Ako spoznať zdravý záujem muža?
Ahojte.. akurát tak rozmýšlam.. ako vyzerá zdravý záujem u muža v začiatkoch? Po veľmi dlhej dobe randím a mala som za život len jeden vzťah a ten bol iný a ono to všetko šlo tak prirodzene.. Odvtedy čo stretávam mužov tak buď ma urgovali na stretnutie pomaly hneď čo nevnímam dobre alebo som mala pocit, že im na to nejak nezáležalo a už ma nebaví si vypisovať s každým niekoľko týždňov a nič z toho nakoniec nie je .. Viem, že je to strašne individuálne..
Stretavat sa nechces a vypisovat tiez nie. Vies, co chces? Idealne tyzden-dva pisat a stretko. Ak si nesadnete osobne (pisanie vam kludne moze ist), stratis zbytocne iba 1-2 tyzdne.
@anonym_1f6b01 praveže stretávať osobne nemám problém skôr ja nevidim význam v tom si vypisovať hory doly a neviem koľko
@anonym_autor no na zoznamke muža so zdravým záujmom naozaj nečakaj
@anonym_autor Keby som si mala hladat priatela,tak tiez trvam na stretnuti,co najskor. Mna nebavia vypisovacky. Stretnem sa,pokecame a hned vidim,co je zac. Nemusela si hned odmietnut chlapov,co ta urgovali na stretnutie.
@anonym_autor keď je ten zdravý záujem z oboch strán.
@anonym_autor Práveže je dobre sa stretnúť čo najskôr lebo osobné stretnutie a to čo na ňom povie, ako sa bude správať ten človek atď. ti dá väčšiu výpovednú hodnotu o perspektíve budúceho vzťahu ako vypisovanie bludov dlhú dobu. Navyše ušetríš čas sebe aj prípadnému záujemcovi.
Očujte. A to čo znamená keď že na furt oddaluje že chce ma lepšie spoznať. Potom aj po stretnutí prvom, stále tvrdí že ma chce lepšie spoznať… Mne to pripadá ako keď policajný vyjednávač v americkom filme naťahuje schválne čas všelijakými sľubmi a rečičkami len aby naťahoval čas.
@anonym_1f6b01 praveže stretávať osobne nemám problém skôr ja nevidim význam v tom si vypisovať hory doly a neviem koľko
@anonym_autor ja si zas myslím, že už počas písania človek často zistí, alebo vycíti, že tadiaľ cesta nevedie.
Očujte. A to čo znamená keď že na furt oddaluje že chce ma lepšie spoznať. Potom aj po stretnutí prvom, stále tvrdí že ma chce lepšie spoznať… Mne to pripadá ako keď policajný vyjednávač v americkom filme naťahuje schválne čas všelijakými sľubmi a rečičkami len aby naťahoval čas.
@unbeholfen presne tak. naťahuje čas a čaká, kedy ťa to prestane baviť, lebo ti to nevie povedať sama....
@unbeholfen presne tak. naťahuje čas a čaká, kedy ťa to prestane baviť, lebo ti to nevie povedať sama....
@anonym_4d1c28 jaaaj jaká škoda. Ja by som už tak velice chcel mať ženu a zažiť to krásné čo láska prináša.
@anonym_4d1c28 jaaaj jaká škoda. Ja by som už tak velice chcel mať ženu a zažiť to krásné čo láska prináša.
@unbeholfen nebuď nedočkavý, všetko príde v správnom čase...
@anonym_autor zoznamuj sa len osobne.
@majkabh aj ty to tak zvykneš robiť? Keď už si to lajkla…
Definujte mi zdravý záujem muža, lebo ja čo som pozažívala, to bolo všetko možné, len nie zdravý záujem. Jedného som aj skoro zbila.

Stretavat sa nechces a vypisovat tiez nie. Vies, co chces? Idealne tyzden-dva pisat a stretko. Ak si nesadnete osobne (pisanie vam kludne moze ist), stratis zbytocne iba 1-2 tyzdne.