Čo si myslíte o mužoch, ktorí oslovujú ženy v parku?
Ahojte. Po vcerajsej skusenosti v parku, by ma zaujimal vas nazor. predstavte si ze vas oslovi v parku muz. taky bezny, nic vyrazne nic zle, slusne obleceny. Vy ste tam s dietatom a prihovori sa k vam. Co by ste si v prvom momente o nom mysleli.. ale.. bolo by zaujimave vediet aj nieco o vas. Skuste prosim do vaseho komentara sa opisat.( stihla - normalna - s nadvahou), ( obliekanie vyzyvave - nieco bezne), ( vek ), ( asi by bolo dobre aj stav, ci zadana alebo nie ).. Zaujima ma co by ste si o takom chlapovi mysleli. Mne sa to stalo vcera a vraj mu to bolo poradene pri hladani partnerky ... (ja.. postava stihla. obliekanie vyzyvave, vek 35. single. a moj nazor.. ze prihovori sa iba luzer, alebo uchyl. aky je vas nazor?
Haha a ako chlap má osloviť ženu?😅
Podľa mna si luzer ty, keďže nevies, že je to normálne a zrejme niesi zvyknutá
Podla mna si chlap a riesis, na aku cielovku v parku sa mas zamerat.
@patrike 😂😂😂
@patrike súhlas 👍👍👍
Dosť závisí aj od obsahu oslovenia. Medzi vetami "Pozývam vás na pohárik" a "Kde je prosím vás najbližšia zastávka?" je značný rozdiel.
Dosť závisí aj od obsahu oslovenia. Medzi vetami "Pozývam vás na pohárik" a "Kde je prosím vás najbližšia zastávka?" je značný rozdiel.
@ivka225 v prvej dlhej vete bol pozdrav, nieco v zmysle vidim ze sa s malou zabavate a urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku alebo nieco take
@ivka225 v prvej dlhej vete bol pozdrav, nieco v zmysle vidim ze sa s malou zabavate a urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku alebo nieco take
@anonym_autor Citujem : "urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku" - to je styl debila, ktory si neveri a pokusa sa otestovat, ci sa ma snazit dalej.
@anonym_autor Citujem : "urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku" - to je styl debila, ktory si neveri a pokusa sa otestovat, ci sa ma snazit dalej.
@patrike ved preto to pisem predsa
Dala by som prednost niekomu, koho do istej miery poznam (kolega, spoluziak, dobry sused, kamos z partie, ...), alebo na koho "zaruku" poskytuje okolie - kamos mojich kamosov (taky predpoklad, ze ked sa s nim kamaratia, nie je to asi vadny kus).
Jasne, ze to nezarucuje vobec nic. Ale do istej miery ma ten muz background (nazvime to tak). Mam o nom dake zaciatocne info.
Nie je to uplne ktosi neznamy, "nepopisana tabula", ako ten z parku.
@patrike 😅😅😅😅 alebo vysmedol som v horúčave, vidím, že mlieka máte dosť 😅😅
@anonym_b59c0b To je ale riť, z tej by sa sralo :D
To je niečo podobné :D
@anonym_b59c0b To je ale riť, z tej by sa sralo :D
To je niečo podobné :D
@thirstymonk Hlavne pamataj :
Nepoziadas manzelku blizneho svojho !
@anonym_autor na toto by som odpovedala, že áno je a to aj keby som nebola vydatá... nesympatické, slizké, asi by ma zamrazilo, že ma niekto pozoruje s dieťaťom, celkovo by sa mi nepáčilo byť takto oslovená, keď som niekde s dieťaťom, vhodnejšie mi to príde, keď je žena sama... vo všeobecnosti, o mužovi, ktorý má skúsi na ulici osloviť a je slušný si nemyslím nič zlé, dám mu malý plusový bod za odvahu a keby som bola nezadaná, tak podľa sympatií buď odmietnem alebo sa môžeme dať do reči... keďže nezadaná nie som, tak teraz by som odmietla v každom prípade.. problém nastáva, keď nepochopí slovu nie a je dotieravý napriek tomu, že žena jasne vyjadrila, že nemá záujem...
Ešteže odišiel, určite by Ťa znásilnil a zavraždil (alebo naopak).
Moj vyraz, keby mi niekto v parku povedal: "vidim ze sa s malou zabavate a urcite je vas manzel stastny ze ma taku peknu rodinku"
😀
@sisa_s ale zien tam bolo vela, Take skor obycajne, alebo s nadvahou, a preco oslovil mna?
@sisa_s ale zien tam bolo vela, Take skor obycajne, alebo s nadvahou, a preco oslovil mna?
@anonym_autor pre niečo je vidieť, že nikoho nemáš 🫣
@anonym_autor pre niečo je vidieť, že nikoho nemáš 🫣
@anonym_b59c0b co preboha ???
Lebo ti trčali cicky a zadnica, asi preto. Určite nie preto, že si múdra, inteligentná.
@anonym_autor Lebo si bola najkrajsia v okoli. Taka krasavica. Tak nevedel odolat a prihovoril sa.
Tak asi sa mu pacia vyzyvave zeny, ktore same lakaju muzov v parku? 😀 mala si sa ho opytat, preco neoslovil obeznu zenu na druhej lavicke
@anonym_b59c0b co preboha ???
@anonym_autor neviem ty sa porovnavas s inými
Tak asi iné vyzerajú, že su šťastne zadané a ty nie
Či ake máš ty vysvetlenie, keď podľa tvojich slov akurát teba oslovil luuuuzer
Či ake máš ty vysvetlenie, keď podľa tvojich slov akurát teba oslovil luuuuzer
@anonym_b59c0b moje vysvetlenie? .. ze svet sa zblaznil. Nakolko som nemohla hned ist prec tak asi 5 min sme komunikovali a vraj mu to poradili kamarati a jeho rodina. Nieco o zoznamkach ze tam to nefunguje, co mam aj ja rovnake skusenosti.
😁😁😁 prosím nenamýšľaj si somariny, proste ťa oslovil, to neznamená, že si niečo viac ako žena, ktorá má niekoľko kíl navyše. Určite pre takého muža nie si ničim výnimočná, proste to skúšal na viacero žien.
Vôbec by som sa nad tým ani nepozastavovala. Ale si viem predstaviť, že si mu na nos zavesila, že nemáš manžela atď.
Úplne v pohode, mňa oslovil muž v potravinách, pustili sme sa do reči, dlho sme stáli v rade. Kým som vyšla vonku, tak ma tam čakala od neho kytica. Je normálne, že ľudia sa oslovujú na ulici, v parku, v obchode, vo výťahu, v knižnici. Len teraz je všetko online a ako sa máme zoznamovať, ak niekto nie je online,
@anonym_b59c0b moje vysvetlenie? .. ze svet sa zblaznil. Nakolko som nemohla hned ist prec tak asi 5 min sme komunikovali a vraj mu to poradili kamarati a jeho rodina. Nieco o zoznamkach ze tam to nefunguje, co mam aj ja rovnake skusenosti.
@anonym_autor no vidíš
Máte rovnakú skúsenosť
Mate toho viac spoločného ako sa na prvý pohľad zdá