Efektívne zoznamky pre 42 ročného slobodného muža
Ahojte, neviete poradiť nejakú zoznamku, ktorá skutočne funguje, som 42 ročný slobodný muž, a nejako sa mi nedarí nájsť si známosť.
Zoznamky sú fiktívne a že zadarmo ,no nie je to pravda ,keď chces niekomu niečo poslať ,hneď musíš pred tým platiť a fotky ,sú vymyslené ,odpovede dostaneš počítačom ,nájdi si zoznamku cez sms a zaplatíš pár eur
tinder, napríklad tam sú reálne ženy na rozdiel od pokecu
@majo1983 aj na FB sú rôzne zoznamky, Tinder, Badoo, Partner na úrovni, elitedate, niektoré sú platene
Zoznamky sú fiktívne a že zadarmo ,no nie je to pravda ,keď chces niekomu niečo poslať ,hneď musíš pred tým platiť a fotky ,sú vymyslené ,odpovede dostaneš počítačom ,nájdi si zoznamku cez sms a zaplatíš pár eur
@anonym_9ee05c presne takto som to pochopil, že to je všetko len klamstvo a podvod, len aby vytiahli z človeka peniaze.
tinder, napríklad tam sú reálne ženy na rozdiel od pokecu
@zuzanka.zuzu Ďakujem
@anonym_9ee05c na takých platených zoznamkách odpovede píšu brigádnici z Cloudworkers a Chatujúci.
Ja plánujem teraz skúsiť Boo :D tá je aspoň pre hráčov a nerdov (vraj) tak možno nájdem niekoho rovnako svihnuteho ako som ja 😁
@majo1983 partnernaurovni bodka sk, badoo , speeddatingy
Vzdy odporucam skocit si na par sedeni k nejakej idealne parovej terapeutke. Ak sa clovek vazne chce dlhodobo zoznamit a nesedi 24/7 doma a vazne sa mu nedari, problem bude na 100% v nom a jeho samo sabotazi. Hovorim aj z vlastnej skusenosti - 6 sedeni a game changer.
Pokec
Aj modrý koník je dobrá zoznamka. Napíš, odkiaľ si, čo hľadáš, daj fotku, niečo o sebe.Určite ti ženy napíšu.
Aj modrý koník je dobrá zoznamka. Napíš, odkiaľ si, čo hľadáš, daj fotku, niečo o sebe.Určite ti ženy napíšu.
@anonym_d238a9 to je nejaké lákadlo na to, aby ho tu ženy stádovito zlynčovali?
@anonym_e64791 zdá sa ti? Pokiaľ je normálny, nič také sa nestane. Minule sem písal celkom rozumný, sympatický chlap a dosť veľa žien sa ozvalo, nik nebol ani nepríjemný.
@anonym_d238a9 To ako priamo sem, medzi tieto správy, alebo zvlášť inzerát? Radšej sa poradím 😁
@anonym_d238a9 To ako priamo sem, medzi tieto správy, alebo zvlášť inzerát? Radšej sa poradím 😁
@majo1983 musí to byť zvlášť inzerát. Inak by si to medzi inými správami nevšimli. Skús,nič za to nedáš. Je tu veľa normálnych žien.
@anonym_e64791 tak dúfam, že sa nič také diať nebude. Zdá sa mi, že sem chlapi zvyknú písať, treba pozrieť staré diskusie.
@majo1983 nedari sa ti preto, lebo v tvojom veku je to uz tazsie, mlade si vacsinou hladaju vo svojom veku a tie starsie co su slobodne maju uz po vztahoch a po svojich skusenostiach im uz vyhovuje sloboda. Tak to chce iba viac casu.
@domkakvet áno, tak ako píšeš som to aj pochopil, mladé ma starého capa určite nebudú chcieť, jedine že by som bol milionár😂 a v mojom veku sú sťastne vydaté, alebo sťastne rozvedené😂
Zoznamky sú klamstvo a že zadarmo nie je to pravda bol som na viacerých ,popises o sebe dáš foto a potom platiť a všetko riadi počítač
@dvoncb bol som aj na speed dating, skúšal som aj partner na úrovni, elite date, všetko platené viem, myslel som že sa dozviem niečo o čom som ešte nepočul. Už neviem, ani ma to nebaví, neviem ši som taký nesympatický, škaredý, alebo kde je chyba.
@dvoncb bol som aj na speed dating, skúšal som aj partner na úrovni, elite date, všetko platené viem, myslel som že sa dozviem niečo o čom som ešte nepočul. Už neviem, ani ma to nebaví, neviem ši som taký nesympatický, škaredý, alebo kde je chyba.
@majo1983 Prve co ma na tebe uputalo v zlom slova zmysle,ze mas fotku bez usmevu. Proste pozeras bez ducha do objektivu. Skus zmenit svoje vyzarovanie. Zeny v tvojom veku su uz vacsinou po zlych skusenostiach a hladaju prijemneho spolocnika a nie kopku nestastia. Tak ako tu uz bolo pisane,nasla by som si terapeuta a absolvovala par sedeni.

@majo1983 a už si nejaké zoznamky vyskúšal. Ja som teda nikdy našťastie nemusela riešiť žiadne zoznamky, mám svojho manžela, ktoré som spoznala ešte v škole ale dala som si do googlu zoznamky a vyhľadalo mi ich strašne veľa