Dejú sa niečo s mužmi?
Prepacte ale musim vyventilovat svoju frustraciu z pslednych mesiacov. To uz sa ziadny normalny chlap nezoznamuje? Nehovorim teraz o zufalcoch zo zoznamiek ktorym mamicka perie obsrane slipy a nie su schopni ani pouzit dezodorant, vycistit si zuby alebo si aspon spravit jest. Ani nemusia zarabat 5 ciferne sumy, ani mi nemusia platit dovolenku kazdy rok, dokonca aj tu mamicku by som zniesla, nie som narocna. Nehovorim ani o zenacoch ktori si hladaju bokovku, alebo tvrdia ze maju so zenou otvoreny vztah (o com ale zabudli zenu informovat). Hovorim o "normalnych" kazdodennych muzoch vo veku 30 - 40 rokov ktori maju aspon zakladne hygienicke naroky, dokazu formulovat myslienku bez gramatickych chyb - dokazu vobec formulovat akukolvek myslienku, chapu ze nie znamena nie a su schopni aspon zakladnych samostatnych funkcii. Takych chlapov nemam problem oslovit aj sama, nie som princeznicka. A s cim sa stretavam? S uplnou apatiou, nezaujmom. Odpovede typu "randenie je strata casu a penazi ktore mozem venovat sebe a vlastne ziadnu zenu vo svojom zivote nepotrebujem" (toto su presne slova ktore mi povedal ten posledny). Asi sa uz budem musiet pomaly zmierit s tym, ze ostanem na ocot.
@anonym_autor tiež som dobrovoľne sama , mužov čo mi prichádzajú do života, radšej už bližšie k sebe nepustím 🙂 ale na druhej strane si poviem, že niekde je niekto mne podobný , len sme sa ešte nestretli
@anonym_autor tiež som dobrovoľne sama , mužov čo mi prichádzajú do života, radšej už bližšie k sebe nepustím 🙂 ale na druhej strane si poviem, že niekde je niekto mne podobný , len sme sa ešte nestretli
@terezia74 ze mas 100 kilo a neatraktivna znamena dobrovolne sama?
@anonym_58fc94 skoro si trafil/a, mám 112 💋
@terezia74 to je uz tak davno co sme sa videli naposledy?
@anonym_autor Fuha, mozem sa spytat kde takychto stretavas? Ja som za poslednych 5 rokov randila s viacerymi a nemala som tento problem. Mne najviac vyhovoval tinder, tam uz rovno z fotiek a profilu vies velmi dobre vyfiltrovat.
@anonym_autor Takže si bola odmietnutá niekým kto preferuje byť sám a dlhší čas sa ti nedarí sa s niekým zoznámiť a kvôli tomu sa musí niečo diať z mužmi ? Zaujímavé.
@anonym_autor neboj nic, po 50 uz bude dost muzov rozvedenych, odkopnutych, lebo zena uz ma rozum, zaraba ako chlap, ak nie viac, deti velke, nepotrebuje sa starat o deda. Tak si pockaj a mozes si nejakeho ulovit. Ak teda dovtedy nezmenis nazor a nezistis, ze ti je uhundrany chlap k nicomu.
zas netreba nakydat na vsetkych muzov ako takych len preto, ze si sa tym, co si ich stretla, nepacila
@anonym_autor neboj nic, po 50 uz bude dost muzov rozvedenych, odkopnutych, lebo zena uz ma rozum, zaraba ako chlap, ak nie viac, deti velke, nepotrebuje sa starat o deda. Tak si pockaj a mozes si nejakeho ulovit. Ak teda dovtedy nezmenis nazor a nezistis, ze ti je uhundrany chlap k nicomu.
Možno po 50tke dojde aj autorka k rozumu a bude si samu seba vážiť a nebude odkázaná na prešedivelých pánov hľadajúcich slúžku zdarma na zoznamkách. Všetci jej držíme palce.✊
Je to veľmi zaujímavá téma. Ja z pohľadu muža mám ten istý problém. Tiež mám medzi 30 a 40. Nájsť si ženu je veľmi ťažké. Dokážem mať priemerne jeden pokus za rok. Veľa nezadaných žien sa v mojom okolí nevyskytuje. A komunikácia so ženami v mojom veku, napríklad vo vlaku, je zložitá. Ako keby nechceli komunikovať. S dôchodkyňami je to jednoduchšie.
@terezia74 ze mas 100 kilo a neatraktivna znamena dobrovolne sama?
@anonym_58fc94 Ty musíš byť riadny debil
@anonym_58fc94 Ty musíš byť riadny debil
@anonym_11a253 a ty urcite ten isty pripad ako ona.

Nakoniec to bude tak, že reálny záujem o zoznámenie sa (a najmä čas) budú mať len tí, ktorí nie sú (zámerne) na žiadnych sociálnych sieťach... Na hľadanie, spoznávanie sa a akýkoľvek vzťah totiž treba investovať čas.