icon

Hľadanie partnera na koníku

16. okt 2025

Ahojte. Zaujimalo by ma, ako to vlastne funguje, ci nefunguje pri hladani vztahu na koniku, Je tu obrovska masa ludi, Samozrejme prevazne zien a chlapov par pod zenskym profilom, ale ako trebarz vy nezadane, ako reagujete na to ak sa tu objavi dopyt na hladanie partnerky? Casto to tu vyzera akoby ani nezadane zeny tu neboli. Objavi sa tema kde muz hlada a co nasleduje u tych co ozaj hladaju? Odpisete? a co? neodpisete.. preco? nezaujal? cim? Taka velka komunita ludi, ved tu by mali byt sobase na dennom poriadku , a nezda sa mi to. Tie zadane z dajakeho dovodu sa ho snazia ukamenovat, ale co tie nezadane? kde su? Niesu tu proste?

anonym_ffe9fb
16. okt 2025

Ahoj. Som nezadaná žena a hľadam zábavného a milého chapa, s ktorým je sranda. Deťúrence nemám.
Preferujem, keby si mal na hlave vlasy, ale aby si ich nemal šedivé. Teda ak nie si konkrétne tento chlap. On má výnimku.👇🏻🥰

anonym_bb851f
16. okt 2025
@billy_jean

@miskakyska mmt, vyskúšam. @billy_jean.. @billy_jean

@billy_jean ach žena :D

billy_jean
16. okt 2025
@billy_jean

@miskakyska mmt, vyskúšam. @billy_jean.. @billy_jean

Máš pravdu, notifikácia mi neprišla. Nepíšeš ako tatár, píšeš dobre, len som bola v tom, že kód na MK to prečíta a urobí notifikáciu.

goodidea
16. okt 2025
@billy_jean

Máš pravdu, notifikácia mi neprišla. Nepíšeš ako tatár, píšeš dobre, len som bola v tom, že kód na MK to prečíta a urobí notifikáciu.

@billy_jean takže máme autora

sticker
billy_jean
16. okt 2025
@goodidea

@billy_jean takže máme autora

@goodidea ja som autor? 🙂 Veď ja som zadaná žena v rokoch. 😂

ghost2323
16. okt 2025

Mám prelomový vynález 21. storočia, otvorím tému a uvidím názov môjho nicku :D

goodidea
16. okt 2025
@billy_jean

@goodidea ja som autor? 🙂 Veď ja som zadaná žena v rokoch. 😂

@billy_jean ghost2323

billy_jean
16. okt 2025
@goodidea

@billy_jean ghost2323

@goodidea no zjavne si ghost aj otvára témy, ktoré ho zaujímajú bez toho, aby bol označený. To sme teda nečakali 🙂.

goodidea
16. okt 2025
@billy_jean

@goodidea no zjavne si ghost aj otvára témy, ktoré ho zaujímajú bez toho, aby bol označený. To sme teda nečakali 🙂.

@billy_jean napr.autor.tu už nepíše ale záhadné sa tu ozýva už len ghost2323,ale veď si počkajme možno napíše odkiaľ vie že chudákovi, tak super chalanovi tu nepíšu ženy správy ...

billy_jean
16. okt 2025
@goodidea

@billy_jean napr.autor.tu už nepíše ale záhadné sa tu ozýva už len ghost2323,ale veď si počkajme možno napíše odkiaľ vie že chudákovi, tak super chalanovi tu nepíšu ženy správy ...

@goodidea Musel by mať viac nickov. Lebo ak by to písal pod nickom ghost - ale anonymne - nemohol by pridávať neanonymné komentáre. Voľakedy platilo pravidlo, že mať viac nickov nemôžeš, neviem ako je to teraz.

ghost2323
16. okt 2025
@goodidea

@billy_jean
@goodidea či to náhodou nebolo napr od teba alebo niekoho z vás, keď ja sa ohradim nech nie som označovaný tak vy ma tu ďalej riešite a držíte tému živú, neviem prečo 🙂

goodidea
16. okt 2025
@billy_jean

@goodidea Musel by mať viac nickov. Lebo ak by to písal pod nickom ghost - ale anonymne - nemohol by pridávať neanonymné komentáre. Voľakedy platilo pravidlo, že mať viac nickov nemôžeš, neviem ako je to teraz.

@billy_jean ako.mne to je jedno ale na pobavenie dobré,uvidíme možno sa ozve "autor" a prinesie tu viac svetla sám som zvedavý ale myslím si že nedočkám

goodidea
16. okt 2025
@ghost2323

@billy_jean
@goodidea či to náhodou nebolo napr od teba alebo niekoho z vás, keď ja sa ohradim nech nie som označovaný tak vy ma tu ďalej riešite a držíte tému živú, neviem prečo 🙂

@ghost2323 ja mám manzelku

ghost2323
16. okt 2025
@goodidea

@ghost2323 ja mám manzelku

@goodidea a ? Vytvárať témy ako anonym a označovať ľudí vieš, ty ma tu neustále spominaš, niekde problém bude

goodidea
16. okt 2025
@ghost2323

@goodidea a ? Vytvárať témy ako anonym a označovať ľudí vieš, ty ma tu neustále spominaš, niekde problém bude

@ghost2323 aha čiže túto tému som vlastne vytvoril aby som zámerne zdiskreditoval tvoju osobu

anonym_7b6c10
16. okt 2025
@magic08

@anonym_autor a ty ako vies, ci mu niektora nezadana nenapisala sukromnu spravu?

@magic08 lebo tento anonym je podl mna on 😂

rozculena
16. okt 2025
@miskakyska

@viestta to ja chápem, ale ako sa tu našiel on, keď mu neprišlo upozornenie 🙄😄chápeme sa?

@miskakyska ty si myslíš,že ľudia čítajú len to,kde im príde upozornenie? Veď to by boli všetky témy bez odpovede

miskakyska
16. okt 2025
@rozculena

@miskakyska ty si myslíš,že ľudia čítajú len to,kde im príde upozornenie? Veď to by boli všetky témy bez odpovede

@rozculena na tomto fóre....kde 90% užívateľov nevie čítať s porozumením si nemyslím radšej nič

rozculena
16. okt 2025

som v tejto téme a nebola som označená...to je divné,čo?????

anonym_57400f
16. okt 2025
@anonym_d98800

@anonym_bb851f nick nejdem pisat, prispieva len obcas a slusne 🙂 ale v sukromnych spravach bol nechutny

@anonym_d98800 no tak to ma velmi zaujíma kto to je. Prezrad

anonym_3bb45b
16. okt 2025

Je to muž z BA, vek po 30tke, taký vyšší, chudší. Viem aj iniciály, ale tie tu nenapíšem.

domkakvet
16. okt 2025
@anonym_autor

ako priklad dam @ghost2323.. vyzer to fajn chalan. a ziadna nezadana mu anilen nenapise.

@anonym_autor ano ja tiez nick @ghost2323 registrujem ako pozitivny, teda poznam ten nick z videnia, ale ja nechodim na kona za ucelom zoznamenia, no mozes mu skusit napisat.

anonym_a25bb1
16. okt 2025
@ghost2323

@anonym_autor ďakujem za pozitívny názor na mňa 🙂 žiadnu tému som tu ale nevytvoril za účelom, aby som si na tomto fóre hľadal vzťah ale pre radu či povzbudenie, ak mi niekto napíše tak sa rád zarozpravam ale aby tu nedošlo k nedorozumeniu keď som bol ako príklad

@ghost2323 choď si na pokec hľadať vzťah

ghost2323
16. okt 2025
@anonym_a25bb1

@ghost2323 choď si na pokec hľadať vzťah

@anonym_a25bb1 trápne, musíš mať asi nudný život alebo za každú cenu potrebuješ napísať zaujímavý príspevok aby si dostala zopár "likov" od rovnakých ľudí ako si ty ale ako som videl, ja vás tu viac čo som videl, čiže sa ti to asi podarí

autor
16. okt 2025
@ghost2323

@anonym_a25bb1 trápne, musíš mať asi nudný život alebo za každú cenu potrebuješ napísať zaujímavý príspevok aby si dostala zopár "likov" od rovnakých ľudí ako si ty ale ako som videl, ja vás tu viac čo som videl, čiže sa ti to asi podarí

@ghost2323 .. prepac za spomenutie tvojeho profilu ako priklad, a kasli na nich, ved vidis tu uroven co tu je.

mira0611
16. okt 2025
@anonym_autor

@ghost2323 .. prepac za spomenutie tvojeho profilu ako priklad, a kasli na nich, ved vidis tu uroven co tu je.

Baby, nie je to @ghost2323, on pouziva diakritiku a autor ju nepouziva. Ani ja nepouzivam, ale nie som autorkou tejto temy 🙂

anonym_c3ca30
16. okt 2025
@domkakvet

@anonym_autor ano ja tiez nick @ghost2323 registrujem ako pozitivny, teda poznam ten nick z videnia, ale ja nechodim na kona za ucelom zoznamenia, no mozes mu skusit napisat.

@domkakvet poznáš z videnia?😁ja vidím túto skoro novú registráciu prvý krát

anonym_3bb45b
16. okt 2025
@anonym_c3ca30

@anonym_c3ca30 to nie je jeho prvý profil.

domkakvet
16. okt 2025
@anonym_c3ca30

@anonym_c3ca30 ano poznam z videnia, teda neviem ci by aj cislo sedelo, poznam iba ghost, ale niekto tu pise, ze tu ma toho viac, cize bude to asi on ten z videnia 😀

rozculena
16. okt 2025
@anonym_3bb45b

@anonym_c3ca30 to nie je jeho prvý profil.

@anonym_3bb45b a aký je ten druhý profil