icon

Akú zoznamku odporúčate pre staršie ženy?

Včera o 16:52

Mám 47 rokov, akú zoznamku odporúčate pre takto staršie ženy?

domkakvet
Včera o 16:54

@anonym_autor ja nie som na ziadnej, ale co som pocula tak Bado a Tinder.

jogy1984
Včera o 17:05

Neodporúčam žiadnu . Veľké sklamanie

anonym_8fd856
Včera o 17:19

Neviem presne ako sa to volá,pogugli,ale sú aj seriózne zoznamky a nie ako Badoo a tinder 🤦

autor
Včera o 17:39
@jogy1984

Neodporúčam žiadnu . Veľké sklamanie

@jogy1984 prečo?

jogy1984
Včera o 18:22

Serióznosť 0 bodov

ivicatolic
Včera o 19:44

@anonym_autor amor , partneri, kresťanská.... mám známe , ktoré sú vo zväzku... veľa šťastia prajem ❤️💚❤️

melanta
Dnes o 05:50

Mám 49 a necítim sa ako staršia žena. Ak by som nemala muža, tak by som sa zoznámila vo fitku, na korčuliach alebo na rôznych pretekoch kam chodím (napr. viac krát ročne Spartan), pretože tu všade sa reálne zoznamujem s ľuďmi. Alebo by som si ako single hľadala okrem športu ďalšie aktivity, ako rôzne kurzy. Ale ja napríklad bežne idem sama na kávu, občas s niekým pokecám, nie je to nič výmimočné, stačí ak sa človek pozerá a usmieva. Zoznamky by som vôbec neriešila, načo, keď existuje reálny svet. Ale teda mám známe páry, ktoré sa zoznámili na pokeci a na badoo.

monro
Dnes o 05:59

Mám takmer 49 rokov a teraz uz dlhšie priateľa, našla som ho na Tinder a predtym som mala jedného, ktorého som našla na partneri.sk. Nedá sa to úplne zovšeobecniť, vždy záleží od konkrétneho muža...nájdeš tam všetko možné.

tenerifka
Dnes o 07:12
@melanta

Mám 49 a necítim sa ako staršia žena. Ak by som nemala muža, tak by som sa zoznámila vo fitku, na korčuliach alebo na rôznych pretekoch kam chodím (napr. viac krát ročne Spartan), pretože tu všade sa reálne zoznamujem s ľuďmi. Alebo by som si ako single hľadala okrem športu ďalšie aktivity, ako rôzne kurzy. Ale ja napríklad bežne idem sama na kávu, občas s niekým pokecám, nie je to nič výmimočné, stačí ak sa človek pozerá a usmieva. Zoznamky by som vôbec neriešila, načo, keď existuje reálny svet. Ale teda mám známe páry, ktoré sa zoznámili na pokeci a na badoo.

@melanta suhlasim s tebou, pre mña je pojem "starsia zena" 65+.
Tiez mam muza, ale ak by som niekoho hladala, neviem si to predstavit cez zoznamku, resp. nehladala by som muza cielene ani v realnom zivote, ale ak by pri niekom prebehla chemia, nebranila by som sa tomu. Ale mne sa musi muz pacit cely, aj fyzicky, aj povahovo, a to zistim v prvych 5 sekundach....teda tu fyzicku pritazlivost, bez nej by som nepokracovala zistovat aj to dalsie...