icon

Hľadám kamarátky vo váhovej kategórii 100 kg a viac

4. okt 2025

Neviete, prosím, o nejakých skupinách na sociálnych fórach, kde by som si našla kamarátky v tejto váhovej kategórii? Hľadala som na FB, no nepodarilo sa, tu je viacero skupín, ale nie sú aktívne. Mám túto hmotnosť a jasné že mám aj iné kamarátky, ale, pravdupovediac, v tejto váhovej kategórii nepoznám nikoho a veľmi rada by som. Ďakujem ❤️

autor
4. okt 2025

Pre bližšie vysvetlenie - pri tejto hmotnosti sú určité špecifiká, ktoré nie sú napríklad pri 70-80kg, preto som chcela nájsť nejakú aktívnu skupinu žien práve s takouto hmotnosť, aby sme si navzájom poradili, povzbudili sa, inšpiráciou mi bola taktiež relácia, ktorú som dávnejšie videla, kde sa kamarátili priateľky, ktoré mali vysokú hmotnosť, spoločne sa povzbudili v mnohých problémoch na ceste za zdravým životom a viacerým sa podarilo aj veľmi pekne schudnúť. Ale keď tu vidím toľko nenávisti, odsudzovania, zla ... Ako ma môže niekto neznášať len pre moju hmotnosť a pritom ma vôbec nepozná a nevie o mne a mojom živote vôbec nič? Načo sa potom hráme na toleranciu a prijímanie inakosti, keď ide toľko nenávisti priamo z fóra žien a matiek? Blahoželám vám, všetkým hejterkám, ktoré ste obetovali svoj víkendový čas aby ste sa mi pokúšali osvietiť môj úbohý a nehodný život vašou dokonalosťou, podarilo sa, cítim sa tak úboho a mizerne ako asi nikdy, nikdy som sa nestretla s takouto nenávistnou optikou, takže mi dala na mňa úplne značne nový pohľad na ľudí.

elanor
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@elanor a kde píšem že ma zaujímaš? Ty tu prvá komentujes niečo mne 😢

@anonym_fefc6b a kto prvy komentoval to k comu nema co povedat?
nerob druhym to, co nechces aby druhi robili tebe...

anonym_56f089
4. okt 2025
@anonym_0d093e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_0d093e dakujem, vazim si tvoju odpoved a uprimnost 🤣🤣🤣

tatiana288
4. okt 2025
@anonym_autor

Pre bližšie vysvetlenie - pri tejto hmotnosti sú určité špecifiká, ktoré nie sú napríklad pri 70-80kg, preto som chcela nájsť nejakú aktívnu skupinu žien práve s takouto hmotnosť, aby sme si navzájom poradili, povzbudili sa, inšpiráciou mi bola taktiež relácia, ktorú som dávnejšie videla, kde sa kamarátili priateľky, ktoré mali vysokú hmotnosť, spoločne sa povzbudili v mnohých problémoch na ceste za zdravým životom a viacerým sa podarilo aj veľmi pekne schudnúť. Ale keď tu vidím toľko nenávisti, odsudzovania, zla ... Ako ma môže niekto neznášať len pre moju hmotnosť a pritom ma vôbec nepozná a nevie o mne a mojom živote vôbec nič? Načo sa potom hráme na toleranciu a prijímanie inakosti, keď ide toľko nenávisti priamo z fóra žien a matiek? Blahoželám vám, všetkým hejterkám, ktoré ste obetovali svoj víkendový čas aby ste sa mi pokúšali osvietiť môj úbohý a nehodný život vašou dokonalosťou, podarilo sa, cítim sa tak úboho a mizerne ako asi nikdy, nikdy som sa nestretla s takouto nenávistnou optikou, takže mi dala na mňa úplne značne nový pohľad na ľudí.

@anonym_autor Napíš mi správu, budem rada.

alickapusinka
4. okt 2025

Prečo si to nechala zajsť tak daleko.

anonym_c5fd27
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fefc6b pýtala som sa na chudnutie? Vieš čítať s porozumením? Predstav si, že chudnem, ak má niekto 100+ môže mať aj 102 a predtým mať oveľa viac.
@anonym_56f089 dám radu - keď nemáš čo napísať k veci, tak radšej nepíš nič. Nevypáli všetko ako vtip.

@anonym_autor to je isto daka biozienka , co je riadne odkojena 0 mozog , vaha 50kg aj s botami co sleduje kazde deko. nevsimat take...

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@anonym_c5fd27

@anonym_autor to je isto daka biozienka , co je riadne odkojena 0 mozog , vaha 50kg aj s botami co sleduje kazde deko. nevsimat take...

@anonym_c5fd27 nie niesom žiadna biožienka 😄😄 takže zasa mimo. A ano na moju výšku je 50kg dokonalých

anonym_c5fd27
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_c5fd27 nie niesom žiadna biožienka 😄😄 takže zasa mimo. A ano na moju výšku je 50kg dokonalých

@anonym_fefc6b dokonale? ty si myslis ze existuje dokonalost? si riadne mimo.

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@anonym_c5fd27

@anonym_fefc6b dokonale? ty si myslis ze existuje dokonalost? si riadne mimo.

@anonym_c5fd27 ano, je to dokonale pre mňa. To neznamená že musí byť pre teba. 😄

anonym_c5fd27
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_c5fd27 ano, je to dokonale pre mňa. To neznamená že musí byť pre teba. 😄

@anonym_fefc6b nic nie je dokonale.nic. a nikto. este raz.

anonym_c5fd27
4. okt 2025
@alickapusinka

Prečo si to nechala zajsť tak daleko.

@alickapusinka ja nesudim ked vidim zenu co pocita chuda vsetko cez KT a ma ledva 50kg, takisto nesudim 100kg osobu a vies preco? nikdy nevies co sa skryva za tou vahou, takze nesudme podla vyzoru. len mam pocit ze na to by viacere z vas mali dozriet. aby ste pochopili co pisem.

anonym_afa24b
4. okt 2025
@elanor

@anonym_fefc6b ja sa tiez napapkam aj za 3och, a co?
V kazdom pripade, je to ale iba moj problem a teba do toho velke "vonave" zakrutene.

@elanor minule som postrehla, ze ta niekto upozornoval, ze stale rypes. Teraz som to pochopila, ty si asi len hladna, ze?

anonym_c5fd27
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hlavne ze nasa spolocnost akcpetuje teplosov a lezby ale 100kg ludi uz nie. netvrdim ze je to zdrave a neobhajujem tucnych ludi ale takisto ako je stlihlost nebezpecna, je nebezpecna aj tucnota.

mikasa_ackerman
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@ivik4 neboj spokojná som. A keb ju poznám a mám jej to kde povedať nemám s tým najmenší problém. Ego si na tučkách honkať nepotrebujem 😢😢

@anonym_56f089
@anonym_fefc6b
Pošlite sem teda vaše instagramy/facebooky/fotky nech si aj my posúdime 🙂

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@anonym_c5fd27

@anonym_fefc6b nic nie je dokonale.nic. a nikto. este raz.

@anonym_c5fd27 tak to máš potom smutný život keď niesi sama pre seba dokonalá

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_56f089
@anonym_fefc6b
Pošlite sem teda vaše instagramy/facebooky/fotky nech si aj my posúdime 🙂

@mikasa_ackerman až po tebe

mikasa_ackerman
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@mikasa_ackerman až po tebe

@anonym_fefc6b veď by ti to nemalo robiť problém, predsa si podľa teba dokonalosť sama, tak čoho sa bojiš?

anonym_9a01bf
4. okt 2025
@muchotrafka298

Mne je jedno, ci je niekto chudy alebo tucny, ked si s nim rozumiem. Autorka prispevku nespecifikovala (co by mohla), ze z akeho dovodu hlada iba zeny v hmotnostnej kategorii 100+. Lebo to je dost podstatne, ci si mysli, ze jej budu viac rozumiet alebo hlada partacky na chudnutie, cvicenie.

@muchotrafka298 budu sa navzájom utešovať

anonym_fefc6b
4. okt 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_fefc6b veď by ti to nemalo robiť problém, predsa si podľa teba dokonalosť sama, tak čoho sa bojiš?

@mikasa_ackerman ja nepotrebujem hodnotenia od cudzích ľudí 😄 mňa vôbec že nezaujímate. Ja viem ze pre seba a muža dokonala som. 🤷🏻‍♀️ asi tak

anonym_536ffa
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skus zalozit skupinu sama... tu sa aj tak budu len hadat .. ak ti teda uz nik neporadil sukromne ... drzim palce .. ja sobne som z tych "vychrtlych" ..ale ver,ze zakomplexovany ludia sa posmievali a urazali i mna - tak si viem predstavit ake tazke to mas ..

palomablanca
4. okt 2025

@anonym_autor môžeš mi napísať, budem veľmi rada. Voľného času síce nemám veľa ale tiež by sa mi zišla kamarátka v tejto váhovej kategórií 😉😊

anonym_ac991b
4. okt 2025
@anonym_536ffa

@anonym_autor skus zalozit skupinu sama... tu sa aj tak budu len hadat .. ak ti teda uz nik neporadil sukromne ... drzim palce .. ja sobne som z tych "vychrtlych" ..ale ver,ze zakomplexovany ludia sa posmievali a urazali i mna - tak si viem predstavit ake tazke to mas ..

@anonym_536ffa Rovnako som chudá a trpím tým prakticky od mala. Neustále komentáre, či mi jesť doma nedajú, potom v dospelosti, že prečo som taká chudá? Pritom BMI mám akurát ,ale ako kompliment to málokedy vyznelo žiaľ. Pritom ja som nikdy do tučných nerýpala, prečo neschudnú a neobklopujem sa chudými, aj kolegyne mám väčšinou s nádvahou . To, keď druhých súdime podľa kíl, či vzhľadu hovorí viac o nás, než o ňom.

bbwwoman
4. okt 2025
@anonym_ac991b

@anonym_536ffa Rovnako som chudá a trpím tým prakticky od mala. Neustále komentáre, či mi jesť doma nedajú, potom v dospelosti, že prečo som taká chudá? Pritom BMI mám akurát ,ale ako kompliment to málokedy vyznelo žiaľ. Pritom ja som nikdy do tučných nerýpala, prečo neschudnú a neobklopujem sa chudými, aj kolegyne mám väčšinou s nádvahou . To, keď druhých súdime podľa kíl, či vzhľadu hovorí viac o nás, než o ňom.

@anonym_ac991b kašľať na ľudí každý je taký aký je

tykat
4. okt 2025

@anonym_autor ono este zalezi pomer vaha a vyska, baba 180cm s vahou 100+ vyzera inak ako baba co ma pri vahe 100kg vysku 165cm.

elanor
4. okt 2025
@anonym_afa24b

@elanor minule som postrehla, ze ta niekto upozornoval, ze stale rypes. Teraz som to pochopila, ty si asi len hladna, ze?

@anonym_afa24b a ty teraz robis co? presne to iste...

anonym_da1967
4. okt 2025

@anonym_autor táto váha nie je v poriadku, objednaj sa na endokrinológiu, môže to byť zdravotný problém.

miskajerry
4. okt 2025

Mne pokojne napíš, môžeme sa podporovať, ja mám síce okolo 60 kg, ale to nevadí.

simona20201309
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_56f089 myslíš si, že keď vážiš polovicu, tak si niečo lepšie, kvalitnejšia bytosť, ktorá si môže uťahovať z ostatných? Myslíš že na hmotnosti je založená kvalita osobnosti? Charakter nemá s hmotnosťou nič spoločné, si toho dôkazom.

@anonym_autor polovica tvojej váhy je nechutne vychrtla kosť alebo mala myš ktorú od zeme nevidno. Tieto kostry zvyknú byť veľmi zakomplexovane a pajedne ako ratliky (žiadne rici ani cici) preto si zvyknú takto dvíhať svoje úbohé ego. Nič si z toho nerob.

anonym_afa24b
4. okt 2025
@elanor

@anonym_afa24b a ty teraz robis co? presne to iste...

@elanor presne tak, nastavujem ti zrkadlo. Pochopila si👍

anonym_f3cffd
4. okt 2025
@anonym_56f089

@anonym_autor ja som sa pobavila 🤣

@anonym_56f089 mozno preto, ze si trosku jednoduchsia