icon

Čo si myslíte o mužoch, ktorí oslovujú ženy v parku?

Dnes o 07:30

Ahojte. Po vcerajsej skusenosti v parku, by ma zaujimal vas nazor. predstavte si ze vas oslovi v parku muz. taky bezny, nic vyrazne nic zle, slusne obleceny. Vy ste tam s dietatom a prihovori sa k vam. Co by ste si v prvom momente o nom mysleli.. ale.. bolo by zaujimave vediet aj nieco o vas. Skuste prosim do vaseho komentara sa opisat.( stihla - normalna - s nadvahou), ( obliekanie vyzyvave - nieco bezne), ( vek ), ( asi by bolo dobre aj stav, ci zadana alebo nie ).. Zaujima ma co by ste si o takom chlapovi mysleli. Mne sa to stalo vcera a vraj mu to bolo poradene pri hladani partnerky ... (ja.. postava stihla. obliekanie vyzyvave, vek 35. single. a moj nazor.. ze prihovori sa iba luzer, alebo uchyl. aky je vas nazor?

anonym_d63273
Dnes o 08:01
@anonym_autor

@anonym_b59c0b moje vysvetlenie? .. ze svet sa zblaznil. Nakolko som nemohla hned ist prec tak asi 5 min sme komunikovali a vraj mu to poradili kamarati a jeho rodina. Nieco o zoznamkach ze tam to nefunguje, co mam aj ja rovnake skusenosti.

@anonym_autor Svet sa zbláznil? Ako si myslíš, že sa ľudia zoznamovali v minulosti? Oslovenie na ulici, v kaviarni, v bare, v autobuse a podobne bolo omnoho bežnejšie ako dnes v čase sociálnych sietí a zoznamiek. Mne sa páči, že sa nájdu muži, ktorí sa v tomto vracajú späť, pokiaľ je to samozrejme vrámci slušnosti a ako som písala aj vyššie, vedia prijať odmietnutie.

minenkaa
Dnes o 08:09

@anonym_autor ja to už dlho hovorím,chudaci chlapi ,možno si ta pomýlil s pracovníčkou

anonym_1edcc8
Dnes o 08:16

Mam extremnu obezitu, obliekam sa ako vrece, a oslovuju ma iba chlapi, ktori si pytaju na alkohol. Taketo odpovede si cakala?

anonym_2f7503
@minenkaa

@anonym_autor ja to už dlho hovorím,chudaci chlapi ,možno si ta pomýlil s pracovníčkou

@minenkaa že? Ja nerozumiem, ako má chlap osloviť ženu. Veď je normálne, že sa jej prihovorí. Dokelu, veď ako nás balili niekedy muži, len osobne.

anonym_4e5579

"Vidim, ze sa s malou zabavate a urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku" Prišiel by mi buď ako úchyl, alebo by som mala strach, že mi chce ukradnúť dieťa 😀 Varianta, že by ma balil by mi teda nenapadla určite. A už vôbec by som sa nezamýšľala nad tým prečo neoslovil Blanku z vedľajšej lavičky.

anonym_29e902

Ak by si bol fesak, tak by to nevadilo. Slobodna by sa potesila, zadanej by to zdvihlo ego. Ak by si jej bol nesympaticky, zacne kricat, ze pomoc uchyl. 🙂
To je ako ked sa zena topi na jazere a krici o pomoc. K vode bezi hned niekolko muzov. A zena krici, nie vy, ani vy, ale ten vysoky ciernovlasy sportovy sympatak...

patrike
Dnes o 08:17
@anonym_autor

@anonym_b59c0b moje vysvetlenie? .. ze svet sa zblaznil. Nakolko som nemohla hned ist prec tak asi 5 min sme komunikovali a vraj mu to poradili kamarati a jeho rodina. Nieco o zoznamkach ze tam to nefunguje, co mam aj ja rovnake skusenosti.

@anonym_autor Cele zle, cize sa ti za 5 minut priznal, ze si nevie najst zenu, zoznamky nefunguju a precital si kdesi na webe, ako ma pick-upovat v parku slobodne mamicky.
Jedine plus mu davam za odvahu, ale cely jeho scenar je priserny.

anonym_1edcc8
Dnes o 08:22
@patrike

@anonym_autor Cele zle, cize sa ti za 5 minut priznal, ze si nevie najst zenu, zoznamky nefunguju a precital si kdesi na webe, ako ma pick-upovat v parku slobodne mamicky.
Jedine plus mu davam za odvahu, ale cely jeho scenar je priserny.

@patrike A ty stary panko nezadany sa ako zoznamujes?
Inak z tohto opisu, ako ten chlap sa prihovoril by som mala strach o svoje dieta a iba by som mu odpovela, ano manzel je stastny, ze nas ma a isli by sme od neho dalej. Ale ja mam manzela uz vela rokov, tak si neviem predstavit ci slobodnu mamicku potesi, ze cudzi chlap pozeral ako sa hra s dietatom.

autor
Dnes o 08:25
@anonym_1edcc8

Inak z tohto opisu, ako ten chlap sa prihovoril by som mala strach o svoje dieta a iba by som mu odpovela, ano manzel je stastny, ze nas ma a isli by sme od neho dalej. Ale ja mam manzela uz vela rokov, tak si neviem predstavit ci slobodnu mamicku potesi, ze cudzi chlap pozeral ako sa hra s dietatom.

@anonym_1edcc8 nehrali. Stali sme pred restauraciou na capovanu kofolu. Ale bol dlhy rad.

minenkaa
Dnes o 08:28
@anonym_2f7503

@minenkaa že? Ja nerozumiem, ako má chlap osloviť ženu. Veď je normálne, že sa jej prihovorí. Dokelu, veď ako nás balili niekedy muži, len osobne.

@anonym_2f7503 nová doba

bomba36
Dnes o 08:29
@sisa_s

Moj vyraz, keby mi niekto v parku povedal: "vidim ze sa s malou zabavate a urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku"
😀

@sisa_s môj bude tento 😀

anonym_48bf0c
Dnes o 08:32

Možno si myslel, že ta skôr dostane keď si vyzývavá a asi viac ukazujes ako zahalujes
Vacsina chlapov chce stihle a nie zeny s nadvahou, na margo toho, že tam boli druhe s nadvahou a obyčajne

danica2711
Dnes o 08:34

@anonym_autor keď sama seba vnímaš tak, že "prihovori sa iba luzer, alebo uchyl.", rak sa ti prihovorí iba tá kategória. Normálne sebavedomej a vyrovnanej žene sa prihovoria aj normálni chlapi. A keď nie, tak vie, ako sa ich zbaviť. V každom prípade to je pre ňu taká prkotina, že sa nad tým nezamýšľa a neanalyzuje to na MK. Stalo sa, bolo fajn alebo nebolo, za pár sekúnd na to zabudnem, pretože to nestojí za rozmýšľanie

dajna8
Dnes o 08:42

@danica2711 tak ale vidis, niekto nema asi zjavne co ine a toto je prenho udalost mesiaca, ked to musi takto riesit formou diskusie a zbierat nazory 😀 teda za predpokladu, ze je to realny prispievatel.

anonym_4fa46a
Dnes o 08:43
@anonym_2f7503

Úplne v pohode, mňa oslovil muž v potravinách, pustili sme sa do reči, dlho sme stáli v rade. Kým som vyšla vonku, tak ma tam čakala od neho kytica. Je normálne, že ľudia sa oslovujú na ulici, v parku, v obchode, vo výťahu, v knižnici. Len teraz je všetko online a ako sa máme zoznamovať, ak niekto nie je online,

@anonym_2f7503 aj s prsteňom?

anonym_2f7503
Dnes o 08:47
@anonym_4fa46a

@anonym_2f7503 aj s prsteňom?

@anonym_4fa46a nie, iba kytica ruží. Ešte sa ma pýtal vo vnútri, aké kvety mám rada. A ja som si vymyslela, že oranžové ruže. Hádaj s akou kyticou stál vonku? A podotýkam bolo 23.12.

anonym_873acf
Dnes o 09:00

@anonym_autor ma ten pribeh aj pokracovanie? Alebo to skoncilo tym kratkym rozhovorom?
Inac kazdy chlap, ktory sa nevie s nikym zoznamit dostane radu chod von a oslovuj zeny. Dalsie podrobnosti mu sice nikto neporadi ale tento aspon zacal. A hned si aj vyjasnil, ci sa ma snazit dalej otazkou na manzela. Prezradila si mu, ze mazel sa nekona?

anonym_7d3f7b
Autor odpoveď zmazal
patrike
Dnes o 09:04
@anonym_1edcc8

@anonym_1edcc8 Nijako, dlhe roky mam partnerku.

klara546
Dnes o 09:06

Kedysi bolo bežné ze sa ľudia takto zoznamovali a neraz sa mi v mladosti stalo, že ma niekto oslovil len tak na ulici. Za mňa je to milé.

anonym_7d3f7b
Dnes o 09:08

@anonym_autor som mlada stihla a vzdy sa obliekam slusne. Nemam rada vyzyvave oblecenia, za mna vulgarne a lacne. To nie je moja osobnost.
Ked sa mi niekto prihovori, normalne sa s nim porozpravam. Ale je to kratka konverzacia. Som samotarka a mam rada svoje. Ani vztah ani sex uz tak 5 rokov nemavam. Vyhovuje mi to ale nemam dovod sa neporozpravat pokial je clovek ku mne normalny. Minule som na stanici kecala s bezdomovcami boli slusni a neskutocne vdacni ked som im dala kusok jedla. Nedavno som sa rozpravala s robotnikmi kedze som v praci musela stat vonku a boli blizko. Absolutne nemam s nicim problem pokial je clovek ku mne slusny. Ale ako som vravela, su to chvilkove dialogy a nevznikaju z toho kamaratsva ani vztah. Jedine mozno to kamaratsvo ale to mi musi ten clovek velmi sadnut. Musim mu verit

anonym_140b0a
Dnes o 09:12
@klara546

Kedysi bolo bežné ze sa ľudia takto zoznamovali a neraz sa mi v mladosti stalo, že ma niekto oslovil len tak na ulici. Za mňa je to milé.

@klara546 Ja som sa takto zoznámila s terajším partnerom, tiež ma oslovil na ulici, pokecali sme a dobre. Potom znova sme sa videli v obchode, znova mensí pokec, potom zase na ulici a to si už vypýtal kontakt na mňa. Neviem prečo takého človeka hneď každý považuje za úchylného 🤷‍♀️

drianaa
Dnes o 09:16

Ja som asi dlho zadaná a nespoznala som sa s manželom/ani vlastne s nikým cez internet. Ale mne to príde úplne normálne, páčila si sa mu, tak tou otázkou rovno chcel zistiť, či si zadaná či nie 😂 on dobre vie, že ti to došlo, ale chcel to zaobaliť. Neviem či ti pomôžu moje miery, ale 169/65 kíl, ale svalnatejšia, lebo robím silový a vytrvalostný šport a bežne sa zvyknem porozprávať aj s neznámymi na ihrisku, v parku, pokiaľ mi je to nepríjemne, odídem a hotovo

anonym_752688
Dnes o 09:17

Nebola si prva ani posledna, proste to skusal kto sa chyti. Ja by som urcite opustila priestor. Za mna je to podivín.

anonym_1edcc8
Dnes o 09:26

Inak, ked si to predstavim opacne 😀. Chlap by stal so synom na kofole. A ja ako taka socka by som isla k tomu chlapovi a povedala - vidim, ze sa dobre zabavate, vasa manzelka musi byt stastna, ze vas ma. A potom by som rozpravala, ze to mi poradili kamosi a pod. Dobry trapas. Mne to teda nepride odvazne, ale naozaj divne. Snad su aj ine sposoby zoznamenia, ako oslovovat matku s dietatom na kofole.

anonym_cb30b5
Dnes o 09:31

Zareagoval na tvoju výzvu, myslel že budeš prístupnejšia zoznamovaniu.

doriiis
Dnes o 09:45

Otázku chápem, len mi autorka vysvetli jedno prosím ťa.
Čo ma toto všetko spoločne s tým, ako žena vyzerá? Ženu pri tele nemôže osloviť chlap?

anonym_29e902
Dnes o 10:14
@anonym_1edcc8

Inak, ked si to predstavim opacne 😀. Chlap by stal so synom na kofole. A ja ako taka socka by som isla k tomu chlapovi a povedala - vidim, ze sa dobre zabavate, vasa manzelka musi byt stastna, ze vas ma. A potom by som rozpravala, ze to mi poradili kamosi a pod. Dobry trapas. Mne to teda nepride odvazne, ale naozaj divne. Snad su aj ine sposoby zoznamenia, ako oslovovat matku s dietatom na kofole.

@anonym_1edcc8 Rozdiel je, ze ten chlap by ti povedal, dobre, tak teda ideme k tebe alebo ku mne? :D

anonym_8ce456
Dnes o 10:18

@anonym_autor nikdy som žiadnu ženu v parku neoslovil, ale sorry "a moj nazor.. ze prihovori sa iba luzer, alebo uchyl" ....
Vy ženy od mužov čakáte že ONI majú urobiť prvý krok a za toto považovať muža za lúzra a úchylaka je úplne odveci a totálne trápne. Teba si tiež musel naraziť nejaký čo úplne normálny nebude.

anonym_1edcc8
Dnes o 10:25
@anonym_29e902

@anonym_1edcc8 Rozdiel je, ze ten chlap by ti povedal, dobre, tak teda ideme k tebe alebo ku mne? :D

@anonym_29e902 Jasne, a este pred synom by to povedal 😀.