icon

Hľadám nezadanú dámu na vážny vzťah.

firefighter01
Včera o 20:06

Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).

Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.

PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.

Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉

firefighter01
autor
Dnes o 10:35
@chocolatebox

@zorienka28 vieš koľko ich je, doma žena a deti a plná huba hejtu voči lgbt ale horí im zoznamka kde si vypisujú s chlapcami 😂 žene povie ze ma veľa prace, sadne do auta a cestuje cez pol Slovenska aby si nechal potahat v aute od maturanta.

@chocolatebox Asi vlastná skúsenosť...
Tak krásny nedeľnajší, RODINNÝ obed vám želám všetkým... a aj tým lpg pozitívnym ;).

anonym_890398
Dnes o 10:40
@firefighter01

Tak krásny nedeľnajší, RODINNÝ obed vám želám všetkým... a aj tým lpg pozitívnym ;).

@firefighter01 Maj sa pekne a vďaka za vtipné pobavenie pri varení nedeľného obeda. Bolo to výživné . 😎

firefighter01
autor
Dnes o 10:41
@ameixa

@alexanderrr ale sportovo sa nesprava, vraj som ho stalkovala na fore pre cyklistov.. ukradli mi bajk, tak som sa ho pytala na radu ohladne parametrov, ze si idem zaobstarat nejaky novy, na fore mtbiker som bola zaregistrovana uz roky predtym, ale ignoracia..

@ameixa Aká ignorácia??? Že ti neodpoviem, kedy sa tebe zažiada?

chocolatebox
Dnes o 10:42
@firefighter01

@firefighter01 neviem ako by to mohla byt moja osobna skúsenosť, ale ty si celý taký zmätený tak ti to odpustím. Každopádne bozteky posielaj niekomu, kto je na ne zvedavý ;)

ameixa
Dnes o 10:43
@firefighter01

@ameixa Aká ignorácia??? Že ti neodpoviem, kedy sa tebe zažiada?

@firefighter01 na dalsi si neodpisal, ale to je jedno.. preco tu davas moje foto?

firefighter01
autor
Dnes o 10:43
@chocolatebox

@firefighter01 neviem ako by to mohla byt moja osobna skúsenosť, ale ty si celý taký zmätený tak ti to odpustím. Každopádne bozteky posielaj niekomu, kto je na ne zvedavý ;)

@chocolatebox Nech si každý vyberie, kto ich príjme;)

chocolatebox
Dnes o 10:44

A teda stačilo mrhania časom, takže posledný príspevok odo mňa - počula som z viacerých strán ze sa po novom Strava používa ako zoznamka, ked tak skus 🙂 ✌️

anonym_f7fcdf
Dnes o 10:44
@firefighter01

@anonym_9c312f A vieš prečo? pretože mi písal admin MK, že na túto IP adresu registruje na MK už iný účet a ktorý si prajem vymazať, keďže jeden užívateľ môže mať iba jeden nick, tak som mu napísal, že ten starý. Ach tu sa teda riešia nepodstatnosti 🤦‍♂️

@firefighter01 napisal si adminovi a sam si zrusil ucet. 😀

firefighter01
autor
Dnes o 10:45
@ameixa

@firefighter01 na dalsi si neodpisal, ale to je jedno.. preco tu davas moje foto?

@ameixa Hanbíš sa za seba?

firefighter01
autor
@anonym_f7fcdf

@firefighter01 napisal si adminovi a sam si zrusil ucet. 😀

@anonym_f7fcdf No veď áno, jaa som rozhodol, aby vymazal to stare konto... Čo nieje jasné a čo tu vlastne riešime?

anonym_890398
@firefighter01

@firefighter01 Vyzerá dobre. na teba hádam až moc, či?

ameixa
Dnes o 10:50
@firefighter01

@firefighter01 nie, ani nahodou, to mas pomylene, ja som hrda na kazdy sivy vlas 😀 das sem na anonymne forum screenshot z ineho konkretneho fora s mojim nickom a foto?

firefighter01
autor
Dnes o 10:54
@ameixa

@firefighter01 nie, ani nahodou, to mas pomylene, ja som hrda na kazdy sivy vlas 😀 das sem na anonymne forum screenshot z ineho konkretneho fora s mojim nickom a foto?

@ameixa Veď môžeš aj sama pridať. Veľká moralizátorka a pritom tiež máš iný nick ako pred rokom 🤭

anonym_f7fcdf
Dnes o 10:55
@firefighter01

Nemyslíte, že sa to tu zvrhlo príliš na politiku?
Asi radšej napišem moderátorovi pre pokoj vo vašej duši, nech zmaže celé vlákno ;).
Ináč chcel som napísať, že vo vašej progresivnej duši, len som si zahryzol do prsta 🤭🤭🤭

@firefighter01 politikou si zacal ty. Vykramil si svoje politicke postoje hned v prvom svojom prispevku, takze mal si ratat s tym, za sa niekto chyti aj tvojich politickych nazorov, niekto sa chyti tvojej homofobie, niekto sa chyti tvojej mizogymie, tvojej netolerancie, povysenecstva... Vsetko co si prezentoval vo svojich prispevkoch. Naivne si si myslel, ze ten sebevstredny traktat ta vykreslil ako neodolatelneho chlapa, po ktorom kazda zena tuzi a nevyslo. Si len dalsi z radu zufalcov, ktori nechapu preco s nimi ziadna nechce zacat vztah, ale to, ze na vztah si nepouzitelny ti nedoslo.

ameixa
Dnes o 10:57
@firefighter01

@firefighter01 ale v pohode, podla tej foto si vedia najst moj IG, tak ho tu rovno dam @ael____lea 😅
Btw. na MK chodim minimalne, nebyt toho, ze kamoske algorytmus dal do feedu Tvoju diskusiu, tak tu nie som 🙂

firefighter01
autor
Dnes o 10:59
@anonym_f7fcdf

@firefighter01 politikou si zacal ty. Vykramil si svoje politicke postoje hned v prvom svojom prispevku, takze mal si ratat s tym, za sa niekto chyti aj tvojich politickych nazorov, niekto sa chyti tvojej homofobie, niekto sa chyti tvojej mizogymie, tvojej netolerancie, povysenecstva... Vsetko co si prezentoval vo svojich prispevkoch. Naivne si si myslel, ze ten sebevstredny traktat ta vykreslil ako neodolatelneho chlapa, po ktorom kazda zena tuzi a nevyslo. Si len dalsi z radu zufalcov, ktori nechapu preco s nimi ziadna nechce zacat vztah, ale to, ze na vztah si nepouzitelny ti nedoslo.

@anonym_f7fcdf Stačí mi jedna, nie všetky, ani väčšina ;). Pre niektorú nepoužiteľný, pre inú vyhovujúci, preto sme rozdielni ;).
A ešte čeresnička na torte... V ďalších voľbách budem voliť Zoroslava Kollára 😉.

anonym_f7fcdf
@firefighter01

@anonym_f7fcdf No veď áno, jaa som rozhodol, aby vymazal to stare konto... Čo nieje jasné a čo tu vlastne riešime?

@firefighter01 sam samoobsluzne si ho vymazal. Som na MK dost dlho aby som vedela aku hlasku ma ucet, ktory bol zruseny adminom.

anonym_890398
@ameixa

@firefighter01 ale v pohode, podla tej foto si vedia najst moj IG, tak ho tu rovno dam @ael____lea 😅
Btw. na MK chodim minimalne, nebyt toho, ze kamoske algorytmus dal do feedu Tvoju diskusiu, tak tu nie som 🙂

@ameixa To si fakt nemusela, veď my sme sa tu na ňom prišli pobaviť len.

anonym_f7fcdf
Dnes o 11:03
@firefighter01

@anonym_f7fcdf Stačí mi jedna, nie všetky, ani väčšina ;). Pre niektorú nepoužiteľný, pre inú vyhovujúci, preto sme rozdielni ;).
A ešte čeresnička na torte... V ďalších voľbách budem voliť Zoroslava Kollára 😉.

@firefighter01 je mi uplne jedno ake su tvoje volebne preferencie, ale tie tvoje nie su ziadnym bombastickym prekvapenim podla toho co si popisal. Len si ma utvrdil, ze som ta dobre zaradila hned na zaciatku

ameixa
Dnes o 11:04
@anonym_890398

@ameixa To si fakt nemusela, veď my sme sa tu na ňom prišli pobaviť len.

@anonym_890398 jasne, si zlata, nemam problem priznat, kto som, ked uz jeho ste vypatrali.... zabavam sa i ja, ze tu prepieraju este aj moje rozvodove a ine socialne udalosti 😀

anonym_890398
Dnes o 11:06
@ameixa

@anonym_890398 jasne, si zlata, nemam problem priznat, kto som, ked uz jeho ste vypatrali.... zabavam sa i ja, ze tu prepieraju este aj moje rozvodove a ine socialne udalosti 😀

@ameixa Ja som si ale nedala tú námahu ťa pohľadať. Ale on mi za to stál 😂😂😂:

firefighter01
autor
Dnes o 11:07
@ameixa

@ameixa Kto začal? Odmietnutá žena, ktorá sa s tým nevyrovnala? Ty môžeš, ja nie? To je to tvoje progresívne, že? Ako v tých politickych debatách ked prídú frustrované krásavice z PSka 🤭

firefighter01
autor
Dnes o 11:08
@anonym_f7fcdf

@firefighter01 je mi uplne jedno ake su tvoje volebne preferencie, ale tie tvoje nie su ziadnym bombastickym prekvapenim podla toho co si popisal. Len si ma utvrdil, ze som ta dobre zaradila hned na zaciatku

@anonym_f7fcdf Teší ma, že som konzistentný a na nič sa nehrám. Ďakujem za potvrdenie ;).

anonym_890398
Dnes o 11:10
@ameixa

@ameixa Myslím, že tvoje súkromie nikoho nezaujíma. Narozdiel od neho, ty si tu nenapísala zúfalý zoznamovací inzerát . Takže on si o to pýtal. Dnes sa rozvádza, alebo žije v nefunkčnom vzťahu každý druhý pomaly, nie je to nič výnimočné.

anonym_f7fcdf
Dnes o 11:12
@firefighter01

@anonym_f7fcdf Teší ma, že som konzistentný a na nič sa nehrám. Ďakujem za potvrdenie ;).

@firefighter01 neviem ci zrovna toto je nieco, na co by si mal byt hrdy... Ale z butlaveho duba len sova vyleti
(ozaj ucitelstvo akych predmetov mas skoncene?)

ameixa
Dnes o 11:13
@firefighter01

@ameixa Kto začal? Odmietnutá žena, ktorá sa s tým nevyrovnala? Ty môžeš, ja nie? To je to tvoje progresívne, že? Ako v tých politickych debatách ked prídú frustrované krásavice z PSka 🤭

@firefighter01 no comment

sticker
anonym_a46cd1
Dnes o 11:14
@ameixa

@ameixa Ty si naozaj krásna žena. Ďakuj Bohu, že tento nie je v tvojom živote.😀 Takého exota mať doma, by porazilo každú.
Je smutné ak ma niekto hendikep a preskočí mu z toho až tak, že má pocit egomaniaka. V skutočnosti za týmto celým je len smutný chlapec, ktorého nik nechce a má pocit, že týmto arogantným chovanim záujme.
Asi sa mentálne zasekol na základnej škole, kde fičali "drsniaci".😀

anonym_a46cd1
Dnes o 11:21
@firefighter01

@firefighter01 Obdivujem ťa, vyzerať tak ako ty, tak by som si asi trikrát premyslela, či som dostatočne skvelá na hodnotenie iných a urážanie. Postihnutie nohy nie je tvoj jediný problém, ten je v tvojej hlave. Mať 43, vlastne nemať nikoho a takto zúfalo skúšať zaujať je dosť smutné.
A vieš čo je na tom bizarné?
Že vyjadriť svoj politický pohľad vie človek aj slušne. Ale ak niekto uráža iných pre ich svetonázor, či voľbu. Tak musí byť sám nešťastná bytosť, ktorá kope a IQ, nedosiahlo priemer, aby chápal ako sa dá žiť bez toho aby si niekoho urážal.
No nič, skús hľadať niekde kde sú ženy s nižším IQ, takže asi skus asocialov, tam by som šla s týmto jednoduchým a zlostnym myslením.

moonlight1210
Dnes o 11:29
@firefighter01

@firefighter01 z toho, co predvadza aktualna koalicia, je frustrovany kazdy normalny clovek. Nie len opozicni poslanci.

anonym_afb890
Dnes o 11:32
@anonym_d235d8

@firefighter01 to sú ženy no
A je to tu tak bežne, nič nové 😅
Preto sa chlapom nečudujem, že ťažko s niekým vydržať
Diskusia o utokoch a zamerne vyvolavanie reakcii aby potom ta mohli zhejtnut
A potom ber ich vážne 😅no nedá sa
A to som baba a fakt chlapi nás dávno predbehli,kde ženy uz nedojdu asi nikdy, tak sú poznačené egom
😅😅😅

@anonym_d235d8 internalizovaná mizogýnia at its finest 🙂