icon

Efektívne zoznamky pre 42 ročného slobodného muža

majo1983
3. okt 2025

Ahojte, neviete poradiť nejakú zoznamku, ktorá skutočne funguje, som 42 ročný slobodný muž, a nejako sa mi nedarí nájsť si známosť.

Strana
z2
anexa
3. okt 2025

@majo1983 a už si nejaké zoznamky vyskúšal. Ja som teda nikdy našťastie nemusela riešiť žiadne zoznamky, mám svojho manžela, ktoré som spoznala ešte v škole ale dala som si do googlu zoznamky a vyhľadalo mi ich strašne veľa

acce
Odpoveď bola odstránená
majo1983
autor
3. okt 2025
@anexa

@majo1983 a už si nejaké zoznamky vyskúšal. Ja som teda nikdy našťastie nemusela riešiť žiadne zoznamky, mám svojho manžela, ktoré som spoznala ešte v škole ale dala som si do googlu zoznamky a vyhľadalo mi ich strašne veľa

@anexa Ďakujem viem že ich je veľa, myslel som konkrétne.

anonym_9ee05c
3. okt 2025

Zoznamky sú fiktívne a že zadarmo ,no nie je to pravda ,keď chces niekomu niečo poslať ,hneď musíš pred tým platiť a fotky ,sú vymyslené ,odpovede dostaneš počítačom ,nájdi si zoznamku cez sms a zaplatíš pár eur

majo1983
autor
3. okt 2025
@acce
Odpoveď bola zmazaná

@acce nejde o držanie tela, ani o hygienu, nič podobné. Možno to sebavedomie, že som bol vždy skôr ustráchaný , a hanblivý.

zuzanka.zuzu
3. okt 2025

tinder, napríklad tam sú reálne ženy na rozdiel od pokecu

anonym_07458a
3. okt 2025

@majo1983 aj na FB sú rôzne zoznamky, Tinder, Badoo, Partner na úrovni, elitedate, niektoré sú platene

majo1983
autor
3. okt 2025
@anonym_9ee05c

Zoznamky sú fiktívne a že zadarmo ,no nie je to pravda ,keď chces niekomu niečo poslať ,hneď musíš pred tým platiť a fotky ,sú vymyslené ,odpovede dostaneš počítačom ,nájdi si zoznamku cez sms a zaplatíš pár eur

@anonym_9ee05c presne takto som to pochopil, že to je všetko len klamstvo a podvod, len aby vytiahli z človeka peniaze.

majo1983
autor
3. okt 2025
@zuzanka.zuzu

tinder, napríklad tam sú reálne ženy na rozdiel od pokecu

@zuzanka.zuzu Ďakujem

anonym_36029c
3. okt 2025
@anonym_9ee05c

@anonym_9ee05c na takých platených zoznamkách odpovede píšu brigádnici z Cloudworkers a Chatujúci.

anonym_a7c5fa
3. okt 2025

Ja plánujem teraz skúsiť Boo :D tá je aspoň pre hráčov a nerdov (vraj) tak možno nájdem niekoho rovnako svihnuteho ako som ja 😁

acce
Odpoveď bola odstránená
anonym_ce7934
3. okt 2025

@majo1983 partnernaurovni bodka sk, badoo , speeddatingy

anonym_4ca7b8
3. okt 2025

Vzdy odporucam skocit si na par sedeni k nejakej idealne parovej terapeutke. Ak sa clovek vazne chce dlhodobo zoznamit a nesedi 24/7 doma a vazne sa mu nedari, problem bude na 100% v nom a jeho samo sabotazi. Hovorim aj z vlastnej skusenosti - 6 sedeni a game changer.

anonym_3d760a
3. okt 2025

Pokec

sszuzu8
3. okt 2025
@acce
Odpoveď bola zmazaná

@acce a u žien by si poradil co keď sa im nedarí nájsť partnera?

anonym_d238a9
3. okt 2025

Aj modrý koník je dobrá zoznamka. Napíš, odkiaľ si, čo hľadáš, daj fotku, niečo o sebe.Určite ti ženy napíšu.

anonym_e64791
3. okt 2025
@anonym_d238a9

Aj modrý koník je dobrá zoznamka. Napíš, odkiaľ si, čo hľadáš, daj fotku, niečo o sebe.Určite ti ženy napíšu.

@anonym_d238a9 to je nejaké lákadlo na to, aby ho tu ženy stádovito zlynčovali?

ciernysokol
3. okt 2025
@anonym_e64791

@anonym_e64791 zdá sa ti? Pokiaľ je normálny, nič také sa nestane. Minule sem písal celkom rozumný, sympatický chlap a dosť veľa žien sa ozvalo, nik nebol ani nepríjemný.

majo1983
autor
4. okt 2025
@anonym_d238a9

@anonym_d238a9 To ako priamo sem, medzi tieto správy, alebo zvlášť inzerát? Radšej sa poradím 😁

anonym_d238a9
4. okt 2025
@majo1983

@anonym_d238a9 To ako priamo sem, medzi tieto správy, alebo zvlášť inzerát? Radšej sa poradím 😁

@majo1983 musí to byť zvlášť inzerát. Inak by si to medzi inými správami nevšimli. Skús,nič za to nedáš. Je tu veľa normálnych žien.

majo1983
autor
4. okt 2025
@anonym_d238a9

@majo1983 musí to byť zvlášť inzerát. Inak by si to medzi inými správami nevšimli. Skús,nič za to nedáš. Je tu veľa normálnych žien.

@anonym_d238a9 skúsim ďakujem

anonym_d238a9
4. okt 2025
@anonym_e64791

@anonym_e64791 tak dúfam, že sa nič také diať nebude. Zdá sa mi, že sem chlapi zvyknú písať, treba pozrieť staré diskusie.

domkakvet
4. okt 2025

@majo1983 nedari sa ti preto, lebo v tvojom veku je to uz tazsie, mlade si vacsinou hladaju vo svojom veku a tie starsie co su slobodne maju uz po vztahoch a po svojich skusenostiach im uz vyhovuje sloboda. Tak to chce iba viac casu.

majo1983
autor
4. okt 2025
@domkakvet

@majo1983 nedari sa ti preto, lebo v tvojom veku je to uz tazsie, mlade si vacsinou hladaju vo svojom veku a tie starsie co su slobodne maju uz po vztahoch a po svojich skusenostiach im uz vyhovuje sloboda. Tak to chce iba viac casu.

@domkakvet áno, tak ako píšeš som to aj pochopil, mladé ma starého capa určite nebudú chcieť, jedine že by som bol milionár😂 a v mojom veku sú sťastne vydaté, alebo sťastne rozvedené😂

dvoncb
5. okt 2025
@majo1983

@acce nejde o držanie tela, ani o hygienu, nič podobné. Možno to sebavedomie, že som bol vždy skôr ustráchaný , a hanblivý.

Zoznamky sú klamstvo a že zadarmo nie je to pravda bol som na viacerých ,popises o sebe dáš foto a potom platiť a všetko riadi počítač

majo1983
autor
5. okt 2025
@dvoncb

Zoznamky sú klamstvo a že zadarmo nie je to pravda bol som na viacerých ,popises o sebe dáš foto a potom platiť a všetko riadi počítač

@dvoncb bol som aj na speed dating, skúšal som aj partner na úrovni, elite date, všetko platené viem, myslel som že sa dozviem niečo o čom som ešte nepočul. Už neviem, ani ma to nebaví, neviem ši som taký nesympatický, škaredý, alebo kde je chyba.

marca12
5. okt 2025
@majo1983

@dvoncb bol som aj na speed dating, skúšal som aj partner na úrovni, elite date, všetko platené viem, myslel som že sa dozviem niečo o čom som ešte nepočul. Už neviem, ani ma to nebaví, neviem ši som taký nesympatický, škaredý, alebo kde je chyba.

@majo1983 Prve co ma na tebe uputalo v zlom slova zmysle,ze mas fotku bez usmevu. Proste pozeras bez ducha do objektivu. Skus zmenit svoje vyzarovanie. Zeny v tvojom veku su uz vacsinou po zlych skusenostiach a hladaju prijemneho spolocnika a nie kopku nestastia. Tak ako tu uz bolo pisane,nasla by som si terapeuta a absolvovala par sedeni.

majo1983
autor
Autor odpoveď zmazal
marca12
5. okt 2025
@majo1983
Odpoveď bola zmazaná

@majo1983 Fotku s alkoholom si nedavaj na ziadnu zoznamku. To kazdu normalnu zenu hned odradi.

Strana
z2