icon

Hľadám ženu, ktorej budem patriť

20. aug 2026

Mam 32 rokov, som pomerne atraktivny, upraveny zabezpeceny muz. Mam vlastny dom, majetok a stabilny zivo a dobru pracut. A prave preto si dnes mozem priznat, ze nehladam zenu, ktoru budem viest ja. Hladam zenu, pri ktorej budem citit, ze moje miesto je po jej boku a ze ona urcuje, ake to miesto bude. Mozes byt z ktorehokolvek mesta, alebo kuta Slovenska. Ak si budeme rozumiet, chcem, aby si sa aj so svojimi detmi prestahovala ku mne, a aby moj dom prestal byt moj a stal sa aj vasim domovom. Nehladam niekoho na navstevy ci obcasne randenie. Hladam zenu, ktorej chcem odovzdat svoj kazdodenny zivot, svoje zazemie a casom aj vsetko, co som vybudoval. Som muz, ktory sa citi dobre, ked moze zene vyhoviet, prisposobit sa jej potrebam a vediet, ze je spokojna. Je pre mna prirodzene pocuvat, respektovat jej rozhodnutia a dat jej posledne slovo v mnohych veciach. Cim viac budem citit, ze ma prijima a chce ma pri sebe, tym viac jej budem chciet dat. Aj medzi 4 stenami nehladam obycajnu partnerku. Tuzim po zene, ktora sa nehanbi prevziat kontrolu, nastavit pravidla a ukazat mi, co odo mna chce. Zene, ktorej spokojnost bude pre mna silnejsia nez moje vlastne pohodlie. Potrebujem citit, ze som pre nu muzom, ktoreho moze mat presne takeho, akeho chce. Za to, co mam, nic nepozadujem. Dom ani majetok nie su cena za lasku. Chcem ich zdielat so zenou, ktora ma bude mat rada aj s tym, aky som - muza, ktory nemusi byt vzdy ten silnejsi, hlasnejsi ani ten, kto ma posledne slovo. Ak si zena s pevnou povahou, ktora sa neboji zaujat svoje miesto, viest domacnost, rodinu aj muza, ktory jej chce patrit srdcom aj telom, mozno hladas prave mna. A mozno ja cely cas hladam prave teba.

Strana
z3
anonym_0a9ba7
21. aug 2026

@anonym_autor Ženy sa tu mýlia. Bdsm nie je hra, nie je to ani upratovanie. Musí tam vládnuť psyché. ...oddaný otrok, ktorý patrí svojej Madam. Je Vládkyňou jeho myšlienok, tela, vesmíru. Otrok robí všetko preto, aby bola Madam spokojná. A keď je Madam spokojná otrok sa cíti naplnený ...

Strana
z3