Elitedate - recenzia
Tu jeden pán dokonalý písal, že sa cez Elitedate stretol za jeden deň s dvoma ženami. AKý je dokonalý, aké má nároky. Tak si hovorím ok, ak on so svojimi nárokmi našiel hneď dve, tak dám 42 eur na tri mesiace a skúsim... aaale toto má od Elite zoznamky ďaleko. Myslela som si, že je to zoznamka na úrovni - píše mi 2x vodič, jeden strojník, jeden elekroinštalatér. Ak je tam niekto relatívne schopný, je 250-350 km odo mňa, a samozrejme, jemu to vôbec nevadí. 90% mužov ma naozaj výzorom neosloví. Denne mi príde 70 správ zaujala si ma, a kopec správ od mužov, ktorí si absolútne neprečítajú info v mojom profile. Čiže záver - toto má od elitnej zoznamky na míle ďaleko. Zbytočne vyhodené peniaze za mňa.
@anonym_autor dalsia 40, co nema sudnost, co vyzera na 20, doma ma fontanku mladosti a nikdy nezostarne. 🙂 Toto je uz mania. Ozvi sa tu v 48, ze aka si stale mlada a krasna. Nemyslim v zlom, ale elixir mladosti este nikto nevynasiel a ani ty ho nenajdes. Dalej zabijaj, ved si single, poslednych par mladych rokov ochkanim v zrkadle...
@anonym_74daea ja nehovorím, že vyzerám na 20, ale nevyzerám na 40. Tým, že som s mladými ľuďmi okolo 30, s nimi pracujem, obliekam sa veľmi podobne, mám prsia urobené a vyrysované brucho, tak vyzerám na menej. Vlasy mám svoje, našťastie dosť dlhé a husté... nevyzerám na 20, ale tipujú mi cca. 33-34r. A na to, čím som si prešla, je to v pohode.
@anonym_74daea ja nehovorím, že vyzerám na 20, ale nevyzerám na 40. Tým, že som s mladými ľuďmi okolo 30, s nimi pracujem, obliekam sa veľmi podobne, mám prsia urobené a vyrysované brucho, tak vyzerám na menej. Vlasy mám svoje, našťastie dosť dlhé a husté... nevyzerám na 20, ale tipujú mi cca. 33-34r. A na to, čím som si prešla, je to v pohode.
@anonym_autor Tu je kazda dobre mienena rada marna. Tato posadnutost vzhladom a mladostou. Ked zistis, ze priroda a vek predsa vyhrala nad tvojou jesitnostou, uz bude neskoro zmenit minule rozhodnutia. Keby stacilo dodat telu chybajuce hormony, miliardari sa davno dozivaju 500 rokov a vyzeraju v 400r na 30, lebo na to maju si zaplatit hocijako drahy lekarsky vyskum. Ale zomru v 90tke ako vyschnute mumie.
@anonym_autor Tu je kazda dobre mienena rada marna. Tato posadnutost vzhladom a mladostou. Ked zistis, ze priroda a vek predsa vyhrala nad tvojou jesitnostou, uz bude neskoro zmenit minule rozhodnutia. Keby stacilo dodat telu chybajuce hormony, miliardari sa davno dozivaju 500 rokov a vyzeraju v 400r na 30, lebo na to maju si zaplatit hocijako drahy lekarsky vyskum. Ale zomru v 90tke ako vyschnute mumie.
@anonym_74daea ja som posadnuta? Ved ten typek je posadnuty. Ja som si prsia dala urobit zo zdr. dovodu a cvicit som zacala lebo som musela. Nemusim byt nastastie nicim posadnuta, to je zivotny styl.
Len ďalej selektuj chlapov podľa povolania. Ženy so zdravým rozumom bez policovéhu syndrómu majú vďaka tebe väčšie šance.
@anonym_autor Hladas supu? Naozaj? Bozska naivita, ktora konci potom placom. Precitaj si diskusie o perino a meno a zistis, ze v 44 zacnes padat s vzhladom tak rychlo dole, ze okolo 46 sa nebudes poznat v zrkadle, ako si zostarla. Ale v 40tke este stale hladas supu muza? No aby si nepresvihla vlak ... V40tke je uz cas hladat slusneho vzdelaneho sportoveho chlapa a nemusi byt supa model, 1,9m, 5 nehnutelnosti, lebo ty sama uz o 5-6 rokov ziadna supa nebudes. Zacni uvazovat racionalne, ake mas moznosti a nie ze zabijes dalsich 5 rokov na zoznamkach obdivovanim sa v zrkadle, aka si este kocka, kolko pakov ti vypisuje, potom zacnes starnut a div sa clovece, zistis, ze muzi prestanu mat zaujem.
Mas 5 rokov, aby si si nasla niekoho normalneho a neopati sa to nechavat na o 5 min 12, ze v 46 este urcite niekoho splasis. Ten dobre vyzerajuci slusny chlap si este chce uzit peknu babu a nie dostat 46 rocnu staru sedivu vraskavu mysku.
@anonym_74daea Jaj no strašne ako to tá príroda vymyslela. Žena prestane byť pre chlapov atraktívna a tí zmrdi jej konečne dajú pokoj. Má priestor zacvičiť si vo fitku bez toho aby na ňu zizalo 10 slintajucuch uchylov. Pretriedia sa kamaráti, ostanú tí ozajstni a odpadnú tí čo sa okolo nej motaju s nádejou že im niekedy dá.
Môže sa obliekať a maľovať sama pre seba a neriesit či to nie je príliš sexy. Alebo sa na vonkajší vzhľad úplne vykašľať a venovať sa koníčkom či duchovnému rozvoju.
Peri a menopauza sú z fyziologického hľadiska opruz ale majú aj svoje pozitíva. A predstav si že existujú ženy čo si tie pozitíva užívajú aj napriek debilnym kecom mizogynnych agistickych zmrdov ako si ty.
Hodnota ženy (aj muža) nie je v tom ako vyzerá. Starnutie bolo počas 100 tisíc rokov ľudskej histórie privilégium.
@anonym_autor
anonym_3b7c2a
Dnes o 17:05
@anonym_autor Sucitim s Tebou, tiez sa uz cca 3 roky nemozem na seba pozerat ako sa menim na staru tetku. Momentalne mam 48r. Je to hrozne, ten prechod, to starnutie. Tolko sa v tele a na tele meni veci ze az. Neviem, tiez sa s tym nejak neviem vyrovnat, ze uz to nie je to moje ja do 40tky.
@anonym_74daea Keď máš krásu ako zmysel života, koníčky sú udržiavať večnú mladosť a rátať koľkí sa obzru, máš to ťažké.
Ženy čo nepotrebovali externú validaciu od chlapov, našli zmysel života mimo telesnú schránku tiež možno vyzerajú ako "tetky" ale majú to na háku lebo dávno pochopili že starnutie je súčasťou života.

@anonym_74daea nie, ja som sa tam zaregistrovala zo zvedavosti, som single, tak preco nie. Ale uz ked som tam, som si pozrela typka. A nie je tam ziadny fesak. A mam pre teba dobru spravu, som uz 6r po menopauze. Aktualna vaha 61 kg, schudla som este, nakolko chodim do fitka a cvicim silovy trening. Ja som si presla navodenou menopauzou s pomocou HSL. Cize mna sa uz toto tykat nebude. Ten prvy rok bol tazky, ale zvladla som to. Dnes by mi nikto netipoval 40r.
@anonym_autor dalsia 40, co nema sudnost, co vyzera na 20, doma ma fontanku mladosti a nikdy nezostarne. 🙂 Toto je uz mania. Ozvi sa tu v 48, ze aka si stale mlada a krasna. Nemyslim v zlom, ale elixir mladosti este nikto nevynasiel a ani ty ho nenajdes. Dalej zabijaj, ved si single, poslednych par mladych rokov ochkanim v zrkadle...