Hľadám kamarátky vo váhovej kategórii 100 kg a viac
Neviete, prosím, o nejakých skupinách na sociálnych fórach, kde by som si našla kamarátky v tejto váhovej kategórii? Hľadala som na FB, no nepodarilo sa, tu je viacero skupín, ale nie sú aktívne. Mám túto hmotnosť a jasné že mám aj iné kamarátky, ale, pravdupovediac, v tejto váhovej kategórii nepoznám nikoho a veľmi rada by som. Ďakujem ❤️
@anonym_0d093e dakujem, vazim si tvoju odpoved a uprimnost 🤣🤣🤣
Pre bližšie vysvetlenie - pri tejto hmotnosti sú určité špecifiká, ktoré nie sú napríklad pri 70-80kg, preto som chcela nájsť nejakú aktívnu skupinu žien práve s takouto hmotnosť, aby sme si navzájom poradili, povzbudili sa, inšpiráciou mi bola taktiež relácia, ktorú som dávnejšie videla, kde sa kamarátili priateľky, ktoré mali vysokú hmotnosť, spoločne sa povzbudili v mnohých problémoch na ceste za zdravým životom a viacerým sa podarilo aj veľmi pekne schudnúť. Ale keď tu vidím toľko nenávisti, odsudzovania, zla ... Ako ma môže niekto neznášať len pre moju hmotnosť a pritom ma vôbec nepozná a nevie o mne a mojom živote vôbec nič? Načo sa potom hráme na toleranciu a prijímanie inakosti, keď ide toľko nenávisti priamo z fóra žien a matiek? Blahoželám vám, všetkým hejterkám, ktoré ste obetovali svoj víkendový čas aby ste sa mi pokúšali osvietiť môj úbohý a nehodný život vašou dokonalosťou, podarilo sa, cítim sa tak úboho a mizerne ako asi nikdy, nikdy som sa nestretla s takouto nenávistnou optikou, takže mi dala na mňa úplne značne nový pohľad na ľudí.
@anonym_autor Napíš mi správu, budem rada.
Prečo si to nechala zajsť tak daleko.
@anonym_fefc6b pýtala som sa na chudnutie? Vieš čítať s porozumením? Predstav si, že chudnem, ak má niekto 100+ môže mať aj 102 a predtým mať oveľa viac.
@anonym_56f089 dám radu - keď nemáš čo napísať k veci, tak radšej nepíš nič. Nevypáli všetko ako vtip.
@anonym_autor to je isto daka biozienka , co je riadne odkojena 0 mozog , vaha 50kg aj s botami co sleduje kazde deko. nevsimat take...
@anonym_autor to je isto daka biozienka , co je riadne odkojena 0 mozog , vaha 50kg aj s botami co sleduje kazde deko. nevsimat take...
@anonym_c5fd27 nie niesom žiadna biožienka 😄😄 takže zasa mimo. A ano na moju výšku je 50kg dokonalých
@anonym_c5fd27 nie niesom žiadna biožienka 😄😄 takže zasa mimo. A ano na moju výšku je 50kg dokonalých
@anonym_fefc6b dokonale? ty si myslis ze existuje dokonalost? si riadne mimo.
@anonym_fefc6b dokonale? ty si myslis ze existuje dokonalost? si riadne mimo.
@anonym_c5fd27 ano, je to dokonale pre mňa. To neznamená že musí byť pre teba. 😄
@anonym_c5fd27 ano, je to dokonale pre mňa. To neznamená že musí byť pre teba. 😄
@anonym_fefc6b nic nie je dokonale.nic. a nikto. este raz.
Prečo si to nechala zajsť tak daleko.
@alickapusinka ja nesudim ked vidim zenu co pocita chuda vsetko cez KT a ma ledva 50kg, takisto nesudim 100kg osobu a vies preco? nikdy nevies co sa skryva za tou vahou, takze nesudme podla vyzoru. len mam pocit ze na to by viacere z vas mali dozriet. aby ste pochopili co pisem.
@anonym_fefc6b ja sa tiez napapkam aj za 3och, a co?
V kazdom pripade, je to ale iba moj problem a teba do toho velke "vonave" zakrutene.
@elanor minule som postrehla, ze ta niekto upozornoval, ze stale rypes. Teraz som to pochopila, ty si asi len hladna, ze?
Pre bližšie vysvetlenie - pri tejto hmotnosti sú určité špecifiká, ktoré nie sú napríklad pri 70-80kg, preto som chcela nájsť nejakú aktívnu skupinu žien práve s takouto hmotnosť, aby sme si navzájom poradili, povzbudili sa, inšpiráciou mi bola taktiež relácia, ktorú som dávnejšie videla, kde sa kamarátili priateľky, ktoré mali vysokú hmotnosť, spoločne sa povzbudili v mnohých problémoch na ceste za zdravým životom a viacerým sa podarilo aj veľmi pekne schudnúť. Ale keď tu vidím toľko nenávisti, odsudzovania, zla ... Ako ma môže niekto neznášať len pre moju hmotnosť a pritom ma vôbec nepozná a nevie o mne a mojom živote vôbec nič? Načo sa potom hráme na toleranciu a prijímanie inakosti, keď ide toľko nenávisti priamo z fóra žien a matiek? Blahoželám vám, všetkým hejterkám, ktoré ste obetovali svoj víkendový čas aby ste sa mi pokúšali osvietiť môj úbohý a nehodný život vašou dokonalosťou, podarilo sa, cítim sa tak úboho a mizerne ako asi nikdy, nikdy som sa nestretla s takouto nenávistnou optikou, takže mi dala na mňa úplne značne nový pohľad na ľudí.
@anonym_autor hlavne ze nasa spolocnost akcpetuje teplosov a lezby ale 100kg ludi uz nie. netvrdim ze je to zdrave a neobhajujem tucnych ludi ale takisto ako je stlihlost nebezpecna, je nebezpecna aj tucnota.
@ivik4 neboj spokojná som. A keb ju poznám a mám jej to kde povedať nemám s tým najmenší problém. Ego si na tučkách honkať nepotrebujem 😢😢
@anonym_56f089
@anonym_fefc6b
Pošlite sem teda vaše instagramy/facebooky/fotky nech si aj my posúdime 🙂
@anonym_fefc6b nic nie je dokonale.nic. a nikto. este raz.
@anonym_c5fd27 tak to máš potom smutný život keď niesi sama pre seba dokonalá
@anonym_56f089
@anonym_fefc6b
Pošlite sem teda vaše instagramy/facebooky/fotky nech si aj my posúdime 🙂
@mikasa_ackerman až po tebe
@mikasa_ackerman až po tebe
@anonym_fefc6b veď by ti to nemalo robiť problém, predsa si podľa teba dokonalosť sama, tak čoho sa bojiš?
Mne je jedno, ci je niekto chudy alebo tucny, ked si s nim rozumiem. Autorka prispevku nespecifikovala (co by mohla), ze z akeho dovodu hlada iba zeny v hmotnostnej kategorii 100+. Lebo to je dost podstatne, ci si mysli, ze jej budu viac rozumiet alebo hlada partacky na chudnutie, cvicenie.
@muchotrafka298 budu sa navzájom utešovať
@anonym_fefc6b veď by ti to nemalo robiť problém, predsa si podľa teba dokonalosť sama, tak čoho sa bojiš?
@mikasa_ackerman ja nepotrebujem hodnotenia od cudzích ľudí 😄 mňa vôbec že nezaujímate. Ja viem ze pre seba a muža dokonala som. 🤷🏻♀️ asi tak
@anonym_autor skus zalozit skupinu sama... tu sa aj tak budu len hadat .. ak ti teda uz nik neporadil sukromne ... drzim palce .. ja sobne som z tych "vychrtlych" ..ale ver,ze zakomplexovany ludia sa posmievali a urazali i mna - tak si viem predstavit ake tazke to mas ..
@anonym_autor môžeš mi napísať, budem veľmi rada. Voľného času síce nemám veľa ale tiež by sa mi zišla kamarátka v tejto váhovej kategórií 😉😊
@anonym_autor skus zalozit skupinu sama... tu sa aj tak budu len hadat .. ak ti teda uz nik neporadil sukromne ... drzim palce .. ja sobne som z tych "vychrtlych" ..ale ver,ze zakomplexovany ludia sa posmievali a urazali i mna - tak si viem predstavit ake tazke to mas ..
@anonym_536ffa Rovnako som chudá a trpím tým prakticky od mala. Neustále komentáre, či mi jesť doma nedajú, potom v dospelosti, že prečo som taká chudá? Pritom BMI mám akurát ,ale ako kompliment to málokedy vyznelo žiaľ. Pritom ja som nikdy do tučných nerýpala, prečo neschudnú a neobklopujem sa chudými, aj kolegyne mám väčšinou s nádvahou . To, keď druhých súdime podľa kíl, či vzhľadu hovorí viac o nás, než o ňom.
@anonym_536ffa Rovnako som chudá a trpím tým prakticky od mala. Neustále komentáre, či mi jesť doma nedajú, potom v dospelosti, že prečo som taká chudá? Pritom BMI mám akurát ,ale ako kompliment to málokedy vyznelo žiaľ. Pritom ja som nikdy do tučných nerýpala, prečo neschudnú a neobklopujem sa chudými, aj kolegyne mám väčšinou s nádvahou . To, keď druhých súdime podľa kíl, či vzhľadu hovorí viac o nás, než o ňom.
@anonym_ac991b kašľať na ľudí každý je taký aký je
@anonym_autor ono este zalezi pomer vaha a vyska, baba 180cm s vahou 100+ vyzera inak ako baba co ma pri vahe 100kg vysku 165cm.
@anonym_autor táto váha nie je v poriadku, objednaj sa na endokrinológiu, môže to byť zdravotný problém.
Mne pokojne napíš, môžeme sa podporovať, ja mám síce okolo 60 kg, ale to nevadí.
@anonym_56f089 myslíš si, že keď vážiš polovicu, tak si niečo lepšie, kvalitnejšia bytosť, ktorá si môže uťahovať z ostatných? Myslíš že na hmotnosti je založená kvalita osobnosti? Charakter nemá s hmotnosťou nič spoločné, si toho dôkazom.
@anonym_autor polovica tvojej váhy je nechutne vychrtla kosť alebo mala myš ktorú od zeme nevidno. Tieto kostry zvyknú byť veľmi zakomplexovane a pajedne ako ratliky (žiadne rici ani cici) preto si zvyknú takto dvíhať svoje úbohé ego. Nič si z toho nerob.
@anonym_afa24b a ty teraz robis co? presne to iste...
@elanor presne tak, nastavujem ti zrkadlo. Pochopila si👍
@anonym_autor ja som sa pobavila 🤣
@anonym_56f089 mozno preto, ze si trosku jednoduchsia