tvár ,oči ale keď otvoril ústa tak som sa niekoľko krát hanbila aj za neho čo za blbeho, arogantneho, povýšeneckeho chlapa to je a samozrejme aj moje odmietnutie na kávu prijal tak že sa urazil 🤣🤣.A zase mala som poviem to už teraz tak "škaredého"chlapa.Bol odomna nižší,vlasy riedke,zuby ani nehovorím tých asi 15 nemal ale bol veľmi obetavý a láskavý a fakt som ho ľúbila aj napriek tomu že všetci boli pohoršený že ako ja môžem byť s takým.Ze si môžem vyberať . Svätá pravda je to že z pekného ale prázdneho taniera sa nenajes
@anonym_b60477 však to je také softvérové, že vieš si síce vyberať, ale ten obyčajnejší ťa niečim zaujal. Minulý rok jedna kolegyňa 35 ročňá, skúsená žena, výzorom modelka, všetci jej nadbiehali aj v práci, a mimo práce mala húfy kamarátov mužov, ale ona si ajtak obľúbila mladého cca 20 ročného obézneho panica. Chodiť síce spolu nezačali z rozumových dôvodov, ale tá iskra medzi nimi bola, strašne to bolo vidieť. Správala sa presne tak ako keď sa žene niekto páči. Pointa je presne to čo vravíš že pekná žena čo si môže vyberať a vybrala si takého.
A reportujem ako som dopadol ja. Práve teraz som prišiel z tancovačky. V mojej partii bola zasa nejaká nová ženská (známa známych, to sa vždy tak vyskladá) bola milá, sympatická, aj sme si zatancovali, aj na slaďáky, dali sme si kofolu, rozprávali sa, dobré bolo. Ale samozrejme ako vždy som neni jej typ ale bola férová a hneď na začiatku povedala že sa nemám do nej zalúbiť. Cítili sme sa spolu dobre, a presne pri takých situáciách začína flirt, tak to nejako vycítila a aby to nikam nezašlo tak to stopla na začiatku že sme len kamaráti. Tak som súhlasil. Nič iné mi nezostávalo keďže som bol ako Emil Hácha pred Hitlerom keď mu odovzdal Česko. Musel sa s tým proste zmieriť že bude protektorát.
A reportujem ako som dopadol ja. Práve teraz som prišiel z tancovačky. V mojej partii bola zasa nejaká nová ženská (známa známych, to sa vždy tak vyskladá) bola milá, sympatická, aj sme si zatancovali, aj na slaďáky, dali sme si kofolu, rozprávali sa, dobré bolo. Ale samozrejme ako vždy som neni jej typ ale bola férová a hneď na začiatku povedala že sa nemám do nej zalúbiť. Cítili sme sa spolu dobre, a presne pri takých situáciách začína flirt, tak to nejako vycítila a aby to nikam nezašlo tak to stopla na začiatku že sme len kamaráti. Tak som súhlasil. Nič iné mi nezostávalo keďže som bol ako Emil Hácha pred Hitlerom keď mu odovzdal Česko. Musel sa s tým proste zmieriť že bude protektorát.
@nepodarok no vidíš. Ale aspoň si si za tancoval 😁
Si na fore pre mamicky.. tak si skus odvodit ten vyber tu. 🙄
Chlap, ktory je na materskom fore a cita tu zenske veci…no nevim, toto za mna normalny chlap nerobi, ako ten co riesi preco nie je hak na muzske akne 😀😀😀 tu moze byt le uchyl, kanibal atd…
@jeennyv toto je velmi obmedzeny pohlad. Chodi tu uz aj celkom viacero chalanov co si vsimam. Ide o to ze tu to zije tie fora, stale tu nieco je a dá sa aj zoznamit. Predstav si ze chalan nemusi vzdy len vyslovene chalanske veci robit.. aj taky general macko ma zahradu a pestuje kvetinky a vselico mozne a bol najvyssie postavenym slovakom v strukturach NATO. Ja som v tychto veciach nadsenec takze ho sledovavam, raz som s nim aj prehodil par slov osobne na jednej diskusii. A tiez sa mi pacia kvety kolkokrat atd, to neznamena ze chalan je automaticky divny alebo nenormalny.
@anonym_autor ked tak mi napis, ja mam 31. Mozme skusit pokecat.
@anonym_autor ked tak mi napis, ja mam 31. Mozme skusit pokecat.
@libertz ona nechce kecat , pokecat si moze aj s Claudom 🙂

@brest9 a čo ty? zoznámiť sa nechceš? 😁