icon

Čo si myslíte o mužoch, ktorí oslovujú ženy v parku?

Dnes o 07:30

Ahojte. Po vcerajsej skusenosti v parku, by ma zaujimal vas nazor. predstavte si ze vas oslovi v parku muz. taky bezny, nic vyrazne nic zle, slusne obleceny. Vy ste tam s dietatom a prihovori sa k vam. Co by ste si v prvom momente o nom mysleli.. ale.. bolo by zaujimave vediet aj nieco o vas. Skuste prosim do vaseho komentara sa opisat.( stihla - normalna - s nadvahou), ( obliekanie vyzyvave - nieco bezne), ( vek ), ( asi by bolo dobre aj stav, ci zadana alebo nie ).. Zaujima ma co by ste si o takom chlapovi mysleli. Mne sa to stalo vcera a vraj mu to bolo poradene pri hladani partnerky ... (ja.. postava stihla. obliekanie vyzyvave, vek 35. single. a moj nazor.. ze prihovori sa iba luzer, alebo uchyl. aky je vas nazor?

Strana
z3
anonym_79ad64
Dnes o 10:26
@anonym_autor

@sisa_s ale zien tam bolo vela, Take skor obycajne, alebo s nadvahou, a preco oslovil mna?

@anonym_autor pomoooooc ďalšia krásna žena, ktorá chce počuť že je krásna? 😍😉

Občas sem píšu ženy že sú krásne a nevedia si nikoho nájsť. Tak sa teš že ťa oslovil 😉

anonym_79ad64
Dnes o 10:31

A celkom nerozumiem tomu, prečo máme opísať svoj výzor a až potom názor? 😅🤣🙈

Si chlap, ktorý si robí prieskum

anonym_c9645a
Dnes o 10:42

Obliekam sa vyzývavo pre niekoho, ale vždy ma oslovili muži keď som bola na bike, alebo ako totálne vyžuvané lečo, kedy som sa modlila nech ma nikto nestretne.
Keď sa cítim tip-top vtedy po mne akurát tak vypiskujú roboši.
Som ľudomil, prišlo by mi to milé, občas ma chlapi čakajú pred supermarketom, pomáhajú s nákupom, pýtajú číslo, dostávam vizitky, dobiehajú na bike, nenechajú ma samú sedieť v parku, ani na autoumývarke a nevidím na tom nič úchylné, nie všetci sme introverti😆

minenkaa
Dnes o 11:00
@anonym_autor

@sisa_s ale zien tam bolo vela, Take skor obycajne, alebo s nadvahou, a preco oslovil mna?

@anonym_autor čo je obyčajná zena,ty si zo zlata ?

patrike
Dnes o 11:02
@anonym_c9645a

Obliekam sa vyzývavo pre niekoho, ale vždy ma oslovili muži keď som bola na bike, alebo ako totálne vyžuvané lečo, kedy som sa modlila nech ma nikto nestretne.
Som ľudomil, prišlo by mi to milé, občas ma chlapi čakajú pred supermarketom, pomáhajú s nákupom, pýtajú číslo, dostávam vizitky, dobiehajú na bike, nenechajú ma samú sedieť v parku, ani na autoumývarke a nevidím na tom nič úchylné, nie všetci sme introverti😆

@anonym_c9645a Ako stary zadany chren s upadajucou kondickou pekne cyklo zadky nedobieham, prave cim dlhsie idem za nimi 🙂

anonym_c9645a
Dnes o 11:08
@patrike

@anonym_c9645a Ako stary zadany chren s upadajucou kondickou pekne cyklo zadky nedobieham, prave cim dlhsie idem za nimi 🙂

@patrike jo😂, ale aj predok je často zaujímavý(aspoň pre mňa), ja som si myslela že zadok moc dobre nevidno, keď sa na ňom sedí🫪

zobaka
Dnes o 11:42

stava sa mi, raz som sedela v parku, na sebe pekne letne ruzove saty, vysoke opatky, isiel okolo chlap, chcel telefone cislo, hovorila som, ze som vydata, asi 5 minut sa nedal odbit, argumentoval tym, ze ma pekny velky byt priamo na Hlavnej, ze mi ho ukaze, jasne uz len na to som zvedava 😂

anonym_79ad64
Dnes o 12:16
@anonym_c9645a

@anonym_c9645a podarilo sa ti nájsť si medzi nimi priateľa?

anonym_79ad64
Dnes o 12:20
@anonym_c9645a

@anonym_c9645a ja som tiež extrovert a veľmi dobre si rozumiem s dedkami v čakarni u lekarov 🤣. Neviem prečo sa mi prihovarajú, ale dozviem sa všetko o nich, vyrozprávajú sa a sú spokojní 😆. Obliekam sa slusne, som vysoká štíhla a samozrejme krásna 😆, teda krajšia ako ten dedko dúfam 😁

hefo
Dnes o 12:34
@anonym_873acf

@anonym_autor ma ten pribeh aj pokracovanie? Alebo to skoncilo tym kratkym rozhovorom?
Inac kazdy chlap, ktory sa nevie s nikym zoznamit dostane radu chod von a oslovuj zeny. Dalsie podrobnosti mu sice nikto neporadi ale tento aspon zacal. A hned si aj vyjasnil, ci sa ma snazit dalej otazkou na manzela. Prezradila si mu, ze mazel sa nekona?

@anonym_873acf No neviem, podľa mňa má oslovovanie na ulici veľmi mizernú výťažnosť.
To už možno bude lepšie tá anekdota (netuším, či to niekto naozaj skúšal, a ako to fungovalo), ako chlap prechádzal paneláky, klopal na bytové dvere, a keď otvorila žena stredného veku, spýtal sa, či si nechce zasúložiť. Na otázku, že musel asi dostať veľa faciek, vraj odpovedal: "Veľa, ale ešte viac krát som si výborne zat.tkal!". 😂

hefo
Dnes o 12:38
@anonym_79ad64

@anonym_c9645a ja som tiež extrovert a veľmi dobre si rozumiem s dedkami v čakarni u lekarov 🤣. Neviem prečo sa mi prihovarajú, ale dozviem sa všetko o nich, vyrozprávajú sa a sú spokojní 😆. Obliekam sa slusne, som vysoká štíhla a samozrejme krásna 😆, teda krajšia ako ten dedko dúfam 😁

@anonym_79ad64 Malo by sa tu zaviesť nové pravidlo: každá, ktorá o sebe vyhlási, že je krásna, to musí doložiť fotkou!

anonym_1edcc8
Dnes o 12:40
@hefo

@anonym_873acf No neviem, podľa mňa má oslovovanie na ulici veľmi mizernú výťažnosť.
To už možno bude lepšie tá anekdota (netuším, či to niekto naozaj skúšal, a ako to fungovalo), ako chlap prechádzal paneláky, klopal na bytové dvere, a keď otvorila žena stredného veku, spýtal sa, či si nechce zasúložiť. Na otázku, že musel asi dostať veľa faciek, vraj odpovedal: "Veľa, ale ešte viac krát som si výborne zat.tkal!". 😂

@hefo No strasne smiesne. Si chlap a teda ani si nevies predstavit ake to musi byt pre zenu strasne takto otvorit dvere, a tam uchylak s takou otazkou. Na tom sa normalny clovek ani nezasmeje. Aj ked mozno to nikto neskusal, co aj dufam. Smiesne to teda vobec nie je. Myslim, ze aj policiu by na neho zavolali. Lebo len clovek so psychiatrickou diagnozou by zvonil na dvere a pytal sa take drzosti zien.

anonym_12525e
Dnes o 13:00

@anonym_autor no počkaj ale ak ste stáli v rade na kofolu, nestál v tej rade tiež? a len sa prihovoril? lebo mne sa v potravinách bežne prihovárajú babičky 80+ a úchylné nie sú. Občas sa dozviem aj koľko má vnúčat, kde žijú a ktoré z nich vyhralo tanečnú súťaž v tretej triede. Kompliment je síce vždy divný začiatok ale možno skrátka nevedel ako inak začať. Tiež mám z teba len pocit, že si si chcela pohladkať ego, že si určite sexica keď ťa oslovil, preto si dala do príspevku to, nech každá uvedieme váhu a štýl obliekania. Tak si predstav že ja som "väčšia", obliekam sa ako chalan a aj tak ma na ulici oslovil muž. Takže aj ten nos zasa dolu.

anonym_79ad64
Dnes o 13:23
@hefo

@anonym_79ad64 Malo by sa tu zaviesť nové pravidlo: každá, ktorá o sebe vyhlási, že je krásna, to musí doložiť fotkou!

@hefo presne! 😆

anonym_c9645a
Dnes o 14:21
@anonym_79ad64

@anonym_c9645a podarilo sa ti nájsť si medzi nimi priateľa?

@anonym_79ad64 som zadaná, takže sme len pokecali, vizitky nejaké ešte mám😀 ale myslím že vačšina boli len takí pichači, ťažko povedať..

anonym_c9645a
Dnes o 14:40
@anonym_79ad64

@anonym_79ad64 mne sa kamaráti rehocú, často s niekým kecám, keď sa pýtajú kto to bol tak nechápu že neviem😀 že to bol len okoloidúci, mňa keď niekde nechajú tak stále je niekto pri mne, dedko, babka, teta, ujo, chlapi aj malí chlapci.. a tiež som krásna🤣 priateľ mi to hovorí☝️

autor
Dnes o 14:46
@anonym_12525e

@anonym_autor no počkaj ale ak ste stáli v rade na kofolu, nestál v tej rade tiež? a len sa prihovoril? lebo mne sa v potravinách bežne prihovárajú babičky 80+ a úchylné nie sú. Občas sa dozviem aj koľko má vnúčat, kde žijú a ktoré z nich vyhralo tanečnú súťaž v tretej triede. Kompliment je síce vždy divný začiatok ale možno skrátka nevedel ako inak začať. Tiež mám z teba len pocit, že si si chcela pohladkať ego, že si určite sexica keď ťa oslovil, preto si dala do príspevku to, nech každá uvedieme váhu a štýl obliekania. Tak si predstav že ja som "väčšia", obliekam sa ako chalan a aj tak ma na ulici oslovil muž. Takže aj ten nos zasa dolu.

@anonym_12525e ano samozrejme. Ale stal dve miesta predomnou a prepustil nejake dieta pred seba aby bol pri mne.

anonym_c9645a
Dnes o 14:49
@hefo

@hefo pre mňa je každý človek krásny, minule som asi 80r babičke povedala že je krásna, aj bola, mala urobené vlasy, kvietkové šaty, perlový náhrdelník a pýtala sa ma keď som vystupovala z auta či je drahý benzín..

anonym_b9b9b8
Dnes o 16:00

Ja mám 50+, mám nadváhu, obliekam sa jednoducho, väčšinou mám dlhé voľné šaty a minule ma zvádzal v autobuse chlap, ktorý bol o dobrých desať rokov mladší. A to som si naivne myslela, že s nadváhou, bez make upu a nezafarbenými šedinami budem mať od chlapov pokoj. Ak by si niekto myslel, že som domýšľavá, tak nie som, vyjadril dosť jednoznačne, čo by so mnou chcel robiť.

anonym_68431d
Dnes o 16:19

Chudáci chlapi. Majú ženy oslovovať, lebo žena prvá neosloví …a potom sú označení za úchylov. Keby som mala dieťa so sebou, bojím sa, že je možno p**il (som hypervigilantná matka). Inak mi na oslovení vonku nepríde nič čudné.

thirstymonk
Dnes o 16:59
@patrike

@thirstymonk Hlavne pamataj :
Nepoziadas manzelku blizneho svojho !

@patrike Však ani nežiadam. Ja mam najkrajšiu manželku na svete, načo by som žiadal o manželku svojho blížneho?

Strana
z3