Dejú sa niečo s mužmi?
Prepacte ale musim vyventilovat svoju frustraciu z pslednych mesiacov. To uz sa ziadny normalny chlap nezoznamuje? Nehovorim teraz o zufalcoch zo zoznamiek ktorym mamicka perie obsrane slipy a nie su schopni ani pouzit dezodorant, vycistit si zuby alebo si aspon spravit jest. Ani nemusia zarabat 5 ciferne sumy, ani mi nemusia platit dovolenku kazdy rok, dokonca aj tu mamicku by som zniesla, nie som narocna. Nehovorim ani o zenacoch ktori si hladaju bokovku, alebo tvrdia ze maju so zenou otvoreny vztah (o com ale zabudli zenu informovat). Hovorim o "normalnych" kazdodennych muzoch vo veku 30 - 40 rokov ktori maju aspon zakladne hygienicke naroky, dokazu formulovat myslienku bez gramatickych chyb - dokazu vobec formulovat akukolvek myslienku, chapu ze nie znamena nie a su schopni aspon zakladnych samostatnych funkcii. Takych chlapov nemam problem oslovit aj sama, nie som princeznicka. A s cim sa stretavam? S uplnou apatiou, nezaujmom. Odpovede typu "randenie je strata casu a penazi ktore mozem venovat sebe a vlastne ziadnu zenu vo svojom zivote nepotrebujem" (toto su presne slova ktore mi povedal ten posledny). Asi sa uz budem musiet pomaly zmierit s tym, ze ostanem na ocot.
@anonym_c0f8a9 určite nie, pokiaľ má chlap charizmu a je sympatický tak to nie je problém. Moja sesternica (atraktívna) chodí s takým mužom, je horolezec.
Alfa samcov sú 2% , tí sú každej typ.
@dominikamacakova Štíhli muži sú neatraktívni? Ja som bol v tom, že je to lepšie ako pivné brucho. Respektíve asi svaly budú atraktívnejšie ako keď je niekto štíhly, ale ak niekto nemá svaly a je širší, je to pre ženy atraktívnejšie? Pýtam sa preto, lebo si žena a páčia sa mi tvoje komentáre.
@dominikamacakova Štíhli muži sú neatraktívni? Ja som bol v tom, že je to lepšie ako pivné brucho. Respektíve asi svaly budú atraktívnejšie ako keď je niekto štíhly, ale ak niekto nemá svaly a je širší, je to pre ženy atraktívnejšie? Pýtam sa preto, lebo si žena a páčia sa mi tvoje komentáre.
@anonym_1234 ja som nepovedala, že sú neatraktívny to napísal niekto iný
@anonym_1234 Vies co je pre zeny na muzoch atraktivne? Zdrave sebavedomie, nebat sa urobit prvy krok, dobijanie, pozornost, zmysel pre humor, nadhlad, inteligencia, kreativita, gentlemantske spravanie, empatia. Osobne mam rada taky spravny balance medzi dominantnistou, temperamentom a citlivostou. Hygiena, pouzivanie parfemu a sviezi dych su samozrejmostou.
Co neznasam su muzi typu “show off” alebo taka povaha ala rozvarena spageta.
Myslim si ze vyssie spomenute je pre zeny ovela dolezitejsie/atraktivnejsie ako vzhlad.

@anonym_ccbbea ok 😅
@dominikamacakova "Alfa samcov sú 2% , tí sú každej typ" veď to tu píšeš 🤣