Elitedate - recenzia

14. aug 2026

Tu jeden pán dokonalý písal, že sa cez Elitedate stretol za jeden deň s dvoma ženami. AKý je dokonalý, aké má nároky. Tak si hovorím ok, ak on so svojimi nárokmi našiel hneď dve, tak dám 42 eur na tri mesiace a skúsim... aaale toto má od Elite zoznamky ďaleko. Myslela som si, že je to zoznamka na úrovni - píše mi 2x vodič, jeden strojník, jeden elekroinštalatér. Ak je tam niekto relatívne schopný, je 250-350 km odo mňa, a samozrejme, jemu to vôbec nevadí. 90% mužov ma naozaj výzorom neosloví. Denne mi príde 70 správ zaujala si ma, a kopec správ od mužov, ktorí si absolútne neprečítajú info v mojom profile. Čiže záver - toto má od elitnej zoznamky na míle ďaleko. Zbytočne vyhodené peniaze za mňa.

Strana
z2
anonym_aa7978
14. aug 2026

A v com ma spocivat podla teba to ze je elitna?Akoze su tam ludia nejakeho platu,vzdelania,zamestnania vyssej kategorie?Lebo ak si mozes zaplatit ty 42 eur preco si myslis,ze si ich nezaplati skladnik?

tato_
Autor odpoveď zmazal
14. aug 2026

Že sú tam ľudia na úrovni, vedia slovenský jazyk, gramatiku, čítajú s porozumením, vedia sa vyjadrovať. Ja som si nastavila, že muž, VŠ, od 180-190 cm, moja lokalita +50km, od 40-48r. A píšu mi muži, čo presne nezodpovedajú týmto preferenciám. Tak kde je pridaná hodnota tejto zoznamky?

anonym_278d02
14. aug 2026

Na tej elitnej zoznamke máš asi poväčšine ľudí, ktorým tých 42 eur chýbať nebude. Takže nezamestnaných lenivcov z mama hotelov a príšerne zadlžených gemblérov a alkáčov tam asi tiež veľa nebude. No skrátka, asi sa treba zmieriť s tým že taký, čo ťa je hodný sa ešte nenarodil. Ty tu pomerne často vyfňukávaš o tom istom. Aha, vlastne zmena, teraz to je zoznamka pre elitu.

14. aug 2026

No nech mi toto niekto vysvetlí. Píše mi Peter, 45r, 320 km odo mňa. V profile má, že má 185 cm. A potom mi napíše: Som rozvedená, zdravotná laborantka, má 2 dospelé deti, výška 159 cm, váha 49 kg, nechcem byť sama... Inak Peter 45r, má fotku ženy v profile.

@anonym_autor

@anonym_autor ja som tú diskusiu čítala... Tebe príde, že ten mentálny atlét, ktorý ju založil je na úrovni???😨 Už to ťa malo varovať

@tiezjedna

@tiezjedna no ako vidím, celé zle. Normálne mám chuť pýtať od nich peniaze naspäť. Osobne si myslím, že sa s nikým nestretol.

@anonym_autor

@anonym_autor to máš zbytočné, oni ti nikde negarantovali, že sa ti ozve atraktivný právnik stredného veku 😂 Len sa z toho pouč... Tých 40 € daj radšej za permicu do fitka, tam skôr stretneš niekoho použiteľného než na zoznamkách😉

@tiezjedna

@tiezjedna do fitka chodím pravidelne, a tam nie je nikto, koho by som chcela ja osloviť, alebo o koho by som mala záujem. Do fitka chodím cvičiť. A 40 eur mi chýbať nebude, to je jeden obed pre dvoch. Skôr som chcela vidieť, čo za zmesku chlapov tam je. Copy/paste iné zoznamky podľa mňa. Tinder ani Badoo nemám, ale takto si to tam predstavujem.

@anonym_autor

@anonym_autor to netuším, ja zoznamky nevediem, manželovi by sa to asi nepáčilo 😂 Držím palce, aby si stretla nejakého fajn muža🌹

tundra
14. aug 2026

@anonym_autor daj si do googla,najdrahsia zoznamka a dostanes zaujimavy vysledok.
42€ na tri mesiace,ma velmi daleko od toho,co hladas.Vo vysledkoch, bol napr.Tinder Select za
499$/mesiac.Prajem ti vela stastia pri hladani🍀.

@anonym_aa7978

@anonym_aa7978 Lebo ked skladnik zarobi 1200€ v cistom, z toho 500€ da na najom/hypo, 120€ na energie, 80€ na auto, a to este nejedol a nezaplatil ostatne vydavky spojene s normalnou reziou, 2x si rozmysli, ci vyhodi 42€ na nieco, ako zoznamka. Pre teba su to susne, ale pre polovicu Slovenska suma, ktoru musi clovek zvazit. Navyse by sa tam mali overovat veci ako uroven vzdelania a podobne, takze dajme tomu prisnejsi filter, nez Tinder zadarmo. Toto je ale v teorii, autorkina skusenost je evidentne ina.

@tiezjedna

@tiezjedna To bol ten hasic a cyklista paralympionik? Alebo som zmeskala nieco este lepsie? 😂

@mala_arkana

@mala_arkana tento alfa samec😂

@tiezjedna Nieeeee ja musim este pred dovcou dokoncit jeden report dneska a teraz budem citat toto 😂😂

anonym_d8dc3e

Clasicky clickbait....

To, ze sa to vola elitedate neznamena, ze tam bude len elita spolocnosti ako lekari, inzinieri, pravnici atd.

Tieto weby skor zneuzivaju ludsku tuzbu po partnerstve a dobre vedia, ze sa vzdy najde niekto kto to zaplati. Sklamanie z vysledku je uplne bezne.

Platit za zoznamky je ako platit vstupne do sekaca. Sklamanie nastava po prechode cez vstupne dvere.

Prajem vela stastia pri hladani.

anonym_d3ec00
14. aug 2026

Mas pravdu. Kopa pozitivnych recenzii a realita je uplne inde. Filtre nefunguju, takze ti vedia pisat pokojne chlapi starsi o 40 rokov (neviem aky strop ma tato zoznamka), ale im to nevadi. Nevadi im ani to ze su stovky kilometrov daleko, vraj aj to je len cislo. Dalsou vtipnou kapitolou su chlapi, ktori su tak doterni ze ti napisu snad 300 sprav a po nahlaseni ti administrator povie ze problem nevidi. A dalsou kapitolou su ti, co sa stale len "hladaju" v pracovnom smere - su nespokojni s pracou, ale nic pre to nespravili a vlastne v zivote nespravili ze vobec nic.

anonym_8bfe2a
14. aug 2026

Čítala som tu diskusiu a podľa mňa to píše stále ten istý človek-cyklista paraolympionik

Už kvoli tomu, ako roky hlada a ziadna ho nechce, malo byt varovanie a nie sťahovať túto Zoznamku.A nie neverím, že mal dve stretka za den, to je len jeho ďalšie zufale klamstvo ako reakcia na zeny, ktoré sa do neho pustili aby im vytrel zrak, aký zaujem je o neho.Onedlho tu bude opäť zufalo písať
S jednou babou odtiaľto sa aj zoznámil ale zakrátko to skončilo… nečudujem sa
Stačí si prečítať jeho diskusie a človek je v obraze.A dupľom by som nemala zaujem o Elitedate už len z princípu

anonym_d16a7e
14. aug 2026

Toto je jediná pozitívna vec toho webu, ktorá mi kedy prišla. Doručené včera

anonym_b7f78d

@mala_arkana tento alfa samec😂

@tiezjedna mam to cele precitane, aj po piatu stranu a ved to ma napisane celkom v pohode. mne sa to paci. Je slusny akurat tu dceru zabudol spomenut. a naroky v pohode.

@anonym_b7f78d

@anonym_b7f78d vidíš a pre mňa je práve zamlčanie dcéry v úvodnom príspevku red fleg ako krava. A urobil to zámerne. Pretože možnosť spomenúť ju, jednoznačne mal, keď sám zdôraznil, že tá hľadaná krasava musí byť bezdetná, že je to podmienka. Nezahrnul takú zásadnú informáciu, zatiaľ čo nabliť 15 plusových bodov o sebe, mu problém nerobilo. Za mňa teda velký špatný.

anonym_555fd8
14. aug 2026

On si vymysla to cele a klame. Vsak okolo 10 augusta odviezol pubertiacku do zahraniacia. A 12 augusta jej akoze posielal fotky dvoch zien z rande (v jeden den bol s nimi na rande v roznych casoch) a spolu jednu vybrali 😃. A zajtra pojdu vsetci traja za tym ako vyzdvihnu dceru zo zahranicia na veceru 😃. Vsak to je taky nezmysel. Zije vo svojom svete a vymysla si.

14. aug 2026

Na vsetkych zoznamkach su uz dlhe roky vacsinou ti isti ludia, muzi aj zeny, ktori nenasli na inej zoznamke a skusia dalsiu. Tam najdu opat tych istych ludi, co uz videli predtym inde a co ich nezaujali ani inde. To ze si zaplatis za servis, ktory najdes inde aj zdarma, negarantuje, ze niekoho najdes. 🙂 Vacsina platenych zoznamiek funguje na tom, aby si tam bola co najdlhsie ako platiaci zakaznik.
Plus ak zena s vyzorom gulicky s vyskou 1,5m v 45r zada, ze hlada o 10 rokov mladsieho 2m supermana s 5 nehnutelnostami, tak tych si rozobrali davno supermodelky.

@anonym_74daea

@anonym_74daea som žena s normálnou výškou a váhou, /172, 61/, do 40r, VŠ. Pridala som fotku, píšu mi ľudia zo všade. Mladší, starší, rovesníci. Veľmi veľa mužov 52+. Checkla som chlapov 43r, BA, žiadny človek na M, čo by bol šupa tam nie je.

anonym_555fd8
@anonym_autor

@anonym_autor Vsak nie je tam, cely pribeh si vymyslel. Kto uz by pubertiacke posielal fotky 2 zien zo zoznamky, ktore stretol raz. A pubertiacka mu poradila, ktora je ta spravna a bude tatkova zena 😃. A druhe rande stretnutie pana, zeny zo zoznamky a pubertiacky. Trepe o vsetkom.

@anonym_autor

@anonym_autor Hladas supu? Naozaj? Bozska naivita, ktora konci potom placom. Precitaj si diskusie o perino a meno a zistis, ze v 44 zacnes padat s vzhladom tak rychlo dole, ze okolo 46 sa nebudes poznat v zrkadle, ako si zostarla. Ale v 40tke este stale hladas supu muza? No aby si nepresvihla vlak ... V40tke je uz cas hladat slusneho vzdelaneho sportoveho chlapa a nemusi byt supa model, 1,9m, 5 nehnutelnosti, lebo ty sama uz o 5-6 rokov ziadna supa nebudes. Zacni uvazovat racionalne, ake mas moznosti a nie ze zabijes dalsich 5 rokov na zoznamkach obdivovanim sa v zrkadle, aka si este kocka, kolko pakov ti vypisuje, potom zacnes starnut a div sa clovece, zistis, ze muzi prestanu mat zaujem.
Mas 5 rokov, aby si si nasla niekoho normalneho a neopati sa to nechavat na o 5 min 12, ze v 46 este urcite niekoho splasis. Ten dobre vyzerajuci slusny chlap si este chce uzit peknu babu a nie dostat 46 rocnu staru sedivu vraskavu mysku.

anonym_3b7c2a
Dnes o 17:05
@anonym_autor Sucitim s Tebou, tiez sa uz cca 3 roky nemozem na seba pozerat ako sa menim na staru tetku. Momentalne mam 48r. Je to hrozne, ten prechod, to starnutie. Tolko sa v tele a na tele meni veci ze az. Neviem, tiez sa s tym nejak neviem vyrovnat, ze uz to nie je to moje ja do 40tky.

@anonym_74daea

@anonym_74daea ja nehľadám šupu. Ale išla som checknúť jeho, lebo je on podľa jeho slov je šupa muž na pohľadanie. A tam nikto taky, o koho by som bicykel oprela.

@anonym_autor

@anonym_autor To fakt si zaplatila 41 eur, aby si sa sla pozriet na nejakeho debila, ktory ti moze byt ukradnuty? Venuj energiu radsej niecomu uzitocnejsiemu ...
Po 46-48 uz mozno nikto o teba bicykel neoprie. Treba byt opatrny s takymito vyrokmi, aby sa to o par rokov neprihodilo samemu autorovi vyroku. Karma ...

@anonym_74daea

@anonym_74daea nie, ja som sa tam zaregistrovala zo zvedavosti, som single, tak preco nie. Ale uz ked som tam, som si pozrela typka. A nie je tam ziadny fesak. A mam pre teba dobru spravu, som uz 6r po menopauze. Aktualna vaha 61 kg, schudla som este, nakolko chodim do fitka a cvicim silovy trening. Ja som si presla navodenou menopauzou s pomocou HSL. Cize mna sa uz toto tykat nebude. Ten prvy rok bol tazky, ale zvladla som to. Dnes by mi nikto netipoval 40r.

Strana
z2