icon

Ako znovu začať s randením po rokoch?

29. mar 2026

Ahojte, po rokoch som bola v piatok na rande s mužom, s ktorým som sa zoznámila na sociálnej sieti, on 48r, ja 43r. Videli sme si fotky, predtým sme spolu volali. Zdal sa mi celkom v pohode. Rozvedený, vraj býva v novostavbe, jazdí na SUV, na ruke masívne hodinky, pulóver Ralph Lauren, tenisky Bugatti, kabát, vyvoňaný. Ja som prišla v tmavých džínsoch zo Stradivarius, obyčajné tričko, tmavá cropnutá bunda, crossbody taška, tenisky. Cítila som sa pri ňom ako z inej dimenzie. Tvrdil, že podniká, ale nepodniká, prevádzky nie sú jeho, len ich manažuje. Rozprával mi o dovolenkách na Bali, na Mauríciu, na Maldivách. Zamyslela som sa, moja posledná dovolenka bola v roku 2009 v Chorvátsku a potom pár dní v Paríži, v Londýne, v Taliansku. Ale nič veľké, vlastne som nikde nebola. Sedeli sme spolu na káve 2 a pol hodiny. Už sa potom neozval. Logicky, že nie. Veď som vyzerala ako jeho mladšia a chudobnejšia sestra 🙂.
A to pritom pracujem na manažérskej pozícii. myslím, že vzhľadom na región zarobím celkom slušne, aj tak som si pripadala ako taká chudera. Baby ja neviem, ako toto zvládnem všetko. Mne príde, že som úplne mimo. Nejde mi to randenie. Buď sú muži odo mňa o niekoľko levelov nižšie alebo potom vyššie a tých nezaujmem ja. Celé zle.

Strana
z2
anonym_fdd871
29. mar 2026
@anonym_f0bed8

@anonym_autor a kto ti kázal na rande prist tak Basic? Preco naschval znižuje zena svoju ženskosť asexualnym oblečením? Ano, tu ti budu pisat zeny ze chlap bol blbec a povrchný macho a ja ti napisem ine, lebo ja vidim veci ako chlap. Keby som chlap a pride baba, co si neda záležať na prvom dojme a pride skor športovo, tak mi to nepride dvakrát príťažlivé. A este k tomu mas uz roky, keby takto príde 20 ročná, ok dajme tomu. Ale zena ma byt ženou, aj ked sa chce citit pohodlne, trochu výstrih, trochu náušnice, zvlnené vlasy, výraznejší makeup a parfem. A crosbody taška? K tomu sa uz vobec nevyjadrujem….

@anonym_f0bed8 na rande Basic? Vieš čo? Ja som tiež sama a živím svoje deti, ktoré možno takýto chrapun ako tento neživí, lebo na seba míňa a deťom nedá. A ja by som nemohla ísť na rande v drahom, lebo na to nemám. Radšej deťom dám a seba do Basic oblečiem. Takze už asi nemám ani randiť, lebo sa neviem do Guess a Bugatti obliecť. 🙄

anonym_96993e
29. mar 2026
@anonym_f0bed8

@anonym_autor a kto ti kázal na rande prist tak Basic? Preco naschval znižuje zena svoju ženskosť asexualnym oblečením? Ano, tu ti budu pisat zeny ze chlap bol blbec a povrchný macho a ja ti napisem ine, lebo ja vidim veci ako chlap. Keby som chlap a pride baba, co si neda záležať na prvom dojme a pride skor športovo, tak mi to nepride dvakrát príťažlivé. A este k tomu mas uz roky, keby takto príde 20 ročná, ok dajme tomu. Ale zena ma byt ženou, aj ked sa chce citit pohodlne, trochu výstrih, trochu náušnice, zvlnené vlasy, výraznejší makeup a parfem. A crosbody taška? K tomu sa uz vobec nevyjadrujem….

@anonym_f0bed8 vidíš, mňa by zas viac oslovila štandardne, skôr športovejšie oblečená žena, nie vyzdobená bábika. Každý sme iný.

Strana
z2