Hľadám slobodnú vyspelú ženu na vzťah
Ahojte mám 20 rokov a hľadám už vyspelú ženu keďže tie mladé nás dokážu zo dňa na deň zablokovať a ide im len o krásu,preto sem píšem lebo som zistil že vzťah s vyspelou ženou je oveľa lepší ako s mladou babou lebo vedia aké majú hodnoty, a nieje to také ako keby ste sa rozprávali sám so sebou zas dámy nehľadám 60 ročnú babičku 😅 ale nejakú ženu ktorá je otvorená k tomuto návrhu a je s ňou sranda ďakujem za prečítanie tohto príspevku
amateri.sk vela stastia
😂
Už podľa topánok viem povedať, či budem mať s danou ženou sex, alebo nie. Keď má 10cm opätky tak to dám, ale ak má tenisky, tak ju zrejme nedobehnem.
60 ročné babičky.
sa kontroluj vo vyjadreniach láskavo.
"Ide im len o krásu" 🤣Ešteže mužom nie. 20ročný má isto instagram, tik tok a tam sleduje každú polonahú, ale ženy sú tie zlé.😂
@samo848595
PS: Musi mat malu , mam ho miniaturneho
@anonym_df6cf8 tak to ťa sklamem nemám ho miniatúrneho
@samo848595 Nejde im o krásu, skôr o prachy vraj, ale ak máš komplex z toho ako vyzeráš, tak s tým niečo urob, alebo oslovuj škaredé. Vysoko rúbeš. Dobrá bieda , že sa najväčší zúfalci zo zoznamiek sťahujú už aj sem. Nie si ty ten panic , čo už minule mlel o nymfomanke staršej? Somrákmi sa to tu začína pekne hemžiť.
Škoda , že nemáš odvahu na to, aby si tu svoju fotku hodil. Lebo ak máš pocit, že mladým ide iba o vzhľad, tak si nemysli, že 30-40 ročné sa ulakomia na špatáka bez peńazí, čo býva v detskej izbe. To, že si mladý ti nedáva nijakú výhodu. Ja mám 38 a nikdy neboli pre mńa mladší príťažliví-už len preto, že sú mladší. Všetky bývalé spolužiačky, kamošky majú staršieho od seba, alebo výnimočne rovesníka. Žiadna nechcela mladšieho. Keď už by tam šlo čiste o sex, tak tam musí sakra dobre fungovať chémia. Ale ty nie si príťažlivý, iba si myslíš, že staršie budú za teba vďačné. Hovno, hovno zlatá rybka.
Škoda , že nemáš odvahu na to, aby si tu svoju fotku hodil. Lebo ak máš pocit, že mladým ide iba o vzhľad, tak si nemysli, že 30-40 ročné sa ulakomia na špatáka bez peńazí, čo býva v detskej izbe. To, že si mladý ti nedáva nijakú výhodu. Ja mám 38 a nikdy neboli pre mńa mladší príťažliví-už len preto, že sú mladší. Všetky bývalé spolužiačky, kamošky majú staršieho od seba, alebo výnimočne rovesníka. Žiadna nechcela mladšieho. Keď už by tam šlo čiste o sex, tak tam musí sakra dobre fungovať chémia. Ale ty nie si príťažlivý, iba si myslíš, že staršie budú za teba vďačné. Hovno, hovno zlatá rybka.
@anonym_9129a2 tak vám dobre jebe ľudia
@samo848595 je ich plné badoo a tinder, skús ísť tam. Tu sme všetky dokonalé a vydáte v šťastných manželstvách.
A nechce sa nám starať o ďalšie šteňa
@samo848595 Tebe dobre jebácka.Na zoznamke ťa žiadna nechce,tak si myslíš,že na mamičkovskom fóre ti budú všetky ruky bozkávať,keď mladým ide len o vzhĺad.. Nie sú tu všetky vydaté.Sú tu aj rozvedené,aj slobodné,aj ovdovelé,aj staré dievky.Okrem nich banda úchylov a slizákov.Pár kusov zaujímavých chlapov. Veĺa šťastia.
Ja som sa tymto postojom k osamelym zenam stretla velakrat, ked som sa rozviedla, zrazu si chlapi mysleli, ze som jednoduchsia "korist" 🤦♀️
No čo už len 20r môže ponúknuť dospelej žene 🙄 dokopy je to ako ďalšie dieťa na krk...sorry
Ak si si myslel, ze tu budu menej narocne zeny ako na zoznamke, tak si uz zistil svoj omyl. 🙂 Autor zrusil svoje konto.
Ak si si myslel, ze tu budu menej narocne zeny ako na zoznamke, tak si uz zistil svoj omyl. 🙂 Autor zrusil svoje konto.
@anonym_aa377d ale odvaha mu nechýbala, škoda, že okrem nej nič viac nemal, ani ten rozum.
Uz si zrusil ucet.
Ja som sa tymto postojom k osamelym zenam stretla velakrat, ked som sa rozviedla, zrazu si chlapi mysleli, ze som jednoduchsia "korist" 🤦♀️
@anonym_aa92f9 hej, kazdy si mysli, ze prave on je ten, ktory vyriesi jej sexualnu podvyzivu a ona ma byt vdacna, ze sa vobec vyskytol a nema spekulovat
@samo848595 tak ty tu vycapíš zoznamovací inzerát že hľadáš mamičku na sex, ale nám jebe. No prepáč....
60 ročné babičky.
sa kontroluj vo vyjadreniach láskavo.
Boze preco ste na neho taki hnusni? Ved bol slusny.
@anonym_0f2ce8 60 rocne su stare.
@samo848595 čauky, budem mať 50, zuby ešte mám, majetok je obstojný, budeš aj kosiť trávu a menšie opravy, dobre navarím, potom sa zohrejeme.... píš tvoja Hilda 😘😘😘♥️♥️♥️
Preco sa tu niektore rozculuju na 60 rocnymi babickami? Pre 20-30 rocneho a 20-30 rocnu su 50tnici proste babka a dedko. Aj pre vas boli v ich veku. 🙂
jaj, mlady, lenze "vyspela" zena vacsinou nema zaujem o takeho sopliaka
dobre to tu chlapec rozbehol😂
https://www.modrykonik.sk/forum/nezaradene/hladam-zenu-na-pravidelne-sex-stretka/
dobre to tu chlapec rozbehol😂
@rozculena Uz asi zrusili, neda sa otvorit link ☹️.

@samo848595 20 ročný ide na modrý koník a hľadá si ženu. Zemrem 🤭