icon

Hľadám kamarátky vo váhovej kategórii 100 kg a viac

4. okt 2025

Neviete, prosím, o nejakých skupinách na sociálnych fórach, kde by som si našla kamarátky v tejto váhovej kategórii? Hľadala som na FB, no nepodarilo sa, tu je viacero skupín, ale nie sú aktívne. Mám túto hmotnosť a jasné že mám aj iné kamarátky, ale, pravdupovediac, v tejto váhovej kategórii nepoznám nikoho a veľmi rada by som. Ďakujem ❤️

zmrzlinka2021
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@zmrzlinka2021 ale som, neboj sa o mňa. 😁milujem ako ste ti všetkých psychologičky na základe nejakého komentáru 😄 škoda že ste zas a znova mimo

@anonym_fefc6b nech tvoje zlo sa odrazí smerom k tebe

adri266
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fefc6b ľudí pri sebe mám dosť, predstav si a čo sa týka ľudí s touto hmotnosťou, tak je ich dosť, ale už sa ani nečudujem, že sa radšej k tomu nikto nepriznáva, keď sa dočká takýchto reakcií.

@anonym_autor To su trolovia, ignoruj, neziv ich, nechaj ich cakat na Tvoju odpoved zbytocne.

A drzim prsty, nech si najdes niekoho, kto Ti bude rozumiet 🍀

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_fefc6b nech tvoje zlo sa odrazí smerom k tebe

@zmrzlinka2021 ❤️ posielam lásku 😁

anonym_fefc6b
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@zmrzlinka2021 ❤️ posielam lásku 😁

@anonym_fefc6b zámer musí byť uprimny

bbwwoman
4. okt 2025

@anonym_autor kľudne napíš a kašli na komplexy kostriciek 😉

jogy1984
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_autor tak to je smutne, že sa niekto vie dopracovať na váhu 100 a viac. A citat viem. Len ti dávam oveľa lepšiu radu. 😄😄

@anonym_fefc6b je smutné skôr čítať také to príspevky

elanor
4. okt 2025

@anonym_autor hlasim sa do klubu.
PS: pre tu blinkajucu, ano, viem o tom, ze som tucna, ano viem, zeby som mala nieco robit, a ano, som leniva, parzava a ja neviem co este vsetko. A kludne sa zblinkaj este raz, schudnes...

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025

@anonym_autor Myslis, ze ked budete podobna vahova kategoria, ze si budete rozumiet? Mna by zaujimalo, co od toho vlastne ocakavas. Lebo to, ze mate podobnu hmotnost, to neznamena, ze si porozumiete. Ale samozrejme, prajem Ti, aby si si kamosku nasla. Su aj na MK rozne skupiny, kde sa asi taketo zeny zdrzuju a myslim, ze nie su sukromne, tak sa mrkni na zoznam skupin. Myslim, ze som zahliadla nieco take, ze aj s kg navyse byt pekna, alebo nieco v tom zmysle.

curlie
4. okt 2025

@anonym_autor nič si nerob z tých individuí tu...Sú očividne tak dokonalé že sa potrebujú schovať za anonyma 👏
Držím ti palce v hľadaní 🤍 a pamätaj, že reči týchto jedincov sa teba vôbec netýkajú..Iba ti ukazujú, čo majú v hlave oni 😊
Ja zase celý život počúvam, aká som vychrtnutá, že som chorá, že sa neviem najesť, že žiadny chlap takú chudú nechce a podobne 😊

bbwwoman
4. okt 2025
@elanor

@anonym_autor hlasim sa do klubu.
PS: pre tu blinkajucu, ano, viem o tom, ze som tucna, ano viem, zeby som mala nieco robit, a ano, som leniva, parzava a ja neviem co este vsetko. A kludne sa zblinkaj este raz, schudnes...

@elanor pozývam ťa na obed a tá blinkajuca sa môže pozerať ako dve pevné ženy papaju 🤣

muchotrafka298
4. okt 2025

Mne je jedno, ci je niekto chudy alebo tucny, ked si s nim rozumiem. Autorka prispevku nespecifikovala (co by mohla), ze z akeho dovodu hlada iba zeny v hmotnostnej kategorii 100+. Lebo to je dost podstatne, ci si mysli, ze jej budu viac rozumiet alebo hlada partacky na chudnutie, cvicenie.

bbwwoman
4. okt 2025
@muchotrafka298

Mne je jedno, ci je niekto chudy alebo tucny, ked si s nim rozumiem. Autorka prispevku nespecifikovala (co by mohla), ze z akeho dovodu hlada iba zeny v hmotnostnej kategorii 100+. Lebo to je dost podstatne, ci si mysli, ze jej budu viac rozumiet alebo hlada partacky na chudnutie, cvicenie.

@muchotrafka298 možno že so štíhlymi je problém , sú aj namyslene ...ako mala som aj štíhle kamošky niektoré normálne niektoré drbnute takže chápem že hľadá človeka ako je ona ale za to ju netreba súdiť

muchotrafka298
4. okt 2025
@bbwwoman

@muchotrafka298 možno že so štíhlymi je problém , sú aj namyslene ...ako mala som aj štíhle kamošky niektoré normálne niektoré drbnute takže chápem že hľadá človeka ako je ona ale za to ju netreba súdiť

@bbwwoman ja nikoho nesudim. Mne je to jedno, nech si kazdy robi ako uzna za vhodne. Ale sama vidis, ze tu su 2 strany komentarov a nie pozitivnych. Tak mozno keby autorka napisala, ze co je vo veci, tak tu nebudu take hejty.

anonym_28671e
Odpoveď bola odstránená
anonym_fefc6b
Odpoveď bola odstránená
mimi852021
4. okt 2025

@anonym_autor akoze, ja sa necuduje.kam.tento svet speje. Vsade len hejt, vsetci sa tvaria.ze vsetke vedia. Ziadne pochopenie, sucit pomoc, trpezlivost akceptacia ineho nazoru. Normalne mi z toho prislo smutno. Kazdy ma nejake svoje problemy a pride si sem po radu a nie po hnusne komentare. To sa netyka len tohto. Mali by ste si uvedomit, ze clovek co je citlivejsi to moze zobrat velmi zle. Autorka na fb je skupina zmena je zivot. Drzim palce a neber si tie komentare.

anonym_98816a
4. okt 2025
@anonym_fefc6b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fefc6b gratulujem, ze mas uzasny metabolizmus. Mozes sa napakat aj za troch a nepriberies. Ale za to odsudzujes ludi, co maju vyssiu vahu. Uvedomujes si ze za to mozno mozu zdravotne problemy? Ze tak, ako ty nepriberies, tak oni zase tazko chudnu, aj ked jedia zdravo a malo? Si uboha.

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@anonym_98816a

@anonym_fefc6b gratulujem, ze mas uzasny metabolizmus. Mozes sa napakat aj za troch a nepriberies. Ale za to odsudzujes ludi, co maju vyssiu vahu. Uvedomujes si ze za to mozno mozu zdravotne problemy? Ze tak, ako ty nepriberies, tak oni zase tazko chudnu, aj ked jedia zdravo a malo? Si uboha.

@anonym_98816a nemusis jest zdravo a málo aby si schudla. Stačí ti len deficit. Len ono je dobre začať niečo robiť 🤷🏽‍♀️

bomba36
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_autor a keby radšej schudnes?

@anonym_fefc6b a čo keby si sa naučila používať podmieňovací spôsob správne?

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@bomba36

@anonym_fefc6b a čo keby si sa naučila používať podmieňovací spôsob správne?

@bomba36 a čo keby si sa nemiešala do debaty v ktorej niesi zapojená 😢 najkomickejšie opravovať nejaky pravopis

elanor
4. okt 2025
@anonym_fefc6b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fefc6b ja sa tiez napapkam aj za 3och, a co?
V kazdom pripade, je to ale iba moj problem a teba do toho velke "vonave" zakrutene.

majlo1234
4. okt 2025
@ukgirls

to naozaj dokazete byt niektore predpokladm uz dospele zenske take svine? ona sa vas pytala na radu co ma ci nema schudnut? myslite,ze posmeskov a podobnych rad uz nedostala viac ako dost? je to jej telo jej vaha a jej rozhodnutia -zije svoj zivot tak to robte aj vy ... kiezby ste mali aspon take iq ako ona vahu ..lenz,zrejem to mate podla vlastnej vahy

@ukgirls vek je v tomto pripade len cislo, slusne spravanie nim nenadobudnes

anonym_b9ae53
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_98816a nemusis jest zdravo a málo aby si schudla. Stačí ti len deficit. Len ono je dobre začať niečo robiť 🤷🏽‍♀️

@anonym_fefc6b ty máš veľký deficit v hlave moja. Autorka schudne, ale ty zostaneš navždy jednoduchá nešťastná chudera čo si potrebuje honiť ego na nete, je mi ťa vážne ľúto, zamysli sa nad sebou.

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@elanor

@anonym_fefc6b ja sa tiez napapkam aj za 3och, a co?
V kazdom pripade, je to ale iba moj problem a teba do toho velke "vonave" zakrutene.

@elanor a kde píšem že ma zaujímaš? Ty tu prvá komentujes niečo mne 😢

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@anonym_b9ae53

@anonym_fefc6b ty máš veľký deficit v hlave moja. Autorka schudne, ale ty zostaneš navždy jednoduchá nešťastná chudera čo si potrebuje honiť ego na nete, je mi ťa vážne ľúto, zamysli sa nad sebou.

@anonym_b9ae53 pekné že ma poznáš ❤️posielam lásku

anonym_b9ae53
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_b9ae53 pekné že ma poznáš ❤️posielam lásku

@anonym_fefc6b nemusím ťa osobne poznať, stačí čítať tvoje príspevky, kde si ukázala svoj úbohý charakter.

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@anonym_b9ae53

@anonym_fefc6b nemusím ťa osobne poznať, stačí čítať tvoje príspevky, kde si ukázala svoj úbohý charakter.

@anonym_b9ae53 ❤️ ešte jednu lásku pre teba. A už ma pls neoznačuj keď nič odomna nechceš len nejaké výplody 😄

anonym_b9ae53
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_b9ae53 ❤️ ešte jednu lásku pre teba. A už ma pls neoznačuj keď nič odomna nechceš len nejaké výplody 😄

@anonym_fefc6b tú lásku si nechaj pre seba, sama jej máš veľmi málo v živote.

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@anonym_b9ae53

@anonym_fefc6b tú lásku si nechaj pre seba, sama jej máš veľmi málo v živote.

@anonym_b9ae53 ano tak moc ma poznáš? Ach si vtipná 😄