icon

Ako si nájsť vzťah so zdravotnými problémami?

31. máj 2026

Ahojte, mám niečo cez 30r a veľmi by som si chcela nájsť normálny plnohodnotný vzťah. Ale mne vždy niečo je, a ani si neviem dostatočne plánovať veci, dovolenku, výlety, lebo stále niečo. Žiaden chlap nebude chcieť ženu, čo jej stále niečo je.

Len na okraj od začiatku roka.
Mala som gastritídu a helicobactera, potom som mala zápal močového mechúra, potom som dostala veľkú alergiu z jedla a opuchla som, následne ma seklo v krku a dva týždne som chodila na rehabky súkromné, aby som ako tak mohla fungovať. Do toho som riešila zlé výsledky štítnej žľazy, únavu, zvyšovali sme liek. Potom som mala problém s osmičkou a sekali mi to. A teraz najnovšie ma čaká operácia a znova beriem ATB a kortikoidy.

A ešte jedna vec : Každá menštruácia ma vyradí na 2-3 z prevádzky.
Mimochodom: Toto je môj život od malička. Pri tom športujem, stravujem sa zdravo, nefajčím, nepijem, nedrogujem. Len som chybný kus.

No kde si mám nájsť ja chlapa?
Inak vyzerám dobre, nemám v hlave vymetené, som samostatná, pracujúca, vtipná, žiadna brzda - jedinou brzdou som ja sama sebe. Už pár zoznámení som mala a tí chlapi po krátkom čase vycúvali, lebo povedali, že toľko, čo som ja chorá, oni neboli za celý život.

Strana
z2
marianarem
31. máj 2026

@anonym_autor Este si nestretla spravneho muza. Ja som tiez taky rozpadavy typ, mam chronicke zdravotne problemy a vselico uz manzel so mnou preskakal. Vacsinou to je tak, ze clovek, ktory ma viac problemov, si bude rozumiet zase len s niekym, kto to tu nema uplne med lizat. Cize je mozne, ze niektori chlapi kvoli tomu vycuvali, ale isto mas vdaka tym chorobam pochopenie pre tazkosti ineho a niekto to moze privitat.
Moj muz vyrastal pri otcovi alkoholikovi a mal z toho vela problemov ci uz psychickych, ale aj praktickych. Ale vypestoval si vdaka tomu aj obdivuhodnu schopnost prezit zle casy a stal sa z neho typ, ktory v tazkostiach nikdy neuteka a vzdy mi bol opora. Samozrejme situacia s jeho otcom bola tiez sucastou nasho zivota, tam som sa zase snazila pomoct ja. A nejako sme spolu zatial vsetko poprekonavali.
Takze nevesela by som hlavu na tvojom mieste, chlapi su na svete tiez vselijaki, urcite nie si odpisana.

autor
31. máj 2026
@minenkaa

@anonym_autor a to prečo nerobíš so sebou niečo keď vies že máš zdravotne problemy

@minenkaa a co mam so sebou robit? Toto mam od detstva, mam znizenu imunitu a chytim vsetko, co ide okolo. Plus mam tri autoimunitne ochorenia. Robim vsetko v ramci moznosti, dodrzujem rezim, vyhybam sa alergenom a spustacom. Avsak nakazit sa vies hocikde a hocikedy. Covid u mna skoncil zapalom plus a tekutinou v plucach. A to som sa chranila maximalne.

anonym_a515ab
31. máj 2026

Inak robím 20+ rokov v zdravotníctve ... nepoznám pomaly pacienta so 7 x zápalom pľúc do 30 r., taktiež pacienta čo sa láduje alergénmi (pred kinom či doma) a opúcha....

anonym_1ed23d
31. máj 2026
@anonym_autor

@minenkaa a co mam so sebou robit? Toto mam od detstva, mam znizenu imunitu a chytim vsetko, co ide okolo. Plus mam tri autoimunitne ochorenia. Robim vsetko v ramci moznosti, dodrzujem rezim, vyhybam sa alergenom a spustacom. Avsak nakazit sa vies hocikde a hocikedy. Covid u mna skoncil zapalom plus a tekutinou v plucach. A to som sa chranila maximalne.

@anonym_autor Nuž, ako píšeš, si chorý kus. Nie si vhodná na ďalší chov a ani prípadné rozmnožovanie, tak len pokojne funguj sama s pravidelnými návštevami lekárov a nerieš žiadne vzťahy. Aspoň nikomu neskomplikuješ život. Čo je na tom ťažké?

autor
31. máj 2026
@anonym_a515ab

Inak robím 20+ rokov v zdravotníctve ... nepoznám pomaly pacienta so 7 x zápalom pľúc do 30 r., taktiež pacienta čo sa láduje alergénmi (pred kinom či doma) a opúcha....

@anonym_a515ab 4x som mala zapal v detstve, ľx v 18tich, 2x v dospelosti. Zareagovala som na nieco, co som jedla cely zivot, bez akychkolvek problemov. Nikdy ziadny problem...

anonym_a515ab
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_a515ab 4x som mala zapal v detstve, ľx v 18tich, 2x v dospelosti. Zareagovala som na nieco, co som jedla cely zivot, bez akychkolvek problemov. Nikdy ziadny problem...

@anonym_autor potom plati vyssie napisane- vadny kus, nevhodny na rozmnozovanie. Inak co sa da 3x operovat?

katkazatka
31. máj 2026

Podla nadpisu som si myslela, ze mas polovicu pluc a miesto nohy protezu. Toto co opisujes ma kde-kto.

anonym_33cb42
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no vidíš ty si to mala za celý život a nie v priebehu jedného vzťahu
Tak nechápem prečo tak píšeš ako keby jeden chlap musel znášať celý ten zoznam co vlastne bolo za celý život
To keby každý napisal čo mal za celý život,tak si na tom ešte vynikajúco

7miriam77
31. máj 2026

Sucitim s tebou, zdravie je najväčší dar aký človek môže dostať od života. Neviem si predstaviť od detstva riešiť to, čo ty. A čo sa týka chlapov....tak si jednoducho ešte nestretla toho pravého. Keď ho stretneš, tak mu nebudú vadiť žiadne tvoje choroby a s láskou ťa príde navštíviť po operácii. Prajem ti to!!! ❤️🍀

autor
1. jún 2026
@anonym_a515ab

@anonym_autor potom plati vyssie napisane- vadny kus, nevhodny na rozmnozovanie. Inak co sa da 3x operovat?

@anonym_a515ab čo sa dá trikrát operovať? Operácie chrbtice (platničky, stenóza chrbticového kanála), niektorí pacienti absolvujú aj 4 operácie počas života.
Potom výmeny kĺbov (bedrový, kolenný), mám kamošku, ktorá bola 3x na operácii bedrového kĺbu. Operácie ramena, najmä pri opakovanom poškodení rotátorovej manžety alebo nestabilite ramena, toto čaká teraz môjho kamoša (36r). Operácie kolena (meniskus, väzy), operácie pruhu resp. hernie, nosa a prínosových dutín. A teraz nespomínam onkologické operácie, operácie srdca (bypass, chlopňa apd.)

anonym_a515ab
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_a515ab čo sa dá trikrát operovať? Operácie chrbtice (platničky, stenóza chrbticového kanála), niektorí pacienti absolvujú aj 4 operácie počas života.
Potom výmeny kĺbov (bedrový, kolenný), mám kamošku, ktorá bola 3x na operácii bedrového kĺbu. Operácie ramena, najmä pri opakovanom poškodení rotátorovej manžety alebo nestabilite ramena, toto čaká teraz môjho kamoša (36r). Operácie kolena (meniskus, väzy), operácie pruhu resp. hernie, nosa a prínosových dutín. A teraz nespomínam onkologické operácie, operácie srdca (bypass, chlopňa apd.)

@anonym_autor takže ktorá z toho je tvoj prípad?

minenkaa
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako ,už zbyticne zvelicujes ,operacia pleca fakt nie je nejako extrémne obmedzujúca ,zbytocne moc rozmýšľaš
Pokiaľ sa po operacii môžeš hybat ,ba vlastne sa musíš po väčšine operacii hybat ,čo ti bráni sedieť doma

autor
1. jún 2026
@anonym_a515ab

@anonym_autor takže ktorá z toho je tvoj prípad?

@anonym_a515ab na čo mám konkretizovať? Sorry, pre mňa to nie je nič hrozné, zoperuje sa to, za 2t som ok. Ale keď to muža vystraší, že čo operácia, preboha a už si bola a ďalšia? No chuderka moja. Čo to s tebou je? Wtf?

minenkaa
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_a515ab na čo mám konkretizovať? Sorry, pre mňa to nie je nič hrozné, zoperuje sa to, za 2t som ok. Ale keď to muža vystraší, že čo operácia, preboha a už si bola a ďalšia? No chuderka moja. Čo to s tebou je? Wtf?

@anonym_autor fakt baba akú ťažkú operáciu máš,že ti dva tyzdne trvá kým môžeš ist na výlet ,teraz nerieš chlapa čo jemu vadí

anonym_7fc0f3
1. jún 2026

to co si napisala nie su ani choroby, som myslel, ze napises ze si slabozraka, po mrtvici , pripadne na vozicku, su dg. ktorymi by si to taky ludia s tebou hned vymenili, ci?

petrofka
2. jún 2026

Sama si to pomenovala: "jedinou brzdou som ja sama sebe". Tu nejde o zdravie. Ale o hlavu. To je to, co ta brzdi. Dopraj si psychoterapiu. Vazne. Mozno sa aj zdravie zlepsi.

autor
2. jún 2026
@petrofka

Sama si to pomenovala: "jedinou brzdou som ja sama sebe". Tu nejde o zdravie. Ale o hlavu. To je to, co ta brzdi. Dopraj si psychoterapiu. Vazne. Mozno sa aj zdravie zlepsi.

@petrofka psychoterapiu si doprajem pravidelne. Chodím na terapie ešte keď ľudia na terapie takto húfne nechodili. Je fajn sa porozprávať niekým nezainteresovaným a pozrieť sa na svoj život, na svoje problémy, na témy ktoré ťa trápia. Čiže na terapie chodím asi počkaj rátam, od roku 2005.

petrofka
2. jún 2026
@anonym_autor

@petrofka psychoterapiu si doprajem pravidelne. Chodím na terapie ešte keď ľudia na terapie takto húfne nechodili. Je fajn sa porozprávať niekým nezainteresovaným a pozrieť sa na svoj život, na svoje problémy, na témy ktoré ťa trápia. Čiže na terapie chodím asi počkaj rátam, od roku 2005.

@anonym_autor Napriek tomu hľadáš odpovede na koňovovi 🤔 A chodila si k zene, ci muzovi?

autor
2. jún 2026
@petrofka

@anonym_autor Napriek tomu hľadáš odpovede na koňovovi 🤔 A chodila si k zene, ci muzovi?

@petrofka aj muži, aj ženy, ale prevažne ženy. Aktuálne mám ženu.

Strana
z2