icon

Čo robiť po zrušení dohodnutého stretnutia zo zoznamky?

otazka26
Včera o 06:02

Ahojte, chcela by som počuť váš názor

Keď sa s niekym spoznáte na zoznamke, vyše mesiaca si píšete, rozprávate sa o stretnutí naživo - ktoré nebolo doteraz možné kvôli tomu, že ste odcestovaná. Vrátite sa domov, hlavne kvôli stretnutiu, a dotyčný má zrazu samé výhovorky prečo sa strenúť nemôže (choroba, práca, únava) a vy už ďalší deň odchádzate znova preč, ostali by ste s ním v kontakte?

Za predpokladu že si píšete stále a rozumiete si dobre, len vás odradzuje to spravanie za posledný týžden.

Strana
z2
anonym_18f81b
Včera o 16:13
@anonym_eece90

@anonym_18f81b tak držím palce, aby si tu svoju pravú polovičku našiel, ale v reálnom živote

@anonym_eece90 vďaka. Aspoň si videla názor od chlapa ktorý tiež zháňal niečo vážne na zoznámkach

anonym_90a18f
Včera o 16:38
@anonym_18f81b

@anonym_eece90 vďaka. Aspoň si videla názor od chlapa ktorý tiež zháňal niečo vážne na zoznámkach

@anonym_18f81b ja som na zoznamkách a tí chlapi, čo sú tam prerazili dno.

anonym_18f81b
Včera o 17:09
@anonym_90a18f

@anonym_18f81b ja som na zoznamkách a tí chlapi, čo sú tam prerazili dno.

@anonym_90a18f Ja už zoznamky nemám, stačilo. Tie dievčatá sú úplne ''mimo''. Takisto aj chlapi. Samozrejme nájdu sa tam dobrí ľudia ale ja som nestretol osobné ani 1 normálne dievča na zoznamke, môj pohľad a skúsenosti 😀 chlapi sú taktiež mimo na tých zoznamkach. Smiem sa spýtať odkiaľ si ? Aké máš záľuby ? Ja som začal cestovať a dosť normálnych ľudí som spoznal, nedá sa to ani zrovnať 😀

anonym_90a18f
Včera o 17:13
@anonym_18f81b

@anonym_90a18f Ja už zoznamky nemám, stačilo. Tie dievčatá sú úplne ''mimo''. Takisto aj chlapi. Samozrejme nájdu sa tam dobrí ľudia ale ja som nestretol osobné ani 1 normálne dievča na zoznamke, môj pohľad a skúsenosti 😀 chlapi sú taktiež mimo na tých zoznamkach. Smiem sa spýtať odkiaľ si ? Aké máš záľuby ? Ja som začal cestovať a dosť normálnych ľudí som spoznal, nedá sa to ani zrovnať 😀

@anonym_18f81b ja som východ, a som už obstarožná pani - 45.

anonym_18f81b
Včera o 17:20
@anonym_90a18f

@anonym_18f81b ja som východ, a som už obstarožná pani - 45.

@anonym_90a18f ja som tiež z východu. Síce mladší ale s tým zoznámením je to oničom. Aké máš zoznamky ? Ja som používal Badoo,tinder,partner na úrovni a všade toto isté. Pokec nespomínam, tam je to otrasne

anonym_90a18f
Včera o 17:29
@anonym_18f81b

@anonym_90a18f ja som tiež z východu. Síce mladší ale s tým zoznámením je to oničom. Aké máš zoznamky ? Ja som používal Badoo,tinder,partner na úrovni a všade toto isté. Pokec nespomínam, tam je to otrasne

@anonym_18f81b mám badoo, ale tam nič nie je. Tinder nie. Partner nie. Som na pokeci a skúšala som FB zoznamku.

anonym_18f81b
Včera o 17:32
@anonym_90a18f

@anonym_18f81b mám badoo, ale tam nič nie je. Tinder nie. Partner nie. Som na pokeci a skúšala som FB zoznamku.

@anonym_90a18f Badoo bieda. Ja som stretol akurát tak závislé dievčatá na alkohole a nič viac. Potom už len tie jednoduchšie. Partner je asi najhoršia zoznamka. Tinder bieda. FB zoznamka sú tam fejkove profily. Speed dating je vraj dobrý ale platený. Badoo máš platené premium ?

anonym_90a18f
Včera o 18:41
@anonym_18f81b

@anonym_90a18f Badoo bieda. Ja som stretol akurát tak závislé dievčatá na alkohole a nič viac. Potom už len tie jednoduchšie. Partner je asi najhoršia zoznamka. Tinder bieda. FB zoznamka sú tam fejkove profily. Speed dating je vraj dobrý ale platený. Badoo máš platené premium ?

@anonym_18f81b partner na urovni fungoval v roku 2015, zoznamila som sa tam s mojim partnerom, zial vydrzala nam to iba rok. Ale to bol naozaj ten clovek na urovni. Na pokeci som sa zoznamila s jednym hercom, aj som sa s nim stretla v BA, aj sme spolu vela, vela krat volali, zaujimavy typek. Potom som sa tam zoznamila s dekanom jednej fakulty, ktory stale po mna posielal liminuzu so svojim soferom a tak sa snazil... ale za mna nie, bol to pan o 20 rokov starsi. A najviac mi zafungovala FB zoznamka. Tam su zaujimavi muzi, aj taki realni, aj na urovni, len vela z nich ma male deti. Mam odtial par kamaratov, kedze z mojej strany to nezafungovalo a im stacilo aj kamaratstvo. Mala som odtial aj posledny 6r vztah, zacal este pred covidom. Aktualne je pokec stoka, a badoo to iste, nemam tam ziadny plateny ucet.

janababana
Včera o 19:04

@otazka26 ak to bola zoznamka kludne to mohol byt brigadnik, ktory to tam drzi pri zivote. Tie stranky resp appky musia aj z niecoho zit, a to je reklama 3. stran alebo poplatky. Cielom tychto ludi nie je sa stretnut, ale co najdlhsie ta drzat online.

anonym_90a18f
Včera o 19:32
@janababana

@otazka26 ak to bola zoznamka kludne to mohol byt brigadnik, ktory to tam drzi pri zivote. Tie stranky resp appky musia aj z niecoho zit, a to je reklama 3. stran alebo poplatky. Cielom tychto ludi nie je sa stretnut, ale co najdlhsie ta drzat online.

@janababana nie, keďže som pracovala na tejto strane, tento servis je určený výhradne pánom.

anonym_abe7f5
Včera o 19:50
@anonym_b61972

nevolal sa Michal? 😳

@anonym_b61972 haha, mňa tak oblboval Michal 😁

anonym_e01313
Včera o 19:58

Očividne je hrdina iba v telefóne alebo je zadaný takže keby mňa prehna na stretnutie a vyhovára sa nakoniec tak by som kaslala na neho z vysoka

anonym_6c8825
Včera o 22:20
@otazka26

@billy_jean tak presli sme zo zoznamky na fb, a proste mali sme sa stretnut a nevyslo to😂 ja neviem, ..uprimne nerozumiem tej logike naco si s niekym tolko pisat ked realne ho spoznat nechces, ja takto nepremyslam a preto je to tazke pochopit

@otazka26 dôležité by bolo, či mu verím, že naozaj nemohol alebo to bola kopa výhovoriek. Človek, ktorý sa chce vážne stretnúť, ale nemôže, sa väčšinou pýta dokedy tu budeš, či môžeš zostať aspoň chvíľku dlhšie, pripadne, kedy prídeš najbližšie, či vymyslieť nejaký iný plán, aj ten videohovor lepsi ako nič.. Ak nič z toho nebolo.. mas odpoved.
Prečo to robí, keď sa nechce stretnúť? Buď si neverí, chce si len písať a to mu stačí, lebo vo vzťahu nevie fungovať, alebo v niečom klame, ma iný vzťah a robí mu dobre aspoň si s niekým písať, nevyzerá tak, ako sa opisuje, ako na fotke, možno je to dokonca žena 😅

Strana
z2