icon

Chlapi na zoznamkách - skúsenosti a očakávania

11. nov 2025

Viem je tu vela takych tem ale chcem pridat aj vlastnu skusenost. Nikdy som nemala velke ocakavania od tohto ale som si povedala ze skusim kedze som dlhsie sama. Ze to nebudem brat az tak vazne a mozno spoznam niekoho fajn casom. Po mesiaci som to vzdala 😄 pisala som s par muzmi ktori mi najprv prisli fajn. Nevyberala som len podla vyzoru. Ale teda na moje prekvapenie ziadnemu sebavedomie nechybalo a to aj tym menej peknym nazvime to. Je to vec vkusu ale asi chapete. 99% tam hlada iba to jedno a po par vetach uz volaju na kavu a ked je odpoved nie tak blok. A ci si myslim ze to niekoho bude dlhsie bavit ze to vzdy po case vyprcha ta iskra a podobne odpovede..vyberala som podla toho co mali napisane o sebe atd ale realita je uplne ina. Kazdy len

Strana
z2
autor
11. nov 2025
@anonym_fda7b6

@anonym_autor ja mam manzela z Badoo🤣🤣🤣.Sest rokov sme spolu,urobili by sme pre seba prve posledne.V tedy som mala neake problemy,no on mi so vsetkym pomohol.Mame dve krasne deti.Som spokojna s tym aky je partner a otec,na vychovu deti mame rovnake nazory aj uhol pohladu.Najlepsi kamarat,milenec a ako som pisala,osvedcil sa ako rodinny typ,je nanho stopercentne spolahnutie.Robi ho stastnym-robit nas stastnymi,jeho to uplne naplnuje🥰Deti ho neskutocne zboznuju🥰Pisali sme si spolu neaky cas,asi pol roka,potom sme si zacali volat a pri stretnuti to uplne zafungovalo.Hned sme na seba skocili,totalna chemia a zamilovanost v jednom a je to tak medzi nami doteraz🩷🩷🩷Teraz uz neviem ake je to na Badoo ale vzdy,vzdyyy sa v tej kope musi najst niekto normalny.Toho mojho som spoznala ako stareho mladenca a pozri,ako ho to pohltilo.Nikdy so ziadnym pred nim som toto nezazila.SKUTOCNE existuje to,ked sa dve duse stvorene pre seba hladaju desiatky rokov a zrazu sa stane,ze do seba narazia na Badoo 🥰Treba tomu verit,nemusi ist kazdemu iba o sex ale priznajme ze sex je dolezita sucast nasho bytia.

@anonym_fda7b6 tak to si mala asi naozaj velke stastie na jedneho z tisicky chlapov lebo mi to fakt tak pride ze toho horsieho na vyber je daleko viac 😄🤭

anonym_b52c8c
11. nov 2025

Ešte vám poviem pár perličiek. Jeden týpek ma pozval na kávu, do 6. cenovej a on vypil 5 pivá, ja som si dala turka do skla, bez mlieka za euro. Na konci som chcela všetko zatiahnuť, bolo mi ho ľúto. Nie, že on to zaplatí. Keď som mu na druhý deň odpísala, že teda za mňa nie - poslal mi číslo účtu, kde mu mám poslať euro, lebo chlapov iba využívam. S jedným chlapom som bola aj na druhé rande. Zobral ma do Maďarska, kde mi ukázal jeden penzión, kde budeme mať svadbu. Potom sme behali po všetkých maďarských dedinkách, aby mi zohnal melón a doniesol mi plnú tašku paprík od mamky. A najhoršia vec ... s jedným mužom som sa stretla viac krát, bol to policajt, vyšetrovateľ. Stali sa z nás kamaráti, ale platonickí, on chcel viac, ale mňa nepriťahoval. Pozvala som ho na moju oslavu narodenín. Už sme sa naozaj poznali dlhšie. Oslava sa konala mimo mesta, v rekreačnom stredisku, kde sme boli ubytovaní. Skúšal to na mňa, ale nedostal ma. Mal pre mňa pripravený nejaký oblbovák, čo mi chcel dať, aby som bola povoľná. Ale čo čert nechcel, ja som to nepila... pila moja kamoška. A znásilnil moju kamošku...

Mám ešte mnoho príbehov s mužmi zo zoznamiek. Toto bola najhoršia
Napísala by som dve knihy, ilustrované, lebo mám kopec nevyžiadaných penisov ...

anonym_7f24ae
11. nov 2025

Píšem anonymné ,našiel som si manželku pred 22 rokmi na kresťanskej zoznamke ,kocka je doteraz ,žiadny sex pred svadbou ,tak sme sa dohodli ,ale potom ,valíme to kazdy deň ,lepšie som nemohol nájsť ,áno teraz je to omnoho tazsie

anonym_7f24ae
11. nov 2025

Zoznamky si len o peniazoch ,prešiel som si Tým posledný rok ,áno pokec ,Badoo a tinder ,možno ok ,ale tie erotické to je odrb ,bol som asi na všetkých ,napríklad ,tajne flirtuje ,nezbedne zelania vášnivý susedia toto je jedna platforma spojená dohromady ,ďalšia je dirty zone ,spojená s flirto ,aziat sex ,flirttajme atď všetko to riadi umelá inteligencia ,tie fotky žien sú tam tie isté stále a píše Vám umelá inteligencia nie žena na druhej strane jediné čo ich zaujíma je zaplatiť a je to drahé veľmi a preto som pochopil že tento systém je odrb ,veď aká žena ,alebo chlap si môže dovoliť takýto luxus? Musíte tam zadat svoje údaje z karty inak to nejde a je to nebezpečné ,proste je to zlodejina

anonym_b52c8c
11. nov 2025
@anonym_7f24ae

Zoznamky si len o peniazoch ,prešiel som si Tým posledný rok ,áno pokec ,Badoo a tinder ,možno ok ,ale tie erotické to je odrb ,bol som asi na všetkých ,napríklad ,tajne flirtuje ,nezbedne zelania vášnivý susedia toto je jedna platforma spojená dohromady ,ďalšia je dirty zone ,spojená s flirto ,aziat sex ,flirttajme atď všetko to riadi umelá inteligencia ,tie fotky žien sú tam tie isté stále a píše Vám umelá inteligencia nie žena na druhej strane jediné čo ich zaujíma je zaplatiť a je to drahé veľmi a preto som pochopil že tento systém je odrb ,veď aká žena ,alebo chlap si môže dovoliť takýto luxus? Musíte tam zadat svoje údaje z karty inak to nejde a je to nebezpečné ,proste je to zlodejina

@anonym_7f24ae nie je to umelá inteligencia. Sú tam reálni ľudia, ktorí sú platení za o, že si s mužmi píšu. Moderátori chatu sú ženy alebo muži, je to jedno. Prvá inicializačná správa je vytvorená vždy AI a potom si už píše moderátor chatu. Ten je platený za každú napísanú správu, ktorá musí spĺňať určité normy, musí byť podľa pravidiel danej spoločnosti. A tie fotky sú stiahnuté pochopiteľne. Je to len blbosť chlapov, že na to naletia a kupujú si mince.

unbeholfen
11. nov 2025
@anonym_7f24ae

@anonym_7f24ae všetky zoznamky pýtajú peniaze nejakou formou, kredity, prechod na VIP, boosty atď. Bez platenia sa nedá ani poriadne pohnúť. Hneď ako chcete vrátiť zhodu, alebo napísať, už to chce platbu. Jediné čo je zatial zadarmo je tá na facebooku.

unbeholfen
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_4cdad2 no zbohom tak ty mas riadne skusenosti 🙈😄🤭 toto ma len viac presviedca ze by som mala venovat svoj cas inym veciam a nedavat sance nikomu na stretko lebo mne by stacila jedna takato skusenost a uz by som mala dost 😄 veru ako pises tiez mam pocit ze su sami nepouzitelni ale ego maju niekde v oblakoch a naroky na zenu obrovske a sami nestoja ani za to pisanie casto..pritom ja osobne sa nepohybujem niekde kde by si take kusy cakala hej..takze cele zle no

@anonym_autor je to tak, nepoužitelní starý mládenci ako napríklad ja. Pre ženy je to ponaučenie že tam nemajú loziť, lebo sú tam takí ako ja, a pre nás zase poučenie že tam nemám loziť leby taki muži ženu nezaujímajú.

anonym_681542
11. nov 2025
@anonym_b52c8c

Ešte vám poviem pár perličiek. Jeden týpek ma pozval na kávu, do 6. cenovej a on vypil 5 pivá, ja som si dala turka do skla, bez mlieka za euro. Na konci som chcela všetko zatiahnuť, bolo mi ho ľúto. Nie, že on to zaplatí. Keď som mu na druhý deň odpísala, že teda za mňa nie - poslal mi číslo účtu, kde mu mám poslať euro, lebo chlapov iba využívam. S jedným chlapom som bola aj na druhé rande. Zobral ma do Maďarska, kde mi ukázal jeden penzión, kde budeme mať svadbu. Potom sme behali po všetkých maďarských dedinkách, aby mi zohnal melón a doniesol mi plnú tašku paprík od mamky. A najhoršia vec ... s jedným mužom som sa stretla viac krát, bol to policajt, vyšetrovateľ. Stali sa z nás kamaráti, ale platonickí, on chcel viac, ale mňa nepriťahoval. Pozvala som ho na moju oslavu narodenín. Už sme sa naozaj poznali dlhšie. Oslava sa konala mimo mesta, v rekreačnom stredisku, kde sme boli ubytovaní. Skúšal to na mňa, ale nedostal ma. Mal pre mňa pripravený nejaký oblbovák, čo mi chcel dať, aby som bola povoľná. Ale čo čert nechcel, ja som to nepila... pila moja kamoška. A znásilnil moju kamošku...

Napísala by som dve knihy, ilustrované, lebo mám kopec nevyžiadaných penisov ...

@anonym_b52c8c To je strašné, chudák kamoška :( Aj ste to nejak riešili?

anonym_b52c8c
11. nov 2025
@anonym_681542

@anonym_b52c8c To je strašné, chudák kamoška :( Aj ste to nejak riešili?

@anonym_681542 nie, kamoška pracovala na vysokej manažérskej pozícii a nechcela to rozmazávať. Navyše od sa vyjadril, že ak to nahlási, bude to slovo proti slovu a nenechá na nej nitku suchú a absolútne ju zdiskredizuje. A mne sa potom vyhrážal tiež. Čiže na jej žiadosť som to nechala tak, ale prišla som o ňu ako kamošku. Nevedela sa dostať cez to, že som tam toho muža priviedla a že sa to stalo kvôli mne... toľko muži zo zoznamky. Do dnes si to veľmi vyčítam.

anonym_681542
11. nov 2025
@anonym_b52c8c

@anonym_681542 nie, kamoška pracovala na vysokej manažérskej pozícii a nechcela to rozmazávať. Navyše od sa vyjadril, že ak to nahlási, bude to slovo proti slovu a nenechá na nej nitku suchú a absolútne ju zdiskredizuje. A mne sa potom vyhrážal tiež. Čiže na jej žiadosť som to nechala tak, ale prišla som o ňu ako kamošku. Nevedela sa dostať cez to, že som tam toho muža priviedla a že sa to stalo kvôli mne... toľko muži zo zoznamky. Do dnes si to veľmi vyčítam.

@anonym_b52c8c To je príšerné a ešte človek, ktorý má pomáhať a chrániť. Verím ti, že si to vyčítaš, ale nevedela si, čoho je schopný. Nie je to tvoja vina.

unbeholfen
11. nov 2025
@anonym_681542

@anonym_b52c8c To je príšerné a ešte človek, ktorý má pomáhať a chrániť. Verím ti, že si to vyčítaš, ale nevedela si, čoho je schopný. Nie je to tvoja vina.

@anonym_681542 Kristínu Kövešovú zavolajte. Tá sníma porobí porádky.

autor
11. nov 2025
@anonym_b52c8c

@anonym_b52c8c preboha to je cele zle co pises 🙈 kamosky mi je luto co si zazila...ale tak tvoju knihu by som si kupila 👌😀

anonym_b52c8c
11. nov 2025
@unbeholfen

@unbeholfen odvtedy ubehli roky, neboli žiadne dôkazy, slovo proti slovu, dnes už ani toxikologický rozbor sa nedá urobiť. Čiže doplatili sme na dôveru k človeku, ktorý si to nezaslúžil a ublížil mne blízkemu človeku.

autor
11. nov 2025
@unbeholfen

@unbeholfen verim ze su tam aj normalni muzi a verim ze si jeden z nich..a je tam aj vela velmi mladych nie len starsi..ale tak sam vidis ake maju niektore baby skusenosti..zial

anonym_469d40
11. nov 2025

Ja toto uz ani neriesim.....online zoznamky uz vobec nie pretoze tam muzi tahaju za kratsi koniec.

Este stale existuje mnoho normalnych, slusnych chlapov lenze ti na online zoznamkach cas netravia a velku cast ani nestretnes. Bud je to rytmus len praca a domov alebo sa venuju konickom kde na nich tiez nenatrafis. Vela je samozrejme introvertov co ti situaciu neulahcuje.

Ja som tiez single, ale nejako tragicky to neberiem. Po praci som rad ked som doma a mozem vypnut a socializacie mam v praci az az. Vo volnom case mam co robit takze nuda neni.

Aktivne nevyhladavam moznosti takze ani neni koho stretnut lol. Vyberat z coho tiez bohuzial nie je hoci nepochybujem, ze skvele zeny este nevymreli.

Svoju polovicku som realne mozno stretol pred 30-tkou len osud to zariadil inak. Dnes maju ludia aj tak nerealne naroky. Naco by som sa aktivne staval do role uchadzaca ked uz len z citania z webu clovek vidi, ze nesplna ani "minimalne poziadavky" ktore sa realne nevojdu ani na celu A4-ku.

Ludia stracaju pojem o realite. Ak vezmem do uvahy co hladam ja a co mnoho zien tak aj pozvanie na nezavaznu kavu by bolo ako lamanie cez koleno.

Ako uz niekto povedal, ti co su online maju povacsine plne gule a zoberu doslova cokolvek len aby zasunuli o com svedci aj fakt, ze po odmietnuti pozvania na kavu prichadza blok.

To su nevyzreti jedinci ktori len dokazuju preco su slobodni a online. Nevedia sa povzniest nad prirodzenu nekompatibilitu.

kavasaki370
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b52c8c hahahah dakujem za zdielanie skusenosti dobre som sa pobavila. Presne tak to je zrejme ako pises tam natrepu o sebe a ked aj vidim niektorych fotky co tam zavesia tak si poviem ze toto fakt chce zbalit zenu? 🙈 Mne aj vela mladsich ovela vypisuje ako oni chcu len starsie a podobne..jeden pytal odo mna dotky noh a taketo chutovky..no cele zle 🙈🤭

@anonym_autor S tými zoznamkami je to ťažké. Keby som bol v zenskom tele, ani tam nejdem haha. Za mňa je vela chlapov hlupych a moc zvieracich. Rwz som si urobil zensky profil, že sa trocha zabavím. Ale nebavilo ma to už pri prvom chalanovi. Začal vcelku oki a potom prešiel uz s islovenim " laska". Že som mu laska. Mu hneď píšem, ze ci to dovoĺuje. On veď to je normálné. Sme na zoznamke. No proste prípad chlapec. Hruza. Chcel sex pako jeden. Iba sex. V tom je problem. Milovanie je super. Som za, ale toto je IQ25. A takych je mnoho no.
Keby že tam prebehnú hlbsie sympatie, ocenim jeho druh pochopenia v nejakej oblasti profesnej, alebo tak, tak beriem. Píšeme par dni. Dame stretko. Prebehne vzájomné ocenenie nejakych atributov. Ok. Beriem. Možno padne z niekoho strany pusa. Obidvaja su happy. Tak ok.
Ale tento hardcore zvieraci styl co musia na tych zoznamkach predvadzať tí " šarmantní vzdelaní chlapi, to musí byť riadný úlet.
Ja som bol tiež na zoznamkach par mesiacov dokopy s prestavkami, lebo je to tlak tam a vysledok samo Zerro.
Ja zasa hladám jednu normalnu tam zo 100. A Vy Jedneho normalneho zo 100 haha.
Tinder Badoo za mna silná komercia konzum. Ale aj na inych je to masaker.
Popísať som popisal do bludu o to nejde. Som komunikativný v mnohých oblastiach. Viem hneď nadviazať reč. Ale ja si nechcem písať. Ťukať do skla. Ale realne s tou osobou vykonavať skutocné cinnosti.
V principe tusim do tyzdna ze je dobre sa stretnuť a vidieť ci to ma vyznam. Ak je vecsia vzdialenosť jasne. Proste Idea v ramci zoznamovania.
Cca tak zatial za mňa.

kavasaki370
11. nov 2025
@monro

@anonym_4cdad2 keď si písala, že si pre jedného bola na stanicu...spomenula som si tiež na jedného...spoznali sme sa na zoznamke, 3 mesiace sme si písali a potom prišiel za mnou na víkend (bola som blbá, ale vzala som ho domov-už by som to neurobila) a on mi ako prvé okomentoval prach na lustri a potom ma nechal zaplatiť večeru. No hrozné 😀

@monro 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

kavasaki370
11. nov 2025
@anonym_b52c8c

@lujziana44 raz ma jeden pomerne vysoko postavený muž, ktorý sa objavuje aj v médiách zavolal na kávu. To som ešte nevedela, kto je. Káva prebehla ok, zdvihli sme sa, že teda pôjdeme. Keď sme vychádzali z kaviarne, vtiahol na do podchodu vedľa a začal sa po mne sápať. S tým, že kde bývam a či ideme ku mne. Spýtala som sa, či je normálny, že ja som prišla na kávu. A on mi vynadala, že či kvôli káve išiel cez celé mesto a či sme my ženy sprosté už načisto. vynadal mi, a rozlúčil sa so slovami, že keď si to rozmyslím, jeho číslo mám a mám poslať adresu.

@anonym_b52c8c Magor

kavasaki370
11. nov 2025
@anonym_b52c8c

@anonym_b52c8c To je hardcore už. Och. Život no. Stane sa. 🥲

unbeholfen
12. nov 2025
@anonym_autor

@unbeholfen verim ze su tam aj normalni muzi a verim ze si jeden z nich..a je tam aj vela velmi mladych nie len starsi..ale tak sam vidis ake maju niektore baby skusenosti..zial

@anonym_autor ja mám 44 ale nerobím nič z toho čo sem ženy píšu že čo zažili… Ja len proste nepriťahujem ženy, nemám tú charizmu, že nikdy neni chémia, iskričky, motýle v bruchu…

Ale mám nápad! Ženy napíšte ako si vy predstavujete prvé stretnutie? Ako by malo prebiehať? Aby vám to pasovalo?

unbeholfen
12. nov 2025
@anonym_b52c8c

@unbeholfen odvtedy ubehli roky, neboli žiadne dôkazy, slovo proti slovu, dnes už ani toxikologický rozbor sa nedá urobiť. Čiže doplatili sme na dôveru k človeku, ktorý si to nezaslúžil a ublížil mne blízkemu človeku.

@anonym_b52c8c to už nič potom, len ona zvykla takéto riesiť. Investigatívnych novinárov postvať na takých ludí. Ja som chudobný ale hentaké veci nerobím. Víte ak je človek chudobný a žije ako socka, neznamená že je automaticky zlý.

Strana
z2