Hľadám ženu, ktorej budem patriť
Mam 32 rokov, som pomerne atraktivny, upraveny zabezpeceny muz. Mam vlastny dom, majetok a stabilny zivo a dobru pracut. A prave preto si dnes mozem priznat, ze nehladam zenu, ktoru budem viest ja. Hladam zenu, pri ktorej budem citit, ze moje miesto je po jej boku a ze ona urcuje, ake to miesto bude. Mozes byt z ktorehokolvek mesta, alebo kuta Slovenska. Ak si budeme rozumiet, chcem, aby si sa aj so svojimi detmi prestahovala ku mne, a aby moj dom prestal byt moj a stal sa aj vasim domovom. Nehladam niekoho na navstevy ci obcasne randenie. Hladam zenu, ktorej chcem odovzdat svoj kazdodenny zivot, svoje zazemie a casom aj vsetko, co som vybudoval. Som muz, ktory sa citi dobre, ked moze zene vyhoviet, prisposobit sa jej potrebam a vediet, ze je spokojna. Je pre mna prirodzene pocuvat, respektovat jej rozhodnutia a dat jej posledne slovo v mnohych veciach. Cim viac budem citit, ze ma prijima a chce ma pri sebe, tym viac jej budem chciet dat. Aj medzi 4 stenami nehladam obycajnu partnerku. Tuzim po zene, ktora sa nehanbi prevziat kontrolu, nastavit pravidla a ukazat mi, co odo mna chce. Zene, ktorej spokojnost bude pre mna silnejsia nez moje vlastne pohodlie. Potrebujem citit, ze som pre nu muzom, ktoreho moze mat presne takeho, akeho chce. Za to, co mam, nic nepozadujem. Dom ani majetok nie su cena za lasku. Chcem ich zdielat so zenou, ktora ma bude mat rada aj s tym, aky som - muza, ktory nemusi byt vzdy ten silnejsi, hlasnejsi ani ten, kto ma posledne slovo. Ak si zena s pevnou povahou, ktora sa neboji zaujat svoje miesto, viest domacnost, rodinu aj muza, ktory jej chce patrit srdcom aj telom, mozno hladas prave mna. A mozno ja cely cas hladam prave teba.
Dnes umyješ okná, povysávaš, vytrieš podlahu, pokosíš trávnik, vyčistíš bazén, uvaríš obed. Potom mi urobíš masáž chodidiel a napokon ťa preplieskam a budem ti pritom škaredo nadávať. A ty mi neodovzdáš iba svoj život, ale aj platobnú kartu, kľúče od auta a od domu. Jaaaj, ty si sen každej ženy v perimenopauze 🙂.
Dnes umyješ okná, povysávaš, vytrieš podlahu, pokosíš trávnik, vyčistíš bazén, uvaríš obed. Potom mi urobíš masáž chodidiel a napokon ťa preplieskam a budem ti pritom škaredo nadávať. A ty mi neodovzdáš iba svoj život, ale aj platobnú kartu, kľúče od auta a od domu. Jaaaj, ty si sen každej ženy v perimenopauze 🙂.
@billy_jean takto to nefunguje.
Aha, subik hlada dominu.
@patrike zhrnul si to dokonale v 3 slovách 😃
@billy_jean takto to nefunguje.
@anonym_autor počkaj, ty nie si subík? To tu už nikto nič negarantuje dokelu? Čiže ty si len chlap bez testosterónu, čo odmieta niesť zodpovednosť za svoj život? Ak chceš dominantnú ženu, tak so všetkým, čo k tomu patrí šéfe. Skrátim ti reťaz 😇
@anonym_autor počkaj, ty nie si subík? To tu už nikto nič negarantuje dokelu? Čiže ty si len chlap bez testosterónu, čo odmieta niesť zodpovednosť za svoj život? Ak chceš dominantnú ženu, tak so všetkým, čo k tomu patrí šéfe. Skrátim ti reťaz 😇
@billy_jean nie, hladam zenu ktora bude krasna ako bohyna, uzasna ako najlepsia matka, obdivuhodna ako prave sa brusiaci diamat. a vasniva ako silna veterna smrst. A takej chcem dat vsetucko vsetko co jej len uvidim na ociach.
Naozaj úprimne ti držím palce, aby si našiel to, po čom túžiš a aby ty si bol splnenou túžbu tej ženy, ktorú nájdeš.... alebo si nájde ona teba ❤
@billy_jean nie, hladam zenu ktora bude krasna ako bohyna, uzasna ako najlepsia matka, obdivuhodna ako prave sa brusiaci diamat. a vasniva ako silna veterna smrst. A takej chcem dat vsetucko vsetko co jej len uvidim na ociach.
@anonym_autor Zle na to ides, este musis vela veci pochopit. Takto to nefunguje.
Naozaj úprimne ti držím palce, aby si našiel to, po čom túžiš a aby ty si bol splnenou túžbu tej ženy, ktorú nájdeš.... alebo si nájde ona teba ❤
@anonym_d51775 Najde si ho zlatokopka, na ktoru prepise polovicu alebo cely dom a oholi ho tak, ze bude byvat na ubytovni.
@anonym_autor na to ako sa opisujes znies velmi zufalo. Tragicky zufalo. Asi nie si az taky dokonaly ako sa opisujes. Alebo?
Pochybujem, ze sa najde zena, matka, ktora potrebuje opatrovat dalsie dieta co uz nosi dospelacke cisla topanok. Teba si vyberie len nejaka vycurana potvora, uvedomujes si to?
Zbavovanie sa zodpovednosti za spackany zivot co podvedome ale nevedome tusis ze tam smerujes plnou pariu vpred, tak hladas niekoho kto prevezme opraty a ale aj zodpovednost za prevedenie a vysledok . Toto si na krk tazko nejaka sebavedoma uspesna dobrevyzerajuca etericka enigma zavesi na krk
@anonym_autor ak je toto pravda, máš zaděláno na dobrý průser. Si ideálny cieľ pre zlatokopky. Tá tvoja vysnená žena s pevnou povahou ťa veľmi rýchlo dovedie na kataster, kde jej prepíšeš všetko, čo máš a do banky kvôli dispozičnému právu k tvojmu účtu. Potom už tvoje srdce ani telo potrebovať nebude
jej, je tu pokracovanie ... 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/hladam-dokonalu-partnerku-ktora-je-vynimocna-a-krasna/?page=8#post-90515166
Preco si sam, ked si taky dokonaly a nehladas k sebe tiez slobodnu, bezdetnu? Miesto toho vabis domo, nastahovanim s detmi a tym, co vsetko jej das.
Jak básnici prichazeji o iluze. Takýmto spôsobom nájdeš len nejakú zúfalú ženu bez bývania a o to tvoje ťa pripraví.
@anonym_d51775 Najde si ho zlatokopka, na ktoru prepise polovicu alebo cely dom a oholi ho tak, ze bude byvat na ubytovni.
@patrike Tebe ženy tiež dosť asi ublížili v živote, že? surprise surprise - existujú aj láskavé duše, nie len cynické svine ❤ correct - sem na MK zjavne nepáchnu ako tak čítam komentáre 😀 súdim Teba podľa seba... smutné
🙂
Mama číta v novinách inzerát:
„Sympatický muž s vilou, bazénom, tromi autami a tridsaťročnými úsporami hľadá milé dievča na bližšie zoznámenie.“
Mama hneď pošle dcéru na rande. Keď dcéra príde domov, mama sa jej zvedavo pýta:
– No, aký bol?
– Bol sympatický, vilu s bazénom mal?
- Mal stary dom a pred nim stary bazen.
– A autá?
– Aj autá mal. Dve stare embecky a stary golf
– A čo tie tridsaťročné úspory?
– Tie mi ešte teraz stekajú po nohach!
Zapni filtráciu v hlave, odfiltruj sweet dreams, daj si facku a zobuď sa do reality 🤦🤦🤦
@anonym_autor
Zas niekto ušiel z cvokárne 😂😂
@anonym_autor serus...som Ildikó, budem tvoja pani, donesem aj muchár....ked nebudeš poslúchat.... neboj, aj. zašpásujeme, ja hore - ty dole 💋💋💋 zavolaj ❤️
@anonym_autor serus...som Ildikó, budem tvoja pani, donesem aj muchár....ked nebudeš poslúchat.... neboj, aj. zašpásujeme, ja hore - ty dole 💋💋💋 zavolaj ❤️
@ivicatolic A este musis ucit madarsky, do jeden rok budes plynule, inac vilagos loparom !
@ivicatolic A este musis ucit madarsky, do jeden rok budes plynule, inac vilagos loparom !
@patrike šak to neni madar, to je tot od Trnavy, mati mala madara, preto Ildikó 😆😆😆😭
jej, je tu pokracovanie ... 🙂
Preco si sam, ked si taky dokonaly a nehladas k sebe tiez slobodnu, bezdetnu? Miesto toho vabis domo, nastahovanim s detmi a tym, co vsetko jej das.
@anonym_171d60 ake pobavenie...ale to by znamenalo ze si 11r ubral 🙂 a troska otocil
Myslím, že si adept na odbornú pomoc...
@anonym_171d60 ake pobavenie...ale to by znamenalo ze si 11r ubral 🙂 a troska otocil
@anonym_96d662 ved aj tu sa zeny citia, ze vyzeraju o 10-20 rokov mladsie. Mas tolko rokov, na kolko sa (momentalne) citis. 🙂
@anonym_autor Uz si sem pisal ? Ak ano, preco menis zakladne udaje ako vek ?
@anonym_autor Uz si sem pisal ? Ak ano, preco menis zakladne udaje ako vek ?
@patrike Ak myslis panka 43 rocneho, tak to nie je asi on. Ved ten nemal dom chudak zil s pubertiackou v nebytovom priestore. A nemal ani dobru pracu, robil v banke ako hypotekarny poradca 😀. Ale je mozne, ze to pise ten isty prepnuty mozog a iba si vymysla udaje a hluposti. Ten 43 rocny este aj za pubertiacku napisal spravu- uplny nezmysel, a hodil screen do diskusie. Od hanby, ked si uvedomil, ze to mu uz nikto neuveri to vymazal 😀. Takze mozno sa ten trapko nudi a iba zalozil aj tuto diskusiu a caka reakcie.
@patrike Ak myslis panka 43 rocneho, tak to nie je asi on. Ved ten nemal dom chudak zil s pubertiackou v nebytovom priestore. A nemal ani dobru pracu, robil v banke ako hypotekarny poradca 😀. Ale je mozne, ze to pise ten isty prepnuty mozog a iba si vymysla udaje a hluposti. Ten 43 rocny este aj za pubertiacku napisal spravu- uplny nezmysel, a hodil screen do diskusie. Od hanby, ked si uvedomil, ze to mu uz nikto neuveri to vymazal 😀. Takze mozno sa ten trapko nudi a iba zalozil aj tuto diskusiu a caka reakcie.
@anonym_7a7af4 my sme deti nemali a vek 43 rokov povazujem skoro za hrob.
@anonym_autor O 11 rokov sa chystas do hrobu? Kup si teda uz hlinu a na vecer si rob obklady. Aby si sa pripravoval uz pomaly do hrobu. A, ked ste deti nemali, a bola tak dokonala ako teraz hladas, preco uz nie ste spolu?
@anonym_autor žena začne žiť po 40tke, det odrastú, má stabilnú prácu, začne sa venovať sebe a partnerovi. Ak ty už po 40tke ideš do hrobu, tak si ženu nehľadaj. To je zbytočné pre teba. Na čo by bol taký chlap? Neinvestuj už, kúp si hrobové miesto, urob si pomník a spíš závet.

Aha, subik hlada dominu.