icon

Hľadám kamarátky vo váhovej kategórii 100 kg a viac

4. okt 2025

Neviete, prosím, o nejakých skupinách na sociálnych fórach, kde by som si našla kamarátky v tejto váhovej kategórii? Hľadala som na FB, no nepodarilo sa, tu je viacero skupín, ale nie sú aktívne. Mám túto hmotnosť a jasné že mám aj iné kamarátky, ale, pravdupovediac, v tejto váhovej kategórii nepoznám nikoho a veľmi rada by som. Ďakujem ❤️

elanor
4. okt 2025
@anonym_afa24b

@elanor presne tak, nastavujem ti zrkadlo. Pochopila si👍

@anonym_afa24b

sticker
anonym_8fa0cc
4. okt 2025

Bozenku toto tu je hrozne🙈clovek sa slusne opyta o radu a co tu dostane je neskutocne .Neviem ci niektorym babam robi dobre ked mozu rypat ale trosku treba byt ludsky .Skoro kazda diskusia vedie k blbym komentom .Tak teraz som si napisala svoj nazor a mozte zacat at je libo.

anonym_d54f15
4. okt 2025
@anonym_56f089

ak najdes este jednu ako ja, budeme mat spolu 100g ak na seba stupneme 🤣🤣🤣 staci ti tak?

@anonym_56f089
keby sprostost kvitli si samá ruža!

anonym_56f089
4. okt 2025
@anonym_f3cffd

@anonym_56f089 mozno preto, ze si trosku jednoduchsia

@anonym_f3cffd hovori odbornicka na jednoduchost 😉

anonym_56f089
4. okt 2025
@anonym_d54f15

@anonym_56f089
keby sprostost kvitli si samá ruža!

@anonym_d54f15 ako kazdy clovek tu na konovi 🤣

anonym_56f089
4. okt 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_56f089
@anonym_fefc6b
Pošlite sem teda vaše instagramy/facebooky/fotky nech si aj my posúdime 🙂

@mikasa_ackerman preco aj mna oznacujes? ja so sebou nie som spokojna a potrebujem pribrat no neriesim to hladanim kamosiek v skupine ako som uz pisala a nepotrebujem s tym pomoct

svetlonos
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_56f089 myslíš si, že keď vážiš polovicu, tak si niečo lepšie, kvalitnejšia bytosť, ktorá si môže uťahovať z ostatných? Myslíš že na hmotnosti je založená kvalita osobnosti? Charakter nemá s hmotnosťou nič spoločné, si toho dôkazom.

@anonym_autor
zial Bohu mnoho ľudí si myslí, ze 100kg clovek je menej ako ten 50 kilovy. Mane to v rodine a drbnut ma z toho ide. Vonku na prechádzke picuvam komentáre na cudzie zeny, aká je tá tlstá a blbo oblečená a boooze ona nemá zrkadlo! Kristove raných! Vždy sa za to pohadam! Nie kazdy ma vrtulu v zadku aby mal 50 kíl. Mávala som 69 a bola fakt stihla, aj veru veľkosť 36 som jednu dobu nosievala! To bolo vtedy, ked som mala probl so žalúdkom a dlhodobý stres - velky. Takze normalne som mala veľkosť 38. Som po troch pôrodoch a počas kojenia neschudnem.
A 3 mesiace po 2 porode som od spomenutej osoby picula hlášky, nech nejem uz tie kolace pre Boha, ved ako vyzerám uz teraz, mala by som schudnúť!
Mala som vtedy 72 kg a samozrejme brucho po poride este.
Ľudia nemajú sudnost a mnohokrat veru platí, ze mlčať je zlato. Len skoda, ze práve tito to nepochopili.

Prajem ti aby si naska fajn kamosky na ceky zivot - v hocijakej vyhovuje kategórii. A aby sa ti podarilo schudnúť- nie koli druhym alebo koli sebe. Na iných sa vy --- vies, co. Hlavne aby tebe bolo lepšie.

tatiana288
4. okt 2025
@anonym_56f089

@anonym_f3cffd hovori odbornicka na jednoduchost 😉

@anonym_56f089 Strašne vo mne evokuješ pocit nešťastnej ženy, darmo sa tu oháňaš vyrehotanými smajlíkami. Tu sa odbavuješ, aj to len anonymne, lebo si priposratá povedať svoj názor otvorene. Vôbec z teba nejde pocit, že si spokojná, skôr zakomplexovaná. Zrejme máš doma muža čo na teba serie, alebo prácu, v ktorej sa po tebe niekto vozí a ty šúchaš nohami. Alebo ti rodičia nedali dostatok lásky, neviem, podľa mňa takto nereaguje inteligentný a vyrovnaný človek. Už len to, že si celú sobotu strávila tým, že si sa snažila niekoho ponížiť, to čo máš za život, preboha?

anonym_56f089
4. okt 2025
@tatiana288

@anonym_56f089 Strašne vo mne evokuješ pocit nešťastnej ženy, darmo sa tu oháňaš vyrehotanými smajlíkami. Tu sa odbavuješ, aj to len anonymne, lebo si priposratá povedať svoj názor otvorene. Vôbec z teba nejde pocit, že si spokojná, skôr zakomplexovaná. Zrejme máš doma muža čo na teba serie, alebo prácu, v ktorej sa po tebe niekto vozí a ty šúchaš nohami. Alebo ti rodičia nedali dostatok lásky, neviem, podľa mňa takto nereaguje inteligentný a vyrovnaný človek. Už len to, že si celú sobotu strávila tým, že si sa snažila niekoho ponížiť, to čo máš za život, preboha?

@tatiana288 nikoho som sa nesnazila ponizit... ak mas ten pocit tak sorry 😉 vobec si ma ocividne nepochopila ale je mi to jedno 🤣 a nestastna nie som vobec o to sa bat nemusis 🤣

svetlonos
4. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_autor neveim čo je zle na reakcii že máš schudnúť. Váha 100+ je extrém aj na zdravie

@anonym_fefc6b
dobre sa ti radi ked prd vies, však?
Mala som kamosku, 180cm, veľkosť 36 ploche brucho, super postava!
Pobdruhom pirode jej zblbla štítna žľaza, ma 100 kg, je obezna a môže sa po... neschudne jednoducho. Roky to riesi seba dr a bez výsledku. Jedava ako vzdy, normalne. Ma oči pre plač, povedala ze nik v rodine nikdy nebol tučný, len teraz ona. Vies ako sa citi??
Tej ho... pomôžu take komentáre, ze schudni!
Ja napriklad po pirode vzdy priberiem a drzi sa mi to kým neprestanem kojit. Potom bez akejkoľvek úpravy stravy schudnem za mesiac 5-6 kg, potom ďalšie.
Niekedy treba vediet viac a mat pochopenie, nie splechnut toto druhému.
Su aj ti, ktorí stres zajedsju. Tam nepomôže pivedat nejedz ale vyriešiť príčinu. A to je xy krat megaproblem.

anonym_536ffa
4. okt 2025
@simona20201309

@anonym_autor polovica tvojej váhy je nechutne vychrtla kosť alebo mala myš ktorú od zeme nevidno. Tieto kostry zvyknú byť veľmi zakomplexovane a pajedne ako ratliky (žiadne rici ani cici) preto si zvyknú takto dvíhať svoje úbohé ego. Nič si z toho nerob.

@simona20201309 prepac ale tmto komentarom si spadla na rovnaku ubohost ao ta co ju posiela chudnut ... preco hned by chude musime byt male mysi.,vychrtliny a ani rici ani cici? tebe pride normalne toto povedat o malych ludoch? akoze my nemame komlexy z toho,neatakuju nas druhy a neposmievaju sa ... ? ja sama som si autorku zastala a zastanem a ako som napisala viem akos a citi ale z druhej strany a ty booom si rovnako zakompleovana uboha osoba,co pomenuvava ludi podla vyzoru ... nehnevaj sa ,ale ci chuda ci tlsta ci neviem aka-pomenuvavat ludi a prirovnavat je nechutnost a ubohost z akejkolvek strany

simona20201309
4. okt 2025
@anonym_536ffa

@simona20201309 prepac ale tmto komentarom si spadla na rovnaku ubohost ao ta co ju posiela chudnut ... preco hned by chude musime byt male mysi.,vychrtliny a ani rici ani cici? tebe pride normalne toto povedat o malych ludoch? akoze my nemame komlexy z toho,neatakuju nas druhy a neposmievaju sa ... ? ja sama som si autorku zastala a zastanem a ako som napisala viem akos a citi ale z druhej strany a ty booom si rovnako zakompleovana uboha osoba,co pomenuvava ludi podla vyzoru ... nehnevaj sa ,ale ci chuda ci tlsta ci neviem aka-pomenuvavat ludi a prirovnavat je nechutnost a ubohost z akejkolvek strany

@anonym_536ffa 🤩🤩🤩 už je ti lepšie?
Nekaz si deň 😉

anonym_afa24b
4. okt 2025
@simona20201309

@anonym_536ffa 🤩🤩🤩 už je ti lepšie?
Nekaz si deň 😉

@simona20201309 uz si sa najedla, uz je lepsie, uz sa smejes? Lebo ten tvoj drist o pajednych vychrtlinach bol od veci, posobis ovela pajednejsie ty ako bacula, ci ako sa to 100+ nazyvate.

anonym_1e67e6
5. okt 2025

Ja 100kg nemam, ale stihla nie som a z okolia vzdy iritujem chude zeny, ked som sa raz pytala znamej preco...tak odpoved ma zaskocila, ze lebo ona sa cely zivot nemoze najest aby vyzerala dobre a musi makat a ze mne nevadi ako vyzeram 🙂 Ze si dam aj kolac aj obed a som ok sama so sebou, dokonca aj partnera a napadnikov mam....takze nie vzdy je tebe....

anonym_614b8a
5. okt 2025
@anonym_fefc6b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fefc6b normalne z teba grcam, mozno navonok si so sebou spokojna,ale tvoje vnutro je tak prehnite zlobou,ze ani nevies odlisit od toho,co je dobre a co zle. Nabuduce aspon vystupuj pod svojim nickom, vsak ked si so sebou taka spokojna,kde je problem.

ivik4
5. okt 2025
@anonym_614b8a

@anonym_fefc6b normalne z teba grcam, mozno navonok si so sebou spokojna,ale tvoje vnutro je tak prehnite zlobou,ze ani nevies odlisit od toho,co je dobre a co zle. Nabuduce aspon vystupuj pod svojim nickom, vsak ked si so sebou taka spokojna,kde je problem.

@anonym_614b8a no boji sa 💁🏻‍♀️. Hej hej hlavne ze osobne by jej to povedala pritom je pokadena jej to co i len napisat 😃😃
Milujem take uboziacky

julka828
5. okt 2025

@anonym_autor mozes mi napisat ak chces

anonym_f0505a
5. okt 2025
@bbwwoman

@elanor pozývam ťa na obed a tá blinkajuca sa môže pozerať ako dve pevné ženy papaju 🤣

@bbwwoman cize obezne zeny si hovorite pevne a stihle su kostricky, ano?

anonym_fefc6b
5. okt 2025
@anonym_614b8a

@anonym_614b8a môj nick je tak isto anonymný ako anonymný komentár 😄 nič nové. V klude zo mňa grcamj, vieš mne to je dosť jedno 😄 mňa nejaká sliepočka ( nemyslím len teba) z Mk teda fakt neurazí. Celý tento portál mám len na zábavku, lebo sledovať čo sa ti deje je komické

simona20201309
5. okt 2025
@anonym_afa24b

@simona20201309 uz si sa najedla, uz je lepsie, uz sa smejes? Lebo ten tvoj drist o pajednych vychrtlinach bol od veci, posobis ovela pajednejsie ty ako bacula, ci ako sa to 100+ nazyvate.

@anonym_afa24b nemám ani 100 ani 50. Ale keď som mala 62kg trčali mi kosti z každej strany. Takže áno 50 je vychrtlina alebo malicka 150cm myška.
Prečo by sa nemohla nazvať vychudnuta žena že je vychrtla ale žena 100+ je úplne bežné a automaticky nazývaná buchta? Prečo by sa mali automaticky považovať 100+ kilove ženy za nezdravo tučné, ale nad vyschnutymi kostrami sa nepozastavi nikto pritom sú rovnako nezdravé ako tie plus síce.
Zastávam sa tu ženy do ktorej sa začali navazat presne tie vychudnute modelky, ktoré si myslia ze na to majú právo.

anonym_614b8a
5. okt 2025
@anonym_fefc6b

@anonym_614b8a môj nick je tak isto anonymný ako anonymný komentár 😄 nič nové. V klude zo mňa grcamj, vieš mne to je dosť jedno 😄 mňa nejaká sliepočka ( nemyslím len teba) z Mk teda fakt neurazí. Celý tento portál mám len na zábavku, lebo sledovať čo sa ti deje je komické

@anonym_fefc6b to je fakt zabava urazat babu, ktora chce schudnut a hlada si tu kamaratku. Ty si taka uboziacka, ze az, sliepkou ta nenazyvam, to by som ju urazila. Spamataj sa dievca. Mozes byt chuda, ale EQ ti panbozko velke nenadelil.

anonym_614b8a
5. okt 2025
@ivik4

@anonym_614b8a no boji sa 💁🏻‍♀️. Hej hej hlavne ze osobne by jej to povedala pritom je pokadena jej to co i len napisat 😃😃
Milujem take uboziacky

@ivik4 presne, to je uboziacka na druhu. Otras

anonym_afa24b
5. okt 2025
@simona20201309

@anonym_afa24b nemám ani 100 ani 50. Ale keď som mala 62kg trčali mi kosti z každej strany. Takže áno 50 je vychrtlina alebo malicka 150cm myška.
Prečo by sa nemohla nazvať vychudnuta žena že je vychrtla ale žena 100+ je úplne bežné a automaticky nazývaná buchta? Prečo by sa mali automaticky považovať 100+ kilove ženy za nezdravo tučné, ale nad vyschnutymi kostrami sa nepozastavi nikto pritom sú rovnako nezdravé ako tie plus síce.
Zastávam sa tu ženy do ktorej sa začali navazat presne tie vychudnute modelky, ktoré si myslia ze na to majú právo.

@simona20201309 ved sa zastavaj, ale znizovat sa na niekoho uroven nemusis. Zastat sa vies aj kulturne, inak robis presne to, co v podstate odsudzujes.

simona20201309
5. okt 2025
@anonym_afa24b

@simona20201309 ved sa zastavaj, ale znizovat sa na niekoho uroven nemusis. Zastat sa vies aj kulturne, inak robis presne to, co v podstate odsudzujes.

@anonym_afa24b tvoj názor

anonym_3c4943
5. okt 2025
@anonym_56f089

ak najdes este jednu ako ja, budeme mat spolu 100g ak na seba stupneme 🤣🤣🤣 staci ti tak?

@anonym_56f089 alebo ja a ona na Vas stupneme a sa dosmejes

anonym_56f089
5. okt 2025
@anonym_3c4943

@anonym_56f089 alebo ja a ona na Vas stupneme a sa dosmejes

@anonym_3c4943 ja sa nesmejem z vasej vahy moja zlata 😉

sssss123
5. okt 2025
@anonym_autor

Pre bližšie vysvetlenie - pri tejto hmotnosti sú určité špecifiká, ktoré nie sú napríklad pri 70-80kg, preto som chcela nájsť nejakú aktívnu skupinu žien práve s takouto hmotnosť, aby sme si navzájom poradili, povzbudili sa, inšpiráciou mi bola taktiež relácia, ktorú som dávnejšie videla, kde sa kamarátili priateľky, ktoré mali vysokú hmotnosť, spoločne sa povzbudili v mnohých problémoch na ceste za zdravým životom a viacerým sa podarilo aj veľmi pekne schudnúť. Ale keď tu vidím toľko nenávisti, odsudzovania, zla ... Ako ma môže niekto neznášať len pre moju hmotnosť a pritom ma vôbec nepozná a nevie o mne a mojom živote vôbec nič? Načo sa potom hráme na toleranciu a prijímanie inakosti, keď ide toľko nenávisti priamo z fóra žien a matiek? Blahoželám vám, všetkým hejterkám, ktoré ste obetovali svoj víkendový čas aby ste sa mi pokúšali osvietiť môj úbohý a nehodný život vašou dokonalosťou, podarilo sa, cítim sa tak úboho a mizerne ako asi nikdy, nikdy som sa nestretla s takouto nenávistnou optikou, takže mi dala na mňa úplne značne nový pohľad na ľudí.

debata ako v štvrtej cenovej

@anonym_autor kludne napíš

dia712
5. okt 2025

@anonym_autor Ahoj napíš mi ak chceš 😊 a koľko máš rokov ak sa smiem spýtať 😊

weuska1559
5. okt 2025

@anonym_autor odkiaľ si som v rovnakej váhovej kategórii