Ako zaujať chlapa vo fitku?
Stretávam vo fitku, kde som nová, dvoch sympošov. Sú to obojstranne len občasne nesmelé pohľady. Ja mám počuť, že takí fešáci doma isto frajerku majú. Tým pádom som nesmela sa nejako im prihovárať. Max čo zvládnem je ísť cvičiť na stroj blízko nich. Nechcem sa vtieravo a potom to je stále len obchádzanie sa. Ako skúsiť osloviť alebo sa len usmievať na nich a čakať, či sa prihovoria?
Poviem ti z mojich skúsenosti …. Ak budú mat záujem prídu aj sami 🤣 na mna na začiatku všeličo skúšali , či som nová lektorka tanca , či cvičím jogu , jeden na mna nabehol po anglicky 🤣 až keď videl , že absolutne nechápem o com točí , povedal , že si ma pomýlil s jeho dobrou kamoskou 🙃 , odvtedy sa stále usmieva a hádže pohľady 😛😛😛 nechaj sa trosku dobíjať veď 🤪 nemusíš hneď ty štartovať motory 😝😝
Prdni si.
@anonym_autor daj si telove leginy😄
Môžeš mu pred fitkom šuchnúť jeho auto, tak sa zoznamila znama s fesakom z fitka. Je tomu 20rokov, su manzelua, maju deti...
Prdni si.
@anonym_8b6da8 ze prdni si a ujdu hned.
😄 veď ich oslov, alebo sa len usmej. To moje teliatko (syn) sa tiež ostýcha vo fitku niekoho osloviť aj sa dlhšie pozerať, nechce vyzerať ako uchyl.
Radšej to sem dám anonymne, lebo ma zabije 😂.
Joj.Chlap ked cjce pride aj sam.A ak nepride tak bud preto ze nechce alebo nemoze.Nerob nic.Ak bude chciet chlap si VZDY sposob najde.
Ked ma chlap zaujem, budes to vediet. Urcite by som sa nikomu neprihovarala prva..
@anonym_autor chceš baliť oboch naraz?
Sme v dobe mee too a pomaly sa chlapi obavaju oslovit zeny, lebo to zeny najma vo fitku beru ako obtazovanie, ked ich niekto oslovuje, ci okukuje. Tak normalnejsi tam idu cvicit a nestaraju sa o okolie. Takze ak chces, tak skus nenapadne nadviazat kontakt sama,... staci povedat ahoj, chodis tu pravidelne,... a uvidis, ci sa chytia.
To je nejake moderne baliť oboch naraz ? 😅😅
Keby mali záujem oslovia ťa. Mňa tak oslovil chalan ešte aj počas behu von 🙂. Takže nesmelé pohľady sú možno úplne normálne čumenie po fitku medzi sériami.
@anonym_autor chceš baliť oboch naraz?
@anonym_121e04 aby tam neboli "spolu" ti dvaja... 🙂
pozeraj sa im do očí keď budeš robiť roznožovanie 😂😂
Ja chodim do zenskeho a mam pokoj, nikto po mne nekuka a ja si kludne zacvicim
...rozmýšľal niekto aj nad tým, že tam chodia dvaja fešáci vždy sami dvaja a nevšímajú si samice ??? ...budú asi obojženatí
Za mna by som prva neoslovala nikoho. AK ma chlap zaujem, tak to da najavo a vyrazne.
Tu som x-krat citala, ze ako treba muzov oslovovat, ako ich ziadat o ruku, vybavit vsetko za nich a neustale ich postrkovat, lebo su hanblivi.
Ano mozu byt, to nehovorim, ale ked ma chlap zaujem, tak to da vediet.
Ja keď som začala chodiť do iného fitka, tak som sa očividne zapáčila dvom-trom mužom a každý z nich ma do dvoch týždňov oslovil. Jeden, že vidí že pijem nejaký drink, že či ho odporúčam. Iný to zahral, že sa mu zdá že mám nejako krivo nohu pri tomto cviku etc... Vo fitku osloviť ženu/muža nie je ťažké pokiaľ ten niekto chce. Dá sa to rozbehnúť veľmi ľahko.
... mám synovca ITpozitív, pekný 35r. a panic ...ženu neosloví ani na súde pri priznaní otcovstva ... už mu chcem najať nejakú ľahkú ...
Ty len cvic svoje cviky a daj im pokoj. Alebo chodíš do fitka len kvôli tomu aby si tam zbalila chlapov? To dnes je taka móda chodiť do fitka kvôli tomuto? Tak sa už nečudujem ze každá druhá ženská chodí do fitka. No pekne.
Keby mal záujem už dávno ťa osloví, neponižovala by som sa ja ako žena prvá, za mňa chlap má byť iniciátor, keď nie tak není záujem
skus sa ich opytat nejaku vec co jak nastavit alebo nejaku banalitu. To ze ta oslovia z vlastnej iniciativy necakaj (aj keby sa im pacis) v dnesnej dobe.. pokial teda chalan neni ozaj sebavedomy fesak a zaroven extrovert skuseny...
Jezisi, vo fitku nieeeeee... To je tak trapne vludit sa cudzim do ich casu pre seba, tie videa, ako spulia gamby a natriasaju predne, zadne, bocne silikony...
@anonym_121e04 aby tam neboli "spolu" ti dvaja... 🙂
@anonym_01cb98 určite nie sú spolu, chodia nezávisle od seba….mqm pocit, že sú to chlapi typu “plyšáci”…zvyknutí, že ženy po nich idú a sú malo iniciatívni…aj keď teda iniciatívu isto vyvinú, keď sa im nejaká veľmi páči

Opýtaj ich nech ti ukážu nejaký cvik alebo pomôžu nastaviť stroj. Zahraj sa trocha na hlúpu. Muži radi pomôžu