icon

Dejú sa niečo s mužmi?

24. jan 2026

Prepacte ale musim vyventilovat svoju frustraciu z pslednych mesiacov. To uz sa ziadny normalny chlap nezoznamuje? Nehovorim teraz o zufalcoch zo zoznamiek ktorym mamicka perie obsrane slipy a nie su schopni ani pouzit dezodorant, vycistit si zuby alebo si aspon spravit jest. Ani nemusia zarabat 5 ciferne sumy, ani mi nemusia platit dovolenku kazdy rok, dokonca aj tu mamicku by som zniesla, nie som narocna. Nehovorim ani o zenacoch ktori si hladaju bokovku, alebo tvrdia ze maju so zenou otvoreny vztah (o com ale zabudli zenu informovat). Hovorim o "normalnych" kazdodennych muzoch vo veku 30 - 40 rokov ktori maju aspon zakladne hygienicke naroky, dokazu formulovat myslienku bez gramatickych chyb - dokazu vobec formulovat akukolvek myslienku, chapu ze nie znamena nie a su schopni aspon zakladnych samostatnych funkcii. Takych chlapov nemam problem oslovit aj sama, nie som princeznicka. A s cim sa stretavam? S uplnou apatiou, nezaujmom. Odpovede typu "randenie je strata casu a penazi ktore mozem venovat sebe a vlastne ziadnu zenu vo svojom zivote nepotrebujem" (toto su presne slova ktore mi povedal ten posledny). Asi sa uz budem musiet pomaly zmierit s tym, ze ostanem na ocot.

Strana
z5
anonym_ccbbea
7. feb 2026
@dominikamacakova

@anonym_ccbbea ok 😅

@dominikamacakova "Alfa samcov sú 2% , tí sú každej typ" veď to tu píšeš 🤣

anonym_1234
8. feb 2026
@dominikamacakova

@anonym_c0f8a9 určite nie, pokiaľ má chlap charizmu a je sympatický tak to nie je problém. Moja sesternica (atraktívna) chodí s takým mužom, je horolezec.
Alfa samcov sú 2% , tí sú každej typ.

@dominikamacakova Štíhli muži sú neatraktívni? Ja som bol v tom, že je to lepšie ako pivné brucho. Respektíve asi svaly budú atraktívnejšie ako keď je niekto štíhly, ale ak niekto nemá svaly a je širší, je to pre ženy atraktívnejšie? Pýtam sa preto, lebo si žena a páčia sa mi tvoje komentáre.

dominikamacakova
8. feb 2026
@anonym_1234

@dominikamacakova Štíhli muži sú neatraktívni? Ja som bol v tom, že je to lepšie ako pivné brucho. Respektíve asi svaly budú atraktívnejšie ako keď je niekto štíhly, ale ak niekto nemá svaly a je širší, je to pre ženy atraktívnejšie? Pýtam sa preto, lebo si žena a páčia sa mi tvoje komentáre.

@anonym_1234 ja som nepovedala, že sú neatraktívny to napísal niekto iný

Strana
z5