icon

Čo hľadať na žene pri hľadaní vzťahu?

Včera o 18:42

caute. Po velmi dlhej samote, sa chcem pokusit hladat novu partnerku, Sex doposial riesim s mojou ex, spolocensky som dost a s partiami niekdy niesom sam. Ale akoby uz neviem co na zeny funguje, ako dnes zeny funguju celkovo a ake hodnoty mam u nich hladat. Skuste mi poradit. Na ktore hodnoty sa mam zamerata co velmi nie. Niektore take base hodnoty su samozrejme stihlost, a nejaka ta oddanost... Ktore este? a na co sa sustredit. Som celkom atraktivny, mam 49 rokov, vysportovana postava a sebestacny takmer vo vsetkom okrem lasky.

anonym_781405
Včera o 18:43

len prosim ta ziadnej nepovedz to, ze sex riesis s ex 🙈

enmery
Včera o 18:44

Štíhlosť je hodnota...😃

autor
Včera o 18:47
@anonym_781405

len prosim ta ziadnej nepovedz to, ze sex riesis s ex 🙈

@anonym_781405 A co je na tom zle? Akoze by bolo lepsie ked jej poviem ze 7 rokov to riesim sam?

ivicatolic
Včera o 18:51

@anonym_autor no atraktivny môžeš byť štramák....ale podľa písma , by som si bicykel o teba nepoprela....😆😁😆💋💋💋👎👎👎

minenkaa
Včera o 19:03

@anonym_autor teda ja som v sexe dosť otvorená a nevadí mi kopec veci ,ale keby mi chlap povie ,že sex rieši s ex ,ani nemusí ďalej pokračovať a nech hľadá ďalej
Ex je preto ex lebo už nie je

anonym_cb51fe
Včera o 19:08

v prvom rade nevnimaj zeny ako vena ktoeu potrebujes manual. Po prvych slovach som si povedala, ze to pise urcite nejaky neskusenny chalan okolo 19-20rokov ale mas 49rokov zamyslel si sa vobec nad tym co pises? Ved ani ty sam nevies aku zenu chces.

anonym_59e6a6
Včera o 19:13

@anonym_autor precitaj si svoj príspevok este raz, máš odpoveď prečo si sám a aj budeš. Žena, ktora pozná svoju hodnotu, s takym povrchným neandrtalckym tvrkvasom sotva bude niečo riešiť.

maca1984
Včera o 19:16

Musím uznať že si "veľmi kreatívny". Sex riešiš s ex a potrebuješ zistiť na čo asi tak by si nalákal nejakú slepicu.
Ani tá tvoja ex nepobrala veľa rozumu, že ?

anonym_7036b5
Včera o 19:17

Viac krát opakuješ slovo hodnota. To je to, čo najviac chýba tebe. Podĺa tvojho prejavu nerozumiem prečo s tebou ex stráca čas. Si povrchný, samoĺúby a nechutný. To ako sa vyjadruješ je odpudivé a je irelevantné, ako vyzeráš.

anonym_714e94
Včera o 19:25

Ty musíš sám vedieť aké hodnoty sú pre teba na prvom mieste

personality
Včera o 19:51

Ty si úplne mimo. Máš 49 rokov a toto sa pýtaš mladších žien? A štíhlosť nie je hodnota, to je tvoja požiadavka alebo preferencia.
Radšej si ani žiadnu nehladaj, lebo keď v 49 nevieš ešte čo hľadáš, tak akurát tak oberies nejakú o čas.

anonym_2e3f94
Včera o 20:39

Sex s ex a u toho ostan
Lebo ja si myslím, že niesi vyzretý na vzťah a je jedno koľko máš rokov

anonym_705db5
Včera o 20:41

Ked tu povies, ze sex mas porieseny s ex, to je ako, keby si vyberal kontajnery. 🙂

anonym_5a8757
Včera o 21:12

Tá ex musí byť poriadne zúfalá že toto trpí alebo má IQ hojdacieho.kona

slovakboy
Včera o 21:41

@anonym_autor najviac ma prekvapil tvoj vek. Podľa štýlu som najprv hádal do 30 rokov. Sex sa nerieši s bývalou, ale kľudne môžeš povedať že autoerotikou. Je to lepšie ako keď povieš, že chodíš do bordelu. Hodnoty, ktoré by si mal hľadať? Tie, na ktorých ti záleží. Ale pozor, možno nájdeš takú, ktorá bude mat hodnoty o ktorých ani nevieš teraz, že po nich túžiš. Nemaj veľké očakávania. Brániš tak láske vojst ti do srdca. Nechaj sa prekvapiť. Hľadaj pozitívne a nelám palicu nad ňou kvôli maličkostiam. Ak je pre teba hodnota štíhlosť, potom ok. Hľadaj štíhle. Ale vieš aj prečo je to štíhlosť? Ak si nemal doteraz štíhlu a len preto hľadáš takú, môžeš byť sklamaný.

bg92
Dnes o 07:23

To co za divni muzi zavali chodit na mk?

autor
Dnes o 09:04
@bg92

To co za divni muzi zavali chodit na mk?

@bg92 vcera ked som to dopisal, som tu nasiel clanok kde sa zena pyta ze ci nieje tehotna na teste. nikdy by som taku blbost neotvoril ale klikol som. To ake divne zeny chodia na mk KED NEVEDIA pocitat do dva.. ?

bg92
Dnes o 09:09

MK je urceny pre tehotenstvo/materstvo takze ano zeny sem fotia ocurane testy kazdy den. Ale ze sem napise 50tnik ze je single a na ake hodntoy sa ma zamerat okrem stihlosti a oddanosti, tak to je iny bizar

anonym_4ad6de
Dnes o 09:11

chápem, že každý máme svoje potreby, ale v prvom rade, ukonči to s ex ...

autor
Dnes o 09:13

predstavte si ze som spadol do studne. Vsetky v tejto debate stojite hore a cumite na mna. jedna zacne blabolit o tom, ako moze prist prethnutie zumpy a zaleje ma tam, dalsia zasa ze na jesen ma zahrnu listy a udusim sa tam, dalsia o tom ze som odpisany tym ze v zime ma i tak zavali sneh a zamrznem. jedna prinesie labo, ale co urobi, hodi mi ho cele do studne. Niektore si to este budete natacat aby ste vyzerali zaujimavo. niektore mi radite ako sa dostat von, no nema to zmysel.. Nenajde sa jedina ktora by priniesla lano a hodila mi iba jeden koniec dnu, a presvedcila ostatne aby drzali hore ten druhy?

autor
Dnes o 09:15
@bg92

MK je urceny pre tehotenstvo/materstvo takze ano zeny sem fotia ocurane testy kazdy den. Ale ze sem napise 50tnik ze je single a na ake hodntoy sa ma zamerat okrem stihlosti a oddanosti, tak to je iny bizar

@bg92 Modrý koník • Skutoční ľudia. Skutočný život. Reálne skúsenosti.

Modrý koník
Diskusie o všetkom pre všetkých a sprievodca svetom žien. Priateľská komunita, bazár, odborné poradne a recenzie, ktorým môžeš dôverovať.

januska12323
Dnes o 09:37

O chlapa, ktorý 7 rokov obrába ex bude mať záujem len podobne postihnutá žena. Normálna sa s tebou ani baviť nebude.

anonym_ebc039
Dnes o 10:02

Frustrovany stary mladenec ktorý nevie v 50-tke akú zenu by chcel😁nuž nečudujem sa, že si ostal na ocot, a vyzerá že aj ostaneš
To nevymyslis, to je Modrý konik

refly
Dnes o 10:43
@anonym_autor

predstavte si ze som spadol do studne. Vsetky v tejto debate stojite hore a cumite na mna. jedna zacne blabolit o tom, ako moze prist prethnutie zumpy a zaleje ma tam, dalsia zasa ze na jesen ma zahrnu listy a udusim sa tam, dalsia o tom ze som odpisany tym ze v zime ma i tak zavali sneh a zamrznem. jedna prinesie labo, ale co urobi, hodi mi ho cele do studne. Niektore si to este budete natacat aby ste vyzerali zaujimavo. niektore mi radite ako sa dostat von, no nema to zmysel.. Nenajde sa jedina ktora by priniesla lano a hodila mi iba jeden koniec dnu, a presvedcila ostatne aby drzali hore ten druhy?

@anonym_autor Prvý krát si na nejakom fóre? Alebo celkovo sa prvý krát rozprávaš s ľudmi?
Toto je -diskusné- fórum. Ľudia diskutujú o tom, o čom im príde za vhodné. Keď chceš ľudí redukovať na hodnoty ako štíhlosť a oddanosť - čo mi skôr pripomína popis plemien psov, tak to asi s podobnými kamarátmi pri pive.
Mimo iné, manuál na ženy nie je. Nie sme mimozemská rasa ani exotické domáce zviera.
A prečítaj si spoju správu znova. Prišla by ti taká žena atraktívna? "Som 50-tnička, poslednú takmer dekádu lozím pravidelne za ex-om, aby ma vyprášil. Chcem chlapa. Mal by byť vysoký a čo ešte? Síce som na svete pol storočia, ale jedinú ľudskú hodnotu, čo som si uvedomila je výška. Všetko ostatné je mi cudzie".
A tá metafora je zbytočne dlhá a únavná. Na tvoju otázku rada nie je, lebo to, čo si človek cení a hľadá na partnerovi a priateľoch a s kým si vôbec rozumie je vysoko individuálne. A toto tiež nie je zákaznícky servis. Prídeš sem, vypotíš blbosť a čakáš čo presne? Že ženy z celého Slovenska prídu, aby ti dali riešenie podľa tvojich predstáv? Hlavne keď nemáš sociálne zručnosti a na tú otázku sa odpovedať ani nedá?

autor
Dnes o 11:15
@refly

@anonym_autor Prvý krát si na nejakom fóre? Alebo celkovo sa prvý krát rozprávaš s ľudmi?
Toto je -diskusné- fórum. Ľudia diskutujú o tom, o čom im príde za vhodné. Keď chceš ľudí redukovať na hodnoty ako štíhlosť a oddanosť - čo mi skôr pripomína popis plemien psov, tak to asi s podobnými kamarátmi pri pive.
Mimo iné, manuál na ženy nie je. Nie sme mimozemská rasa ani exotické domáce zviera.
A prečítaj si spoju správu znova. Prišla by ti taká žena atraktívna? "Som 50-tnička, poslednú takmer dekádu lozím pravidelne za ex-om, aby ma vyprášil. Chcem chlapa. Mal by byť vysoký a čo ešte? Síce som na svete pol storočia, ale jedinú ľudskú hodnotu, čo som si uvedomila je výška. Všetko ostatné je mi cudzie".
A tá metafora je zbytočne dlhá a únavná. Na tvoju otázku rada nie je, lebo to, čo si človek cení a hľadá na partnerovi a priateľoch a s kým si vôbec rozumie je vysoko individuálne. A toto tiež nie je zákaznícky servis. Prídeš sem, vypotíš blbosť a čakáš čo presne? Že ženy z celého Slovenska prídu, aby ti dali riešenie podľa tvojich predstáv? Hlavne keď nemáš sociálne zručnosti a na tú otázku sa odpovedať ani nedá?

@refly " ake hodnoty mam u nich hladat." vidis to v tom texte? Ja to tam vidim. Ak sa ta niekto bude pytat, co vsetko davas do zeleninoveho salatu. Tak mu nezacnes pisat o tom ako je hlupak lebo by mal jest i vela bielkovin a tuky. To proste nik normalny tak neodpoveda.

autor
Dnes o 11:18
@anonym_ebc039

Frustrovany stary mladenec ktorý nevie v 50-tke akú zenu by chcel😁nuž nečudujem sa, že si ostal na ocot, a vyzerá že aj ostaneš
To nevymyslis, to je Modrý konik

@anonym_ebc039 ja tu nehladam radu od inteligentnych, rozumnych ci krasnych zien, to by som musel hladat inde. Ja tu hladam radu alebo nazor od takych zien ake su tu.

proste_zuza
Dnes o 11:47

Nuz, asi bude niekde problem...

7miriam77
Dnes o 12:45

Ja len nerozumiem, prečo sa žien na mk pýtaš aké hodnoty máš hľadať u žien....veď to by si mal v prvom rade vedieť ty. Každý človek má predsa iné preferencie a iné predstavy. To čo by nevadilo mne, tak tebe môže vadiť. Máš 49 rokov, tak už by si mohol vedieť čo je pre teba dôležité. Tá štíhlosť...no ok...ale znie to strašne povrchne, vyznieva to tak, že ti záleží len na obale, ale vnútro ti je ukradnuté. A to s tou ex je fakt nechutné, to žiadnej ani len nespomeň.....

refly
Dnes o 16:17
@anonym_autor

@refly " ake hodnoty mam u nich hladat." vidis to v tom texte? Ja to tam vidim. Ak sa ta niekto bude pytat, co vsetko davas do zeleninoveho salatu. Tak mu nezacnes pisat o tom ako je hlupak lebo by mal jest i vela bielkovin a tuky. To proste nik normalny tak neodpoveda.

@anonym_autor Len ľudia nie sú šalát, vieš? Recept je recept. A nájsť si kamarátov alebo partnerov je z trocha iného súdka. Na to recept nie je.
Sám musíš vedieť, kto by ti vyhovoval. To ženské na koňovi vedieť nemôžu. Ja ti môžem povedať že nejakú milú, so zmyslom pre humor. Len 1) ľudia toto nemajú vycapené na čele 2) musíte si mať aj čo povedať.
Detičky v škôlke sa učia socializovať a vyberať si kamarátov. Jednoducho nestačí si vymyslieť že chcem človeka, ktorý spĺňa A a B. A potom čo urobím? Zoberiem veľký mech, palicu a pôjdem večer na lov do mesta? Veď sa spoznávaj s ľudmi a hádam rozoznáš či ti niekto učaruje alebo nie.