icon

Dejú sa niečo s mužmi?

24. jan 2026

Prepacte ale musim vyventilovat svoju frustraciu z pslednych mesiacov. To uz sa ziadny normalny chlap nezoznamuje? Nehovorim teraz o zufalcoch zo zoznamiek ktorym mamicka perie obsrane slipy a nie su schopni ani pouzit dezodorant, vycistit si zuby alebo si aspon spravit jest. Ani nemusia zarabat 5 ciferne sumy, ani mi nemusia platit dovolenku kazdy rok, dokonca aj tu mamicku by som zniesla, nie som narocna. Nehovorim ani o zenacoch ktori si hladaju bokovku, alebo tvrdia ze maju so zenou otvoreny vztah (o com ale zabudli zenu informovat). Hovorim o "normalnych" kazdodennych muzoch vo veku 30 - 40 rokov ktori maju aspon zakladne hygienicke naroky, dokazu formulovat myslienku bez gramatickych chyb - dokazu vobec formulovat akukolvek myslienku, chapu ze nie znamena nie a su schopni aspon zakladnych samostatnych funkcii. Takych chlapov nemam problem oslovit aj sama, nie som princeznicka. A s cim sa stretavam? S uplnou apatiou, nezaujmom. Odpovede typu "randenie je strata casu a penazi ktore mozem venovat sebe a vlastne ziadnu zenu vo svojom zivote nepotrebujem" (toto su presne slova ktore mi povedal ten posledny). Asi sa uz budem musiet pomaly zmierit s tym, ze ostanem na ocot.

anonym_c27f26
1. feb 2026

Milujem staznosti, ako nie su po 40tke vhodni partneri. Tak bolo treba hladat skor, ked bol vyber a necakat na super last minute.

unbeholfen
1. feb 2026
@dominikamacakova

@unbeholfen čo to znamená neatraktívny? Žiadny človek, ktorý sa o seba stará nemôže byť neatraktívny.

@dominikamacakova neisom jej typ, niesom ich typ. Ženy ktoré som doteraz balil, nebol som ich typ. Netvrdím že by som sa nepáčil žiadnej ale všetky ženy na svete v mojom veku nestihnem spoznať ani za jeden ludský život.

betulinka1
1. feb 2026

@anonym_autor mam slobodného kolegu 34 rokov, VS, 3 jazyky, dobra praca. Sam byva, sam si perie, umýva riady za nas v praci v drese po vsetkych 🤣🤣🤣 a tiez sa stazuje, ze ma smolu. Jednu štíhlu, peknu, slušnú so všeobecným prehľadom, co sa nepretrca na insta v spodnom prádle, bez deti, chce aj spoznávať svet, chce deti a rodinu a nemala tolko chlapov, co on za cely zivot ponožiek. Cize urcite este slobodní medzi 30-40 su.

unbeholfen
1. feb 2026
@anonym_c0f8a9

@dominikamacakova napr nizki/nizsi, stihli muzi. Aj ked nie su zasadne zanedbani, pre vacsinu zien su neatraktivni na vztahove zalezitosti. Ako butlave vrby, kamosi atd to ano, na saturovanie pozornosti, ktoru zena potrebuje. V takychto pripadoch je realny zaujem zien vyslovene v promile. Vyrazne spolocenske postavenie, status, $$$, situaciu samoztejme meni.

@anonym_c0f8a9 výborne napísané, proste ak sa niekto žene nepáči neznamená že nejaký zloduch, len proste meni na ňom nič prečo by ho riešila na vzťahové zálezitosti. Dobrý ako parťák na záluby, na pokec, bútlavá vrba a čokolvek. Ale stále iba kamarát. Ja viem ja to mám tak celý život. Vždy ma friendzónujú.

anonym_c27f26
1. feb 2026
@unbeholfen

@dominikamacakova neisom jej typ, niesom ich typ. Ženy ktoré som doteraz balil, nebol som ich typ. Netvrdím že by som sa nepáčil žiadnej ale všetky ženy na svete v mojom veku nestihnem spoznať ani za jeden ludský život.

@unbeholfen jednoduche. Najdi si normalnu pravidelnu pracu, vzdelavaj sa a schudni ...Bud ti spravi "dobre" jedlo alebo ... Ani tebe by sa nepacila zena s 30kg nadvahou. A naco sa tu chvalis, ako chodis do zbernych surovin. Zbytocna informacia.

unbeholfen
1. feb 2026
@anonym_c27f26

@anonym_c0f8a9 zeny nemaju problem povedat muzovi, ze je neatraktivny (nie dost vysoky, dost zabezpeceny). Ale skus jej potom povedat, ze je uz stara, co sa stane. 🙂

@anonym_c27f26 presne, jedna mi stále zdôraznovala že medzi rečou že kto platí, a keď som jej spomenul že existuje taká pesnička že zlatokopka a či to pozná… Hneď sa začala ohradzovať že muži robia zo žien zlatokopky aj keď jej musia zaplatiť jednu kávu.

unbeholfen
1. feb 2026
@ibatanecnica

@anonym_9143d2 ja som 50 + a teda v mojej kategorii niekoho hladat..... no dakujem. Ked s niekym zostarnes je to ine. Aj ked stretavam dost muzov v.mojej vek. Kategorii a mnohi su sympaticki,nemam veru chut so zacinat ani s jednym vazny vztah. Mam uz tada svoj zivot program svoj zivotny styl a uz sa nemienim nikomu prisposobovat

@ibatanecnica ale mne môžeš napísať, ja sa rád zoznámim. Poď pokecáme.

unbeholfen
1. feb 2026
@anonym_c27f26

Milujem staznosti, ako nie su po 40tke vhodni partneri. Tak bolo treba hladat skor, ked bol vyber a necakat na super last minute.

@anonym_c27f26 im sa nikto nepáči, ja mám 44 a rád sa zoznámim s hocikým do 60 ale ženy sú tie čo nemajú záujem. Ja mám. Len ony nie.

unbeholfen
1. feb 2026
@betulinka1

@anonym_autor mam slobodného kolegu 34 rokov, VS, 3 jazyky, dobra praca. Sam byva, sam si perie, umýva riady za nas v praci v drese po vsetkych 🤣🤣🤣 a tiez sa stazuje, ze ma smolu. Jednu štíhlu, peknu, slušnú so všeobecným prehľadom, co sa nepretrca na insta v spodnom prádle, bez deti, chce aj spoznávať svet, chce deti a rodinu a nemala tolko chlapov, co on za cely zivot ponožiek. Cize urcite este slobodní medzi 30-40 su.

@betulinka1 na južnom slovensku každy cigán vie 3 jazyky lebo rómčina ako materský, slovenčina ako úradný, a maďarčina ktorou hovorí 80% dediny… Takže 3 jazyky to je nič. 😏

patrike
1. feb 2026
@ibatanecnica

@anonym_9143d2 ja som 50 + a teda v mojej kategorii niekoho hladat..... no dakujem. Ked s niekym zostarnes je to ine. Aj ked stretavam dost muzov v.mojej vek. Kategorii a mnohi su sympaticki,nemam veru chut so zacinat ani s jednym vazny vztah. Mam uz tada svoj zivot program svoj zivotny styl a uz sa nemienim nikomu prisposobovat

@ibatanecnica To pises teraz, kym este zdravie sluzi. Ak nemas deti, tak ti po zlomenine nohy v 70-ke nik ani pohar vody nepoda. Na druhej strane je pravda, ako muzi umru skor a zostanu po nich este celkom vitalne vdovy, ale opat to je o detoch, ci ma kto pomoct, ak treba.

unbeholfen
2. feb 2026

@anonym_autor neostaneš sama, napíš mi, ja ťa rád spoznám.

anonym_1234
2. feb 2026
@betulinka1

@betulinka1 Nájsť si stabilnú prácu, VS, zarobiť a kúpiť si byt, vedieť 3 jazyky a doma si sám prať a upratovať je oveľa jednoduchie ako si nájsť frajerku. Aspoň pre mňa. Samorejme pre každého je to iné.

betulinka1
2. feb 2026
@anonym_1234

@betulinka1 Nájsť si stabilnú prácu, VS, zarobiť a kúpiť si byt, vedieť 3 jazyky a doma si sám prať a upratovať je oveľa jednoduchie ako si nájsť frajerku. Aspoň pre mňa. Samorejme pre každého je to iné.

@anonym_1234 presne to hovori aj on 🤣🤣🤣

anonym_1234
2. feb 2026
@betulinka1

@anonym_1234 presne to hovori aj on 🤣🤣🤣

@betulinka1 Ale pre väčšinu žien je to veľmi zvláštne. Hovoria, tam niečo musí byť, že prečo nemá / nemal. A pre veľa z nich je to "red flag".

betulinka1
2. feb 2026

@anonym_1234 podla mna pre normalne, co vedia co je za tym prace, to nemoze byt zvlastne. Lebo kariéra si vyžaduje cas. Zameranie na ine priority, ked do toho chlap aj nieco pocestuje po svete, chodi cvicit, stara sa o seba. Nieco ide proste bokom. Vacsinou ten sukromny zivot. Neboj u zien plati to iste. Dieta som mala ako 34 rocna, pred tym som bola 4 roky sama, vydala som sa ako 40 rocna, pre väčšinu som bola divna feministka. Pricom ja som robila iba 10- 12 hodin denne na sebe a svojej kariére, nieco pocestovala, vybudovala si zazemie. Fakticky najkrajšie obdobie zivota, clovek ma dost penazi, mina ich na co chce, robi co chce, kedy chce, ide kam chce. Ostatne nazory su irelevantné. Kazdemu raz do zivota pride niekto, kto zaplní ten zvysok a menia sa priority. Ked pride dieta, to uz je potom uplne ine zivotne tempo.

anonym_6e4775
2. feb 2026
@bludna

@anonym_c0f8a9. Vyhodnotila som to, ze nie su vyslovene na prvy pohlad moje anti typy 😀
No go bolo pre mna taki, co mali viac ako 3 fotky, fotky z Dubaja, fotky v aute, fotky z plaze, fotky v tielku (brrr!!), fotky z gymu, fotky so zenami, fotky vo viditelnom znackovom komercnom obleceni, fotky s alkoholom, potom take typy co najdes vysedavat vo Vespe(som z BA), fotky so slnecnymi okuliarmi, a vedela by som pokracovat este dlho ale je to kazdeho osobna preferencia. OK boli nesilene fotky v prirode, pri sporte, momentky(ovela lepsie ako stylovane fotky), na techne, na nejakok preteku, skor nenapadni muzi, nesnaziaci sa nasilu zaujat. Toto by malo uspech u mna.

@bludna toto si úplne vystihla…takéto fotky majú pózeri

anonym_6e4775
2. feb 2026
@betulinka1

@betulinka1 Je podľa tebe atraktívny? Či dobrák, že by ho na chleba natrel, ale inak nudný?

ibatanecnica
2. feb 2026
@patrike

@ibatanecnica To pises teraz, kym este zdravie sluzi. Ak nemas deti, tak ti po zlomenine nohy v 70-ke nik ani pohar vody nepoda. Na druhej strane je pravda, ako muzi umru skor a zostanu po nich este celkom vitalne vdovy, ale opat to je o detoch, ci ma kto pomoct, ak treba.

@patrike mam deti a nespolieham sa na to ze budu pri mne. Co by robili na Slovnesku'? Maju ine plany.

betulinka1
2. feb 2026
@anonym_6e4775

@betulinka1 Je podľa tebe atraktívny? Či dobrák, že by ho na chleba natrel, ale inak nudný?

@anonym_6e4775 podla mna 9 z 10. Športuje, blond vlasy, vysoky 190cm. Silne rodinne zazemie.

anonym_1234
3. feb 2026
@betulinka1

@anonym_6e4775 podla mna 9 z 10. Športuje, blond vlasy, vysoky 190cm. Silne rodinne zazemie.

@betulinka1 To je zaujímavé. Možno si on o sebe myslí, že je 4,5/10. Možno si myslí, že u žien nemá šancu, ale v skutočnosti ju má. Hmm. Možno na tom budem podobne.

anonym_66aa46
3. feb 2026

Nie, normálni chlapi nevymreli. Len veľká časť z nich zistila, že žiť pokojne, mať čistý byt, koníčky a peniaze pre seba je prekvapivo príjemné — a vstup do randiacej arény, kde máš byť zároveň psychológ, zabávač, investor a emocionálny punching bag, im akosi prestal vychádzať ako dobrý deal.

Takže nie, neostaneš na ocot. Skôr žijeme v dobe, kde byť sám je logisticky jednoduchšie než byť s niekým. A veľa „normálnych“ ľudí si vybralo pohodlie pred romantickou olympiádou. Sarkasticky povedané: trh je plný kandidátov, len všetci čakajú, že ich niekto presvedčí, prečo by mali opustiť vlastnú pohovku.

anonym_1234
3. feb 2026
@anonym_66aa46

Nie, normálni chlapi nevymreli. Len veľká časť z nich zistila, že žiť pokojne, mať čistý byt, koníčky a peniaze pre seba je prekvapivo príjemné — a vstup do randiacej arény, kde máš byť zároveň psychológ, zabávač, investor a emocionálny punching bag, im akosi prestal vychádzať ako dobrý deal.

Takže nie, neostaneš na ocot. Skôr žijeme v dobe, kde byť sám je logisticky jednoduchšie než byť s niekým. A veľa „normálnych“ ľudí si vybralo pohodlie pred romantickou olympiádou. Sarkasticky povedané: trh je plný kandidátov, len všetci čakajú, že ich niekto presvedčí, prečo by mali opustiť vlastnú pohovku.

@anonym_66aa46 Áno súhlasím. V minulosti stačilo, aby mal muž stodolu a 2 kravy, správal sa aspoň trochu slušne a nepil. Dnes treba mať dobré komunikačné vlastnosti. Vedieť presne čo povedať a kedy to povedať.

anonym_ccbbea
4. feb 2026

Nič sa s chlapmi nestalo...Len vedia, že rozchod v asi 80 percentách inicializujú ženy....lebo sú pocitovo založené....keď sú jej city inde môže byť chlap dokonalý no ona ho opustí alebo bude si nahovárať jak ho ľúbi no pravda je opak

dominikamacakova
7. feb 2026
@anonym_c0f8a9

@dominikamacakova napr nizki/nizsi, stihli muzi. Aj ked nie su zasadne zanedbani, pre vacsinu zien su neatraktivni na vztahove zalezitosti. Ako butlave vrby, kamosi atd to ano, na saturovanie pozornosti, ktoru zena potrebuje. V takychto pripadoch je realny zaujem zien vyslovene v promile. Vyrazne spolocenske postavenie, status, $$$, situaciu samoztejme meni.

@anonym_c0f8a9 určite nie, pokiaľ má chlap charizmu a je sympatický tak to nie je problém. Moja sesternica (atraktívna) chodí s takým mužom, je horolezec.
Alfa samcov sú 2% , tí sú každej typ.

dominikamacakova
7. feb 2026
@unbeholfen

@unbeholfen neviem, ženy podľa mňa až tak nevazirujú na vzhľad ako to tu preznetuješ

unbeholfen
7. feb 2026
@dominikamacakova

@unbeholfen neviem, ženy podľa mňa až tak nevazirujú na vzhľad ako to tu preznetuješ

@dominikamacakova nie vzhlad ale charizma, že ich nepriťahujem. Friendzónujú ma.

anonym_c0f8a9
7. feb 2026
@dominikamacakova

@anonym_c0f8a9 určite nie, pokiaľ má chlap charizmu a je sympatický tak to nie je problém. Moja sesternica (atraktívna) chodí s takým mužom, je horolezec.
Alfa samcov sú 2% , tí sú každej typ.

@dominikamacakova urcite nie, ani charizma a sympatie neprebiju fyzicky "odpor". Ony s nimi budu veeelke kamosky, vyhladavat ich, ale sukat pojdu inde. Sesternica je vynimka.

dominikamacakova
7. feb 2026
@anonym_c0f8a9

@dominikamacakova urcite nie, ani charizma a sympatie neprebiju fyzicky "odpor". Ony s nimi budu veeelke kamosky, vyhladavat ich, ale sukat pojdu inde. Sesternica je vynimka.

@anonym_c0f8a9 asi ťažko, poznám xxx takých mužov a majú normálne vzťahy. Hovorím, že alfa samcov sú 2% a tí si vyberajú

anonym_ccbbea
7. feb 2026
@dominikamacakova

@anonym_c0f8a9 asi ťažko, poznám xxx takých mužov a majú normálne vzťahy. Hovorím, že alfa samcov sú 2% a tí si vyberajú

@dominikamacakova Každá chce alfasamca lídra a sebavedomého len to neprizná....Ostatní chlapi sú dobrí len pre upokojenie emócií pre ženy 30+, ktorých alfasamec podviedol a hľadá upokojenie u dobráka. Ale predtým by o takého ani nezakopla a bol dobrý ako "náhradník"

dominikamacakova
7. feb 2026
@anonym_ccbbea

@dominikamacakova Každá chce alfasamca lídra a sebavedomého len to neprizná....Ostatní chlapi sú dobrí len pre upokojenie emócií pre ženy 30+, ktorých alfasamec podviedol a hľadá upokojenie u dobráka. Ale predtým by o takého ani nezakopla a bol dobrý ako "náhradník"

@anonym_ccbbea ok 😅