icon

Chceli by ste muža s týmto opisom?

6. jan 2026

Chceli by ste muža na základe tohto opisu?
Muž s obezitou, vysoký 170 cm. Po výraznom schudnutí má viditeľnú celulitídu a strie, zvýšené množstvo tuku v oblasti hrudníka a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilovom priemysle. Z predchádzajúceho manželstva má tri maloleté deti, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetovanie lebky na líci. Je fajčiar, alkohol konzumuje príležitostne.

anonym_079ac3
6. jan 2026

Nechcela by som ani takého muža, ani takú ženu.
A mohol by to byť aj "najlepší" človek na svete a mať neviem aký super charakter.
Nepriťahoval by ma nikto taký zanedbaný, kto sa o seba nestará plus s troma deťmi, ďakujem krásne.
Jediné, čo by mi nevadilo je fajčenie.

alickapusinka
6. jan 2026

Ja mám suseda nadherny chlap ženy za nim bláznili ako šialene oženil sa pred časom a v roku 2024 ovdovel ostali mu 3 deti takže teraz aj keby chcel žiadna s tých žien by ho nechcela povedal mi to sám. Nefajči nepije ma zodpovednu prácu ale povedal že ani jedna s tých ktora ho chcela predtým ho nechce lebo mu zostali 3 deti.Ja sama by som takeho nechcela.3 deti veľka zodpovednosť.

koniarova
6. jan 2026
@anonym_autor

@zuzanka.zuzu Ale kdeze 50 centov. Tato tema skuma spravanie muzov a zien, so zameranim na to, ako ich mentalny postoj a hodnotenia ovplyvnuje kultura, etika a spolocenske normy. Poukazuje na vyznam anonymity, ktora umoznuje "uprimnejsie" prejavy, a pozitivitu diskriminacie, ktora moze kompenzovat historicke nerovnosti.. moja analyza kombinuje kvantitativne aj kvalitativne pristupy, aby odhalila nielen viditelne spravanie, ale aj skryte mentalne nastavenia, a poskytuje poznatky pouzitelne v etickom hodnoteni a medziludskych interakciach.

@anonym_autor dobré žvásty. 😂 Ideš bomby.

anonym_a96a5e
6. jan 2026
@anonym_autor

@sense ako by podla teba vyzerali reakcie, keby ako zadanie temy dam povodny text o zene? ........ Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.

@anonym_autor
Podla mna super par budete mat 6 deti dorobite este 2 a ty si das tiez vytetovat lebku na lice.

anonym_8f863b
6. jan 2026

Tak za mna autor nedal rovnocenny popis muza a zeny. Muz z obezity vyrazne schudol, zena je obezna. Plusovy bod pre muza.
Muz ma lebku na tvari, co moze byt pozostatok burlivej minulosti. Teraz mozno nema dost penazi na jej odstranenie. Zena sa v minulosti dala skraslit, ale akosi to nevyslo, ked je to zjavne, ze obocie je tetovane. Radsej burliva minulost ako nevhodne esteticke zakroky. Plusovy bod pre muza.
Muz, ktory sa osobne stara o 3 male deti je vynimocnejsi ako zena, ktora sa osobne stara o 3 male deti. Plusovy bod pre muza.

strawberry0797
6. jan 2026

@anonym_autor nie, preco? 😀

huxy
6. jan 2026
@anonym_8f863b

Tak za mna autor nedal rovnocenny popis muza a zeny. Muz z obezity vyrazne schudol, zena je obezna. Plusovy bod pre muza.
Muz ma lebku na tvari, co moze byt pozostatok burlivej minulosti. Teraz mozno nema dost penazi na jej odstranenie. Zena sa v minulosti dala skraslit, ale akosi to nevyslo, ked je to zjavne, ze obocie je tetovane. Radsej burliva minulost ako nevhodne esteticke zakroky. Plusovy bod pre muza.
Muz, ktory sa osobne stara o 3 male deti je vynimocnejsi ako zena, ktora sa osobne stara o 3 male deti. Plusovy bod pre muza.

@anonym_8f863b tak ako sa dá odstrániť tetovanie z líca, sa dá odstrániť tetované obocie. Ciže tetovanie odstrániš, búrlivú minulosť nie.
O čo je výnimočnejší muž starajúci sa o 3 deti, ako žena???

rozculena
6. jan 2026
@anonym_8b0b43

@anonym_autor tú vytetovanú lebku na líci som prehliadla. V tom prípade by mohol mať 190cm, zuby ako herec, postavu Adonisa, nefajčiar, žiadne deti a v tej automobilke by mohol robiť riaditeľa, u mňa bez šance a ako fajčiar tiež

@anonym_8b0b43 tetovanie sa dá odstrániť😀

anonym_8b0b43
6. jan 2026
@rozculena

@anonym_8b0b43 tetovanie sa dá odstrániť😀

@rozculena viem, ale to, že si niekto dá na tvár vytetovať lebku, o ňom niečo vypovedá, tak ako o ňom vypovedá zanedbaný chrupm u mňa bez šance

lentakyterapeut
6. jan 2026

❗❗❗❗❗❗ iba preto ze reagujete na kazdy blud vznikaju tieto bezvyznamne temy

zuzana76
6. jan 2026
@anonym_autor

no dobre, a co tak si pozriet original ci nezmenite nazor.

Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.

@anonym_autor ani takeho chlapa a ani taku zenu, vadi mi uplne vsetko az na celulitidu.

zuzana76
6. jan 2026
@doriiis

Nie, alkohol príležitostne je problém pre mňa.Aj ostatné ale toto najviac.A je to zlý genetický materiál pre prípadné budúce potomstvo

@doriiis preco alkohol prilezitostne? To napr pre mna znamena, sampanske na Novy rok, pripitok na svadbe ci stuzkovej, obcas pivo napr na grilovacke a oslave narodenin, par krat do roka povazujem za prilezitostne, kazdy tyzden je uz pravidelne pitie.

sense
6. jan 2026
@anonym_autor

@sense ako by podla teba vyzerali reakcie, keby ako zadanie temy dam povodny text o zene? ........ Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.

@anonym_autor veď som ti napísala ako chlap by som ženu fajčiarku, so zanedbaným chrupom nechcela
Čítať treba s porozumením.... Jednoducho je jedno či muž či žena fajčiar so zanedbaným chrupom je pre mňa "no go"... Nie je to ani pekne, a už vôbec nie zdravé... Plus priority takého človeka sú úplne niekde inde ako moje priority

huxy
6. jan 2026
@zuzana76

@doriiis preco alkohol prilezitostne? To napr pre mna znamena, sampanske na Novy rok, pripitok na svadbe ci stuzkovej, obcas pivo napr na grilovacke a oslave narodenin, par krat do roka povazujem za prilezitostne, kazdy tyzden je uz pravidelne pitie.

@zuzana76 väčšinou sú ľudia s užívaním alkoholu neúprimní. A príležitostne kľudne pre nich znamená každý týždeň, lebo veď príležitosť si vždy nájdu.

vroni
6. jan 2026

Takúto blbosť niekto aj uverí? Vymenované všetky očividne fyzické negatívne stránky, maximálny uveritelny počet deti v osobnej starostlivosti a ide sa. Vyšperkovanie dramatickosti moc nevyšlo, obezny muz po schudnuti veľa zmyslu nedáva, ešte by mohol mať sklony k vulgárnemu humoru a mať pochybný slovník. A snáď nejaká doplnkova chyba, pluje na verejnosti alebo tak by bodla do opisu tohto sna každej ženy.

anonym_f4e136
6. jan 2026
@pribinak

Nie nechcela. Dôvod? 3 deti, to znamená dosť veľký záväzok, dlhoročne výživné, komunikácia s ex.

@pribinak Keď sú tie deti v jeho starostlivosti, tak tá ex posiela jemu výživné, ak sa nedohodli pri rozvode inak. A taktiež on nemá povinnosť sa s tou ex stretávať či s ňou vypisovať - iba keď ide o niečo dôležité ohľadom detí. Ale keďže deti sú v starostlivosti toho muža a s matkou sa stretávajú málo, tak ona nemá na nich výchovný vyplyv a nemá v podstate čo s tým mužom riešiť, keďže on sa o deti stará a rieši všetky ich veci.

dadis
6. jan 2026
@huxy

@anonym_autor no však vytetovaná lebka na líci muža je rovnaká ako vytetovaná lebka na líci ženy. Fakt blbé prirovnanie s tým obočím. A ver, že zanedbaná žena obocie riešiť nebude

@huxy A 170 cm u zeny je vyborna priemerna vyska, kym u muza to je vyrazny podpriemer.. nechapem tieto vylevy.. autor ke ten chlap, ci ta zena?? 🤔

pribinak
6. jan 2026
@anonym_f4e136

@pribinak Keď sú tie deti v jeho starostlivosti, tak tá ex posiela jemu výživné, ak sa nedohodli pri rozvode inak. A taktiež on nemá povinnosť sa s tou ex stretávať či s ňou vypisovať - iba keď ide o niečo dôležité ohľadom detí. Ale keďže deti sú v starostlivosti toho muža a s matkou sa stretávajú málo, tak ona nemá na nich výchovný vyplyv a nemá v podstate čo s tým mužom riešiť, keďže on sa o deti stará a rieši všetky ich veci.

@anonym_f4e136 3 deti sú 3 deti, vyžadujú čas, priestor, výchovu starostlivosť
Ja to tak ružovo nevidím

Kto vie ako ich rozpad rodiny poznačil. Za mna NIE

domkakvet
6. jan 2026

@anonym_autor nie nechcela.

sevrin
6. jan 2026

Táto téma musí byť nejaký sociálny experiment 😂

doriiis
6. jan 2026
@zuzana76

@zuzana76 .. no u mňa je to neakceptovateľné aj pár krát ročne. Ja neakceptujem žiaden alkohol. Vôbec ziaden

zuzana76
6. jan 2026
@doriiis

@zuzana76 .. no u mňa je to neakceptovateľné aj pár krát ročne. Ja neakceptujem žiaden alkohol. Vôbec ziaden

@huxy
@doriiis aha, tak pre mna prilezitostne znamena par krat do roka, napr teraz na silvestra, predtym na synovej stuzkovej a potom par drinkov v lete, to je pre mna uplne v pohode, tolko si dame aj my s muzom. Ale zase ano, ak niekto mysli prilezitostne, ze kazdy tyzden, alebo aj ako spanieli, ci taliani kazdy vecer pohar vinka, to by sa mi asi nepacilo. A nie asi, ale urcite nepacilo.

zuzana76
6. jan 2026
@alickapusinka

Ja mám suseda nadherny chlap ženy za nim bláznili ako šialene oženil sa pred časom a v roku 2024 ovdovel ostali mu 3 deti takže teraz aj keby chcel žiadna s tých žien by ho nechcela povedal mi to sám. Nefajči nepije ma zodpovednu prácu ale povedal že ani jedna s tých ktora ho chcela predtým ho nechce lebo mu zostali 3 deti.Ja sama by som takeho nechcela.3 deti veľka zodpovednosť.

@alickapusinka toto je zase tiez prisilne, on nemoze za to, ze ovdovel, nedal by na seba kontakt? mam slobodnu bezdetnu kamaratku 43 rocnu, pekna, VS, doteraz nejako nestretla toho praveho a uz by velmi chcela, deti sice nikdy neplanovala nejako vo velkom, ale ved kto vie.

anonym_126cc1
6. jan 2026

@anonym_autor ci vo verzii muz alebo zena, nechcela by som, ani nie tak pre vzhlad, ale podla opisu by ma odradilo to, ze dotycny/dotycna nema svoj zivot pod kontrolou - od vzhladu, cez deti po zdravie

doriiis
6. jan 2026
@zuzana76

@huxy
@doriiis aha, tak pre mna prilezitostne znamena par krat do roka, napr teraz na silvestra, predtym na synovej stuzkovej a potom par drinkov v lete, to je pre mna uplne v pohode, tolko si dame aj my s muzom. Ale zase ano, ak niekto mysli prilezitostne, ze kazdy tyzden, alebo aj ako spanieli, ci taliani kazdy vecer pohar vinka, to by sa mi asi nepacilo. A nie asi, ale urcite nepacilo.

@zuzana76 ... Keď vám to tak vyhovuje. Každý máme iný no go vo vzťahu. Pre mňa je to alkohol

zuzana76
6. jan 2026
@doriiis

@zuzana76 ... Keď vám to tak vyhovuje. Každý máme iný no go vo vzťahu. Pre mňa je to alkohol

@doriiis samozrejme, toto mne naozaj nevadi, pripitok na svadbe, na stuzkovej alebo oslave. Nikdy sme alkoholici neboli a nepopijame len tak. Ale teda vsetko ostatne z toho opisu pre mna odpudzujuce bolo, okrem deti.

anonym_d672fd
6. jan 2026

no kazdy sme nejaky, pre mna potencionalny partner a tri deti je no go zona. Fajciar uz tiez. V 40tke cakam, ze clovek ma uz rozum a tych co poznam fajcit prestali :D K svojej praci, atd by som nedala asi ani ucnovku a automobilku =aj ked to by pri povahe a sarme nebol hodnotiaci parameter urcite. Urcite clovek co nechodi k zubarovi v dospelosti pravidelne a ma pokazeny chrup, by ma nicim nepritahoval.. :D vlasy atd neriesim, kolkokrat ja vyletim z domu ako matoha :DDD tetovanie obocia dnes uz neriesi nik, ale tetovanie na muzoch a duplom tvar a pod exponovane miesta je pre mna uplne odpudzujuce. A to aj na zenach.

zuzubb007
6. jan 2026

Nie tetovanie na ksichte by ma šlahko musel by nosiť celoročne kuklu 🙈, tri deti je veľa, a to, že o seba nedbá celkovo o ňom hovorí, môže mať srdiečko aké chce, ale niekto sa tu asi zabava

alickapusinka
6. jan 2026
@zuzana76

@alickapusinka toto je zase tiez prisilne, on nemoze za to, ze ovdovel, nedal by na seba kontakt? mam slobodnu bezdetnu kamaratku 43 rocnu, pekna, VS, doteraz nejako nestretla toho praveho a uz by velmi chcela, deti sice nikdy neplanovala nejako vo velkom, ale ved kto vie.

@zuzana76 nie určite nie

autor
7. jan 2026
@zuzubb007

Nie tetovanie na ksichte by ma šlahko musel by nosiť celoročne kuklu 🙈, tri deti je veľa, a to, že o seba nedbá celkovo o ňom hovorí, môže mať srdiečko aké chce, ale niekto sa tu asi zabava

@zuzubb007 "tetovanie na ksichte" a co polmesiace vytetovane nad ocami?