Čo si myslíte o mužoch, ktorí oslovujú ženy v parku?
Ahojte. Po vcerajsej skusenosti v parku, by ma zaujimal vas nazor. predstavte si ze vas oslovi v parku muz. taky bezny, nic vyrazne nic zle, slusne obleceny. Vy ste tam s dietatom a prihovori sa k vam. Co by ste si v prvom momente o nom mysleli.. ale.. bolo by zaujimave vediet aj nieco o vas. Skuste prosim do vaseho komentara sa opisat.( stihla - normalna - s nadvahou), ( obliekanie vyzyvave - nieco bezne), ( vek ), ( asi by bolo dobre aj stav, ci zadana alebo nie ).. Zaujima ma co by ste si o takom chlapovi mysleli. Mne sa to stalo vcera a vraj mu to bolo poradene pri hladani partnerky ... (ja.. postava stihla. obliekanie vyzyvave, vek 35. single. a moj nazor.. ze prihovori sa iba luzer, alebo uchyl. aky je vas nazor?
@anonym_autor ja to už dlho hovorím,chudaci chlapi ,možno si ta pomýlil s pracovníčkou
Mam extremnu obezitu, obliekam sa ako vrece, a oslovuju ma iba chlapi, ktori si pytaju na alkohol. Taketo odpovede si cakala?
@anonym_autor ja to už dlho hovorím,chudaci chlapi ,možno si ta pomýlil s pracovníčkou
@minenkaa že? Ja nerozumiem, ako má chlap osloviť ženu. Veď je normálne, že sa jej prihovorí. Dokelu, veď ako nás balili niekedy muži, len osobne.
"Vidim, ze sa s malou zabavate a urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku" Prišiel by mi buď ako úchyl, alebo by som mala strach, že mi chce ukradnúť dieťa 😀 Varianta, že by ma balil by mi teda nenapadla určite. A už vôbec by som sa nezamýšľala nad tým prečo neoslovil Blanku z vedľajšej lavičky.
Ak by si bol fesak, tak by to nevadilo. Slobodna by sa potesila, zadanej by to zdvihlo ego. Ak by si jej bol nesympaticky, zacne kricat, ze pomoc uchyl. 🙂
To je ako ked sa zena topi na jazere a krici o pomoc. K vode bezi hned niekolko muzov. A zena krici, nie vy, ani vy, ale ten vysoky ciernovlasy sportovy sympatak...
@anonym_b59c0b moje vysvetlenie? .. ze svet sa zblaznil. Nakolko som nemohla hned ist prec tak asi 5 min sme komunikovali a vraj mu to poradili kamarati a jeho rodina. Nieco o zoznamkach ze tam to nefunguje, co mam aj ja rovnake skusenosti.
@anonym_autor Cele zle, cize sa ti za 5 minut priznal, ze si nevie najst zenu, zoznamky nefunguju a precital si kdesi na webe, ako ma pick-upovat v parku slobodne mamicky.
Jedine plus mu davam za odvahu, ale cely jeho scenar je priserny.
@anonym_autor Cele zle, cize sa ti za 5 minut priznal, ze si nevie najst zenu, zoznamky nefunguju a precital si kdesi na webe, ako ma pick-upovat v parku slobodne mamicky.
Jedine plus mu davam za odvahu, ale cely jeho scenar je priserny.
@patrike A ty stary panko nezadany sa ako zoznamujes?
Inak z tohto opisu, ako ten chlap sa prihovoril by som mala strach o svoje dieta a iba by som mu odpovela, ano manzel je stastny, ze nas ma a isli by sme od neho dalej. Ale ja mam manzela uz vela rokov, tak si neviem predstavit ci slobodnu mamicku potesi, ze cudzi chlap pozeral ako sa hra s dietatom.
Inak z tohto opisu, ako ten chlap sa prihovoril by som mala strach o svoje dieta a iba by som mu odpovela, ano manzel je stastny, ze nas ma a isli by sme od neho dalej. Ale ja mam manzela uz vela rokov, tak si neviem predstavit ci slobodnu mamicku potesi, ze cudzi chlap pozeral ako sa hra s dietatom.
@anonym_1edcc8 nehrali. Stali sme pred restauraciou na capovanu kofolu. Ale bol dlhy rad.
Možno si myslel, že ta skôr dostane keď si vyzývavá a asi viac ukazujes ako zahalujes
Vacsina chlapov chce stihle a nie zeny s nadvahou, na margo toho, že tam boli druhe s nadvahou a obyčajne
@anonym_autor keď sama seba vnímaš tak, že "prihovori sa iba luzer, alebo uchyl.", rak sa ti prihovorí iba tá kategória. Normálne sebavedomej a vyrovnanej žene sa prihovoria aj normálni chlapi. A keď nie, tak vie, ako sa ich zbaviť. V každom prípade to je pre ňu taká prkotina, že sa nad tým nezamýšľa a neanalyzuje to na MK. Stalo sa, bolo fajn alebo nebolo, za pár sekúnd na to zabudnem, pretože to nestojí za rozmýšľanie
@danica2711 tak ale vidis, niekto nema asi zjavne co ine a toto je prenho udalost mesiaca, ked to musi takto riesit formou diskusie a zbierat nazory 😀 teda za predpokladu, ze je to realny prispievatel.
Úplne v pohode, mňa oslovil muž v potravinách, pustili sme sa do reči, dlho sme stáli v rade. Kým som vyšla vonku, tak ma tam čakala od neho kytica. Je normálne, že ľudia sa oslovujú na ulici, v parku, v obchode, vo výťahu, v knižnici. Len teraz je všetko online a ako sa máme zoznamovať, ak niekto nie je online,
@anonym_2f7503 aj s prsteňom?
@anonym_2f7503 aj s prsteňom?
@anonym_4fa46a nie, iba kytica ruží. Ešte sa ma pýtal vo vnútri, aké kvety mám rada. A ja som si vymyslela, že oranžové ruže. Hádaj s akou kyticou stál vonku? A podotýkam bolo 23.12.
@anonym_autor ma ten pribeh aj pokracovanie? Alebo to skoncilo tym kratkym rozhovorom?
Inac kazdy chlap, ktory sa nevie s nikym zoznamit dostane radu chod von a oslovuj zeny. Dalsie podrobnosti mu sice nikto neporadi ale tento aspon zacal. A hned si aj vyjasnil, ci sa ma snazit dalej otazkou na manzela. Prezradila si mu, ze mazel sa nekona?
@anonym_1edcc8 Nijako, dlhe roky mam partnerku.
Kedysi bolo bežné ze sa ľudia takto zoznamovali a neraz sa mi v mladosti stalo, že ma niekto oslovil len tak na ulici. Za mňa je to milé.
@anonym_autor som mlada stihla a vzdy sa obliekam slusne. Nemam rada vyzyvave oblecenia, za mna vulgarne a lacne. To nie je moja osobnost.
Ked sa mi niekto prihovori, normalne sa s nim porozpravam. Ale je to kratka konverzacia. Som samotarka a mam rada svoje. Ani vztah ani sex uz tak 5 rokov nemavam. Vyhovuje mi to ale nemam dovod sa neporozpravat pokial je clovek ku mne normalny. Minule som na stanici kecala s bezdomovcami boli slusni a neskutocne vdacni ked som im dala kusok jedla. Nedavno som sa rozpravala s robotnikmi kedze som v praci musela stat vonku a boli blizko. Absolutne nemam s nicim problem pokial je clovek ku mne slusny. Ale ako som vravela, su to chvilkove dialogy a nevznikaju z toho kamaratsva ani vztah. Jedine mozno to kamaratsvo ale to mi musi ten clovek velmi sadnut. Musim mu verit
Kedysi bolo bežné ze sa ľudia takto zoznamovali a neraz sa mi v mladosti stalo, že ma niekto oslovil len tak na ulici. Za mňa je to milé.
@klara546 Ja som sa takto zoznámila s terajším partnerom, tiež ma oslovil na ulici, pokecali sme a dobre. Potom znova sme sa videli v obchode, znova mensí pokec, potom zase na ulici a to si už vypýtal kontakt na mňa. Neviem prečo takého človeka hneď každý považuje za úchylného 🤷♀️
Ja som asi dlho zadaná a nespoznala som sa s manželom/ani vlastne s nikým cez internet. Ale mne to príde úplne normálne, páčila si sa mu, tak tou otázkou rovno chcel zistiť, či si zadaná či nie 😂 on dobre vie, že ti to došlo, ale chcel to zaobaliť. Neviem či ti pomôžu moje miery, ale 169/65 kíl, ale svalnatejšia, lebo robím silový a vytrvalostný šport a bežne sa zvyknem porozprávať aj s neznámymi na ihrisku, v parku, pokiaľ mi je to nepríjemne, odídem a hotovo
Nebola si prva ani posledna, proste to skusal kto sa chyti. Ja by som urcite opustila priestor. Za mna je to podivín.
Inak, ked si to predstavim opacne 😀. Chlap by stal so synom na kofole. A ja ako taka socka by som isla k tomu chlapovi a povedala - vidim, ze sa dobre zabavate, vasa manzelka musi byt stastna, ze vas ma. A potom by som rozpravala, ze to mi poradili kamosi a pod. Dobry trapas. Mne to teda nepride odvazne, ale naozaj divne. Snad su aj ine sposoby zoznamenia, ako oslovovat matku s dietatom na kofole.
Zareagoval na tvoju výzvu, myslel že budeš prístupnejšia zoznamovaniu.
Otázku chápem, len mi autorka vysvetli jedno prosím ťa.
Čo ma toto všetko spoločne s tým, ako žena vyzerá? Ženu pri tele nemôže osloviť chlap?
Inak, ked si to predstavim opacne 😀. Chlap by stal so synom na kofole. A ja ako taka socka by som isla k tomu chlapovi a povedala - vidim, ze sa dobre zabavate, vasa manzelka musi byt stastna, ze vas ma. A potom by som rozpravala, ze to mi poradili kamosi a pod. Dobry trapas. Mne to teda nepride odvazne, ale naozaj divne. Snad su aj ine sposoby zoznamenia, ako oslovovat matku s dietatom na kofole.
@anonym_1edcc8 Rozdiel je, ze ten chlap by ti povedal, dobre, tak teda ideme k tebe alebo ku mne? :D
@anonym_autor nikdy som žiadnu ženu v parku neoslovil, ale sorry "a moj nazor.. ze prihovori sa iba luzer, alebo uchyl" ....
Vy ženy od mužov čakáte že ONI majú urobiť prvý krok a za toto považovať muža za lúzra a úchylaka je úplne odveci a totálne trápne. Teba si tiež musel naraziť nejaký čo úplne normálny nebude.
@anonym_1edcc8 Rozdiel je, ze ten chlap by ti povedal, dobre, tak teda ideme k tebe alebo ku mne? :D
@anonym_29e902 Jasne, a este pred synom by to povedal 😀.

@anonym_b59c0b moje vysvetlenie? .. ze svet sa zblaznil. Nakolko som nemohla hned ist prec tak asi 5 min sme komunikovali a vraj mu to poradili kamarati a jeho rodina. Nieco o zoznamkach ze tam to nefunguje, co mam aj ja rovnake skusenosti.
@anonym_autor Svet sa zbláznil? Ako si myslíš, že sa ľudia zoznamovali v minulosti? Oslovenie na ulici, v kaviarni, v bare, v autobuse a podobne bolo omnoho bežnejšie ako dnes v čase sociálnych sietí a zoznamiek. Mne sa páči, že sa nájdu muži, ktorí sa v tomto vracajú späť, pokiaľ je to samozrejme vrámci slušnosti a ako som písala aj vyššie, vedia prijať odmietnutie.